- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
bjergerking
tag
válasz
aujjobba #176196 üzenetére
Igen erre, nem hiszem el, ott a fejlesztok nem latjak, hogy az animacio minden feloldasnal megakad? De az osszes modellen (legalabbis probaltam 6sen, 7en es 5sen is, mindegyiken produkalta). Azota 11.0.3-on vagyok, mert itt meg jo..hogy tudtak ilyen aprosagot elcseszni?
-
tboldi
nagyúr
válasz
aujjobba #174645 üzenetére
Egyszer bedugnám a konnektorba és kész. Aztán ha leülök a gép elé, akkor csak ráraknám a telefont (ahogy most is teszem, simán csak az asztalra, töltés nélkül), majd amikor végeztem, akkor elveszem. Semmivel nem lenne másabb a mostani rutinnál, csak közben tölteném is.
Per pillanat a 7-essel ezt nem tudom megtenni, de ha az egyéb projektjeim mellett marad fölös cash, akkor váltani fogok 8 Plus-ra vagy X-re.
-
elekreg
tag
válasz
Nem dugdosom a kábelt a padba, állandóan benn van, a telefont csak ráteszem a padra és bármikor simán felemelem, még csak a pontos mozdulatokra sem kell figyelni, mint például a dokkoló esetén (ha már említették), amellett szabad a telefonon a csatlakozó, ha épp másra kellene, ellenben a kábeles és dokkolós töltéssel.
Nem nélkülözhetetlen, de hasznos és kényelmes dolog. -
.Szaki.
addikt
válasz
"Úgy értem azt mondjátok nem kell kábellel vacakolni, de itt is ugyanúgy ott a kábel, csak nem közvetlen a telefonba dugod, hanem a Qi töltőbe."
Mindemellett ott van a dokkoló, ugyanúgy az van a hálózatba dugni, ebbe pedig beleállítod a telefont. Ugyanúgy helyhez kötött, mint a Qi töltő, ugyanúgy megszűnik a töltés ha leveszed róla a telefont, stb.
-
TheMarci
addikt
válasz
És az egyik legjobb dolog, amit el tudok képzelni, hogy nem kell vacakolni, hogy kábelt dugdossak az i8-ba, felveszem az asztalról, ha kell, visszarakom, és tölt.
Szerintem ez is olyan dolog, amihez akkor szokik hozzá az ember, ha használja, mint pl passcode / touchID. Nem nagy cucc mindig jelkódot beírni, de mennyivel remekebb az ujjlenyomat olvasás.
-
vasi89
őstag
válasz
aujjobba #173024 üzenetére
szerintem arra gondolt, hogy aki képes itt felárat fizetni annak nem igazán számít a pénz. Aki magának keresi meg, legyen az milliomos vállalkozó vagy gyármunkás neki igen is számít és itt nem tudod számlára megvenni hogy később leírd. Plusz aki hajlandó felárat fizetni csak azért h azonnal megkapja, szerintem nem azért veszi a telefont mert mondjuk a munkájához kell. Aki meg megveszi más országban olcsóbban itt meg árulja 60-80k haszonnal azt valójában adócsalásnak hívják. De ezt a témát szerintem itt ne erőltessük.
-
juuzer
addikt
-
Yager01
senior tag
válasz
aujjobba #171057 üzenetére
Fentebb már írtam EMAIL+. Egyébként igazad van tényleg csak feltételezés de logikusabbnak tűnik mint az,hogy nem megy és kész. Megköszönöm ha felrakod és teszteled hogy FÉNYKÉPEZÉS UTÁN A KÉPRE KATTINTVA AZ AZONNALI MEGOSZTÁST VÁLASZTVA FELDOBJA E VWGY NEM. Feltételezem ha Egy vacak PDF szkennelő program adja a lehetőséget akkor miért pont a százszor többet használt kép azonnali megosztásának lehetőségét hagyná ki a fejlesztő. Feltételezés ...de ha igaz akkor óriási baklövés a részéről és amatőr hiba.
-
Yager01
senior tag
válasz
aujjobba #171052 üzenetére
Szélsőséges példát hoztál fel de tény hogy szemléletes. Kizárt dolog, hogy egy levelező app nem támogatja a képek megosztását közvetlenül a képkezelő alkalmazásból. Ezzel azt gondolom egyet értünk. Valamiert az IOS nem adja be a választható appok közé. Biztos megvan az oka és tuti nem a program támogatása az ok
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
aujjobba #170941 üzenetére
Lassan 2 éves 6s+. Ha nem full vizes a kezem (értsd pl.: kezet mostam és csak félig töröltem meg), akkor simán beveszi. Legrosszabb esetben egyszer újra kell próbálni. Amikor rögzítettétek az ujjlenyomatot, akkor figyeltetek arra, hogy ne csak egyféleképp tartsátok oda az ujjatokat?
-
Diokhan
addikt
válasz
aujjobba #170075 üzenetére
Na most megkaptuk... érezzük magunkat leb@szva.. Hát nem megmondta, hogy mit kell csinálni?
Esküszöm szégyellhetnénk magunkat...!(#170077) B-L-A-C-K : Tessék!! Élő példa! A csávónak igaza volt! Ő megmondta! Ennyi! Nincs vita, nó kvescsön abátit! Ennyi! Haza érek én is pakolom felfele!!
Komolyra fordítva kiváncsi lennék 5S-t használók tapasztalataira!
-
vasi89
őstag
válasz
aujjobba #169417 üzenetére
ja f.szán torzít is a legtöbb
@galaxys80: az a baj h minden fülhallgatónak más a karakterisztikája, így mindenképp szükséges h lehessen állítani rajta. A gyáriak meg a gyárihoz valóak. De mindegy ezt megoldottam spotify-al, abban van EQ. Ezért is írtam h ez nem akkora fájó pont.
-
30z.Samu
félisten
válasz
aujjobba #169286 üzenetére
Mert én ki szoktam kapcsolni, ha nem használom, nálam ez már amolyan berögződés. Ha nem használom a mobilnetet, wifit, BT-t, akkor kikapcsolom. Azzal is kibékülnék, ha csak bontja a kapcsolatot. De akkor ne akkor kapcsoljon vissza, amikor Ő akar, hanem amikor én akarom.
-
-
-
Luser2000
addikt
válasz
aujjobba #168465 üzenetére
Csak annyi pontosítás, hogy a partnerogsm jelenleg a "MOBIL EXCHANGE Kft" üzemeltetése alatt fut.
(Nem mintha ez olyan sokat változtatna ...) -
majestic
őstag
válasz
aujjobba #168321 üzenetére
Merülés: egy éjszaka alatt (nálam kb. 6 óra) az előző rendszerrel 0%, az újjal minimum 7-8%! Használat közben is sokkal jobban merül, olyan mintha valami folyamatosan szívná az aksit...
A Watch értesítéses dolog már megoldódott a Buetooth ki-bekapcsolása pedig számomra érthetetlen miért így van megoldva...
-
marcell2015
tag
válasz
aujjobba #166601 üzenetére
SE után futottam egy kört android téren én is ( S7, S7 EDGE, Honor 8, P9Plus, stb.. ) és én is azt vettem észre, hogy az SE-n sokkal kevesebbet törlök vissza gépelés közben. Samsung még elfogadható volt, de nem közelítette meg még az SE-t de a huawei-k katasztrófa.. hozzáteszem nem pici újaim vannak, és mégis..
Más, jobb az algoritmusa ... -
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Tesla topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest