- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
paci88
tag
válasz
Naigen #67101 üzenetére
Nekem azért jó ez a funkció, mert pl hívom bnőmet aki az anyukájával beszél 20 perce, akkor ahogy hívom az első csörgésnél jelzi hogy várakozás. Iphoneon ugye nem jelzi csak csörög és nem fogom tudni miért nem vette fel. Ez csak egy példa hogy értse mindenki mit hiányolok
-
törölt tag
válasz
Naigen #66926 üzenetére
Persze, ezzel tisztaban vagyok, en is rendeltem dogivel eBayrol az i4/4s foliakat, 3 dbot 200ft-ert, laza 30-35db ot adtam el, de sosem tudtam felrakni rendesen.. 4-emre harmadjara ment fel a folia regen. Itt hardverapron meg ki tudja ki milyet arul, heteket meg nem akarok varni most.
-
bundli
tag
-
törölt tag
válasz
Naigen #66841 üzenetére
Ezt figyeld. Az emaillal még Dropbox megjelenésekor regeltem be. Mindig is ezt használom mindenhol. Samsunghoz a Note teszten kívül annyi közöm van (ez is egy éve kb.) hogy semmi, így az elmúlt 4-5 év alatt. A karácsony utáni napok nem mind tiszták, de ez azt írja hogy dec 27-én regeltem be Samsung eszközön így megkaptam a két évet, illetve azt is, hogy alapból a mailt akkor regeltem be Dropboxba. Ami hülyeség, mert egy éves fileok is ott figyelnek benne. Ezt komolyan nem értem.
Nem is kell, örülök hogy van.
-
TheMarci
addikt
-
Xero
nagyúr
válasz
Naigen #63595 üzenetére
Belépsz a régi accountoddal és felteszed. Az örökre a tiéd marad.
Nekem ez még mindig bullshitnek tűnik ne haragudj.
Leírtam a választ egyébként: 6.1.2-re és 7.x-re van JB, 6.1.3-ra nincsen. Ha JB-t akarsz, akkor frissítesz 7.x-re, majd azt jb-eled.
De ha már itt tartunk nekünk sem hiányzik a kamu szöveg ahhoz, hogy rávezessünk a software lopásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Baldur's Gate 3
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kuponkunyeráló
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest