Aktív témák
-
e30st
tag
-
mecsek20
tag
válasz
FecoGee #38218 üzenetére
mondjuk a kontakt szerkesztésénél beírod? (van egy olyan sor, hogy "cég") hmm?
ha sok kontaktod van érdemes kihasználni a 60 napos ingyenes mobileme próba előfizetést. weben percek alatt meg lehet szerkeszteni az összes kontaktod adatait, és push-al valós időben át is megy a telefonra. egy próbát megér. Nálam a kontaktok külön csoportokban vannak: család, barátok, kollégák, és a név alatt külön sorban megjelenik a munkahely, úgy ahogy te is szeretnéd.
-
a000
őstag
válasz
FecoGee #36388 üzenetére
Us account-al akart leszedni egy progit, ami csak a magyar store-ban érhető el. Ilyet nem lehet. Csak az tudja leszedni, aki magyar account-al próbálja leszedni. Csak abban a store-ban tudsz letölteni, ahova regisztrálva vagy. Ha magyarba akkor csak a magyarból, ha amerikai, akkor csak az amerikaiból. -
válasz
FecoGee #35314 üzenetére
Cserélik igen.
Még pár észrevétel az SGS-i4 összehasonlításomhoz:
sms: SGS nem jeleníti meg a teljes sms-t. Pl, valakivel több sms-t váltottál, és át akarod nézni, akkor sms-enként csak a felét írja ki és egyesével rá kell bökni, hogy a teljes szöveget kiírja. Valamint a fent említett probléma, hogy a szövegben 1-1 betűhöz ugrani (h rontottál) meglehetősen körülményes, szemben az iPhone egyszerű nagyítós megoldásával.
Híváskezelés: iphone-on ugye "klikk" a névra, és hívod. SGS-en ha jobbról-balra húzod az ujjad a néven hív, ha balról-jobbra, egyből sms-t írsz, király
Hozzáteszem, ezek a nyűgök gyári appoknál jöttek elő SGS-en, és ugye, ha nem tetszik, itt lecserélheted, szemben az iPhone-al (igen, JB, és itt is mindent átvariálhatsz, de messze nem annyira, mint androidon már alapból is).
-
Ati007
őstag
válasz
FecoGee #33704 üzenetére
V. Kizárások:
c. Az olyan kárért, amelyet az alábbi események idéztek elő, vagy amely az alábbi eseményeknek tulajdonítható: (vi) a Készülék rejtélyes (megmagyarázhatatlan) eltűnése;
(x) nedvesedés vagy párásodás;
szerintem van azért pár kibúvó ami miatt nem fognak fizetni , szerintem . -
a000
őstag
válasz
FecoGee #33196 üzenetére
Amúgy én is hasonló cipőben járok, olyan progit keresek ami normálisan tudja a local notifications-t. Meg is vettem egyet akciósan, de az egész program egy bughalmaz, a notifications-ok nem működtek, akár, hogy próbáltam nem jelzett. Azt bebuktam.
Az egyik kiszemelt az awesome note, ez mondjuk szép is, jegyzetelni is lehet, de a local notification részét nem tudom milyen.
A másik a 2do, ennek most jön ki a frissítése, kíváncsi leszek, hogy mit újítanak benne.Van valakinek esetleg tippje hasonló progira?
-
a000
őstag
válasz
FecoGee #33196 üzenetére
Igazság szerint nem próbáltam, mert nem szoktam lövöldözős játékon játszani.
Amúgy megjelent a directU HU. Ez egy offline térkép progi és ingyenes az igo készítőjétől. Próbát megér, mindjárt fel is dobom. Ha jól tudom van német és usa változat is.
Szerk: Jónak jó, csak nem lehet benne keresni.A MiTube-ot is érdemes kipróbálni, youtube progi.
-
Doresz
tag
válasz
FecoGee #32271 üzenetére
Igen, pont rálóg az üvegre a tök. Persze ahogy használod, kis por bejuthat az üveg és a króm közti kis vájatba, de szemüvegtörlővel vagy azzal a kis kendővel, amit a tokhoz ad a Switcheasy simán ki lehet szedni. Ha képernyővel lefelé teszed le az asztalra, nem a képernyővel, hanem a tokkal érintkezik az asztal.
szerk: most láttam a második kérdésedet. Hangerőgomboknál is takar a tok, de ki van alakítva két külön gomb, hogy érzésre meg tudd különböztetni őket. Ha a portfedők nincsenek berakva, akkor tehát csak a kamera, a némítógomb és az alsó mikrofon-hangszóró páros van szabadon.
-
_Fefe_
tag
válasz
FecoGee #32271 üzenetére
Nekem most egy ilyen van rajta : SwitchEasy RebelSerpent™ iPhone 3G / 3GS , ez szépen védi a teljes telót, beleértve a krómkeretet, gombokat és a bemeneteket is.
-
Doresz
tag
válasz
FecoGee #32247 üzenetére
Switcheasy Vulcan. Ez tuti fedi a krómot, van feketés-füstös színben és átlátszóban. Legjobb, hogy kapsz hozzá 2-2 port fedőt, talán 2 fóliát, fóliafeltevő lapocskát (squeegee) és kis törlőkendőt. Nekem is ilyen van. Vékonyabb, mint az iSkin Solo.
-
Csapi007
veterán
válasz
FecoGee #32140 üzenetére
Hy
Na de kérdés hogy mennyiért fogják árulni. Mert T ugye minél nagyobb csomagban veszed, annál olcsóbban megkaphatod. Viszont a másik két szolgáltatónál ez nem szokás, ott jó hogyha 10-20k engedményt kapsz még akkor is ha a legnagyobb csomagban veszed. És ha az iPhone-t is így fogják árulni akkor nem hinném hogy nagy közönségük lenne. -
jacis
nagyúr
válasz
FecoGee #31940 üzenetére
Fent van a 4.0.1-es szoft.
Gyorsaság maradt a 4.0-é a térerő viszont amióta frissítettem nem ment 3 rovátkánál fentebb.
Ha ezzel akarják majd elmaszatolni a térerő problémát akkor az elég durva dolog lesz
Furcsa dolgok történnek mostanában az Apple háza táján.(hihetetlen: (csak nálam van ez?) a térerő 1 és 2 rovátka között van amióta fentvan a 4.0.1)
-
a000
őstag
válasz
FecoGee #31166 üzenetére
Jól. Igaz én legtöbbször övre fűzhető tokban hordom, de sokszor van a zsebemben is. Ha simán ránézel semmit nem látsz, ha egész közelről kezded nézni akkor vannak pici karcok de nem sok. Szvsz ígyis úgyis karcos lesz, aztán már nem fog annyira érdekelni. Nem kell ebből nagy kérdést csinálni. Használd azt kész.
-
Syl
nagyúr
válasz
FecoGee #31125 üzenetére
A notes nem a Google jegyzetfüzetben jelenik meg?
-
a000
őstag
válasz
FecoGee #31148 üzenetére
En amit ajanlok az a griffin reveal tok. Nezd meg, nekem van egy es marha jo. Igaz mar nem hasznalom de cedi a krom keretet is, nem lesz nagyobb tole a telefon es atlatszo amivel mwgmarad az eredeti hatlap. Nagyon jo tok, megeri nagyon. Ha jol tudom csak kulfoldrol lehet venni, legalabbis amikor en vettem igy volt. Feher telom van es a tok kerete fekete, nagyon durvan nezett ki
Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Pro Max 128 GB Graphite garanciás, újszerű
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest