Hirdetés
Aktív témák
-
FecoGee
őstag
Komolyan mondom 3.1.3 volt a legjobb firmware a 3gs-emre... Semmi laggolás, hosszabb üzemidő, csinálta a dolgát. Visszasírom
-
FecoGee
őstag
3GS-en a 4.3.2 sokszor laggol... no jb.
-
FecoGee
őstag
válasz
manchester85 #43663 üzenetére
Neten ezt írták, ebből megtudhatod elvileg hogy újat vagy refurbishedet kaptál:
Most importantly, ASK FOR THE SERIAL NUMBER!
Well why would it matter? First off, for MOST of Apple's products, especially the iPhone, the serial number will start with a 5K. If the serial number starts with that for an iPhone, then it's guaranteed to be refurbished.
New iPhones have either a 7k or 8k. The 4th digit of the serial number means the week of the year it was manufactured. So for an example, if it's 8k801xxxxx then it means the phone was produced it was manufactured the first week of 2008. 7k745 would mean that the iPhone was manufactured on the 45th week of 2007.
-
FecoGee
őstag
válasz
manchester85 #43121 üzenetére
Bizony jók
. De mit lehet tenni ha a folyadék csak az egyik szettre volt elég... Ott a full body fólia a következő iPhone-ra és nincs mivel feltenni
-
FecoGee
őstag
válasz
madarasz92 #42991 üzenetére
Szia,
ez a fólia amit vettem:
http://www.case-mate.com/iPhone-3G-Cases/Case-Mate-iPhone-3G--3GS-Clear-Armor.asp
Full body, teljes készüléket védi. Nem adom el a másikat, mert töltőnyílás feletti repedés miatt gariztatom majd a telefonomat, aztán akkor szükségem lesz a másikra is.
Arénában a ConnectTel-ben vettem 4990-ért. -
FecoGee
őstag
Sziasztok,
mivel IS-t nem sikerült kapnom a StarK*ngben, vettem egy Clear Armort egy mobil üzletben. Olcsóbb volt, 2 szettet kaptam, és szerintem majdnem ugyanaz mint az IS. Viszont a mellékelt folyadék csak az egyik szettre volt elég. Nem tudja véletlenül valaki, hogy miből áll a "csodafolyadék"? Úgy olvastam hogy víz és egy kis folyékony szappan keveréke. Lehetséges ez?
-
FecoGee
őstag
Sziasztok,
az lenne a kérdésem, hogy ha letelik az iGO 1 éves előfizetés, akkor utána van kedvezményes lehetőség további egy évre, vagy ismét ki kell fizetni a teljes árat?
Köszi!
-
FecoGee
őstag
válasz
manchester85 #40964 üzenetére
Napi 2 órát biztosan hallgatok rajta zenét, az pont 1 rész
. Nem bírta a kiképzést sajnos
. A hátlapja is meg van repedve a telefonnak, akkor majd együtt visszaviszem őket.
Nagyon off: Armin Only - Pozsony - 2011. 06. 10. Jön vki? -
FecoGee
őstag
Sziasztok,
sehogy sem tudom előcsalogatni ezt a felületet a gmailemben:
[link]Automatikus hozzáadással nem szinkronizálom az iPhone-t, mert akkor bárkinek küldök levelet belekerül a telefonkönyvembe. Ami nem buli. Tudtok valami megoldást? Köszi!
-
FecoGee
őstag
Még szerencse hogy tegnap du. teszteltem az ébresztőórát, nálam is hibás, szóval 6.20-as keléshez 5.20-at kellett állítanom...
-
FecoGee
őstag
válasz
sirarcheer #38569 üzenetére
Nem látok a VLC-ben semmi beállítási lehetőséget
. Hol találom? Köszönöm!
-
FecoGee
őstag
válasz
manchester85 #38437 üzenetére
Bocs, nem tudtam
Amúgy Armin is iPhone-t használ
-
FecoGee
őstag
"Internetkapcsolatot és adatforgalmat igénylő funkciók:
Időjárási információk a célállomásra vonatkozóan, illetve az útvonal mentén
Lokalizált (helyi) Google keresés, találatok megjelenítése a térképen""A NAVIGON select T-Mobile Edition letöltésével a térkép telefonjának memóriájába kerül, ezért a szoftver használata nem igényel internetkapcsolatot, azaz nem generál adatforgalmat. Az alkalmazás első elindításához azonban a szoftvert aktiválni kell, melyhez internetkapcsolat szükséges az iPhone-ján.
A szoftver belföldi és külföldi használat során rendszeresen ellenőrzi a felhasználó licencének érvényességét. A hitelesítés csekély, kb. 2 kB-os, adatátvitellel jár. Az adatforgalmi díj az előfizető díjcsomagjának megfelelően fizetendő." -
FecoGee
őstag
válasz
rolcsibácsi #38248 üzenetére
Nekem bejön az alma logó a vázon
-
FecoGee
őstag
úgy értelmezem hogy a T-Mobile-s iPhone-kat is cserélik... Jól gondolom?
[link] -
FecoGee
őstag
Sziasztok,
meg lehet oldani valahogy, hogy amikor hívnak akkor a hívó nevéhez odatenné mondjuk a cég nevét is? Több száz konktaktnál nem biztos hogy egyből tudom ki hív...
Tudom hogy alapból nem tudja, valami progit ismertek rá?
Köszi. -
FecoGee
őstag
Kiléptem mindenből.
Nekem csak a Calendar van beállítva Exchangeként, a gmail fiókot Add Account/Gmail-nél hoztam létre. Eddig tökéletesen működött. Kikapcsoltam a gmailt, és most nem merült a telefon és nem generált adatforgalmat, szóval ez volt a gond. Megpróbáltam outlookban is beállítani az IMAP-ot, de nem fogadta el ott sem, valószínűleg a kiszolgálóval van gond.
Azért köszönöm! -
FecoGee
őstag
Sziasztok,
azt vettem észre hogy 2 napja fél nap alatt merül a 3gs-em holott eddig 2 napot simán húzott, valamint generál félóránként úgy 10 mb adatforgalmat is. Elkezdtem nyomozni mi lehet a gond. A gmail imap-om nem műküdik. Nálatok jó?
-
FecoGee
őstag
T-Mobile webshopból eltűnt a 3gs alól a megrendelem gomb... nincs ott semmi.
-
FecoGee
őstag
Ez kéne a bejárati ajtóm elé:
+ a bónusz kép:
-
FecoGee
őstag
Két év hűséggel 120. Karácsonyra 100 alatt lesz szerintem. Akkor érdemes lehet.
-
FecoGee
őstag
Szifon twitter bejegyzés szerint 2 hostess és 250 iPhone érkezett.
[link][ Szerkesztve ]
-
FecoGee
őstag
Sziasztok, a segítségeteket kérném.
Vissza kell majd vinnem gariztatni a telefonomat hajszálrepedés miatt. A gondom az, hogy a zenéimet nem szinkronizálom a PC-vel. Mivel nem szeretnék újra artwork-öt csinálni hozzájuk miután visszakaptam, szeretném őket lementeni. Viszont nem tudom behúzni iTunes-ban a zene mappába. Tudtok rá valami megoldást?
Köszönöm!
-
FecoGee
őstag
Én is elégedett vagyok a beépített GPS-sel, de jópárszor letérdelt legutóbbi utunk során... pl. Kenézlőnél (világ vége kb.). De egy Samsung és egy LG is feltette a kezét, tehát nem írom az iPhone rovására
-
FecoGee
őstag
Sziasztok,
utolérte a "bikicsunájfón" (
)-omat a szériahiba: megjelent a töltőnyílás felett kb. egy cm-es repedés (inkább törésnek nevezném, mert el is pattant a műanyag). Fizikai hatás nem érte az tuti. Egy cm-es repedésért cserélik? Amúgy a teló szinte karcmentes, ez csak elárul valamit arról, hogy mennyire vigyáztam rá.... Ja és 4 hónapos fekete 3GS.
Köszöntem -
FecoGee
őstag
Sziasztok.
Segítséget kérnék
.
Az a helyzet, hogy az iTunes és az iPhone másként számolja a szabad helyemet. Ez mitől lehet? Képek:
Amúgy összeadva kiderül hogy az iPhone számol jól
.
Nektek észrevétel
?
-
FecoGee
őstag
Sziasztok,
aki Fringet használ, attól kérdezném, hogy ki lehet-e kapcsolni hogy minden Gtalk üzenetnél (csak azt állítottam be Fringben acc-nak) rezegjen a teló? Pedig benne vok az ablakban. Idegesítő.
-
FecoGee
őstag
válasz
Ati007 #33699 üzenetére
Miért nem ér?
"A biztosítás kiterjed:
Elemi károkra (pl. tűzkár, viharkár)
Baleseti okból történő meghibásodásra (pl. véletlen leejtés, törés, működést befolyásoló egyéb hirtelen sérülés)
Folyadékkal való érintkezés miatti meghibásodásra (pl. eső, nedvesség, vízbe esés)
A kártérítés feltételei, kizárásai például:Nem nyújtható kártérítés, ha hirtelen előre nem látható belső mechanikai vagy elektronikus hiba okozta a telefon működésképtelenségét vagy egy alkatrész tényleges törését, vagy kiégését.
Túlfeszültség, a paraméterek helytelen beállítása vagy a gyártó által nem engedélyezett tartozék vagy berendezés használata esetén nem térít a biztosító
Helytelen telepítés vagy újratelepítés, hibás szoftver vagy programozás, illetve véletlenül vagy szándékosan letöltött vírus okozta meghibásodásra nem terjed ki a biztosítás.
Nem nyújtható kártérítés, ha a készülékeknek az IMEI-számát már nem lehet azonosítani, és a sérülés természete nem támasztja alá az IMEI-szám megsemmisülését vagy azonosíthatatlanná válását.
Nem nyújtható kártérítés, ha a készülékeknek illetéktelenül módosították az IMEI-számát vagy sorszámát, vagy ezen illetéktelen módosítást megkísérelték.
Nem nyújtható kártérítés, ha a készülékből eltávolították a SIM-kártya zárolást.
Nem nyújtható kártérítés, ha a biztosított nem tudja bemutatni a sérült készüléket."Szerintem egyik pont sem zárja ki amit írtam.
-
FecoGee
őstag
Ebben mi a pláne? Ha földhöz vágom az iPhone-mat akkor 4.500 Ft-ért adnak egy újat?
(Plusz a havi költség, mondjuk 2 hónap után megy tönkre, nem olyan feltűnő)
-
FecoGee
őstag
Egy érdekesség:
Hallgatom a zenét gyári head-settel, aztán feloldom a telefont, megnyitom a névjegyzéket, rábökök a névre akit hívni szeretnék, csörög, és elaltatom a telefont. Aztán zene elnémul, mert beszélek. Leteszem a beszélgetés végén a headset gombjával. Feloldás után a következő kép fogad:
End gomb villog ha rányomok, de nem történik semmi.
Működik viszont a Keypad gomb:
Kilépni nem tudok az End-del, és a hívó nevét sem írja, mint látjátok. Csak a Home gombra reagál, akkor visszakapom a telefonkönyvet.
szerintem ez egy bug az iOS 4.0-ban (4.0.1-ben is sikerült reprodukálni). 3.1.3-mal anno nem fordult elő.
[ Szerkesztve ]
-
FecoGee
őstag
Milyen országból származik a telefonod?
[link] -
FecoGee
őstag
Internet rádió progit kerestem (free), a Flycast-ra esett a választásom. Jópofa program, tetszik. Így már végre tudom hallgatni 3G-n a di.fm Trance channelt... Így nem maradok le az este 20.00-kor kezdődő A State of Trance mai adásáról sem
-
FecoGee
őstag
Azért aggasztó ez a pdf-es biztonsági rés...
-
FecoGee
őstag
válasz
SyntaxeError #33032 üzenetére
Csak az USA-ban legális.
És ott is csak bizonyos körülmények megléte esetén. Fair use és vidéke.
[ Módosította: #65675776 ]
-
FecoGee
őstag
Nem lehet hogy ami az iPhone-ban rezeg az a mozgásérzékelő (shake effekthez)?
-
FecoGee
őstag
Előre is bocsi az élet nagy problémáiért, de
nem jól jár az iPhone-m órája
. Mást mutat PC-n és iPhone-n. PC szinkronizál időszerverrel, és jól is jár, pontosido.hu is annyit mutat. Az iPhone viszont siet fél percet. Settings-ben Automatic-ra van állítva az időbeállítás. Gondolom akkor netről frissíti magát. Nálatok mi a helyzet?
-
FecoGee
őstag
Úgy tűnik, túl nagyok az igényeim: olyan tokot keresek, ami átlátszó, és ráér elöl a króm keretre. Lehetőleg valami műanyagszerű anyagból (szilikon nyúlik), de nem olyan merevet mint a felpattintható hátlapok. És sehol nem találok a neten...
-
FecoGee
őstag
A gyárinál hosszabb adatkábel létezik? Mert marha rövid az eredeti, nem lehet vele töltőről telefonálni...
-
FecoGee
őstag
válasz
manchester85 #32171 üzenetére
Gyártódnak az összeesküvés-elméletek 3G-re
[link]Manchester85
Hatalmas, nagyon király. Nekem nagyon bejött a szettje. Szerencsére nem heringparty volt, ráhúzott egy jó fél órát, szóval 1.30-tól majdnem 5-ig tartott. Életem egyik meghatározó élménye volt. Dolgoztattam is az iPhone kamerát
-
FecoGee
őstag
Popup ablak nekem sincs.
Felment, és gyorsabb. Semmi akadás az effektekben, holott néha eddig beszaggatott. Leglátványosabban az e-mailek olvasásánál jelentkezett a szaggatás effekt, ez is eltűnt.
Térerőt pedig erősebbnek jelzi mint eddig
-
FecoGee
őstag
Már negyedszer töltöm le a frissítést iTunes-ból, leér, aztán teker a vinyóm (gondolom a Temp-ből máshová másolja a letöltött fájlt), majd az iTunes kidobja a hibát hogy nem sikerült letölteni, ellenőrizzem a hálózati kapcsolatokat. Ugyanez volt mikor a 4.0 megjelent, akkor ráfogtam a szerver túlterheltségre, mert sokszor meg is szakadt, de most egyszer sem szakadt meg. Nálatok nem volt ilyen gond?
Amúgy miért kell egy javítás miatt a teljes firmware-t leszedni? Nem lehetne megoldani patch jellegűen? Ez se az Apple-nek se nekünk nem jó. -
FecoGee
őstag
Érdekes:
[link]