- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga #60989 üzenetére
Jó, hat ki volt a gyerekkori legjobb barátom, meg hol volt az első munkahelyem. Egyikre sincs egyertelmu válaszom.
Attól függ, epp melyik időszakra gondoltam, illetve hogy írtam be a nevét. (Becenév, teljes, ki emlékszik mar ra, es korszaktol függően eltérő.)
Noxy, köszi, de mivel zarolva van, igy 8 óráig semmire nincs lehetőségem. Nagy probléma lett volna egy email-es visszaállítást küldeni, vagy iMessage-ben valami reset kódot? Ez igy kurvara nem felhasználóbarát.
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
vadászcsiga #60904 üzenetére
Zsír! Tud ez mindent
-
Parson
addikt
válasz
vadászcsiga #60636 üzenetére
Nem mondod?
Majmok ezek az apple-nél akkor?
(#60633) DanielK -> valszeg ez lesz a helyes válasz.
-
Parson
addikt
válasz
vadászcsiga #60629 üzenetére
Exchange nélkül is tökéletesen müködik iOs 7.04-en (i5-ön), mindenféle gmail app nélkül.
-
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga #60627 üzenetére
Nem jó mert nem tűnik el a jelvény ha másik eszközön elolvasod az e-mailed
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #60590 üzenetére
Megoldottam
Mivel ipaden jb van, igy a meglevő iTunes backupomból kivettem a bookmarks.db-t es bemasoltam a safariba.
Apple bekaphatja -
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga #60481 üzenetére
Az 5 tudom, hogy rosszabb. De a GSMArena szerint az S azért jobb, mint az sima, bár az értékek nem érik el a 4S-ét.
-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga #60474 üzenetére
Az 5S sem lett jobb, mint az 5?
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
vadászcsiga #60428 üzenetére
A Rayem szart be most századszorra, ismerős adott kölcsön egy 3Gs-t.
Fényévekkel jobb,mint a korabeli droidok, Rayhez képest ez maga a csúcstechnológia -
r3dsnake
nagyúr
válasz
vadászcsiga #60201 üzenetére
Par napja van meg a telo es iCloud backuprol allitottam be. Akkor is erdemes lenne ujra?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #59415 üzenetére
Én az enyémet meg úgy megvágtam i5-be hogy lötyög benne, és gond nélkül bevette elsőre...
LordAxwell: Abba a részbe is bele kell, elsőnek nekem is furcsának tűnt, de úgy kell...De ha 99% hogy adnak egy új gyárilag megvágott nano simet miért vagdosnád otthon feleslegesen? Majd ha azt mondják nem adnak utána megvágod, de kétlem hogy ne adnának neked...
TheMarci: Szedd ki és töröld át a simet, meg fújd ki a telefon azt a részét. Nekem anno 4S-el játszotta ezt. i5-be meg mióta megvan egyszer sem szedtem ki, és nem is volt vele gond eddig.
-
zaiczd
tag
válasz
vadászcsiga #59288 üzenetére
köszi
-
zaiczd
tag
válasz
vadászcsiga #59286 üzenetére
a helyét esetleg le tudod írni a mappának ? mert többet is csinál a gépen, és nem tudom melyik a fontos.
-
atirag
őstag
válasz
vadászcsiga #59149 üzenetére
Ha nem okoz gondot akkor írnál pár sort az iphone-hoz képest? Megköszönném mert én is gondolkoztam rajta.
Feltéve ha nem off itt nagyon.
Köszönöm. -
vadászcsiga
félisten
válasz
sikerült
-
manchester85
veterán
válasz
Majd az offba írhatnál egy rövid szösszenetet az okokról, tapasztalatokról, stb. Én a Nexus 5-tel szemezek (mondanom se kell, mennyire olcsón jönne ki ugyebár) az 5-öt meg hetfon valaki hazaviszi, ugyhogy az megy fel aprora) a Nexust itt meg hasznalom egy ideig, es majd meglatom, mi marad.
sdforlife!
Én ios 6-on vagyok minden eszkozon.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga #59145 üzenetére
Nagyon OFF, de érdekel, és ezek szerint lemaradtam, N5 lett vagy micsoda?
-
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga #59129 üzenetére
Csak nem búcsúzol tőlünk?
-
_adaml21_
őstag
válasz
vadászcsiga #58938 üzenetére
Szerintem a Safari önmagában kifejezetten szar az iOS7 óta. Tetszik, hogy kihasználja a teljes képernyőt, de attól az első 1 hónapban hülyét kaptam, hogy ha kicsit nagyobb swipeoltam jobbra, akkor azzal elindítottam egy "vissza parancsot". Az továbbra is nagyon idegesít, hogy fektetett nézetben ha kicsit felfele görgetek, akkor megjelennek a sávok, amik konkrétan a tartalom harmadát kitakarják....
Dizájnban bejön összességében az iOS 7, két alkamazást vettem észre ami ocsmány, és nagyon kilóg a sorból: A telefonálás közbeni képernyő nagyon ronda, valamint az ébresztés kijelzése. Ez utóbbit egyáltalán nem értem, még egy monokróm Nokián is több animációt betettek az ébresztéshez....Remélem a Safarin mihamarább javítanak.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #58868 üzenetére
Nekem pl így elsőre úgy tűnik, megoldotta azt a bugot Mavericks alatt,h egy idő után nem mutatta fölül a vezérlőt, így nem láttam,h mi megy épp és beletekerni se tudtam, illetve számot váltani se fönt és csak újraindítás oldotta meg a problémát, de remélhetőleg ezzel a frissítéssel jó is marad már az iTunes
-
Kicsirics77
veterán
válasz
vadászcsiga #58802 üzenetére
olyan amiben az akku időt meg a kopást kell kitárgyalni...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #58726 üzenetére
iTunes-os kérdésemre senki? Milyen szakmai topik ez? Ittakary, R3dsneke?
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #58756 üzenetére
Elég sok probléma van mostanában a UPC-vel... Bár szombaton pont nem voltam gépközelben.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #58752 üzenetére
Igen.
-
berbatov2
senior tag
válasz
vadászcsiga #58711 üzenetére
Köszönöm, már meg is vagyok vele
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #58695 üzenetére
A StarKing lett iCentre.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
vadászcsiga #58665 üzenetére
akkor pl autót se érdemes újat venni, a 15 évesekben is van klíma, kényelmes ülés, erős motor, hely, masszív váz, akár nagynavi is, meg ami kell.
-
nord_
veterán
válasz
vadászcsiga #58636 üzenetére
Van vám. Amit linkeltél, az arról szól, hogy nincs állandó ellenőrzés - de a vámfizetési kötelezettség megmarad. Szúrópróbaszerűen bármikor, bárhol megállíthatnak.
-
ajani
aktív tag
válasz
vadászcsiga #58624 üzenetére
Köszi!
-
TheMarci
addikt
válasz
vadászcsiga #58478 üzenetére
Ha szakmai, és kamera, akkor inkább a dpreview-ot ajánlanám.
dpreview mobilok kamera tesztje
A tesztek utolsó előtti oldalán van egy nagy kép általában, amit sokfajta telóval lefotóztak, ki lehet választani párat, és mutatja, hogy melyikkel milyen lett.
-
válasz
vadászcsiga #58478 üzenetére
Hirtelen azt találtam, lényeg úgy gondolom benne van.
-
válasz
vadászcsiga #58437 üzenetére
vadászcsiga, Ragnar95, FrankMonzano, Parasite
Ez volt a 3. visszaállítás. Minden alkalommal ugyanez történt. X akta... -
FrankMonzano
őstag
válasz
vadászcsiga #58435 üzenetére
Nekem Samsungjaim voltak es van is (fikazni er :d),megelegedessel hasznaltam oket. Elegge vegigkovettem az android verziokat,egy Galaxy S1-el kezdtem amin 2.1 futott. Azota rengetget fejlodott a droid. A htc-t annyira nem preferalom. Volt Iphone 3gs es egy Galaxy Nexus megoldas is az evek soran. A gingerhez kepest nagy valtozasok voltak,ha teheted nezz meg egy Nexust vagy egy Galaxy S4 vagy egy G2 keszuleket.
Milyen iranyvonalra gondolsz ? -
DiVaD
senior tag
válasz
vadászcsiga #58413 üzenetére
Dettó abban a cipőben járok, mint Te... 4S premierkor megvettem (145e, 32GB), de egyszerűen engem se visz rá a lélek, hogy +100k-t kiadjak az 5S-re... és mivel én is keveset beszélek, ezért kb. mind1, hogy Apple Store-ban veszem,GSM boltban vagy a T-nél. De szerencsére bennem nincsen még meg a váltási "pánik".
(igaz direkt nem frissítettem iOS 7-re, nehogy megjöjjön a kedvem...)
Más: Jelenleg iOS6 van a készüléken, de a 7 persze le van töltve. Ha mindent leszedek róla a "Visszaállítás=»Összes tartalom, beállítás törlése" menüpontban, akkor ugye nem frissíti magát a rendszer?
-
matyi19
őstag
válasz
vadászcsiga #58419 üzenetére
Hát igen, iOS->android elég erős váltás...nekem a jelenlegi androidosok közül egy sem tetszik, a méretük miatt_de nem csak...Szerintem inkább i5 vagy i5C-t vegyél. Van azért különbség i4S és i5/5C között...
-
nord_
veterán
válasz
vadászcsiga #58419 üzenetére
Mondjuk a 4S-sel jól jártál, mert az még kellemesen erős (ha annó azt vettem volna, nagyon gondolkodnék a váltáson), de az i4 már nagyon izzad.
-
nord_
veterán
válasz
Sajna sokat telefonálok... de így legalább olcsóbb lesz az iPhone.
-
matyi19
őstag
válasz
Pont G2
-
nord_
veterán
válasz
vadászcsiga #58389 üzenetére
E hónapban lesz upgrade, de már szedegetem össze, mire lesz szükség... (új autóstöltő, tok, stb.)
-
Kommy
veterán
válasz
vadászcsiga #58389 üzenetére
gondolom 5/5S mivel ott van hátul a második mikrofon, 4S-ne felül van jack csati mellett
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #58275 üzenetére
Egyébként megoldható iOS-ről is, ha valakinek fontos. Nem próbáltam, viszont egy Google/Bing keresés elég egyértelmű találatokat hozott...
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #58275 üzenetére
+1
-
dzsonesz
tag
válasz
vadászcsiga #58254 üzenetére
Mondjuk úgy az összes samsungra nincs, csak warezoltan. A spicára gyárilag jött, ott legit egyedül.
-
dzsonesz
tag
válasz
vadászcsiga #58251 üzenetére
Azon legalább van hivatalos igo.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga #58233 üzenetére
És ha azzal nem jönne össze, még mindig ott a hüp-hüp-hüp Barbatrükk.
ittakary: Értékelendő a segítőkészséged, de hát mikor ezt olvastam hangosan felkacagtam.
#58235: Minden jó dolgot elvesznek az embertől.
-
M@te
senior tag
válasz
vadászcsiga #57947 üzenetére
Hogy a felh.nevedet es jeszavadat is menti az egyes fiokokhoz mint pl a prohardver
-
Totheground
addikt
válasz
vadászcsiga #57947 üzenetére
R mint revolutionary.
-
privacy99
senior tag
válasz
vadászcsiga #57796 üzenetére
Hupsz, bocsánat nem Neked akartam
-
privacy99
senior tag
válasz
vadászcsiga #57793 üzenetére
Ebből kiindulva 28GB.
-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga #57788 üzenetére
Majd elmúlik.
-
válasz
vadászcsiga #57625 üzenetére
Szerinted számít valamit? Annyi százasom lenne, ahány egyenlőrét láttam ma, akkor ma meglenne az esti 2-3 söröm
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #57535 üzenetére
Tudom, ez egy vicc volt offban...
-
oszy
veterán
válasz
vadászcsiga #57372 üzenetére
lejárt a szerkesztési idő.
én is nézegettem másik telefonokat. de ez egy nagyon jó készülék (4S)!
nálam ami alternatíva lehet az egy WP-s Nokia. gyors a rendszer és szép a készülék is.most meg azt írja még tudom szerkeszteni. az előbb meg nem volt ott a szerkesztés!
-
b4zsi-
őstag
válasz
vadászcsiga #57372 üzenetére
Érdekelne egy ajánlat akkor tekintsd meg az LG G2-t az még árazásban is korrekt, de ez már nagyon OFF ide.
-
b4zsi-
őstag
válasz
vadászcsiga #57370 üzenetére
Szerintem igen. Mindegyik úgy néz ki, akire lehet alapozni jó pár vicces írást, kommentet.
Arra vagyok kíváncsi, hogy a srácnak csináltak-e bankkártyát, hogy kedvére vásárolhassa a hasznos appokat. A szülőknek meg nagy szégyen, hogy nem fogszabályzót vesznek a gyereknek, ami szerintem egy alap dolog lenne egy olyan tapsi-hapsi fejszerkezethez. Bezzeg iPhoneta van pénz.
-
jozsi252
veterán
válasz
vadászcsiga #57141 üzenetére
Most balról a 2 bérsorbanálló viszi a prímet
[link]
-
nord_
veterán
válasz
vadászcsiga #57139 üzenetére
szifon.com
-
buci30
addikt
válasz
vadászcsiga #56890 üzenetére
Lehet csak nem tudok róla
Ha úgy lenne akkor azt írtam volna -
buci30
addikt
válasz
vadászcsiga #56876 üzenetére
Ez egy itt vásárolt fólia ez szar?
ikiegeszitokAmúgy az ez tény, fos
-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga #56815 üzenetére
Na ez jó hír.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #56768 üzenetére
Akarom mondani 7.0.2
-
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga #56678 üzenetére
Enyém kirojtolódott
-
buci30
addikt
válasz
vadászcsiga #56678 üzenetére
Ilyen smartcase érdekelne jó minőségben ipad4-re fehér átlátszó hátsóval es xy szín elől. Mert itt az "eredeti" 15-16 bol jönne ki
Melyiket javaslod ebayen? -
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #56338 üzenetére
Így, hogy az asszony 4S-én és az iPademen is 7 van fent egy hónapja, már egyértelmű számomra is, hogy az újabb jobban néz ki, és átlagosan jobb használni is.
Igazából stabilitással, alkalmazások kilépésével, de még a sebességgel sincs gond, eddig 1-1 böngésző kilépés volt mindkét készüléken. Az én telefonomon (i5) naponta több iOS 7 kompatibilitási frissítés jön, és már 10 alkalmazás utolsó kiadása iOS 7 only. Szóval eldöntöttem, a következő OS frissítés után ráengedem.
Szerintem a fodrászod sok olyan appot használ, amit nem frissítettek. -
Okuyama
tag
válasz
vadászcsiga #56329 üzenetére
Én nem bántam meg hogy nem frissítettem az i5-öt IOS 7 re még , 1 az hogy a régi rendszer sokkal stabilabb és még valahogy mindig jobban tetszik mint azok a gyerekes ikonok. Váltani akkor fogok ha még javítanak rajta és lesz hozzá jb is, amint ez meglesz máris teszem rá az IOS 6 témát . Ezért bárki megkövezhet nembánom , de nekem ez igy most jobban fekszik . Megtanultam már hogy amikor kiadnak egy teljesen uj rendszert várni kell vele még , nem szabad elsietni
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #56329 üzenetére
A kilépegetéssel már én is találkoztam, de olyan megesett már az IOS 7 előtt is.
Az meg, hogy belassul az hülyeség. Az IOS 7 animációi miatt tűnik lassabnak, de amúgy nem lassú.(#56326) erdoke: Hát nekem ez a 32 is úgy tűnik kevés. Kb. 2 hetes az 5S és már csak 4 giga szabad helyem van.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #56135 üzenetére
Igen az lenne az, egybe van a két dolog.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #56074 üzenetére
szerk2: Ipaden sem lehet, az a yt amire gondoltam
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #56025 üzenetére
Csak a full screen miatt. Nem szép, de csak ez tudja kitenni fullra, a többi 4:3 arányú tvn
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #56025 üzenetére
Elég jó böngésző úgy általában, de komplett összehasonlítást nem tudnék adni. Elég régen próbáltam, pedig most is fent van.
Egyébként az Atomic egy éve nem frissült... -
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #56018 üzenetére
van egy böngésző fent a store-ban, ami 100% hogy teljesre teszi ki a böngészőt. [link]
én ezt vettem meg és használtam tvre lökve.Tim82: ezt benéztem, azt hittem i5re keresel...
-
erdoke
titán
válasz
Mióta van Apple TV, alig használtuk. Pedig 4 db kompatinpbilis eszköz van hozzá...
Szóval nem tudom, illetve nem emlékszek pontosan. Azt hiszem, Safarival nem, de TV kimenetre felkészített alternatív böngészővel menne a dolog. Képekre, zenére sokkal jobb és kényelmesebb az Apple TV. -
TheMarci
addikt
válasz
i5-öt próbáltam, ott minden teljes kijelzős volt. (az egész TV-t betöltötte)
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #56013 üzenetére
Jól gondolod, de nem ilyen egyszerű a dolog. Az alkalmazásnak is támogatnia kell a 720p/1080p TV kimenetet ahhoz, hogy teljes képernyős tartalmat láss a tévén. RR2-vel baromkodtam egy időben sokat.
-
Tim82
félisten
válasz
vadászcsiga #56013 üzenetére
Igen, ezzel mennie kell, ha nem Lightning csatlakozós iPhone-od / iPad-ed van.
-
Tim82
félisten
válasz
vadászcsiga #56010 üzenetére
Az MHL szabvány nem micro USB csatlakozót "alakít át" HDMI-re?
-
mandin
senior tag
válasz
vadászcsiga #55984 üzenetére
Ezek után bármit
-
mandin
senior tag
válasz
vadászcsiga #55979 üzenetére
Még régebben volt, de ugye felraktam azóta a 11.0-ás iTunes-t azt nem probléma?Nem hiszem el sikerült mindent visszahozni. Megmentettél egy életet! Nagyon köszönöm.
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #55959 üzenetére
Én csípem, csak k*rva sok az ára.. igazából már év elején kinéztem, de nem bírtam és megvettem. Túl sokat szemeztem vele, kijárt már.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Szerintem is csak megnehezíti a használatot, amúgy sem értem, minek kéne az irataimat együtt tárolni a telefonommal. Ráadásul bele se fér az összes irata az embernek, hát még a pénze, így tök fölösleges az egész, mivel egy pénztárcát nem tud teljes mértékben kiváltani, de cserébe mindig elő kell venned a telefonodat és az irataidat is, ha az egyikre szükséged van tök fölöslegesen, ráadásuk használat közben ott lifeg egy bazinagy tok a telón...
-
nord_
veterán
válasz
Tokot én se bírok elviselni az iPhone-on, de úgy havonta néhányszor imádom használni a BookBookot.
-
i@lex
őstag
válasz
vadászcsiga #55882 üzenetére
Rendben: Egy marék f@s úgy ahogy van az iOS 7. a design-t már megszoktam, de egy 150 ezres telefontól azért az ember elvárja, hogy az kifogástalanul szolgálja a gazdáját.
Ez az új OS óta nem jön össze... Ami egy ekkora cégnél több, mint izzasztó.
Persze védheted orrba-szájba a mundér becsületét, ettől még a problémák ott vannak, és sűrű kellemetlenségeket okoznak.
-
i@lex
őstag
válasz
vadászcsiga #55866 üzenetére
A működött szót kicsit túlértékeltem, hol működött, hol nem... Remélem mihamarabb kitakarítják ezt az ócska bug halmazt.
Több külföldi fórumon is milliónyi panasz.
Apple szervizes? Annyit mondott, hogy sorry, várjak a frissítésre... szégyen.
Nagy szerencséje almáéknak, hogy nincs komoly alternatívája a piacon... Mert az android minden, csak nem alternatíva.
-
válasz
vadászcsiga #55839 üzenetére
-
Elims
veterán
válasz
vadászcsiga #55788 üzenetére
Köszönöm!!
Lenne mégvmi..
Sima i4-esen hogyan lehet csak a telefonkönyvet szinkronizálni a gmail-lel?
Többször rápróbáltam google segítséggel,de egyszer sem jött össze. Vagy csak nem vettem észre..az a push állítgatás szerintem kicsit kusza. -
Elims
veterán
válasz
vadászcsiga #55775 üzenetére
Most állítólag jó.
Létezhet ez?? Magától helyre jön?
Nem csináltak a telefonnal semmit.
Ha tényleg így van,mitől lehetett? Hotmail-es gond? -
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #55768 üzenetére
+ iPhoto, ha minden igaz
-
Elims
veterán
válasz
vadászcsiga #55775 üzenetére
A kérdést is köszönöm! :-)
Hotmail-es. -
Elims
veterán
válasz
vadászcsiga #55773 üzenetére
Létezhet az,hogy ez a 7-es rom felrakása miatt változott meg? A frissítés óta nem működik.
Hol taláni a kimenő postafiók beállításait? -
AMATŐR
őstag
válasz
vadászcsiga #55768 üzenetére
Köszönöm!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
vadászcsiga #55676 üzenetére
És hogy működik? Amikor rányomok a restore gombra, akkor be tudom pipálni, hogy milyen appok beállításait tartsam meg. Utána újrahúzza teljesen és megmaradnak a bejelölt cuccok? Ha egy appnak megtartottam a beállításait, és telepítem a store-ból, akkor tényleg meglesznek?
Köszi!
-
válasz
vadászcsiga #55534 üzenetére
Téged el kellene fenekelni
Én szoktam ilyen retardált válaszokat adni
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #55528 üzenetére
Én is nemrég rendeltem ebay-ről 2 kábelt (2, illetve 3 méterest) remélem menni fog vele ha megjöttek...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #55512 üzenetére
Csak vicceltem
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #55432 üzenetére
Ezt nagyon adom.
TakeIt: Megéri. De itt az oldalon már találsz 75 körül.
Bár az iOS 7 nekem néha belaggol rajta meg kicsit lassúcska és nem értem miért. Újraindítás után megint jó pár óráig.. De biztosan jön a frissítés és jobb lesz... -
matyi19
őstag
válasz
vadászcsiga #55444 üzenetére
Mire, android?
-
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga #55435 üzenetére
Azt hittem váltani akarsz
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Eredeti játékok OFF topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Energiaital topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest