- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
-
MasterMark
titán
-
Tybor66
tag
válasz
#31816946 #274703 üzenetére
1-2 héttel ezelőtt nekem is volt ilyen jelenség a készülékemen.
Megnéztem, egy darab üzenetem nem érkezet, s nem is küldtem el üzenetet.
Tekintettel arra, hogy a felkiáltójel továbbra is ott volt az ikonon, megnyitottam a Beállításokban az Üzenetek alkalmazást. Ott láttam, hogy az iMessage ki van kapcsolva, bekapcsoltam, s a piros felkiáltójel eltünt az ikonról. -
bigrock
addikt
válasz
#31816946 #273443 üzenetére
Én először 13-ra váltottam, de nem jött be a méret, úgyhogy 11 Pro-ra vissza. Imádom máig is. Megtehetném éppen, hogy fogcsikorgatva megvenném a 14 Pro-t, de nekem annyira kompakt a 11 Pro mérete és olyan jó fotókat lő (Canon M50 MII-vel pariba lehet tenni), hogy ez fog még sokáig maradni.
-
válasz
#31816946 #267208 üzenetére
Ram mennyisége (4GB vs. 6GB),a ház anyaga (alu vs rozsdamentes acél),kijelző (60Hz vs. adaptív 120Hz,plusz a fényerő 800nits vs. 1000nits).
Kamera sem csak annyi hogy plusz egy lencse.
Lidar scanner,ami miatt van pl éjszakai portré,na meg van ProRaw fotózás is,meg ProRes videó is (128GB-nál csak FHD-ban,256GB és felette 4K-ban is). -
burgatshow
Topikgazda
-
TheMarci
addikt
-
r4z
nagyúr
válasz
#31816946 #261712 üzenetére
Ez szerintem valami uj naptar lesz, es meg csak le se tudok iratkozni rola. A Google-fele amugy is jobb, az mutatja a mai pihenonapot is peldaul. Valakinek van otlete, hogyan lehet kiszedni a gyari unnepnapok naptart a listabol? A pipat kivettem elole, de attol meg zavar, hogy ott van. Macen az app beallitasaiban egy pipaval ki lehet iktatni teljesen, iOS-en/iPadOS-en viszont nem talalok ra opciot.
-
-
Szabi®
addikt
válasz
#31816946 #245663 üzenetére
Természetesen lehet, és megérheti váltani, már a 11 Pro is viszi tovább az Oled vonalat, erőben, támogatottságban is bőven jobb deal, éjszakai fotókban/ kamerában is látható a különbség a 11 Pro javára
(az XS is egy nagyon jó kis telefon volt, én nagyon szerettem,az egyik legjobb széria)
-
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
#31816946 #231011 üzenetére
Sehonnan.
Pont ezért fontos, hogy mindig a legfrissebb verziós porendszer legye egy telefonon, tableten vagy számítógépen, ami az ejhez hasonló hibákat javítja! Csak ezzel az a baj, hogy nagyon sokan azt gondolják, hogy ha nem látják, nem is létezik. Ami a legnagyobb gond!
-
antocskin
tag
válasz
#31816946 #221617 üzenetére
És az mitől lehet, hogy egy Facebook user azt írja áldatlan állapotok uralkodnak egy állami kórházban. Rövid időn belül több száz lájk, megosztás, komment. A Facebook algoritmusának működése szerin ez egy „népszerű” bejegyzés előre kéne sorolni stb. Helyette 1,5 órán belül a bejegyzés eltűnik és emberünk ajtaján rendőrök kopogtatnak. Osz eviszik kicsit beszélgetni…
A kérdésre megadtad a választ: Facebook. -
válasz
#31816946 #214739 üzenetére
egy nem létező telefonról beszélsz, amiről szó szerint SEMMIT nem lehet tudni, még a létezése sem biztos... mivel anyukáról van szó, tippem szerint neki nem oszt nem szoroz pár hónap, várd meg amíg megjelenik, és addig felesleges még csak beszélni is róla
egy biztos: i8at veszel használtan 100k alatt, újonnan 150k körül, de arra állj készen hogy az új teló kb 250ezer forint lesz az új teló
van ekkora büdzsé rá?
-
-
Gomba
senior tag
válasz
#31816946 #209827 üzenetére
Teljesen szubjektív véleményem (háttér infó: X-ről váltottam 11Pro-ra, az X is itthon van - asszony használja - szóval folyamatos összehasonlítási alap van) Szerintem X-ről XS-re kb semmi értelme váltani. 11 pro-ra is csak akkor ha kell a kamera. Persze jobb az aksi, meg a hangszóró, meg a hálózati chip gyorsabb, meg kicsit a kijelző is, meg nagyobb a prociteljesítmény de ezekért én nem váltanék ha csak nem valami speciális esetre kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest