Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Malachi #189645 üzenetére
Megmaradt a 7 meg a 8 is... szóval szerintem úgy voltak vele, akinek olcsó kell vegyen olyat majd.
És belsőben mindegyik jobb ugye... csak a méret.
Nekem amúgy az Xr tetszik, és kb árban sem lehetetlen... csak a mérete kérdéses... nekem ez majd üzletben meg kell fogni és megnézni mekkora, tudom e használni egy kézzel is.
Az ár mellett nekem az sem tetszik hogy már minden telefon lassan tablet méretű... ez katasztrófa.
5-6 col alatt már nincs is lassan "élet".Persze igaza van handras.hu-nak is, hogy énis az összes csajnál meg sok embernél is a nagyobb plusz méretet látom, számomra az használhatatlan méret már, de mégis azt veszi a nép nem a kisebbet.
Ebből kiindulva a mégnagyobb Xr mégannyira sem lenne jó, hiába tetszik.Szóval visszatérve ezek miatt... az SE helyett ott van pl a 7-es sorozat.
Szerintem ezért is szüntették meg az SE-t. -
hemaka
nagyúr
válasz
Malachi #189629 üzenetére
Itthon mindennek rettenetesen szar ara van, muszaki cikket soha nem is veszek belfoldrol, mert rablas ami itt folyik.
IntelKiller7
Az uj procival valamit tudnak rajta javitani, de szerintem inkabb az XS-szeriara fekudtek ra jobban kamera ugyben, bar azert a szamokat nezve ott sem szalltak el tulsagosan es DualPixel AF meg mindig nincsen. -
kchris78
veterán
válasz
Malachi #189629 üzenetére
pont ez a lényeg. hiába van fejlődés a CSÚCS nem mehet előre így árban... Ha teljesítményhez viszonyítjuk az árat akkor lehetne 1000x drágább valami mert a 20-30 évvel ezelőttihez képest pártíz-száz MB-ról TB-ra nőtt a tárolási kapacitás, a proci sebesség meg hasonlóképp?? Szerintem ez nem így működik...
-
hemaka
nagyúr
válasz
Malachi #189625 üzenetére
A mobilszolgaltatos arakat nem eri meg ide sorolni, mert rengeteg lett a fraud ugyfel, azert kell mobileloleg, meg kiscica farka, hogy elhozhass egy mobilt.
Regebben utanad hajitottak barmilyen mobilt, csak vigyed az elofizut. Tolunk nyugatabbra meg mindig igy van, de ott a fizeto reteg kicsit masabb osszetetelu, mint errefele.IntelKiller7
Mint a 8Plus normal kameraja, mivel ugyanaz a rendszer. -
MasterMark
titán
válasz
Malachi #189625 üzenetére
De ne a forintot nézd, az USD ár maradt ugyanannyi. Igen, tavaly az X-el volt egy nagyobb ugrás. Most a max változat csak ahhoz igazodott.
Ezt a laptop, autó stb hülyeséget írják mindenhol. Szerintem mindenki többet használja a telefonját ezeknél. Azzal kel az ember, azzal fekszik, az van ott mindig nála. Én nem látom értelmét pont az egyik legfontosabb használati tárgynak a spórolásán.
Ezért is adtam ki az X-re ennyit.
-
hemaka
nagyúr
válasz
Malachi #189339 üzenetére
Ne mar, ez hogy tortenhet meg? Akkor szerintem el is fog maradni a keynote.
Csak raneztem es atyaeg mekkora innovaciot velek felfedezni, mar nem csak Safaribol lehet nezni.spawn21
Az nem gond, azota atirtak, hogy az egesz galaxisban, meg a marslakok is azt hordanak. HYPE! -
-
privacy99
senior tag
válasz
Malachi #38954 üzenetére
Minden rosszindulat nélkül, nagyon kíváncsi lennék, hogy te hogyan képzelsz el egy jó irányú felületfrissítést. Én valahogyan úgy, ahogy az Apple csinálta, csak lenne egy "sötét" verzió is, és lehet választani a 2 között. Esetleg 4-5 félét, színeseket. De az ikonok szerintem szépek, és letisztultak. Ezután ha megnézem az i5-öm felületét, notification bar-ját és egyéb részeit, nem tűnik szépnek, a noti barnak pl. köze nincs a felülethez, meg hasonlók. Én már nagyon várom. A mostanit tartom túl csicsásnak.
Azt mondjuk elismerem, hogy hagyhattak volna egy lehetőséget, mondjuk egy témát a 4-5 említett mellé, ami a régit tartalmazta volna teljesen, és akkor a hozzád hasonló ízlésűek maradhattak volna a régin.
Bár ez nem fér bele az Apple "világába".
Ui.: esetleg van olyan koncepció, ami tetszik Neked?
-
Kashim
őstag
válasz
Malachi #38954 üzenetére
Felesleges kiakadni. Nem kötelező frissíteni amúgy. Ikonok nekem sem tetszenek, olyan gagyi hatása van az egésznek tőle, nagyon ronda ez a tarka-barka neon színvilág. Elmehettek volna ilyen mattosabb irányba, passzolna az UI többi részéhez is. Majd alakul remélem. Néhol zsúfoltnak tűnik.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Malachi #18395 üzenetére
Valahogy automatikusan nem lehet átvinni a gépre cloud nélkül? Az a bajom iClouddal hogy a photostreamben azokat a képeket is benne hagyja, amiket a camera rollból kitörlök. (Igen tudom, ha csak wifi közelben fotózok, valamint 30 nap után eltűnik, de ez akkor is gáz.)
-
bmwk1200s
őstag
válasz
Malachi #13296 üzenetére
Ez teljesen jó.. nekem is ennyit bír kb. a 3Gs-em...
Csinálok majd a 4. - 5. töltés után egy stressz tesztet, vagyis végig 3G-be, full fényerő, wifi is aktiv lesz.. és így netezek, plusz háttérben megy majd a zene.app, a safari ugye alap, a facebook.app, ennek a messenger appja, meg még egy két dolgot elinditok és hajrá -
Ragnar95
félisten
válasz
Malachi #12933 üzenetére
Nem akksinövelés, hanem fogyasztáscsökkentés
Nem mindegy
Az akksi kapacitása csak 8mAh-val nőtt, ami gyakorlatilag semmi, tehát a fogyasztást csökkentették elég drasztikus mértékben.
icecave: nem rossz, bár kérdés, h a használat mit takar, 3g, játék, zene....Amúgy arra leszek kíváncsi,h mobilnettel tényleg bír-e annyit, mint wifi-vel, mert ugye a 4S jóval kevesebbet bír 3G-n...
-
BossBoss
őstag
válasz
Malachi #11600 üzenetére
Részben anyaghiba is, de leginkább a gyártás követő minőségellenőrzés volt hanyag. Csak tudnám, hogy a quality team mi a f@szt tudott ezen így benézni. Gondolom most kapják az áldást izomból.
Uraim, a jelenség létezik, ezen kár rugózni. Kérdés, hogy elismerik-e vagy valami hasonlót lenyomnak, mint az i4-nél, hogy rosszul fogod.
Meg persze orvosolják a továbbiakban.
-
manchester85
veterán
válasz
Malachi #9076 üzenetére
Nem lehet, hogy hűségponttal együtt volt 70? Csak azért, mert az i4 árakat mindig figyeltem, és 80-ra emlékszem, hogy annyi volt a legolcsóbb, de amúgy lényegtelen. Az európai árakat nem ismerem, de azért az USA-ban 60 dollár (kb. 14 ezer) a legolcsóbb csomag, amivel el lehet hozni, és az is nettó ár. Viszont ott minden csomagban 200 dollár ugyebár a telefon, a 4S meg már csak 100$. De talán az angliai-német árak még kedvezőbbek is.
-
Jojo5
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest