Hirdetés
- Mobil flották
- Nagyon odapakolhat a Snapdragon 8 Elite 2
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
válasz
dnelb #328028 üzenetére
Az én csuklóm nem gyulladt, így az általánosítás amit használtál abszolút személyeskedés.
Szerintem ebbe a vitába ne menjünk bele, mert felesleges. Igen az AW mérése pontos. Pontosabb mint a Garminé valamivel, de pl 4-5 percenként mér pulzust, ha nem indítasz edzést, éjjel kb 5-6 alkalommal HRV-t. Ez meg nagyon kevés bármihez is. A Garmin folyamatosan mér. A body battery és stress szintet nem tudja az Apple és millió külsős alkalmazást próbáltam hozzá egyik sem közelíti meg a Garmint pont a ritka mintavétel miatt.
Használd örömmel az S10-et én ugyanezt teszem az Epix-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Ryzen 5 4500 / ROG GTX 1080TI 11GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest