- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
joker91
tag
válasz
nord_ #146136 üzenetére
Nekem van pár észrevétel SE-n a 10-el. Nem biztos, hogy mindegyik az SE-vel függ össze.
- Fülhallgató ha be van dugva, akkor van egy jelenség: Kijelző lekapcsolásnál pattan egy picit a fülhallgató, bekapcsolásánál szintén.
- Fülhallgató beszélgetés közben, nem annyira szűri a zajt mint az ios 9.3.5-el. (9.3.5-el sose hallották az autóm hangját, most igen)
- Zenénél (ezt olvastam már másnál is), hirtelen bezárva, vagy Youtube háttérbe küldésénél egyből némul a zene, nem szépen leviszi a hangot mint eddig.
- Írásnál, többször előfordul a félreütés, valószínűleg néha kicsit arrébb érzékel. Eddig ilyen sem volt. Nem változott egyik-napról a másikra az írási stílusom.
- Néha ha le van zárolva a "kijelző forgatás" mégis elforgatja.Ezek amik feltűntek eddig.
Szerk.: Volt gyári visszaállítás, új iPhone-ként beállítás.
-
pzstm
titán
válasz
nord_ #145556 üzenetére
nem tervezek semennyire sóherkodni, sőt. Mivel ilyet még nem használtam és iPhone-om sem volt, ezért akarok okosodni ezzel kapcsolatban. 3D touch kell természetesen, szóval akkor 0,2mm-est nézek. Amúgy soha nem volt telefonjaimon üvegfólia...mondjuk karc sem
Ezért is nem értem, miért ennyire kötelezőnek mondják egyesek
-
Newyorker
addikt
válasz
nord_ #145556 üzenetére
De akkor miért van tele az ebay, Iphone 6 és 7-hez is 0,3mmes üvegfóliával ha lehet jó lehet nem jó a touch vele? Nem vágom! Igazándiból az árat nem is néztem, meghát az enyém 1000 ft, a Nillkin 2000 ft oly mindegy
de akkor rendelek 0.2 Nillkint
ha ez kell, akkor ez kell
-
kovsol
titán
válasz
nord_ #145556 üzenetére
Nekem működik úgy is
Én egyébként egy Nillkin 0,2mm vastag üveg fóliát rendeltem már egy hete. Kedd óta úton is van, igaz az Kínából jön. Egy Nillkin tokot is rendeltem rá. Jó lenne ha péntekig beesne a rendelés, de pár napig csak megleszek majd nélküle, ha később érkezik meg.
5s -re is mindig Nillkint raktam, és jól megvédte. -
agabe
addikt
-
Coc@s
őstag
válasz
nord_ #145209 üzenetére
Nem minősíteni vagy igazságot tenni akarok, zetape7 kollégát sem ismerem, így nem őrá értem a lentieket.
De. Én is ismerek több olyan embert, akik hogy- hogy nem szintén kp-vel élnek. Akiket ismerek, tudom is, hogy miért.
A KP forgalomnak nincs nyoma (hacsak nem ÁFA-s számlát kér, stb...), míg a bankkártya használatát és főleg a forgalmát igen jól nyomon tudják követni a jövedelmekkel foglalkozó hatóságok.
Namost ezt ugye nagyon sokan nem szeretik. -
-Ben-
veterán
válasz
nord_ #145209 üzenetére
Van kártyám, de kis összeget tartok csak rajta. Pont annyit, amennyi a boltokban való vásárláshoz elegendő.
Viszont miért is utaljak el negyed milliót egy cégnek? Más pénzét szeretik használni...Fordított esetben 2 hetet várhatok a pénzemre, ha elállok a vásárlástól, mert sz@r a termék, na ez a nem mindegy.
kovsol: Tudom. De valamiért én leragadtam a készpénznél és kétlem, hogy egyedül lennék ezzel..
-
agabe
addikt
válasz
nord_ #145189 üzenetére
Igen kimaradt a lenyeges "nem" szocska
(#145190) -secret-:
nalam 6S-en nincs gond, bar ki is lovom az uzeneteket ha nem hasznalom, es jelenleg nem nagyon kuldozgetek rajzos meg animalt uziket, mert az baromira eszi az akksit.Kivancsi leszek I7-en is ugyanez lesz-e, vagy arra mar jobban optimalizalt ez a resz is.
Ma este mar lesz par I7 tulaj. -
-
ben5001
tag
válasz
nord_ #143515 üzenetére
Bizony, nagyon odarakta most az Apple ezt a telefont!
2+2 mag, amiben már az "alap" két mag is erősebb, mint az A9X volt, jóval erősebb grafikus proci az előzőhöz képest, vízálló, porálló... Nem gondoltam előtte, de most "sajnos" a "kell" érzés van bennem.Már csak az ár a kérdés. Nehogy padlót fogjunk...
-
joey04
titán
válasz
nord_ #143425 üzenetére
Ó hány béta rendszert meg egyéb finomságot, jb-t stb-t megélt mentéseket vittem tovább. Mind ipaden, mind iphone-on atyaég. Kb ez az egyik legütősebb érv hogy ios-en maradok hiába fejlődik a droid már tényleg nagyon. Hogy nem kell ilyen faszságokkal foglalkozni. Egyetlen hibába futottam bele az évek alatt, az egyik ios 7 beta csinált olyat, hogy nem friss telepítés után a boot idő nagyon megnőtt kb 3x annyi volt mint átlagosan, de ezt is már a következő beta (!) kijavította...
-
Noxy
veterán
-
-
-Ben-
veterán
válasz
nord_ #143165 üzenetére
Egyáltalán nem b@szogatás/Apple lejáratás volt ez a kérdés.
Már csak azért sem, mert a fent említett telefonok közül egyik se az enyém. (Ez szól bigdady -nek is). Szimplán csak tényleg érdekel, mivel a porral pl. a saját szakmámban is problémám van, nehéz „kizárni” és ez esztétikai hibákhoz vezet, de ez nyilván teljesen más jellegeű, viszont a végeredmény ugyanaz. Emiatt pedig érdekelt már, hogy mégis hol juthat be a por, mikor szemmel nemigazán látni még tizedmm-es rést sem...
De azért ugassatok le nyugodtan, ha már a választ ti magatok se tudjátok, egyszerűbb beszólogatni..
Majd felteszem a szokásos kérdéseket legközelebb. Azok mindenképp izgalmasabbak egy szakmai topikban.„Mit vegyek???? iphone 3GS 8000 forintért vagy iphone 6S 150.000 forinté'? Nehéz döntés...
Hol tudok icloudba bejelentkezni?
Nálatok se jó az App store?
Villog a kijelző, vigyem el szervizbe?”
-
Masterboy84
tag
-
SharpSA
veterán
válasz
nord_ #140950 üzenetére
Persze, a képernyő méret igazából még elfogadható, ha a fentiek meg lennének oldva, bár gépelni már nehezebb rajta (meg hordozni is kényelmesebb), de szerencsére a Swiftkey sokat segít ebben. Androidon is az összekötős módszerrel írok, mert sokkal gyorsabb és kényelmesebb. Ezt sokan nem szeretik, mert nem tanulták meg használni.
Viszont azért mondjuk a 6S mérete már ideálisabb, viszont annyit nem adok érte. -
Ragnar95
félisten
-
-
galaxys80
veterán
Igen,én is így látom.
Otthon egy Sennheiser fejhallgatóval szoktam zenét hallgatni. Annál nem érzem szükségességét a plusz mélynek.
Illetve valami tuc-tuc zenénél néha nem jön rosszul még egy kis basszus. De például egy Enya, Republic,Madonna album hallgatásánál már természetellenesnek hat a dübörgés.
A "vonatozós,strandolós" Sony fülesemhez viszont nagyon jól a plusz mély, mert ott bőven elfér még. -
M@te
senior tag
hogyan tudom megcsinálni hogy egy helyen legyen az összes kontaktom? mert pl a hotmailos címből nem tudom exportálni őket. az icloudosból megcsinálni a weben az exportot de az csak 123 névjegy a 295-ből.
csinálni szeretnék egy új icloudot csak a névjegyek lesznek benne, mert úgy tűnik az után merül 13%-ot éjszaka a telefon hogy bejeletkezek az icloud-omba, még akkor is ha nem rakok vissza bak up-ot. kb 20 hozzászólással lejjebb tudod olvasni az előzményeket. -
B-L-A-C-K
titán
Nekem ez a véleményem hogy nem ér meg annyi pluszt amennyit elkérnek érte és kész. Ha gyereknek kell a 32-es vegyék meg neki, de akkor már inkább a 64-es hogy el is tudja mondani hogy neki a plafon van...
Ragnar95: A lenézés szó tudod mit jelent? Mert szerintem nem vagy tisztába vele. Ha elolvastad volna normálisan mire írtam, akkor megértenél, de úgy látom nagyon nem sikerült. Aki nem pakolja tele filmmel, zennével, több ezer fotóval, nehogy már ne legyen elég a 16-os...Vagy egyszerre 15 db játékkal játszik valaki? Vagy ezek kivételével mire kell még a nagy tárhely? Na mind1 részemről befejeztem...
-
buci30
addikt
Tudom nem is azért. Alapból így vettem az ipod-ot ,hogy JB-elve van.
Ezért kérdeztem hogy mi kell hozzá és hol tudok jobban utána olvasni?A telefonom én magamtól nem fogom nem hiszem ,hogy annyival több lehetőség van benne…, vagy majd ha lejárt a gari akkor
Szerk: Közbe találtam http://szifon.com/szifon-com-source/
-
Ragnar95
félisten
De pont ezaz, hogy itt nem a vevő javára térnek el tőle, hanem ellene, mivel nem indul újra a gari...
kali: valahogy sejtettem, hogy bevédték magukat, de azért holnapután rákérdezek, most adtam le a telót, elvben addigra cserélik...A munkalapon amúgy hivatkoznak 2 kormányrendeletre, majd azokra rákeresek, hogy pontosan miről is szólnak. -
galaxys80
veterán
Persze. Mind a hármunknál engedélyezve volt.
Akkor ez szerintem helységfüggő is, mert kétlem, hogy mind a 3 Iphone-nál pont ugyan az a gond lenne.
Igazából csak volt a fura, hogy egy gagyi droidos készülék meg gond nélkül meghatározta a helyzetünket.A győri időjárásos helyzetet
Persze, ezt értem.
Inkább az a gond, hogy van amikor egyáltalán nem frissíti a pozíciót. Így,ha reggel Pesten voltam este pedig Győrben, akkor azért jelentős különbség lehet az időjárásban. -
Dehogynem, elgondolkodtam.
Ürítettem a tweakeket egyesével kézzel és iLex Rat-tel is. Nem oldotta meg a bajomat.
Nem a telót okolom, tudom, hogy szoftbaja van.
Külföldön voltam, 4 napig. 3 napot a szokásos tweak gyűjteményemmel használtam, hibátlanul működött a telóm. Feltettem gépre, áttenni a képeket a HDD-re, meg 1 mixemet a telóra, amivel kint lettem kész. Ledarált mindent a teló.
Nyomtam egy majdnem restore jellegű kézi pucolást. Cache-ek, programok (jailbreak és nem jb egyaránt), tweakek, zenék, képek. Ezek mind lekerültek a telómról. a maradék egy napban plusz az utazás nem is éreztem magaménak a telefont. Tegnap éjjel hazaértem, rádugtam iTunesra, fellőttem pár zenét és csak lépegettem közöttük, ugyan úgy "befelkiáltójelezte" a zenéim.Erre van valami ötleted/ötletetek?
-
Tikakukac
titán
Kihagytad az adut: szoftver le és csók
Mindegy max passz le, van miből válogatni, árában jó volt, bármikor elmegy drágábban
bigdady: Mondjuk abban van valami, hogy Rosie alatt körbe húzol bele ikont. Ergo ahhoz neked marha profin kell a zsebedben kutatni, hogy felvedd/kinyomd. Többiek inkább slideolnak, az szopós, jha.
Mindegy, most legalább szépen elmókázok vele az OSX-el, aztán megy valahova. Nem kell túlmisztifikálni, csak ez nekem szokatlan volt. Ha volt nálam szifon azt csak harmad telónak használtam meg régen, ott ez nem tűnt felGmail ami még olyan hmm, de ennyi, ezen kívül nálam is simén elférne, mert szinte csak telefonálok, arra meg nagy kijelzős sok magos droid felesleges. Más meg már nem nagyon van.
Az meg, hogy kinek mi...nyilván nem ebbe a topikba való, mert az fájRosie a HTC launchere, maga a Sense. Tehát a felület. Ami változik itt-ott márkafüggő. Az egyik legnagyobb fegyvere ennek a gyártónak ami miatt ilyen sokáig kihúztam (és lehet fogom is). Nomeg a totális testreszabhatóság, programozóként meg hát...nem is folytatom
-
galaxys80
veterán
Ez tényleg annyival jobb képeket csinál sötétben, mint a többi app? (Már így is van 3 kamera app a telefonon.Feleslegesen nem szednék le egy 4.-et)
Egyébként én azt vettem észre,hogy sötétben a gyári kamera mindkettőnél (Camera+, ProCam) jobb képeket készít. Bár lehet,hogy placebo. -
Kbali
nagyúr
Jogos, igazad van, újra elolvastam az utolsó szerződésem, a készülékről ennyi szerepel benne (T): "a kedvezményesen vásárolt készülék a jelen megállapodásban megjelölt határozott ideig kizárólag a Szolgáltató Előfizetői Kártyájával használható. A hálózati korlátozás feloldása a fent meghatározott idő letelte után, a mobil rádiótelefon hálózaton nyújtott szolgáltatásokra vonatkozó Díjszabásban meghatározott díj ellenében,személyesen kérhető a Szolgáltató Ügyfélszolgálatán;"
-
TheMarci
addikt
Az a baj, hogy ez már jogi b*szakodás, mert le van írva, hogy a 'számlafizető az ezen megállapodából fakadó jogait, és blabla', nem tudom, hogy ebbe nem tartozik -e bele a telefon is. Írjunk egy szép közös emailt a T-nek, vagy holnap találkozzunk a westend előtt, és közösen bemegyünk megkérdezni.
-
annyit minimum szokás beleírni, hogy a hűség intervalluma alatt, az előfizetőnek a szerződéshez kapcsolódó jogai és kötelezettségei, a szolgáltató hozzájárulása nélkül nem ruházhatók át harmadik félre - és ebbe minden belefér, nem csak a számlák, részletfizetések...stb, hanem a készülékhez fűződők is, hiszen a telefon is a szerződés tárgya, azonosítóval feltüntetésre került azon, illetve annak árazása az előfizetés milyenségének függvénye, az alapján adott hozzá kedvezmény.
értem én, hogy az eladó itt az anyagi érdekeltségét védi, de akkor sem kerek, hogy szolgáltatós telefont olyan adjon el, aki még csak nem is az érintett előfizető...
nagyon sok buktatója van az ilyen vásárlásnak - nem csak azok, amik itt felmerültek -, de mindenkinek legyen saját döntése, hogy mire költi a pénzét.másik díjcsomagra is válthatsz, hiába írtál alá hűséget díjcsomagra, mert nem is a díjcsomagra vállalsz kötelezettséget, hanem arra, hogy adott árkategória alá nem mész - ezért lehetséges például, hogy mondjuk aláírsz aktuálisan egy 3200 ft árazású díjcsomagra, aztán lehet később átugrani 3150 ft árazásúra, mert az még abban a kategóriában van, illetve felfelé bármikor, de az 1990 ft összegűre már nem.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali játékos kérdések órája
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Goddess of Victory:Nikke
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest