- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One UI zápor esett a hétvégén
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
válasz
Rob Rob #336890 üzenetére
Azt nem is fogja, csak a deepl támogatja egyelőre.
Zsolt,72: Fordítani viszont még így sem tud a Siri, tehát nem rendszerszinten kezeli sajna. Pedig ha valamilyen app kiválasztható (böngésző, levelező, zene stb) akkor elvárnám, hogy full integráltan minden működjön, mivel már a shortcut is kezel dolgokat. Nem tudom kin múlik vagy lehet-e de jó lenne.
-
dnelb
veterán
válasz
Rob Rob #336674 üzenetére
én értem mit szeretnél, de szerintem nincs rá mód, nekem is nagy fájdalmam. Vagyis most jött be az ios18-al egy update, hogy a galériában a bal alul lévő le föl nyilra böksz, ott szűrés, majd a nem albumban opciót bepipálod.
De kb ez sem ér semmit, mert amint kigörgetsz az egészből, vagy zárod az appot, nem jegyzi meg. -
HREH
senior tag
válasz
Rob Rob #336500 üzenetére
Semennyire még, ma vettem észre
Stauffenberg: a 20-80 közötti töltésre gondoltam, nem töltöttem éjszaka, soha nem töltöttem kocsiban, magsafe-el sem, stb.
De amúgy sz@rok rá mostmár, majd később kap egy új akksit, ha már nagyon érezhető a rossz üzemidő.
1 napot mindenféle használat mellett kibír, másnap reggel/délelőtt amúgy is tölteni kell szinte mindig. -
-
zaskar
senior tag
válasz
Rob Rob #333901 üzenetére
Korábban már írtam, hogy nálam a 15 Pro is válogat. Lehet, hogy nem is maga az SSD a problémás, hanem a ház elektronikája a ludas, mert többféle is van itt itthon (Aliexpress-ről), és van amelyik megy, van amelyik nem. Lehet, hogy a telefon nem tudja rendesen megtáplálni őket? Fogalmam sincs. Mindenesetre iPad-nél nincs ilyen probléma, azokkal rendesen működnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- Windows 10
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mercedes topic
- ZIDOO médialejátszók
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest