- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
manchester85
veterán
válasz
bmwk1200s #49947 üzenetére
Nem tudom, de nagyon biztosnak kell lenniük a dolgukban, ha ezt bevállalják, ugyanis egyre izmosabb gépek jönnek futószalagon az LG-től, Samsung-tól, HTC-től, majdnem fele annyiért, mint akár a 2 éves 3GS, és fogalmam sincs, mi indokolja az iPhone prioritását. Oké, app store, de még 1 évig árulni a 3GS-t 2 év hűséggel, drágábban, mint bármelyik gyártó aktuális csúcskészülékét? Durva bukta lesz itt az eladási statisztikákban az év végére, ha tényleg csak jövőre jelenik meg az új.
gondolj már bele, ez azt jelentené, hogy a 2009-ben megjelent 3GS-re valakinek lehet, hogy csak 2014-ben jár majd le a (tarifa)hűsége.
Ennyire hülyére lehetne venni az embereket? Persze, ha nem 80 ezerbe kerülne egy 5k-s csomagban, akkor nem lenne akkora tragédia, kíváncsi leszek a szolgáltatók hogyan tudnak majd a helyzethez alkalmazkodni. Az a nagy helyzet, hogy már most is botrányos, amennyibe az iPhone-ok kerülnek a T-nél, kérdés, hogyan módosul ez az egész, a még több, mint fél évvel megtoldják a szavatosságukat.
-
Kommy
veterán
válasz
bmwk1200s #49823 üzenetére
/private/var/mobile/Library/Operator Bundle.bundle az csak aegy symlink a System/Library/Carrier Bundles/iPhone/szolgáltató könyvtárra.
4.2.1 óta a az elérési útba belekerült az iphne esetében az iphone szócska, és iPad esetében az iPad szócska.
Csak a System-ben kell kicseréleni a képeket. T_mobile-ra van a repo-mban logó"fix"
http://tamaskovacs.hu/cydia/A settings/general/aboutban meg kell nézi a Carriert, ha 8.0-as akkor azt kell asználni ha 9-es vagy annál nagyobb akkor a 9.0-as-t
-
blunt
aktív tag
válasz
bmwk1200s #49799 üzenetére
nem fogja szetvagni. Winterboard nem olyan, mint regen volt
Igen ez egy kis js alapu widget.
megprobalom majd ugy a vegen megcsinalni, hogy a leheto legkevesebbet kelljen manualisan SSHzni es toltogetni. Remenyeim szerint download es install. ennyibol fog allni, ha minden ugy alakul tovabbra is, ahogy szeretnem. -
blunt
aktív tag
válasz
bmwk1200s #49789 üzenetére
koszi!
chat bubble-ra egyszeruen nincs magyarazatom. istennek sem akarja kicserelni.
es a default eleg gagyi, nem? SMS bubble
-
-
-
-
-
BossBoss
őstag
válasz
bmwk1200s #49463 üzenetére
Nekem tokeletesen porog a 4.3.1! Igy 4.1 utan nem erzek semmi kulonbseget sebesseget illetoen. Talan az akksi gyorsabban merul. De ezt sem meregettem percrol percre. Lehet csak tobbet hasznalom, az uj rendszer optimalizalasa miatt. Ez majd kiderul ugy is a napokban...
-
tsimora
tag
válasz
bmwk1200s #35992 üzenetére
bmwk1200s : Igaz, hogy rettenetesen karcolódik a teló?
Karcolódik, igen. Az asztalra került homokszemek, stb. napok alatt látható karcokat adnak az üveg hátlaphoz, ha nincs rajta valami műanyag védőfólia. Innét hitvallás kérdése, hogy ki mivel védekezik ellene. Ha óvszeres típus vagy akkor IS. Én pl. jobban szeretem "csupaszon". :-)
-
megema
őstag
válasz
bmwk1200s #35069 üzenetére
Egyetértek. Nem kéne ilyen stílusban kioktatni mindenkit, aki eltéveszti a topicot, vagy tiltott témában kérdez. Ilyeneket vagy figyelmen kívül kell hagyni, ha nem tudsz megfelelő hangnemben válaszolni vagy normálisan át kéne irányítani máshova.
trialboy: Esetleg a Házi barkács topicban próbáld meg. Nem ismerek megfelelőbbet, bár lehet létezik.
-
INMOTEP
őstag
válasz
bmwk1200s #35069 üzenetére
Igy van osztom én is ezt a nézetet , mert valahol ez is egy telefonkészülék és ha már így járt próbált valami féle megoldást keresni de valóban nem ide való a téma , de azért mégse így kellene hozzá állni ............... szebben is meglehet mondani hogy hol tegye fel a kérdését pl ....
-
csimpi1
tag
válasz
bmwk1200s #34977 üzenetére
Szóval a gond a következő:
Nem tudom DFU módba tenni a telót, mert ha rádugom és kikapcsolom egyből bekapcsol magától és kéri az itunest, miközben a motinoron kiírja, hogy lát egy telót recovery módban és kell a restore. De hiába indítom el a restore-t, egy idő után azt mondja, hogy nem lehet restore-olni és kész. Ördögi kör...
Akármit csinálok, csak a recovery-t ismétli... -
Kashim
őstag
válasz
bmwk1200s #32639 üzenetére
Kicsit rázogattam, meg kapcsolgattam a rezgő módot és nekem úgy tűnik hogy tényleg a rezgősúly lötyög, mert miután rezeg egyet, változik a kattogás is, néha más irányba kell rángatni, meg mintha rezgés alatt abba is hagyná. Mindegy, én már igazából hónapokkal ezelőtt felfigyeltem a zörgésre, de eddig semmi hibát nem okozott, pedig ejtettem is le egyszer azóta egy elég kemény parkettára. (Hátsó zsebem mellé raktam...
)
Szerencsére még egy karc sem lett rajt, pedig tok nélkül pottyant.
Ha valami elszabadult alkatrész lenne akkor tuti kimozdult volna a helyéről.
Lényeg hogy nem kell aggódni szvsz, nekem pl. személy szerint elég extrém rázáskor hallani csak. Persze ettől még szúrja az ember oldalát hogy ott van... -
adnoctum18
senior tag
válasz
bmwk1200s #31909 üzenetére
Ha Mobilelog nincs 4.0-ra, akkor szinte nem is érdemes JB-znem nekem sem.
Ibluenova, lockscreenes izék, MyWi működik? Ha ezek sem, akkor tényleg semmi értelme számomra, mert a warez hidegen hagy, így is több appom van, mint amit használnék, csak azért mert figyelem az akciókat naponta.
-
kispéé
senior tag
válasz
bmwk1200s #31946 üzenetére
Ilyen nekem is szokott lenni a 3GS-emnél ha pl. a szüleim házában (újszeged) vagyok, ott van kb. vége a 3G lefedettség határa. Na most ha ott elkezdek netezni, akkor ide oda ugrál 3G-ről EDGE-re majd vissza. Jó formán használhatatlan. Ha pár száz méterrel arrébb megyek a város felé mindjárt megjavul és jön a cucc a 3G-ről
Szóval nem biztos, hogy végfokhiba, szvsz. -
Misi1979
őstag
válasz
bmwk1200s #31952 üzenetére
Honnan írsz? Van olyan hely, ahol van stabil 3g-d?
Nem vagyok szervizes, szóval csak feltételezni tudom, hogy külön van itt is a 2g/3g végfok.
Vagyis külön is kell lennie, mivel teljesen más frekvencián forgalmazA végfokhiba tipikus tünete amúgy az, amit mondtál. Régebben, amikor még csak 1 végfok volt a mobilokban, akkor a gyorsan merülő készülék nulla térerővel jelentette ezt.
-
válasz
bmwk1200s #31909 üzenetére
Egyesek szerint a holnap sajtótájékoztatóval egyidőben kijön a cucc. Szerintem viszont az korai. Nekem GS-en nincsenek sebesség gondok, de ezt ecseteltem már vagy 20 hozzászólásomban.
Csak a JB-t várom, de mivel már van multitask, meg ilyenek, csak az egyedi sms hang és az sbsettings miatt várom. -
válasz
bmwk1200s #31904 üzenetére
Hát gondolom ez csak a 4es iPhone-nál érzékelhető. MEg én Pesten vagyok, itt mindig full a térerő. Azt javították, hogy állítólag eddig az iPhone mindig kevesebbet mutatott, mint amennyi térerő valóban volt. Így, lehet, amikor egy 4-es iPhone-t leárnyékolsz, nem is megy el csumára a térerő, csak azt jelzi, hogy minden elfogyott.
-
a.sebi
őstag
válasz
bmwk1200s #31347 üzenetére
sziasztok szombaton kapok egy iphon 3gt. kerdesem az, hogy ha szeretnek saját alkalmazasokat telepíteni saját zenejet rádobni.. blabla bla... akkor elkell kerni a jelszót?ha fizetős alkalmazasok lellenek,tudok új hitelkártyát regusztralni..? meg nem volt dolgom itunesal es iphonnal sem...caak nehogy rafaragjak... segítsetek kérlek tapasztalt iphonosok... köszi ,egy tudatlan
Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest