- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
adnoctum18 #297198 üzenetére
Nem ennyire egyszerű, de tudnak segíteni. Olvasd el a cikkeket. Hozzászólásokra válaszolnak, illetve talán le is van írva, hogy hol kell direkt segítséget kérni.
Ha van támogatott országbeli bankkártyád, akkor magadtól is meg tudod csinálni.
Pl.: német banknál van kártyád (vagy ismidnek). Elolvasod a leírásokat és az ő kártya adatait adod meg, neki meg így úgy (Revolut) elutalod az eurót.
Itt találsz cikkeket, amik leírják és tapasztalatról is beszámolnak.
-
válasz
Szia!
Elsőre reagálnék.
Sajnos szinte nulla.
Covid óta nem lehet kérni Telekom üzletbe készüléket.
Csak házhoz, csomagpontra..stb.
Ha pénteken akarod mindenképp megkapni, talán nagyobb esélyed lesz bemenni nyitásra személyesen nagyobb Telekom boltokba. (de ez csak az én véleményem)
Hacsak nem történik valami csoda és csütörtökön délután, mégis lehetne rendelni, akkor pénteken megkapod, de ezt nehezen tudom a Telekomtól elképzelni.Én mindenképp megvárom a teszteket, mert semmit sem adnak az előrendelőknek pluszba, nekem meg nem sürgős.
-
Vityaa
tag
válasz
Nem hinném. Én November elején megyek LA-be. Ott tervezem megvenni, de tegnap már ott sem volt elérhető.
Addig van még 1,5 hónap, de amilyen a formám úgy sem lesz.
[link] -
Gubu0101
veterán
válasz
adnoctum18 #297202 üzenetére
Igen.Most meg neztem.Mivel Nemetorszagban vagyok,igy itt meg tudnam venni 2 evre 109€ vagy havi 5,49€.Regiovaltasnal viszont nincs ott Magyarorszag
-
Gubu0101
veterán
válasz
En revo szamlarol fizetem az icloud elofizetest is meg mindent is.Nem hinnem,hogy problema lenne vele.Apple pay/tarcahoz beallitod a karytat es fizethetsz is.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
adnoctum18 #271973 üzenetére
Én is ezt tapasztalom, mintha blokkolná még azt is, hogy az oldal rákérdezzen a süti használat engedélyezésére, és amint aA-ban kikapcsolom a tartalomblokkolót, már frissül és jön is a kérdés az oldaltól és megy minden simán (démona, nosalty recepteket böngészve tapasztaltam
).
Viszont amit én észrevettem, hogy most elkezdtem érzékelni ezt képernyő vibrálást, nem is jut hirtelen eszembe a neve… iphone 12.
-
esbii22
őstag
válasz
Ma délután nekem is volt ilyen az egyik híroldalon. Hátha jon hamarosan az AdGuard-hoz frissítés.
btw ki milyen reklámblokkolót használ Safariban? -
modd3r
őstag
válasz
Köszi a tippet!
-
tonyqa23
senior tag
válasz
adnoctum18 #255143 üzenetére
Nalam a felső két sarokban érzékel elég gyengén, ha ott kell valamire rányomni. Meg jelen van a pár másodperces 6-7ms fagyás is, mióta 15 verzió van fent.
-
válasz
adnoctum18 #255143 üzenetére
Igen és elég idegesítő (12 pro max, 15.1.1). Bár nálam inkább olyan mintha megfagyna a minden egy kis időre, akkor nyomjátok bárhova, nem reagál. Főleg e-mailek olvasására nyomva (gyári), vagy épp Safari alatt.
-
válasz
adnoctum18 #250405 üzenetére
Ha a bal felső sarokból húzod le, az értesítési központba jutsz.
-
SidCorky
őstag
válasz
adnoctum18 #249983 üzenetére
Nincs mit.
Engem közben hívott a Telenor, állítólag valami rendszerhiba történt, amikor a pali felvette a rendelésemet, 100 előfizetésből egyet szokott érinteni, most én voltam a szerencsés.
Ezért ma újra fel kellett vinnie, hétfőn jön a teló és nem holnap. Bár ezt sem túl bíztató hangon mondta, remélem tényleg itt lesz hétfőn. Legalább a tok már meglesz addigra.
-
SidCorky
őstag
válasz
adnoctum18 #249883 üzenetére
Szia!
Én a Spigentől rendeltem tokot (fólia is van náluk), akár már ma át is vehetőek, de holnap tuti. Van személyes átvétel is Budapesten, ha a szállítást sem várnád meg.
-
KillerATi
tag
válasz
adnoctum18 #249883 üzenetére
Én az Apple.comról rendeltem a tokot délután, és másnap már meg is jött.
-
ricsi0307
senior tag
válasz
adnoctum18 #248771 üzenetére
12 esetén érezhető a kevesebb ram. Ha a kamerát megnyitod akkor a sima 12 mindent bezár a háttérben a Pro nem.
-
Divinity
őstag
válasz
Ha lehet hinni a [GsmArena] jelenelgi tudásának akkor a 13 Prok 8 míg a 13 6 GB RAM-ot kaptak, ez ugye a 12 esetén 4 és 6 volt.
Töltés megy Qi szabvánnyal csak az erősségre kell figyelni mert vannak azért semmire nem való töltők a piacon
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Töltő téma; Ikeás töltőt használok i12 Prohoz. Tökéletesen teszi a dolgát. Nem gyorstölt, de néhány óra alatt így is fent van 100%-on. Ilyenkor a töltő LEDje el is alszik (telefon még jelzi, hogy töltőn van).
Az autóban lévő vezeték nélküli töltővel is gond nélkül működik a töltés, ha nem csúszkál a telefon. Próbáltam Nokia DT-610-et, de azzal nagyon sokszor megszakadt a töltés.
-
Ragnar95
félisten
válasz
adnoctum18 #69507 üzenetére
Afölött átsiklottam,h iPadhez is van, azt hittem, az iPhone-éval akarod az iPadet downgrade-elni
Az iPhone-t fogod tudni downgrade-elni minden gond nélkül, viszont az iPadet nem, mert A4 fölött nem megy iOS7-ről a downgrade, márpedig az iPad 3-ban A5 van. -
Ragnar95
félisten
válasz
adnoctum18 #69490 üzenetére
Nem, mivel az SHSH készülékenként és szoftververziónként eltérő.
-
atirag
őstag
válasz
adnoctum18 #4393 üzenetére
Most elindultam elölről. Mindent letöröltem és új könyvtárat adtam meg. Mindkét iphone-t is letöröltem. Most újra küldtem az icloud-ba.
Szeretném megérteni,hogy miként is működik.
Ahogy nézem fizikálisan meg kell lennie a zenéknek valamelyik gépen. -
atirag
őstag
válasz
adnoctum18 #4390 üzenetére
Azt nem mondanám. Felraktam egy másik gépre az iphonet ahol simán letörölte azokat amik nincsenek a felhőben és mikor visszaraktam a másik gépre akkor ott meg nem rakja vissza a playlisteket. Miért vannak mindkettő gépen a playlistek ha nem használja? Amit nem ismer fel azt nem tölti fel a felhőbe. Ha ez ilyen akkor az nem annyira jó.
Ha be van pipálva egy playlist az itunes-ba azt miért nem rakja fel az iphonra?
Mert eddig rajta volt míg az osx másik gépen lévő itunes le nem törölte. -
Brumi˘
addikt
válasz
adnoctum18 #736 üzenetére
Én pont ma csináltam cloudból visszatöltést az egyéb 2,5gb-ról 0,2gb körülire zsugorodott. Szal a "szemetet" nem teszi vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest