- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
válasz
8nemesis8 #37907 üzenetére
intelliscreent és lockinfot? Attól azok még cydia-s programok, Appstore-ban nem találod meg őket... Amit én használok, a smartscreen (szintn cydia-s), lejjebb láthattál screenshotot is róla. 6,25 dollárba kerül adóval. Azóta megy 4.1-en is.
-
válasz
8nemesis8 #37670 üzenetére
Mert egy masszív szilikon-műanyag tok ami a "képernyő" szélébe kapaszkodik körbe felnyomkodta. Kb úgy képzeld el, mintha körben körömmel felkaparásznád.
Egyébként, mivel folyadékkal teszed fel, így a buborékok nem levegő,hanem folyadék buborékok, így mikor megszáradnak, szépen el is tűnnek.
-
madgie
titán
válasz
8nemesis8 #37552 üzenetére
Én szeretem a "kihúzós bigyót", de ha ragaszkodsz a sima kicsúsztatáshoz, kábé dupla áron az "utcai" mobilárusoknál is szokott bárhol lenni olyan tok iPhone-hoz. Azok talán picit vastagabbak, ami anyagminőség szempontjából jó, zsebben hordós kényelem szempontjából viszont nem.
-
P.Zoli22
tag
válasz
8nemesis8 #37384 üzenetére
windows 7em van, a telefonra 3.1.3 szoft ment ha felment. most ha bekapcsolom akkor az ituns jel meg a kábel van. ez jót jelent?
Mit jelent az a kompatibilitási mód? Hogy kell beállítani? most töltöm a .net 4.0át.
Azt nemtom hogy pontosan az e a teló, az előző gazda enyhén szólva átbaszott, ugyhogy nemtudom milyen függő. majd kiderül
-
manchester85
veterán
válasz
8nemesis8 #37296 üzenetére
No prob.
DFU mode, betallózod a firmware-t, aztán 1015-ös hibaüzenetet ír majd ki. Ez annyit tesz, hogy recovery módban maradt a teló, de a szoftver már rajta van. Recboot-tal ki tudod venni, újraindul a teló, és kész a szűz, villámgyors 3.1.3, amely 3G telóknál az egyik leggyorsabb szoftver.
-
manchester85
veterán
válasz
8nemesis8 #37292 üzenetére
Na, most megnyugodok, és elmondom még egyszer:
Az apple mindig csak a legfrissebb szoftvert írja alá. Ez jelenleg a 4.1
Ha a készüléked restore módban van, akkor egyetlen egy szoftverre frissíthetsz: ez a 4.1, hisz ez a legújabb.
Arról volt szó, hogy bármely, ismétlem, bármely 4-es szoftverhez SHSH fájlok lementése szükségeltetik. 3-asra downgradelhetsz SHSH nélkül 3G-vel, 3GS-szel már ahhoz is SHSH kéne.
Ilyet meg ne mondj, hogy "eddig arról volt szó", mert eddig se erről volt szó. Idézd be, hol írtuk, hogy nem kell SHSH 4.1 alatti 4-es szoftverhez.
-
manchester85
veterán
válasz
8nemesis8 #37287 üzenetére
4. találat: Well, Apple always signs the latest firmware not the prior one and while downgrading to previous firmware the 3194 error will come if you have not saved or taken backup of ECID SHSH blobs of previous firmware
Mivel gondolom restore módban vagy, így nem engedi hogy visszatedd a korábbi ( bármely nem 4.1-es) szoftvert. Icecave be is linkelte, hogy tudod lementeni az SHSH file-okat. Nem tudom, hogy mit vársz még tőlünk, amikor mindent elmondtunk, és azt is, hogy SHSH lementés nélkül nem tudsz restore-olni a 4.1-es szoftvertől lejjebbi 4-es szoftra.
-
válasz
8nemesis8 #37287 üzenetére
Attól, hogy az Apple szerverek nem írják alá, csak a legújabb szoftvert. Ezért kellett volna lementeni az SHSH file-okat, ami cydia-ban is látszik, aztán a hosts fileban (windows), megadni elérésnek a surik szervert, ami aláírja a szoftot az Apple helyett, és így nem csak a legújabbat teheted fel. Ezt már leírtam pár napja is.
-
manchester85
veterán
válasz
8nemesis8 #37282 üzenetére
Szerintem a 4.0-t se tudod visszatenni. Ehhez az SHSH dologhoz én se nagyon értek, ugyanis erre downgrade esetén csak 4-es szoftvertől felfele van szükség, 3G telefonok esetén. Nekem pedig nem ment el az eszem, hogy bármilyen 4-es szoftverre up/downgrade-eljem a 3G-met. Úgyhogy boldogan visszatettem a 3.1.3-at, és ha majd csődbe megy a windows mobile, szolidaritásból én is felteszem a 4-es szoftvert.
-
manchester85
veterán
-
8nemesis8
veterán
válasz
8nemesis8 #37275 üzenetére
Úgy érzem gáz van.
Semmi nem jelez az Iphone semmi felugró ablakban nem jelez az iTunes.
Betallóztam a 4.0.1-et majd restore gombra nyomtam és csak felül az állapotsornál annyi jelent meg, hogy:
Verifying iPhone restore with Apple...
Illetve alatt a folyamatjelző az azt jelzi, hogy dolgozik.Minden rendben van szerintetek?
Csak mert neten úgy láttam, ez 5-6perc alatt készen kell, hogy legyen. -
trobi28
addikt
válasz
8nemesis8 #37262 üzenetére
Volt amikor árán felül kínáltak érte és azért adtam el (munkatárs),volt párszor hogy elcsábultam mert kijött valami újdonság (Android),volt hogy sos-be kellett a pénz,de a lényeg hogy mindig visszatérek ehez a jó kis márkához mert szerintem nincs ma olyan készülék a piacon ami ezt a minőséget produkálja
Ja ez a mostani is eladó (igaz még nem hirdettem meg) mert a sok 3g után (most jut eszembe hogy volt közben Touch-om is) most egy 3gs-re vágyom
-
manchester85
veterán
válasz
8nemesis8 #36766 üzenetére
Szerintem nem. Mivel az iPod touch-ban nincs telefonos funkció, így gyakorlatilag olyan, mintha az iPhone airplane módban lenne. Ez pedig óriási különbség. Ha hozzáveszed, hogy iPhone-on telefonálsz, a háttérben hálózatról folyamatosan megy a push, esetleg mobilnetezel, az össze sem hasonlíthatóan csökkenti az üzemidőt egy Touch-csal szemben, ami ha nincs kézben, akkor egy airplane módban levő iPhone-nal ér fel.
-
manchester85
veterán
válasz
8nemesis8 #36647 üzenetére
"Ha vennék egy 3G-t azt 45-50körül megkapom, amit korrektnek tartok már."
Hát, megnézem, hogy milyen állapotút kapsz meg ennyiért... Inkább 60-65 az. Korrektnek? Szóval a világ egyik legjobb telefonjáért nem korrekt a 100k körüli ár? Miért nem veszel akkor olyan telefont, aminek "korrekt" ára van? Azt megértem, hogy sajnálsz egy telefonért 100-150 ezret, mert sokan vannak még ezzel így, köztük én is. De azt ne mondd már, hogy a 45-50 ezer a korrekt ár egy iPhone-ért. Mondd azt, hogy ez az az összeg, amit nem sajnálsz kiadni egy telefonért. Vagy akkor miért akarsz annyira iPhone-t venni? Van még egy pár más mobil 50 körül, amik korrekt áron vannak, ezek szerint azokkal helyezed egy kategóriába.
-
manchester85
veterán
válasz
8nemesis8 #36632 üzenetére
Hogy érted, hogy flashelni? Semmilyen hardveres beavatkozást nem igényel, egyszerűen DFU (azaz firmware upgrade) üzemmódba kell tenni a két gomb leírásszerű lenyomásával. Shifttel betallózod a firmware-t, majd a folyamat végén kibootolod recovery üzemmódból (recboot)
-
válasz
8nemesis8 #36626 üzenetére
Nem is volt rossz, csak ahogy írtad, nem bírja már az új OS-t. Érdemes olyat venni, mint még 3.1.3 vagy azalatti OS van, és akkor nem lesz gondod. Bár a 4.1-ben már sokat javult a sebesség a 4.0hoz képest, de még akkor is a 3.1.3 az igazi egy 3G-n (multitask ott is mehet, csak JB kell hozz).
-
a000
őstag
válasz
8nemesis8 #14937 üzenetére
fehér 3Gs.
Azért nem küldtem vissza, mert nem akartam feladni postára egy ilyen drága telefont csak ugy.
Ha problémát fog okozni a későbbieben akkor gari. még várom a "feltörhetetlen" telókkal kapcsolatos fejleményeket, mert már olvastam, hogy van aki itthon ilyet kapott a T-től, nekem meg az nem hiányzik. -
a000
őstag
válasz
8nemesis8 #14884 üzenetére
nekem van hajszálrepedés, nem is agy, mindkét csavarnál lent, a dugasz és a króm csík között tele van, és a fülhalgató dugónál.
Azt mondta a csaj tegnap este, hogy küldjem vissza, mivel tegnap volt a 8ik nap, mondom kösz, nem szívesen adtam volna fel egy ilyen drága telefont postára. Végül nem küldtem vissza, leszarom a repedéseket, ugyse látom, ha meg szar lesz vagy cserélik vagy nem, akkor veszek rá ebay-ről. Nekem az fontosabb, hogy nincs pixelhiba, nincs merülési probléma (kopp-kopp-kopp). Meg most nem is sezrettem volna várni 15napot amig kapok ujat. -
Enjoy
addikt
válasz
8nemesis8 #14435 üzenetére
Szinte mindenki azt írta, hogy ha van valami probléma az iPhone-nal , akkor egyszerre cserélik a készüléket egy vadi újra.
Nah mármost az én Omniámat 5x szervizelték, s hiába írtam samsungnak, hogy cseréljék ki, mert mindig ugyanaz ment tönkre benne, nem cserélték. Inkább mindig kijelzőpanelt cseréltek benne. (ez 5x2 hetet jelentett omnia nélkül) Ez számomra nagyon csak hízelgő dolog. -
macikos
addikt
válasz
8nemesis8 #14440 üzenetére
Nem lehet változtatni. Annak örülj, hogy legalább lehet törölni egyenként az SMS-eket, mert régen nem lehetett
Derse: Wifi kell hozzá.
Tudom hogy ki lehet váltani a gyári SMS progit, de maradjunk már a gyári dolgoknál
Ezzel az erővel a mosógépem mp3 lejátszóként is használható... persze ha szétszedem és beleépítek egyet... de gyárilag nem tudja
Tehát amikor ilyen tanácsokat adtok, akkor jegyezzétek is meg mellé, hogy igen lehet, de ennek feltétele a Jailbreak!
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 3
- iPad topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest