- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
BossBoss
őstag
Használom a "bütykölt" kamerát.
Paromnak is 3GS-e van az övén nem nyúltam a kamerához. Hát ég és föld a különbség. Szerintem csak a retina kijelzo es a facetime miatt nem érdemes a i4-t venni. Szerintem szebb is GS mint az i4. De persze ez szubjectiv. Ez csak az én véleményem.
-
Markusz King
tag
Oké, leszedtem, feltettem.
DE...nem nyílt meg, amíg nem töröltem a iTunes Library.itl. Töröltem, így szinte semmi nincs bent az iTunesban, amit beálítottam.
Vissza lehet állítani az iTunes állapotát valahogyan miután leszedtem, és visszatettem a 9.1.1-et?
Ha bárki tudja kérem írjon!
Köszönöm!
-
madgie
titán
Aha, csak nem lehet simán downgrade-elni 3.1.3-ra, az egyszeri user meg hadd ne tudja már, hogy a régebbi iTunes-szal, vagy 3rd party programmal kell buherálni DFU módban a kütyüjét, hogy újra gyors legyen, mindemellett nem minden beállítás/program/izé jön vissza, hiába backupolt bőszen. Röviden: fail.
-
Ati007
őstag
1. Nyissuk meg a Cydiát!
2. A Manage/Sources fülön adjuk hozzá a következő repot: http://iphonedelivery.advinux.com/cydia/
3. Installáljuk az iPhoneDelivery –t!
4. Mindenképpen indítsuk újra az iPhonet!
5. Reboot után mehetünk a Setting/Messages fülre, ahol már bekapcsolható a Delivery report illetve a Flash DR! -
Gicz
addikt
míg 3Gm volt még winterboardom sem volt fent és lassú volt... szar volt h megnyomom az ipodot és 3-4 mp mire lesz vmi addig meg mivanmá gyereünkmá valami legyen. egyszerüen szar a felhasználói élmény.
3GS en is szar volt mert ha tele volt az oldal ikonnal akkor kicsit szaggatott az animáció ki be lépéskor appoknál.
ezért általában 3 sor appom volt 1 oldalon. 4.0 val gyönyörü az animácó, lehet én vagoyk a beteg de nekem ez fontos. élmény legyen használni a cuccot.
viszont a 3gs 256 RAM ja kevés a multitaszkhoz, ugyhogy legyenmár rohadt 4 és hadd mennek már be a nyomorult T mobilba elhozni 1et.
mi a p*csáért nem lehet itt kapni ha környéken mindenhol lehet.
-
Jhonny06
veterán
Szerintem iszonyatosan sokat ront az élményen. Maga az érzés szar, nem az időkülönbség. Akadnak az effektek, megfagy itt-ott, ez hosszú távon baromi idegesítő. Én annak idején nem vettem 3GS-t, mert parasztvakításnak tartottam, de jelenleg a 4.0-val majdhogynem használhatatlan a 3G, sőt, már az előző verziókkal is nagyon lassú volt. Én nagyon érzékeny vagyok az ilyesmire, főleg, hogy nem egy olcsó készülékről beszélünk. De váltani fogok 4-re, amint lesz rá lehetőség.
-
a000
őstag
Kérdezd meg tőlük. De ez így fog menni az idők végezetéig.
Szerintem Geohot-nak kellene valami ösztönző, hogy kiadja, pl egy kocsi mint amit kapott az első törésért.
De az is lehet, hogy az Apple Geohot-ra vár, hogy kiadja a törést és befoltozzák Geohot meg az Apple-re, hogy ne foltozhassák be. Mert az gáz lenne, ha kiadnák a frissítést és rögtön utána ki kéne adni még egyet. Arra már nem sokan frissítenének, mindamellett ki kéne találni valamit, hogy mit is javít a frissítés (bár apple-éket ismerve, ez nem jelentene gondot), így meg adott az ok (térerő, meg egyéb). -
A Samsung i9000 olyan, amibe normális kontrollert raktak, és iPhone-közeli a több ujj érzékelése. Plusz hardverben is eléggé top.
Egyébként nem csak FPS-eknél jön jól. A legalapvetőbb lövöldözős játékoknál is gyakori, hogy egyik ujjal mozogsz, másikkal lősz (pl. MiniGore). Na ezt már nem tudod egy HTC-n megcsinálni. Emulátorokat is mindig csak fizikai billentyűzetes telefonokon mutogatnak, nem véletlenül - hogy máshogy nyomnál le egyszerre két gombot, ami azért egy NES-en is előfordul? Sehogy.
-
LOL XD
Eléggé elnézhetted. Bár igen, tényleg alakul, azért még vannak vérző sebek: pl. a HTC eszközökön az elcseszett multi-touch (gyakorlatilag nincs, csak pinch to zoom), így játékok irányítására korlátozottan használható csak.
A hardver önmagában elég erős, a 3GS szintet elérik (és kampányolják is sokat a fanatikusok), de kihasználni még nem igazán sikerült. Van olyan hardver is, ahol 30 FPS-re le van korlátozva a grafika rendszerszinten, hát az se segít a simaságon.
-
Syl
nagyúr
Én úgy tudom, hogy előre aktivált firmware-t kell felrakni a telefonra és akkor nem fog kelleni a külföldi kártya. Itt nézelődj.
-
s_
tag
szia,
elmondom hogy szerintem hol szúrhattad el, lehet a srác a szervízbe már felrakta a mobileinstallation cracket, erre te meg ráraktad még az appsyncet ami szerintem teljesen felesleges és csak összegabalyodott a kettő és ezért jutott csak el újraindítás után az ezüst almáig, a másik kérdésem, miért nem a szifonosokhoz vitted? potom pénzért megúsztál volna cakumpakk mindent és még programokat is kaptál volna. -
trobi28
addikt
Remélem nem a Csillagvár Iphone szervízben jártál,Én sajnos igen,ott próbáltak meg lehúzni,ja és ami a legszebb hogy felajánlotta hogy valószinüleg javíthatatlan a készülék ezért megvenné potom pénzért
Most irnám ide hogy a Jó Édes..............................,de nem teszem mert van még bennem ennyi jóneveltség -
Kashim
őstag
Gondolod hogy nekem ismernem kéne az önéletrajzod egy olyen alpári stílusban megírt komment után? Ha már empátiáról beszélsz visszaolvashatnád ilyen szemlélettel a hsz-ed is.
Elhiszem hogy mérges vagy, de ott rontottad el az egészet hogy svájci függő telefont vettél, te is tudtad jól, hogy ezzel nem a könnyebb utat választottad. Főleg hogy nem kértél mellé svájci sim-et sem ami később kihúzhatott volna a kakiból.
Nem tudom mennyire látogatod ezt a topikot, de elhiheted sok embernek elege van már az olyan userekből akik minden nap betérnek ide osztani az észt a saját hibájukról, mert nekik tört programok kellenek, minden áron JB kell, mikor fele azt sem tudja mire jó, de lényeg hogy tudjon rá appokat másolgatni iTunes-ból. Hangsúlyozom, most nem téged emellek ki, de mivel még mindig nem ismerlek, a rövid élettörténeted alapján sem, a hozzászólásaidból az jön le hogy, neked elsősorban ennyit jelent a jailbreak. Mi pedig nem szívesen segítünk olyan embereknek akik megvesznek egy 100ezres telefont de 200ft-okat sajnálnak néhány jól sikerült programra, hogy ezzel is a fejlesztőt támogassák, mivel ők is ugyanolyan átlagemberek mint mi magunk.
Továbbra is azt tudom javasolni mint bárki másnak, mint ahogy én is használom a telefonom.
Tedd fel az iOS4-et jailbreak nélkül. 4-es rendszerben már rengeteg olyan dolog van ami pótolja az 3.1.3 hiányosságait, 3GS pedig még gyorsabb is, tapasztalataim szerint.
Nem csak az én érzékeny szememet bántotta a kirohanásod, de úgy érzem kulturált emberek vagyunk, ez pedig ez szakmai fórum, ahol az első hsz-ben is le van írva, hogy a JB tiltott téma, ennek ellenére minden nap akadnak userek akik ezt mellékesnek tekintik.Szerk.
Látom közben lehiggadtál szerencsére. Nem akarok ismét flame-t indítani csak lassan írtam a hsz-t. Tanácsomat ne fogadd meg, mert megint elfelejtettem hogy nincs svájci simed, az pedig kell az új os aktiválásához.
De mindegy részemről lezártam a témát, ennyire nem értek a firmwarekhez, majd valami okos elmondja. -
Vegyél már vissza kicsit.
Látszik, hogy nem vágod mi van. Appsync eleve nem oldhatja meg azt a problémát, ha ingyenes programok sem mennek fel. Két választásod van. Vagy leszeded a gyári 3.1.3 3GS FW-t netről, majd itunesban shift+restore és felrakod, vagy nézegeted a bekapcsolhatatlan telefont. Új vagy régi ibootos?
Szerk: Csak akkor tudod visszatenni a 3.1.3 -at, ha az ECID/SHSH fájlok le vannak mentve Saurik serverén, vagy beküldted a szifonosoknak. Ha ezek nincsenek meg, akkor nem tudsz mit tenni, csak a 4.0 megy rá fel. Ebben az esetben viszont nem tudod használni egyenlőre hazai sim-el a telefont.
-
Kashim
őstag
Remélem ezt csak viccnek szántad...
Megveszed, jailbreakelteted egy GSM üzletben, nem is értesz hozzá de kell hogy warezolhass, és miután rájössz hogy hülyeséget csináltál a telefont szarozod...
Amúgy meg színvonalat tartsuk már meg pls. Gondolod így segíteni fog bárki is?
Szerintem higgadj le és fogalmazd meg normálisan a kérdésed, amúgy te is tudod jól mit kéne csinálnod... nagy betűs restore JB-t hagyd a retekbe és tedd fel a 4-es os-t. GS-re ez a legjobb választás. -
Csapi007
veterán
Hy
Szerintem a Safari is nagyszerű böngésző, Flash támogatáson kívül nem tudok neki mit felróni.
Érdemes 3GS-t venni, a 3G már két éves cucc...
E-mail csatolmány nem igazán fog menni mivel nem tudsz teljesértékűen hozzáférni az iPhone fájlrendszerével. Appal úgy tudnám elképzelni hogy előbb letöltöd a fájlt netről (vagy wifiről) és utána tudja elküldeni, de lehet nem így van.AttiQa: Milyen új navi programokra gondolsz? Tudtommal nem jött ki új.
Ha arra gondolsz hogy 4.0 alatt változott-e, azt kell mondanom hogy nem. Navigálásra még mindig nem a legjobb. (JB nélkül)_Bishop_: Ha beírnád a hibakódot vagy hogy mit ír ki lehet előrébb lennénk...
-
cilo9
aktív tag
Én megvettem appstore-ból, tehát legál a dolog. Amúgy a beállításokban (valami területi vagy regionális beálltás az almenű neve) tudsz váltogatni, bár gondolom ott nézted már. Olvasgasd a szifon.com-on a igo hír hozzászólásait, ott mintha olvastam volna erről a problémáról, de már nem követem ott a topicot.
HPEx20i16v: Broditba nem fogsz csalódni, szerintem az egyik legjobb az autós kiegésztők terén.
Nem könnyű eldönteni, hogy Navigon vagy iGo. Navigon szerintem folyamatosabb és ugye méterre pontos, az iGo viszont több hasznos infót ad (főleg táblák terén) jobb a tervezési mechanizmus, jobban paraméterezhető és a legjobb a Mo. térképe. POI-k terén jobb a Navigon a térképen (iGo is vágja a POI-t, de csak 3 félét jelez a térképen és ez nem állítható, de keresni minden féle-fajta között lehet).
Nem beszélnélek rá egyikre se, főleg mivel a Navigon kiadott egy csak Kelet-Európa változatot 50 euróért, ami jó ajánlat, de én személy szerint inkább a magyar fejlesztést vettem meg. Kell még az iGo-nak is a csiszolgatás, de ha komolyan veszik a Nav-n-Go-sok, akkor pöpec lesz szerintem. -
besk23
tag
Hát akkor fogalmam sincs, nekem mindig felismeri és berakja legalulra, mint hordozható eszköz. Az eszközkezelő esetleg nem ír ki valami hibát az USB-knél? Próbáld többször lehúzni és rádugni a gépre vagy alapból indítsd úgy a gépet, hogy már rá van dugva. Amúgy az Adobe-nak is van egy ingyenes szoftvere (Photoshop Album) és nekem az is le tudja rántani a fotókat.
-
Ulkesh
őstag
"de esetleg valaki meg tudná mondani, hogy valamilyen alkalmazással tudok a 3G-vel 640*480-as videókat készíteni vagy egy abszolút 3GS sajátosság?"
Bármilyen alkalmazás jó, akár a QuickTime is, Mpeg4-et, vagy h.264-et kell választanod és 640x480-as felbontást. A kész videót meg az iTunes-al átszinkronizálod.
De ha nincs TV-kimeneted, hogy TV-n nézzed, akkor teljesen felesleges, a készülék nativ 480x320-as felbontására érdemes konvertálni. -
iZed
aktív tag
kulfoldi forumokon olvastam ott is csak ilyen beszelgetes szintjen es en is latok benne raciot. vagy ha nem is csuszka akkor egy 3G/3GS kapcsolo a jatek inditasakor/menujeben.
igazabol csak igy lehet megoldani h a regi 50millio ugyfel is hozzon penzt, az ujak meg kapjanak durva grafikat.
-
iZed
aktív tag
amennyire en tudom jelenleg 1db 3GS only alkalmazas van, megpedig egy femdetektor amit az iranytuhoz kapcsolodo magnest hasznalja femeket detektalasara. review meg nincs tehat siman lehet fake, mint a radar programok. a leirasaban az szerepel h 3GS only.
egyebkent szerintem nemigen lesznek jatekok amik csak GSen indulnak el, en inkabb grafikus beallitasokra szamitok egyre tobb jatekban, ugyanugy mint pc-n kapsz egy csuszkat h min/max grafikat akarsz-e. sok profittol esnenek el a fejlesztok ha a 3G-t kizarjak egy alkalmazasbol.
-
C^^
őstag
Hülye tipp, de ugye nincs beledugva a fülhallgató?
Próbáld a fülest bedugni, majd kihúzi, ha nem megy, akkor indítsd újra a telefont.balazs0102: "egyáltalán a szolgáltató tud letiltani telót ha másik kártyát rakok bele, mint amivel vették? Ha igen aaz hogy lehetséges?"
Igen, le tudja tiltani IMEI szám alapján. És nem csak a T-Mobile hálózatról, hanem az összes hazai hálózatról.
Ezt az eladóval kell egyeztetni, hogy fizesse a számlát, vagy te átvállalod az előfizetést a hűségidő alatt. -
Nézd meg az iTunes-ban az iPhone-t kiválasztva, hogy kipipáltad-e a Sync Applications-t az Applications fülön.
"Azt hallottam, hogy az ingyenes játékok telepítéséhez először minimum 1-et meg kell vásárolni és csak azután mennek a free cuccok telepítése...Ez igaz?"
Ilyen baromságot is rég hallottam
Célszerűen ne hallgass többet arra, aki ezt kitalálta.
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest