- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Kashim
őstag
válasz
Babetta-X #36298 üzenetére
Ezzel nincs is semmi baj, csak nem értem minek adja el, ha egyszer ugyanolyat vesz.
Elsőre olyan talált/lopott dolognak hangzott burkoltan, de utólag is elnézést, ha nem így van.
Amúgy ezek a telefonok nem olyanok, hogy pl.: Németországban német nyelven adják, Kínában meg kínaiul. Mindegyik tartalmazza az összes elérhető nyelvet, 4-es oprendszer verzió óta pedig Magyart is.Azért mielőtt használná, vagy ilyenben gondolkodna legalább a tesztet elolvashatná itt az oldalon, meg egy-két videót megnézhetne. Ezt gyakorlatilag bárkinek tudom javasolni mert vannak akik úgy írnak ide mint az újszülöttek.
Utólag látom be is linkelgették már.
Ezzel például megúszhat egy felesleges adásvételt, mint esetünkben, ha csak a nyelv az akadályozó tényező. Ezt tényleg nem bunkóságból mondom, csak jó tanács.Azt még esetleg érdemes megjegyezni, hogy bár maga a rendszer Magyar lesz, de a programok 99%-a ami gyakorlatilag azzá teszi az iPhone-t ami... angol marad.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Babetta-X #36298 üzenetére
Itt a Wikipedia cikk, meg tudod nézegetni rajta a különböző modellek specifikációját.
Na meg Mobilarena cikkek:
iPhone
iPhone 3G
iPhone 3GS
iPhone 4Ha már mindenképpen ilyen kell neki, vegyél neki egy régebbi használtat.
-
Kashim
őstag
válasz
Babetta-X #36275 üzenetére
Ha csak ilyen dolgokra kell, tényleg felesleges bele pénzt fektetned.
De akár egy régebbi generációs iPod Touch-ban is gondolkodhatsz használtan. Azok már egész jó áron vannak. Wifizni azzal is tud a nővéred. Telefonnak meg megtartja mellé a mostanit.
Egyébként ha tényleg ennyire nem vágod a különbséget, akkor nem ártana először Google-ba bepötyögni a típusokat, vagy ha már itt vagy, elolvasnod Mobilarénán a teszteket, mert hosszú lenne itt leírni az eltéréseket a típusok között. -
rolcsibácsi
őstag
válasz
Babetta-X #36124 üzenetére
10ezret azért nem ér meg az összes tartozék, headset olyan 6ezer, de újan, meg a töltő is 3000 szintén újan, neki gondolom nem fóliás dobozban vannak a tartozékai, a szarrátört telefon mellett. fóliát nem ad a kijelzőre és akkor nem kell egyből az orvoshoz is menned mert belement pár szilánk a kezecskédbe
honnan tudja az a jóember hogy nincs baja az alaplapnak meg a többi belének?? itunes látja vagy mi?omg
ha szemetet akarsz venni, nekem van 5000ért egy k750em minden tartozékával és még működik ismegnéztem még egyszer a képet, és gondoltam rakok még pár smile-t
honnan esett le a motorral? még él???
bocs ha bunkó vagyok de ez nagyon funny nekem így az unalmas melóm közben -
a000
őstag
válasz
Babetta-X #36124 üzenetére
Ha azt mondja, hogy az alaplap stb. nem sérült, akkor mond meg neki, hogy bizonyítsa be, hogy mennek, utána elhiszed.
Szerintem nézz rá, remélem te sem gondolod komolyan, hogy ebben még bármi is münködőképes. Ezt a telefont helyrepofozni többe kerülne, mintha vennél egyet.
Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Hegesztés topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest