- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Morden24 #47488 üzenetére
Free MP3 to Ringtone Converter
Format Factory
és Zack kedvence:
Any Video Converter -
manchester85
veterán
válasz
Morden24 #47298 üzenetére
Szerintem nincs ezzel semmi gond. Nem értek hozzá, de nem feltétlenül tudja megjeleníteni vásárlás előtt, hogy te már azt megvetted. Kétszer nem fizetsz érte semmiképp, ha meg még nem vetted meg, csak nem emlékszel rá, akkor miért sajnálod rá a pénzt?
Amúgy ezt se értem, hogy miért nem tudtad iTunes-ba átimportálni az összes programot. Amíg meg nem nézted meg, miért sync-elted? Nem törli csak úgy le az iTunes a programjaidat, szóval itt te (is) hibáztál. Syncelni akkor kell, ha meggyőződtél róla, hogy minden program megvan iTunes-ban. Egyébként meg manuálisan is ki tudod menteni a progikat, music/iTunes mappából.
-
hemaka
nagyúr
válasz
Morden24 #47288 üzenetére
Ja hát igen, biztosan sokan megvettek már többször is olyan appokat, amire úgy emlékeztek, hogy már egyszer kicsengették érte a pénzt. Bár ez mondjuk amcsiba tök mindegy, náluk nem oszt, nem szoroz 10-20 dollár mínusz.
vadászcsiga: szerintem ma még vissza lehet tenni, de pl. egy hét múlva már tuti nem. De ezt passzolom, mert nem tudom mi alapján megy ez. Én is cisnáltam shsh mentést, de mint írtam, nem kellett. A modem firmware viszont megmaradt a 4.3-as frissítés.
-
válasz
Morden24 #47225 üzenetére
Ja.... azt hittem, hogy update közben, amikor már a telefont updateli...
Szerintem csak a szerver túlterheltség miatt reagál így. Gondolj bele, a digitális aláírás nem nagy cucc, de most még az sem megy nekik. Kicsit sok ember ugrott rá a 4.3-ra világszerte egyszerre. -
-
misuti
tag
-
válasz
Morden24 #36418 üzenetére
Az szép... azt hittem jár hozzá. Nélküle erősen megnő a gépezet születésszabályzó képessége
Megérkezett az első adag IS, akik benne voltak a "pakkban" azokat értesítettem. A következő adag ahogy írtam, pénteken, vagy csak jövő hét elején érkezik sajnos. Akinek meg október eleje-közepét adtam meg, annak sajnos annyit kell várni
-
-
Everman
addikt
-
válasz
Morden24 #36220 üzenetére
Akkor közkívánatra egy kis Invisible Shield gyorstalpaló:
Először is egy link a felrakásról: [link] Youtube-on nagyon sok van, érdemes körülnézni.
A másik dolog a kiszerelés, a Zagg tapasztalataim szerint kb. félévente változtat valamit, vagy a csomagolást, vagy a folyadék dobozát, méretét, csomagolását, tehát nem kell parázni, ha valaki rendel, és másmilyen lesz a spray, stb.A tanácsaim:
- ne félj használni a folyadékot (ha kevés, nagyon ragad a fólia, nehéz igazgatni)
- azért ne is tűzoltóslagból küldjed rá a folyadékot, érezni fogod, ha kell még és azt is ha túl sok
- ha fel kell itatni a folyadékot, eszedbe ne jusson szilviával, meg ilyenekkel, mert úgy összegyöszöli, hogy azt már le nem szeded! Érdemes olyan ronggyal, ami szívja a nedvességet, de nem szöszöl.
- nem árt kikapcsolni a készüléket, és úgyhagyni reggelig
- ahol nem akar odatapadni egy kis laza hajszárítózással "megküldtem", hogy fogyjon a nedvesség (pont ezért nem tapad oda, mert túl sok a folyadék alatta még), majd ahogy a promo videóban is van, ott kell tartani a tenyered 20-30 mp-ig, utána már ottmarad, és csak simogatni kell, ha ferdén van a kis széle
- egy napot hagyni kell száradni
- ha marad kicsi bubi, nem parázz, mert ez nagy valószínűséggel fel fog szívódni 3-4 nap után! Ez nem kamu, a 2.-at elég bénán tettem fel, sok kis bubi maradt hátul, de ezek 3-4 nap után teljesen felszívódtak! Épp ezért meg kell várni, van aki kiakad, és egyből leveszi, azzal a gondolattal, hogy "Hát ez szar". Türelem
- jól tisztítsd meg a készüléket, ne menjen por a fólia alá, mikor felteszed
- az ujjaid is mindig legyenek nedvesek, vagy akaratlanul is összeujjlenyomatozod a fólia belsejét, és az látszani fog.
- egy idő után (1-2 hónap) a szélén össze fogy gyűlni egy kis kosz/szösz. Ezt egy puha fogkefével szépen el lehet távolítaniA lényeg, hogy este tedd fel, hogy reggelig száradjon, de legalább 2 napig hímestojás szintjén bánj a telefonnal, nehogy feljöjjön valami kis sarok, ami még nem száradt ki teljesen.
Nem egy bonyolult dolog ez, aki ezekre figyel, nem lesz baja vele
Aki tőlem rendel, és személyesen veszi majd át, láthatja, hogy az én telefonomon hogy néz ki. -
válasz
Morden24 #36207 üzenetére
Na, szóval IS.
Megoszlanak a vélemények, így van. Legfőképp ez azért van, mert a széleken tud koszolódni (ami nedves puha fejű fogkefével, eltávolítható).
Fekete mobilon nem látszik ez a kosz, ami pár hónap alatt összegyűlik (ha nem távolítod el sosem semmivel). Akinek fehér hátú iPhone-ja volt, és arra vett, na, az valami gusztustalanul néz ki egy idő után, fehér háttérnél brutálisan látszik a kosz.
Nekem csak fekete iPhone-om volt (első generációsra még nem vettem), és átlag 6-8 hónapig volt szalonképes rajta az IS, hozzáteszem, nem is ekével szántottam a földeken, vigyáztam rá, meg a munkám is olyan, hogy nem koszos alapból (géphez kötött, nem véletlen tudok ennyit pofázni itt a fórumon).
Most rendelek itt jó pár embernek, írok össze egy "tanács listát", hogy mire figyeljetek, mikor felrakjátok és akkor jól fog sikerülni, és sokáig megmarad majd a telefonon.Egyébként itt van a 3GS-em, ekkor kb. 3 hónapja volt rajra az IS, ennyire lett koszos, gyakorlatilag csak a széleken látszik, és közelről...
Felrakás: igen, ettől szokta mindenki telef*sni a boxeralsót, de nem kell félni, főleg nem i4-en, ott nincsenek olyan szélek, amikkel 1000 évig kellett trükközni, mint annó 3GS-en.
-
joey04
titán
válasz
Morden24 #36214 üzenetére
nálam itthon nagyon gyenge a térerő, és eleve minden telefonom ugrál 3G és EDGE között, szóval én könnyen tudom tesztelgetni, sajnos. Viszont hívást nem dob el, net meg nem érdekes, mert itthon ha este nincs kedvem gép elé ülni, akkor wifin netezek, így nem számít nekem sem.
-
Doresz
tag
válasz
Morden24 #36106 üzenetére
Nincs közöm hozzá, de elvileg a telefonon van 1 manual (a Safairban az előtelepített könyvjelzők között, legalábbis GS-en van nekem) és letölthető is van. PDF-en keresni is lehet ugye, végig se kell olvasni, ha tudod mi a gond. Ezt nem kifejezetten neked mondom, hanem mindenkinek. Millió dolgot megtudsz belőle. Egyszer legalább érdemes átfutni mindenkinek.
-
<NewL>
addikt
válasz
Morden24 #36057 üzenetére
pdf-eket is kezel meg minden szépjódolgot. igen tudsz belerakni. kicsit azért tanulmányozd az iTunes
akinek van flottás iPhoneja, lenne egy kérdésem. ha valami hiba van, szóval gariztatni kell akkor elég bemenni egy T-s üzletbe vagy a flottás "közvetitővel" kell felvenni a kapcsolatot?
-
Kashim
őstag
válasz
Morden24 #35966 üzenetére
Elvileg be kéne állnia magától, de ha nem, íme egy példa:
Address: email címed
Host Name: pop3.live.com
User Name: email címed
Password: értelemszerűSMTP:smtp.live.com
SSL ON
Authentication: Password
Server Port: 995Ilyen beállításokkal két fiókom is működik, com-os és @hotmail.hu végződésű is.
-
<NewL>
addikt
válasz
Morden24 #35966 üzenetére
A Windows Live Hotmail POP3/SMTP beállításai a következők:
* POP3: pop3.live.com (SSL – 995-ös port)
* SMTP: smtp.live.com (25-ös port)
* Felhasználónév: az Ön Windows Live ID-je (teljes Hotmail e-mail címe)
* Jelszó: az Ön Windows Live ID-hez tartozó jelszavaezt próbáltad már?
-
<NewL>
addikt
válasz
Morden24 #35921 üzenetére
na szóval kipórbáltam neked
leszdtem az audiko.net-ről egy csengést, ezek m4r kiterjesztésüek, a te csengésednek is ilyennek kell lennie.
nekem nem volt beállítva, illetve el volt tüntetve a Ringtone menüpont az iTunesba (nem használom azért) belehúztam ebbe a menübe a csengést, utána kiválasztottam az iPhonet, és felül van egy Ringtone menüpont ismét, ott kijelöltem és már visít az eminyemes csengő a telefonomon -
<NewL>
addikt
válasz
Morden24 #35910 üzenetére
egy 32-bites outlook-ot kitudod próbálni?
mintha valahol egy hozzászólásban olvastam volna valahol régebben.nem kell mobilme, meg outlook-al is. vagy ha minden kötél szakad akkor google mittoménmivel (nekem itt az iCal, jobban csipázom mint az outlookot)
egyébként te mit keresel itt?
...juj 4es
a csengőhangot meg nem találtam, a felső menüsorban volt nekem régen, de az 10es iTunesban nem találom. mondjuk nekem tökéletes a szilofon
-
cigam
titán
válasz
Morden24 #35897 üzenetére
Itunes-ban kijelölöd az iphone,az info fülön kijelölöd, hogy miket szinkronizáljon, és mivel.
Ugyanitt legallul bepipálhatod, hogy a gépen levő adatokkal írja felül az iphone tartalmát.Vagy iTunes-al készítesz 1-et, vagy más progival (pl. audacity) vágsz magadnak egy 20-30mp-es audiofájlt. Ezt átkonvertálod AAC formátumra (pl iTunes-al). Ezután mekeresed intézőben ezt a fájlt. Átnevezed a kiterjesztését .m4r -re, és átmásolod/move-olod a Ringtones mappába.
De az iRinger is segíthet.
-
jattila
csendes tag
válasz
Morden24 #459 üzenetére
Bár már írták, de az új iPhone vásárlásakor kapott SIM kártya működik más telefonokban is. Azért tudom, mert a pénteken vásárolt iPhone-omban levő kártya 2 nap után egy cserekészülékként kapott N95-ben landolt.
Ha szervizbe kell vinni, akkor ne sok jóra számítsatok. Helyben csak megnézik, hogy valóban szervizre szorul-e a készülék és ha, igen akkor továbbküldik egy központi szervizbe, azok is ránéznek és ha három napon belül vitted vissza, akkor küldenek egy újat. 5-6 napot ígértek. Cserekészüléknek egyelőre nem adnak iPhone-t. Ha három nap után romlik el akkor gondolom valamivel rosszabb a helyzet, mert érdemben csak kint szervizelik.
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest