- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Aktív témák
-
Everman
addikt
válasz
hatesz #46722 üzenetére
Használd inkább a Multicleanert [link], az pont arra való, hogy megadhatod, hogy mivel lépteted ki egyenként, vagy egyszerre az összes alkalmazást.
A backgrounder 4.x felett már nem nagyon javallott (legalábbis, ha kímélni akarod a akkut) , a Multiflow meg bár nagyon jól néz ki iszonyú bugos és sok gondot tud okozni (pl. a kiléptetés nem igazán megy neki néha és a háttérben marad félig lefagyva az adott alkalmazás, ez pl. Skype-nál eléggé viccesen hat az akku időre).
-
-
-
Landon
addikt
-
-
Landon
addikt
válasz
hatesz #39058 üzenetére
Detto uez a helyzet a diamondommal... az a teló egy nagy kupac szar. Mindenféle rom frissítéssel együtt... hol ébresztett hol nem.
Egyébként az iphone4 hangosabban ébreszt (hangosabb a hangszórója?) mint az itouch4? Nem azt mondom h az halk volt de én ehezen ébredek órára nagyon és vmi xtra hangos kell, sokszor még úgy is elalszok.
-
dabgergo
őstag
-
-
a000
őstag
válasz
hatesz #33272 üzenetére
Multkor én is ezzel szenvedtem, hogy nem ne t a T net, igaz nekem itthon vásárolt teló, no jb. Mondom a megoldást, hátha neked is segít.
Benne az itthoni T kártya, bemész ide: settings-general-reset-reset network settings. Újraindít és megy a net, hurrá. Ilyen apn átírás nem működik, próbáltam átirni, sehogysem ment, csak ezzel tudtam életre kelteni. -
Csapi007
veterán
válasz
hatesz #33272 üzenetére
Aham, ettől féltem...
Megpróbálhatod azt a beállítás csomagot kérni, de kétlem hogy az működne iPhone-al.
Egyébként meg akkor aktiválni kell a cellular data menüt. Mivel szifon sourceban most nincs olyan csomag ami ezt megtenné másfelé kell keresgélni. :S
Talán nézd meg az APN Editing nevű csomagot BigBoss repóból. Még nem próbáltam de elvileg azt csinálja ami neked kell. -
Csapi007
veterán
válasz
hatesz #33269 üzenetére
Hy
Elvileg tényleg nem lehetne, de ha megcsinálták örülj neki, +500MB net. (médiamánia S-hez képest)
Annyit kell beállítanod hogy átírod az APN és MMS címeket a magyar címekre.
General/network/cellular data résznél tudod átírni.
Szifon.com-ról:
T-mobileAPN: internet
minden más üresen maradMMS
APN: mms
username: mms
password: mms
MMSC: http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms
MMS proxy: 212.51.126.10:8080 -
hito
nagyúr
válasz
hatesz #31660 üzenetére
Mit gratulálgatsz??? Olvassál már ember. Szövegértelmezési problémáid vannak? iPhone-t akartam. Két típus közül választhattam: 3G, 3GS. Mivel nekem fontos a jó videófelvételi lehetőség és ráadásul a 3GS-ről ódákat zengtek a 3G-vel szemben, ezért választottam a jóval drágább 3GS-t.
Egyik részében csalódtam, mert érzésem szerint grafikailag egyelőre nem tud többet a 3G-vel szemben, a fejlesztők egyelőre nem nagyon használják ki a 3GS-ben rejlő lehetőséget. Ahol elvileg kihasználják, ott sincs érzésem szerint semmi különbség. Ennyit próbáltam átadni.Hogy jön ide a PSP??? Mindig van egy nagyokos aki csak beszólogatni tud, olvasni azt nem...most én gratulálok! De látom későn írtad a hsz-t, biztos fáradt voltál, meg hát ez a nagy meleg
Vegyél sapkát napközben, nem jó ha védelem nélkül süti az ember fejét a nap!
-
megema
őstag
válasz
hatesz #31212 üzenetére
Én 5%-ot olvastam az Origo-n a Lítium-Polimer akkukra. iPhone-ban elvileg olyan van ez alapján.
Más: Kipróbáltam a Doodle Buddy rajzolóprogramot a kijelző érzékelési furcsaságra és tökéletesen működik, viszont az említett almenüben (lsd. a linket) újraindítás után is olyan. Mások nem tapasztalták ezt az érdekességet 3.1.3-as szoftverrel?
-
Kashim
őstag
-
Csapi007
veterán
válasz
hatesz #29425 üzenetére
Hy
Gondolom USA-ban 10 felé tehát itthon este 7 körül.Quaresma: Nemrég volt róla szó.
sp@rtan: Teljes filerendszert csak JB után látod.
iFile-ból, T-Potból vagy SSH-n át mondjuk 775-ös jogot adsz neki.
iBook gondolom AppStore-ból letölthető lesz.
Gamecenter akkor lesz aktív ha majd lesznek játékok amik támogatják. -
a000
őstag
válasz
hatesz #29400 üzenetére
Aki nem akar fizetni az appokért, annyi lehetőség van, hogy ingyen megszerezze legálisan a fizetős appokat, pl amikor akció van. Vagy van külön ilyen program ami figyeli, hogy mikor akciós egy program, pl bargainbinm appsniper. Én ezt a kettőt használom és nagyon jó! Pl múltkor egy 100dolláros progi volt free. Szóval a legális lehetőség adott.
Így szereztem meg a passcode magyar fejlesztésű kitünő jelszókezelő progit, vagy a fileapp pro programot.
-
Misi1979
őstag
válasz
hatesz #29037 üzenetére
Ha tulmelegedik az iphone, kiirja ezt es kikapcsol, tovabba addig nem engedi magat bekapcsolni, amig le nem hult. De ezt is ki kell irnia.
A segitokeszseg adott, mindenki volt kezdo, viszont van, akinek konnyebb masok segitseget kernie teljesen alap dolgokban es van, aki inkabb guglizik 5 percet es ertelmezi annak eredmenyet. Utobbi a nema tobbseg, de sebaj, a kisebbseg teszi sokszinuve ezt a forumot is.
-
balazs0102
senior tag
válasz
hatesz #28107 üzenetére
én meg úgy vagyok vele, h ha kifizettem ennyit érte akkor már evszek rá fóliát, mert sose lehet tudni. Én is nagyon vigyázok rá, de csak egyszer tegyem véletlenül kulccsomó vagy apró közé a zsebembe. Máris vége. Így még a hajszálkarcoktól is megóvom. illetve ha egyszer eladom, akkor sokkal könynebb eladni egy karcmentes készüléket.
Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Suzuki topik
- Milyen autót vegyek?
- Háztartási gépek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest