- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One UI zápor esett a hétvégén
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rob Rob
tag
válasz
markknight #336935 üzenetére
+1
-
Rob Rob
tag
válasz
markknight #336889 üzenetére
Nem is használtam,nincs letöltve.
(Eddig)
A Google fordítót ettől még nem engedik -
Rob Rob
tag
válasz
markknight #336887 üzenetére
Nálam csak a gyárit engedi. Vagy valami trükkje van?
-
Rob Rob
tag
válasz
burgatshow #336766 üzenetére
A másik témában trljesen igazad van. Nem vagyok akkufetisiszta,töltöm ahogy jól esik akár a műszerfalon is. Napon nem szoktam hagyni, az káros
-
Rob Rob
tag
válasz
burgatshow #336763 üzenetére
Akkor olvasgass mert, nem ez volt a kérdés
-
Rob Rob
tag
válasz
burgatshow #336760 üzenetére
Nem ez volt a kérdés
-
Rob Rob
tag
válasz
szabonagyur #336758 üzenetére
Nem legenda.
Lassú töltés, alacsonyabb hőterelmelődés = hoszabb élettartam -
Rob Rob
tag
válasz
markknight #336672 üzenetére
Az megvan de ezt a sok ömlesztett képet akarom eltüntetni.
Szépen el van rendezve albumokba minden,ez igy ok. Amire még kíváncsi vagyok az a kamerával készült friss képek ezen kívül semmi nem kell oda. -
Rob Rob
tag
Sziasztok.
Fotók app helyett vam valami amiben nincs ez az ömlesztett valami hanem csak az albumok? -
Rob Rob
tag
válasz
Stauffenberg #336505 üzenetére
Androidrol (s24u) jöttem,ahogy ott sem úgy itt sem foglalkozom a töltéssel. 15w 100%-ig amikor lehet/kell.
Ha ott bírta, nem hiszem el hogy itt nem fogja bírni 2-3 évig,utána meg jöhet rá a vizözön. Annak viszont örülnék ha lenne app ami teljes feltöltéstől számolná a SOT-t.Egyelőre nálam 7 ciklus alatt még 100% az elképzelt kapacitás
-
Rob Rob
tag
válasz
AMD Power #336448 üzenetére
Alirol szoktam, megolvasom a véleményeket és úgy döntök, eddig jártam pórul .
Tokból eredeti Pitakát használok,sima feketét (16pm) de azért rendeltem pár karbon utánzatot. Nem rosszak de azért marad az eredeti Pitaka. Mondjuk árban a fele volt a klón és majdnem tökéletes.
Mondjuk az is igaz,hogy semmi komolyat nem rendelek,max csak csicsát -
Rob Rob
tag
Akkor már én is kérdeznék.
Garmin Fenix az óra és sokszor lekapcsolodik a 16pm-ról. Ha elinditom az alkalmazást akkor elkezd csatlakozni és szinkronizál is. Új a telefon, eddig androidon állandó kapcsolatban volt az óra és a telefon.
Van erre valami ötlet? -
Rob Rob
tag
válasz
TheBikerider #333908 üzenetére
Sxs2000 /1tb, 2000/2000mb/s ami van.
Az 500gb volt 25e
MM-ban vettem garival de ez mindegy is mert ettől még az iphone nem látja minden más igen.
Beledugtam egy noname mentős 64gb pendrive - ot azt látja de kpl mappákat miért nem lehet exportálni hanem csak ömlesztve.? -
-
-
Rob Rob
tag
Sziasztok!
Abban tudnátok segiteni, hogy hogyan tudok 50-60gb foto/videó anyagot mozgatni iphone 16pmax és egy 1tb ssd között a legegyszerübben oda-vissza ?
Én S24u és általában Android vonalon mozgok igy nem jelent problémát otg-n keresztül de a lányomnak aki ios-re költözik, nem tudtam ebben segiteni csak egy viszonylag körülményes (3utools) alkalmazással de nehány fotó fejjel lefelé ment át.
Illetve meg vagyok lepve, hogy az Opera böngésző nem szinkronizálható ios-re illetve csak valami butitott verzió érhető el. Na erre is kellene valami megoldás.Szerk: nincs ipad, macbook és semmi hasonló itthon és icloudból sincs és nem is tervezzük inkább nagyobb tárhelyes telefont vettünk.
Maga az iPhone egy 512gb I16 promax.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 / Black / 128GB (120)
- Apple iPhone 14 - 128GB - Csillagfény- 32 hó garancia - 100% akku, iStyle vásárlás + kiegészítők
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Samsung Galaxy A12 Dual sim kártyafüggetlen
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest