- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
válasz
Yager01 #171053 üzenetére
Pedig biztosan a külső fejlesztő munkája az ok. Ha gmailen, icloudon, viberen, googlemapsen, céges levelezőrendszeren el tudom küldeni a képet, akkor nem az iOS a hibás. Főleg nem azért, mert ha megnézed, a Beállítások - Adatvédelem menüpont pont erről szól! Az Apple megadja a lehetőséget, hogy bármilyen alkalmazás elérje a fotókat - Te döntöd el, hogy engedélyezed-e azt valamelyik appnak. Ha ezer és egy alkalmazás tud élni ezzel a lehetőséggel, akkor bizony a levelezőrendszered fejlesztője a hibás, hogy nem él vele. Persze, gyárthatunk összeesküvés-elméleteket, hogy a csúnya gonosz epöl mindenkit beenged, csak pont azt az egyet nem...
-
aujjobba
addikt
válasz
Yager01 #171049 üzenetére
Nem értem, mit értesz az alatt, hogy feltételezés.
Droidon pl. meg tudsz osztani képet a BKK Futár appal?
Ott te eldöntheted, hogy meg akarsz osztani a Futárral, akkor is, ha a Futár app ezt nem támogatja?Még egyszer, tények: ha az app nem támogatja ezt a fajta megosztást, akkor a fejlesztővel tárgyalj, ne az iOS korlátoltságát szajkózd. Megvan a lehetőség a normális beépülésre a megosztási lapra.
-
törölt tag
válasz
Yager01 #169660 üzenetére
Én mindkét rendszert használom az i5 óta. Mindkettőt szeretem is.
A testreszabhatóság lényegesen korlátozottabb, mint androidon, de azt vettem észre, hogy ott is leszoktam erről.
Az ios egy aranykalitka. Szép, jó, de eléggé bekorlátoz. Ha ezzel együtt tudsz élni (sokaknak nem okoz gondot), akkor nem fogsz visszavágyni androidra. De ez szerintem fordítva is igaz.
Az egy fontos szempont csak a droidnál, hogy jó vas kell alá. Különben egy kudarc.
Az iPhone nem zsákbamacska, mint a sokszáz Androidos felső kategóriás készülék. Itt pár típushibától eltekintve garantáltan jó minőségű, kamerájú, megbízható és általánosságban stabil készüléket kapsz. -
Ragnar95
félisten
válasz
Yager01 #135895 üzenetére
Nincs.
Legjobban azzal jársz, ha letiltod azon appok számára a mobilnet használatát, amiket csak wifiről használsz, ezzel spórolsz a legtöbbet. Ki/bekapcsolgatásnak azért nem látom sok értelmét, mert előbb-utóbb ígyis-úgyis letölti ugyanazon adatmennyiséget a telefon, amikor visszakapcsolod a mobilnetet. Ha meg elég akkor letöltenie, amikor wifin vagy, akkor egyszerűbb, ha az adott appnak nem engedélyezed a mobilnetet, ahogy már írtam a hsz-em elején is. -
-
rayoliviero
veterán
válasz
Yager01 #134387 üzenetére
Itt van egy beállítási segédlet. De én Upcmailhez nem tudtam beállítani az Outlookot. De lehet T-online-nál működni fog.
Ha jobb az Outlook akkor miért nem lehet SMTP-t beállítani? Ezért én nem tartom jónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest