- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
aujjobba
addikt
válasz
elekreg #174642 üzenetére
Én igazából nem vágom, mitől olyat kényelmes a Qi töltés.
Úgy értem azt mondjátok nem kell kábellel vacakolni, de itt is ugyanúgy ott a kábel, csak nem közvetlen a telefonba dugod, hanem a Qi töltőbe.
Az az apró mozdulat van megprórolva, hogy bedugod a kábelvéget a telóba, meg kihúzod.Azt elismerem, hogy kocsiban pl. tényleg jól jöhet, ahol eleve be van építve egy felület ami Qi töltőként funkcionál, csak ráteszed a telót, nincs kábel.
-
tboldi
nagyúr
válasz
elekreg #174624 üzenetére
Mindennek van jelentősége, illetve lehet, ha az ember kihasználja.
Én például örülök a Qi töltésnek, még ha sokan le is hurrogják. Jelenleg egy sima 7-esem van, de naponta több órát ülök a számítógép előtt, és tök jó lenne időközben az asztalon ilyen formán tölteni, nem a kábelekkel vacakolni.
Megjegyzem, a tök alá berakható izé nem opció, mert a lightning csatlakozó kell a füleshez is. -
zsnorbi21
tag
válasz
elekreg #174612 üzenetére
Ezek azért nem olyan hű de nagy innovációk..
Nekem például bőven elég a 32GB-os i7, amit tavaly Londonban megvettem 599 fontért, most fizethetnék egy százassal többet a 64-esért.
Gyorstöltő és vezetéknélküli töltő - ha jól tudom egyiket se tudod használni, amíg nem veszel plusz pénzért erre alkalmas töltőt.
BT, GPS, 4G, NFC - az ég világon semmi gond velük, hibamentesen, pillanatok alatt működik a mostani is.
Az egyetlen dolog amire azt mondom, hogy juhéé, az a 4K60FPS, és mindez az új tömörítéssel(amit a 7-esem is tud) nem is foglal annyi helyet mint előtte.
Persze ez csak saját vélemény. -
kchris78
veterán
válasz
elekreg #174612 üzenetére
Ez teljesen igaz csak perpill ezeknek nincsen olyan jelentősége:
A 6 - 6s - 7 között mindig volt valami 1-2GB-3GB RAM, 3D touch, Wide gamut kijelző, vízállósg, jobb hang, HEVC-HEIC, amit azonnal lehetett érezni... Az hogy a BT 4-es LE vagy 5-ös... Neural engine a proci a Fusion helyett.. 4K 60 fps..
TT amikor a legtöbb embert zavar a néha érezhetően besárguló fehér..
Ezeket lehet tudni meg biztonsággal tölthet el hogy még soksok évig menni fog és nem lesz lassú / buta..
A leginkább látható érezhető ahogy írtad a 64GB induló (a 32es kevés lehet esetleg) tár és az hogy üveg a hátlap. A drót nélküli töltés az egy so-so dolog, mivel lassan tölt, otthon van inkább értelme oda meg még azt is kellene venni hozzá. Ezek a dolgok azok amik miatt a 7-est veszik még inkább, nem a 8-ast. BTW ha most vennék én nyilván a 8ast venném, de az emberek leginkább APR árakban-boltokban gondolkozinak ott meg elég nagy a különbség és a 7 lesz a győztes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest