- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Aktív témák
-
Kommy
veterán
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
zolikaDB #39804 üzenetére
lehet hogy most azért nem lehet bármikor kapni i4-et mert annyit kell gyártani belőle hogy 2 év múlva is jusson a sok gariztatónak
valaki tudna segíteni abban hogy hogy tudnék teljesen lepucolni egy programot win7ről? msn-ről van szó, uninstallálgattam olyan részeit amit az életbe nem fogok használni, de persze nem kellett volna mert a messenger is behalt tőle.. registy cleanerrel már próbálkoztam, végiglapoztam a c://-t és az összes mappát amit találtam windows live... vagy msn néven azt kitöröltem, regetit.exe-ből is, de valahol még vannak darabjai mert ha újraraknám azt írja hogy a mailt tenné csak fel mert a többi már fent van.. tudom hogy nem ebbe a topikba kéne segítséget kérnem, de máshol el vagyok veszve és nem találnám meg mégegyszer ahová írtam
.. itunes-szal is coptam már egyszer de azt sikerült.. van erre vmi speckó program?? köszi
-
válasz
zolikaDB #39790 üzenetére
Igen, csak akkor kell, ha szűröd a mac-eket, hogy illetéktelenek kapjanak IP-t ugyen, csak net ne legyen nekik. Meg ha neked generált adatforgalmat, akkor ott valami más para van. Esetleg próbálkozz másik titkosítással.
rakloo: így van, ahogy mondod, mivel több mint 2 éves hardver, az új szoftoknak már kevés ez. 4.2-vel azért egész jólesz már.
-
válasz
zolikaDB #39781 üzenetére
Ez érdekes, én semmit nem állítottam a routeremen, csak mikor meglett az új iPhone, mindig engedélyeztem az új mac adress-t. Lemértem, itthoni 15Mbitet hozza a készülék wifin. Linksys WRT45GL-ről van szó. Viszont első Phone-omnál még smc router volt, ott is a gyári beállítások voltak, és ott sem volt gond. Na, ezzel most k*rvasokat segítettem
-
Gubro
senior tag
válasz
zolikaDB #39748 üzenetére
Talaltak valami wifi problemat a 4.2GM-ben, a pletyka szerint jon egy uj GM, legalabb egy hetet csuszik a hivatalos update megerkezese. Ezert is nem jott ki az uj iTunes.
Szerk: masik 3GS-re. Egy haveromnak a 3G 8G-jet csereltek par honapja, es kapott egy vadiuj 3G 8G-t. Ne kerdezd, honnan volt nekik.
-
hatpersze
tag
válasz
zolikaDB #39585 üzenetére
az ellenszenvem nem a telefonnak szol, hanem a gyartonak. a japanokat sem szeretem, nem tudok azonosulni a gondolkodasmodjukkal, megis japan autom van, es eleg sok kutyum made in japan. eddig a keszulek kinezete sem vonzott, most viszont egeszen pofasra sikeredett, es a nokia n8 kozotti vacillalasom ide billent, az iphone javara...
tehat legyszives ne ferditsd el amit irtam, a telefonokkal semmi gondom nem volt eddig sem.
koszi, tamas -
rolcsibácsi
őstag
válasz
zolikaDB #39421 üzenetére
hello, kivancsisagbol kiprobaltam hogy bugos e meg az ebresztes beallitas de most rendesen ebreszt.. annyit csinaltam hogy kikapcsolram az ora beallitasainal hogy automatikusan allitsa be, beallitottam egy ebresztest minden keddre es akkor alarmolt amikorra beallitottam, majd visszatettem az idot automata frissitesure de most is rendesen megy az ebresztes, nem kesik egy orat... eltunt a bug vagy mi??
persze 4.1... -
-
-
Atlantis
veterán
válasz
zolikaDB #38620 üzenetére
Volt ilyen...hetekig halogattam, de már be akartam adni garanciális javításra, s emiatt csináltam egy Restore-t, backup nélkül. Mondom megpróbálom, nehogy beégjek a szervizben, hogy ott meg szól. Hát még jó, hogy megnéztem, mert a Restore helyrehozta. Nálam amúgy 1 nap alatt teljesen elnémult, nem csak félig. BT fülessel ment rendesen, de vezetékesen semmi.
-
Ghosti
aktív tag
-
Kommy
veterán
válasz
zolikaDB #37629 üzenetére
Hogyan kell beállítani a külső levelező klienst (PL: Outlook) POP3 vagy IMAP használathoz?
A POP3 vagy IMAP levelezőprogramban a beérkező levelek letöltését lehetővé tevő POP3/IMAP és a kimenő leveleket továbbító SMTP szerver nevét, valamint a postafiók eléréséhez azonosítót és jelszavadat kell megadnod:SMTP szerver: Ezt az Internet szolgáltatója adja (pl.: mail.vipdsl.hu, mail.t-online.hu)
POP3 szerver: pop3.citromail.hu
IMAP szerver: imap.citromail.hu
Azonosítód: felhasználoneved, "@citromail.hu" nélkül
Jelszó: az amit a regisztrációnál megadtál -
mecsek20
tag
válasz
zolikaDB #37444 üzenetére
szia pdf reader porogit nem ismerem, de ha bevált, akkor használd egészséggel
Az adatforgalommal kapcsolatos kérdésedre nehéz konkrét választ adni. Egyszer ki kell próbálni, és le kell mérni. Fizess elő mondjuk egy hónapig 100 megás csomagra, közben nézegesd, mennyi fogy belőle. Az adatforgalmat az iphone beépített számlálója is méri (beállítások/általános/használat) mielőtt elkezded a mérést ne felejtsd el lenullázni. Ha t-mobilos vagy akkor a weben is meg tudod nézni hol tartasz, és sms-t is küldenek, ha már a felét elhasználtad. Beépített sms számlálóról nem tudok, weben ez is lekérdezhető 56 ft/alkalom sajnos. Külön számláló progit nem ismerek és nem használok mert nincs rá szükségem nekem elég a beépített. -
mecsek20
tag
válasz
zolikaDB #37325 üzenetére
szia, örülök h elégedett vagy, én is az vagyok már több mint egy éve
fóliát nem használok, nem akarok senkit megbántani, de én olyannak érzem mint aki otthon a tv távirányítóját is zacskóban használja és a kanapéra is nejlont húz. Az iphone kijelzője üvegből van, normál használattól nem karcolódik, és a 3GS-nél és iphone4-nél oleofób bevonat van rajta, így könnyen letörölhető róla az ujjlenyomat. Persze a bevonat is lekophat idővel, nekem 1 év alatt nem kezdett kopni. Szerintem a fóliák jellegüknél fogva csökkentik a használat élményét, más a tapintásuk mint az üvegnek, és nincs rajtuk oleofób bevonat, szakértelem kell a felrakásukhoz, és idővel leválnak, és nem is olcsók. Ha zsebben hordod és vigyázol h ne kerüljön mellé kulcs, pénz, homok stb, akkor nem fog összekarcolódni. A hátlap annál inkább, sajnos ezen a zsebben hordás mellett is keletkeznek mikrokarcolások, sőt még tokban hordva is, mivel a tok és a telefon közé bemegy a kosz és megkarcolhatja a hátlapot. Ha nagyon parás vagy, akkor vagy veszel egy tokot, amit naponta kipucolsz, vagy rakatsz rá valami jobb fóliát.
-
mecsek20
tag
válasz
zolikaDB #37295 üzenetére
szia,
oldal bezárása a safariban: jobb alsó sarokban van egy kettős négyzet alakú ikon, arra rámész, ekkor tudsz új oldalt nyitni és a meglevőt a bal felső sarokban megjelenő (x) gombra kattintva bezárni. Egyébként ha a safariban egy linkre úgy klikkesz, hogy pár másodpercig rajta marad az ujjad, akkor megjelenik egy menü és új oldalon is meg tudod nyitni a linket. Érdemes elolvasni a használati útmutatót, amire a safariban könyvjelző is mutatKépet úgy tudsz e-mailen küldeni vagy kontakthoz csatolni, hogy megnyitod a Fényképeket , majd az oldal alján a bal alsó ikonra klikkelsz, megnyílik egy menü és onnan már megy és kontakthoz is itt csatolhatsz képet.
Vagy pedig rámész az adott kontaktra majd "Szerkesztés" és utána "Fénykép hozzáadása".PC-ről képet az itunes-el tudsz feltenni, ugyanúgy ahogy pl. zenét. Szinkronizálást sajnos meg kell szokni, én is anyáztam, most is utálom és pont ezért mindenről van több biztonsági másolatom is, mert én is többször legyalultam már a telefonomat véletlenül. Különösen a kontaktoknál gáz, mert újra kézzel beírogatni nagyon sz.r.. Próbáld úgy, hogy csak a "selected folders"-t szinkronizálja. Egyébként képeket csak a camera roll-ból tudsz törölni az iphone-nal, a többi albumot csak szinkronizálással lehet eltüntetni (itunesben kiveszed a pipát az album előtt)
Arra vigyázz, hogy mindig ugyanazzal a géppel szinkronizáld!!!
Ja és egy javaslat, mielőtt lezúzod a contactjaidat
van egy ingyenes progi az app store-ban: iDriveLite ez a webre elmenti a contactjaidat (képekkel együtt), később ha bármi gáz van vissza tudod tölteni pár másodperc alatt.további szép napot
-
Everman
addikt
válasz
zolikaDB #37295 üzenetére
"Az világos, ha a devices-ben az én Iphone-omnál, a Photos alatt beszinkronizálok egy mappát, de amikor másikat is szinkronizálnék, akkor az az új letakarítja a telefonról az előzőt és felteszi magát, illetve ezeket a képeket sem tudom törölni... Hogy lehet ezt megoldani?"
Akkor mindent tudsz
A szinkronizálás azt jelenti, hogy a két eszközön ugyanaz van és ezt szinkronban tartja. Ha a gépedről törlöd azokat a képeket, amiket előzőleg szinkronizáltál (vagy egy teljesen más mappát adsz meg), akkor a következő szinkronizáláskor a telefonról is törli, ez a dolga.
A megoldás, hogy létrehozol egy pl. Pictures nevű mappát és ebbe másolgatod azokat a mappákat amiket a készülékre akarsz átrakni (családi fotók, hátérképek, hívóképek stb.) és a Pictures-t adod meg az iTunes-ban szinkronizálásra, így annak teljes tartalmát átviszi (ráadásul olyan mappaszerkezettel, mint amit ott használsz). De törölni csak akkor törölj a gépeden lévő Pictures mappán belül, ha azt akarod, hogy az a mobilról is törődjön.
-
mecsek20
tag
válasz
zolikaDB #37224 üzenetére
szia
1. dupla katt a home gombbal, erre megjelennek alul a futó alkalmazások, amit be akarsz zárni azon nyomva tartod az ujjad pár mp-ig, rezegni kezdenek az ikonok, ilyenkor be lehet zárni egyesével a programokat, bár úgy tudom, ha túl sok futna magától is kilépteti őket, hogy megmaradjon a gördülékeny használat élménye.
2. háttérbe kerülnek, de csak bizonyos részük futhat, pl online rádió, vagy gps, ez programtól függ. azok a progik amiket nem készítettek fel ios4-re, azok simán hibernálódnak a háttérben.
3. ld. 1. pont4. ha biztos akarsz lenni, akkor inkább zárd be az oldalt mielőtt kilépsz a safariból.
5. féltékeny az asszony?nem lehet egyesével sajnos
6. meg kell szokni, ez van
Aktív témák
Hirdetés
- weiss: Pant* rant
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Milyen egeret válasszak?
- Diablo IV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hővezető paszták
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Kerékpársportok
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest