- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ajani
aktív tag
speedtest-tel wifi mellett ülve hány Mbps-os sebességet mértek i5-tel? Nekem az istennek sem megy 20-25 fölé (60-as nettel, és 300-as routerrel)?
-
ajani
aktív tag
válasz
Darda Csabi #88828 üzenetére
Egyik sem segített, csináltam home+bekapcs gombos resetet is...
-
ajani
aktív tag
Az mitől lehet, hogy a diktálás funkció nem érzékeli a hangomat (csak egy vonalat mutat, hiába beszélek), de például a hangrörzítő tökéletesen működik? :S
-
ajani
aktív tag
Jailbreak-kel van olyan tweak ios7.0.4-re, ami sebességre optimalizálja a rendszert iphone4-en?
-
ajani
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #59013 üzenetére
Nem vagyok bolond...
Egyértelmű, hogy jobb az i5, szerintem ebben mindenki egyetért. Azon megy a vita, hogy valami használhatatlan/vállalhatatlan lesz-e attól, hogy kicsit várni kell míg megnyílik a fészbúk
Attól a telefon még ugyanaz a jó kis cucc, mint amit 3 éve megvettem, de most már van lockscreenről elérhető zseblámpa, meg wifi/bt kibekapcs.
Szummázva: türelmes embereknek jó az ios7 i4-en. -
ajani
aktív tag
Aki fél feltenni i4-re az iOS7-et, annak üzenem, ne parázzon, teljesen jó, használható.
-
ajani
aktív tag
válasz
vadászcsiga #58624 üzenetére
Köszi!
-
ajani
aktív tag
Melyik európai országban lehet legolcsóbban 5s-t venni kártyafüggetlenül? Svájcban találtam 180k körül 16 gigásat, tudtok ennél jobbat?
Köszi! -
ajani
aktív tag
válasz
manchester85 #52293 üzenetére
Speedtest nálam is hasít. Safari, facebook, tunein nagyon lassú...
-
ajani
aktív tag
Szarakodik a netem (wifi - még nem tudom mi a gond) ezért újraindítottam a telefont (i5-iOS7). Legnagyobb meglepetésemre a "task manager"-ben ugyanúgy ott voltak azok a futó programok, mint az újraindítás előtt. Na ez most mi? Bug nem vagy feature?
-
ajani
aktív tag
Tényleg annyira szörnyen lassú i4-en az iOS7? A youtube videók, amiket találtam róla, nem mutatják, hogy sokkal lassabb lenne, mint a 6.1.3...
-
ajani
aktív tag
Az openwrt-s routeremen futó ftp szerverre szeretném automatikusan feltölteni a képeimet. Tudtok ajánlani egy megbízható és ingyenes alkalmazást?
-
ajani
aktív tag
5.0.1-es JB-s iPhone4-et szerettem volna OTA frissíteni 6.1.3-ra, de csak az alma logó villog. Ha a 2 gombos reset-et megcsinálom, akkor leáll a villogás, de ha megpróbálom bekapcsolni újra villog. Mi a teendő ilyen esetben?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest