Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Def26

    félisten

    Sziasztok!

    Pár napja tettem fel a kérdést, hogy céges iphone -on lehet e saját apple id -m használni, akkor azt a választ kaptam, hogy attól függ milyen beállításokkal kapom a telefont. Nos megkaptam és az informatikus össze vissza beszél, így artra gondoltam megkérdem itt, hogy be tudok e jelentkezni illetve ez kb. mekkora kavart csinál a rendszerben, vagy csinál e egyáltalán.

    Nos bejelentkeztek a telefonra egy "munkahely exchange" id -val, beállították amit kell, (feltelepítettek két appot, mindkettő munkához kell) majd kijelentkeztek. Jelenleg a beállítások/jelszavak és fiókok -on belül a Fiókok menüben van egy "munkahely exchange" elnevezés ami alatt ez van "Mail, Kontaktok, Naptárak,Emlékeztetők, Jegyzetek". Gondolom ez azt jelenti, hogy ebbe az exchange -ba menti a fenti dolgokat.

    Jelenleg nincs apple id -val bejelentkezve a telefonra, és ezt amúgy kéri is a menüben itt ott, hogy adjam meg. Informatika szerint simán megadhatom, de ők attól tartanak, hogy összekavarom a saját dolgaim a céges dolgokkal (telefonszámok, email stb.)

    Régebben használtam céges iphone -ot, de ott csak odadobták vatta újan, hogy nesze, azt oldjam meg. Itt meg ugye van ez az exchange dolog és ezért picit tartok tőle.

    Ti mit gondoltok, ha bejelentkezek tudom külön kezelni a magán és céges dolgokat?

    Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

Új hozzászólás Aktív témák