- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
manchester85
veterán
-
balazs0102
senior tag
válasz
Galahed #13789 üzenetére
természetesen kikapcsolt állapotban nincsenek jelen kémiai folyamatok, csak amikor zárod az áramkört, tehát amikor magyarul be van kapcoslva a telefon és áramot vesz fel. nyilván kikapcsolt állapotban is vesz fel vmennyit (nagyon minimálisat), de közel sem terheli meg úgy az akkumulátort, mint offon
-
Integra
titán
válasz
Galahed #12883 üzenetére
persze, ha jb-ről beszélünk, akkor evidens hogy a multitasking lesz az első amit meg akarok oldani. csak mondjuk bemegyek o2-höz, veszeg egyet és aznap este meghekkelem.. nem mintha értenék hozzá..
aztán valamit elqrok, nem tudom visszacsinálni és akkor nagy a baj. meg drága baj.
de ha vissza tudom szétkalapálás után is a gyári fw-t rakni, akkor sok mindent nem tudok elrontani rajta. egyébként az iphone jelzi az apple support centernek, hogy jb lett az fw rajta? -
Atlantis
veterán
válasz
Galahed #12778 üzenetére
Itt most függetlenítésről volt szó. Tudja, hogy tilos, mégis szóba hozza és nem érzi gondnak, csak azért mert burkoltan ír... nem akarok ötleteket adni, legalább venné a fáradságot, hogy privátban megkeres valakit, aki ért a témához...a topicból ki lehet szűrni a megfelelő embereket.
-
beeep146
tag
válasz
Galahed #12293 üzenetére
Nekem is ez a megoldás a legszimpatikusabb, mert a legjobban lefedné az igényeimet...
Átgondolandó, mivel ez az egy dolog csak ami miatt egyáltalán felmerülhet majd nálam a JB.
Arról van amúgy infó, hogy pl. az intelliscreen progi milyen apple szabályt sért ami miatt nem kerülhetne az app store-ba? -
válasz
Galahed #11770 üzenetére
No komment. Nézegesd egy kicsit a RockYourPhone telepítését, és meglátod, merről fúj a szél. Szerinted a "soft-unlock" micsoda?
Elárulom: ellopott redsn0w más néven.
-
-
beugró
csendes tag
válasz
Galahed #11490 üzenetére
Nem tudom, hogy így járnál-e de még az is lehet, hogy igen.
Én úgy tudom, hogy ami programok az Apple store-ban szerepelnek azt legalább az Apple egyszer átnézte. Amit JB-el teszel rá azt nem. Szerintem az biztonsági szempontból kockázatosabb.
Valószínűleg konzervatívabb vagyok, de az Apple-ben jobban megbízom mint XY-ban aki magát nagy programozónak tartja (elismerem vannak tényleg nagy programozók köztük) -
hanee
senior tag
válasz
Galahed #11466 üzenetére
Szia!
Azért szerintem erős kicsit az, hogy "egyszerűen muszáj". Maradjunk annyiban, hogy TE szükségét érzed és nem tudsz JB nélkül létezni, de vannak akiknek nincs rá szükségük.
Nekem sincs JB rajta és nem is szándékozok tenni rá, hiába vannak előnyei, hátránya is van.hanee
-
válasz
Galahed #11379 üzenetére
Nekem ugye csak iPodom van, de a SwitchEasy NeoTouch nagyon bevált, sok szerencsétlen pofontól védte meg az iPodom, többek között a Nyugati Pályaudvar aszfaltjától is. Van ennek iPhone-os verziója: CapsuleNeo.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Filmvilág
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest