- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Itt vannak az első hivatalos képek a Nubia Z70 Ultráról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
half333
őstag
válasz Kicsirics77 #4597 üzenetére
Helyrejött! Még annyit szeretnék kérdezni hogy tettem be egy uj lockscreen-t,de az unlock alatt még irja h feloldás. Ezt h lehetne eltüntetni?
-
half333
őstag
válasz Kicsirics77 #4595 üzenetére
persze.
-
half333
őstag
próbáltam az ibuetooth-ot,meg az ibluenova-t,de egyiket sem engedi telepiteni. miért???
-
half333
őstag
Iphone 4re melyik bluetooth fájlcserélő program működik?
-
Topikgazda
válasz sunahunter #4590 üzenetére
Azon annyira nem kell aggódni, én csak azért nem használom rendszeresen, mert igencsak sokszor írja ki az outlookom,hogy nem lehet kapcsolódni a kiszolgálóhoz (azzal töltöm le a @me-s leveleket is. Elég megbízhatatlannak tartom, gondolom, túl sok a user, kellene még alá pár szerverpark Mert nem az van, hogy csak az OS frissítésekkor, és egyebekkor hal le pár napra, hanem sokszor kisebb időkre is.
-
sunahunter
senior tag
Pár napja nem jönnek a me.com-os leveleim.
Más is tapasztalta??? -
Csabee.
nagyúr
Üdv!
Hívásátirányításos kérdésem lenne.Van egy nokia és egy iPhone készülékem. A nokiát átirányítottam az iPhone-ra. Minden szépen működik. Létezik esetleg olyan lehetőség, hogy az átirányított hívásokat valahogy jelezze a készülék hogy ez átirányított hívás?
Üdv: Csabee.
-
half333
őstag
Nem engedi az Itunes h regisztráljak,vagy a jelszó nem jó,vagy más,de nem tudom mi.
-
megema
őstag
válasz Terence12 #4583 üzenetére
Elsőre nekem kb. azonos volt, viszont nálam nincs 8-9 appnál több nyitva hagyva. Valamivel amúgy valóban többet zabál, de ez szerintem betudható a béta állapotnak. System Status-val csináltam egy memória pucolást, azóta kb. annyi szabad van, mint 5.1.1-en. Majd kiderül meddig marad így.
Az tűnt fel, hogy ha használat után bezárok minden lapot a Safariban (ahogy szoktam), akkor kb. 30 MB memóriával többet foglal, mintha még magát a Safarit is bezárnám, majd újra megnyitnám.
Az első bug: nem működik az automata fényerőállítás.
[ Szerkesztve ]
-
Terence12
tag
Érdekes, én azt figyeltem meg hogy a bekapcsoláskori szabad memoria ugy 40-50MB-tal kevesebb mint ios5-ön, ennek ellenére az egész rendszer sokkal gördülékenyebb! Viszont a navigáción még van mit csiszolni, más bajom nincs az ios6-tal (leszámítva hogy a tower madness kidob ahogy rányomok a new game-re
-
half333
őstag
Amikor képeket másolok pc-ről iphone-ra,és mondjuk a kompjuteron megváltozik a helye annak a mappának,amiből tettem fel képeket a telóra,a következő szinkronizálásnál törlődnek?
-
PiE137
senior tag
Logo fix-et használ vki? Probáltam a t-mobile-ost beállítani, de sehogy se jeleníti meg...
Működik egyáltalán 5.1.1-en?
Légyszi segítsen, aki tud!!!! -
veterán
Sziasztok
Ismerősömmel nézegetünk szolár töltőt iphone-hoz, nekem 4 van neki meg 4s. De igazából ez mindegy is mert a dock connect ugyanaz. Szóval azlenne a kérdésem hogy van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? Illetve tudnátok ajánlani típust ami jó iphonehoz.
És ha lehet akkor ne 15-20 óra alatt töltse fel az iphone-t. Árba mindegy hogy 5 vagy 15k lényeg hogy jól működjön. 3 napos horgászathoz elengedhetetlen egy ilyen cuccos.
Illetve ha jól láttam van olyan amibe alapból van egy kis 1500-2000mAh-es li ionos akku alapból.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
atirag
őstag
Ha a telefonon lévő zenék egy része a felhőben van a másik része meg ugye már letöltődött mert ugye az úgy van,hogy ha egyszer meghallgattam akkor az letöltődik?!
És ha én csak azokat akarom hallgatni amik fixen rajta vannak és nem akarom,hogy 3G-t használva letöltse őket azt be tudom valahol állítani?
Mert mikor autóban hallgatom akkor nem szeretném,hogy túllépjem a limitemet. Ami csak 500MB.Tárgytalan. Megtaláltam elvileg.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz Roland93 #4569 üzenetére
Ennek idén is így kéne történnie,h átveszi minden modell az eggyel korábbi árát,de ugye a nemrég bekövetkezett árnövekedéseket figyelembevéve ki tudja, mi lesz a szolgáltatóknál...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Roland93
aktív tag
Tavaly úgy volt, hogy október elején megjelent a 4s. Október végén megrendeltem a 3GS-t, majd rá 4 nap múlva a 3GS ára a felére csökkent, és az iPhone 4 ára is (így ugyan annyi lett mint a 3gs).
-
Roland93
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes lenne megvenni az iPhone 4-et (8GB).
T-mobile-ban, ingyen elvihetném Mozaik L díjcsomaggal.
Vagy várjam meg az iPhone 5-öt, és addigra le megy az ára a 4S-nek(szerintetek le megy?) , úgy hogy azt kaphatom meg ingyen?[ Szerkesztve ]
-
half333
őstag
Tudna segiteni valaki,régen volt már iphone-om,és nem tudok játékot szinkronizálni!!
-
megema
őstag
válasz sirarcheer #4557 üzenetére
Ismerem, de nem alternatíva, mivel gép kell hozzá.
-
máyköl
veterán
válasz szekfizsolt #4556 üzenetére
Az lehet, hogy kezdő iPhone -os vagy, de ahogy látom a fórumon nem vagy új.
Szerkesztés gomb... -
-
fazr
senior tag
válasz szekfizsolt #4552 üzenetére
10 sec Google keresés eredménye:
All china mobiles code
*#0033# + Send : Set Language to French[ Szerkesztve ]
-
Tomics
addikt
válasz szekfizsolt #4552 üzenetére
Önmegsemmisítő, fél órán belül fel fog robbanni az iPhone-od!
PH! addikt since 2004
-
szekfizsolt
senior tag
válasz szekfizsolt #4551 üzenetére
De hogy mire való az előbb említett kód még mindig nem tudom...
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
AMATŐR
őstag
válasz szekfizsolt #4549 üzenetére
Innentől kezdve minden beszélgetésedből pár ft-al támogatod az al kaidát!
Ó....Uram, kérlek, adj türelmet a hülyékhez! Ha erőt adsz, megölöm őket!
-
szekfizsolt
senior tag
válasz szentkuti11 #4510 üzenetére
Ne haragudj, de ez a kód mire való? Mert Nekem ugyan eredeti 4s van, beütöttem, de nem történt semmi. Gondolom kárt nem tettem vele...
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
half333
őstag
válasz Kicsirics77 #4547 üzenetére
Igen!
-
half333
őstag
Tudna segiteni valaki,régen volt már iphone-om,és nem tudok játékot szinkronizálni!!
-
KZP
őstag
válasz __H4X0R__ #4540 üzenetére
Én a múltkor (még a sam-os módszerrel) kínlódtam pár napig egy kollégám svájcból kapott (anyósa él ott, és nekiadta az iPhone-t) 3GS-ével, de hiába csináltam mindent a leírások szerint, nem sikerült rávenni, hogy megegye az itthoni kártyát. Ezért végül csak aktiváltam neki, hogy legalább iPod-nak tudja használni.
-
adnoctum18
senior tag
Valamiért csinálja azt az I4-em, hogy ha egy bizonyos szám hív, akkor nem kapcsolja.
Tehát vagy foglaltat jelez az illetőnek, vagy egyből kinyomja.Nekem pedig kiírja, hogy volt egy nem fogadottam.
A hívó sima T-mobilos szám, szintén I4, a telóm is T-s, 5.1, nincs JB.
Miért lehet ez?
---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---
-
TmsBlgh
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémába futottam, hogy az egyik barátom 3GS-ét frissítettem 5.1.1-re és mikor lefutna a Setup Assistent akkor nem lehet befejezni mert nem megy az aktiválás. Mit tudok tenni? Az iPhone-t kapta szülinapra és egyelőre nemtudtuk eléri az ajándékozót h akk ez most külföldi vagy mifene. Hogyan tudnám életre kelteni? -
adise
őstag
3g-ről váltottam 4s-re...szóhoz sem jutok...
ios6 betahoz kell dev account?
-
__H4X0R__
senior tag
válasz FuRiONight #4529 üzenetére
Probald meg azt, hogy sn0wbreeze-zel csinalsz egz custom szoftvert majd azt probalod meg feltelepiteni, akkor Pwned DFU modba kell berakni ay iREB segtsegevel mely alapbol bele van epitve a sn0wbreeze-be. Szerintem ugy mukodni fog, vagy ha nem, akkor legalabb megtudjuk, hogy mi a problemaja.
www.kristofnagy.com
-
megema
őstag
válasz majestic #4528 üzenetére
Ha készülékre filmet másolós kell, akkor AVPlayer, esetleg GPlayer. Ha hálózati megosztásról (NAS - SAMBA/UPnP) szeretnél felmásolás nélkül nézni, akkor eddig a BuzzPlayer-t mondtam volna, de csomószor kilépked és kétszer rebootolta is a 4S-t. Így inkább AcePlayer. Amúgy 3GS-en jó volt a BuzzPlayer is.
Ha valaki tud jobbat a Buzz/AcePlayer-nél, az engem is érdekelne. Nem lenne rossz, ha az AVPlayer tudná a hálózatról való lejátszást is, mert akkor egyértelmű befutó lenne.
[ Szerkesztve ]
-
megema
őstag
Kihangosítva, maximális hangerőn zenét hallgatva 4S-en nálatok is előfordul minimális recsegés? "Újratesztelek" mindent, mert tegnap kicsúszott a zsebemből kocsiban ülve. Ahhoz képest, hogy a hátsó lábtérhez érkezett meg (bőrhöz, műanyaghoz, szövethez, gumihoz ért), azért lett rajta pár apró karc... Nem értem mitől.
[ Szerkesztve ]
-
FuRiONight
őstag
Hali
iPod Touch 2g-vel akadtak gondjaim a jailbreak ügyileg. A készüléket megveszik, de az illető azt szeretné h jailbreak-eljem meg. Most felraktam a legújabb fw-t (4.2.1) és nem tudom megjailbreal-ni, nem tud dfu -ba lépni, egyszerűen nem történik semmi. Tudna valaki ebben segiteni?
Előre is köszönöm!
-
__H4X0R__
senior tag
Jelenleg milyen szoftver van a készülékeden? Gondolom fel van törve, ha frissíteni szeretnél akkor kapod vissza a 21-es hibakódot?
Első sorban sn0wbreeze-zel csinálnék egy egyszerű Custom szoftvert, Pwned DFU-ba beraknám a készüléket, majd azt felraknám. És utána megnézném, hogy mi történik.
www.kristofnagy.com
-
fazr
senior tag
AVPlayer 1.50 jelentősen javult teljesítményben:
★ Improved Decoding Performance
- Support H/W decoding for MKV and AVI (720P supported on iPhone3GS/iPodTouch4, 1080P supported on IPhone4 / 4S)Teljesen akadás mentesen játsza le az 1080p-s mkv és avi videókat.
Ráadásul 20 perc avi és 20 perc mkv lejátszása után sem melegedett semmit az iPhone 4-em.beírtam az alkalmazások topicba is korábban, de ezt gondolom többen olvassák
[ Szerkesztve ]
-
ronda
aktív tag
válasz szentkuti11 #4523 üzenetére
Köszi! Sajna a visszatöltés sem segített. A hiba megmaradt.
Nagyon örülök, hogy a 3 napot használt telefont vihetem vissza a vodához. Szerény becslésem szerint kb szeptember első hetében fogom újra látni, mivel péntekig gondolom föl sem ér pestre (200km-re lakok), vasárnap viszont megyek vissza (külföld) melózni egy gyenge 5 hétre..."Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21
-
ronda
aktív tag
válasz szentkuti11 #4515 üzenetére
(#4515) szentkuti11: Kihangosított hívás közben a felső mikrofont használja?
(#4514) kali: tunes -> restore alatt mit értesz? A "verzió" ablakban a "visszatöltés" gombot?
"Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21
-
SigmaW
tag
válasz szentkuti11 #4519 üzenetére
a fő problema hogy a gepem csak dfu-ba latja az iphonet, a telo mukodik faszan, osx-el lett restorolva, azt mondod custom ipsw-vel latni fogja a gép? thx
Rendszergizda :)
-
SigmaW
tag
válasz szentkuti11 #4515 üzenetére
probaltam, azzal is jön a hiba kód, 21-es vagy 1601, 16xx..
Rendszergizda :)
-
ronda
aktív tag
Beállítások > Általános > Visszaállítás > Összes beállítás törlése, majd (mivel ez nem segített), Összes tartalom, beállítás törlése megtörtént, de sajna nem segített.
A probléma ugyanúgy fennáll.
Videófelvételnél és kihangosított hívásnál nem működik a mikrofon.szerk: Ha hangosan belekiabálok, akkor visszajátszásnál, ha odateszem a fülemhez, akkor nagyon halkan hallani.
Valakinek valami ötlete, tippje a szervizen kívül?
[ Szerkesztve ]
"Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21
-
half333
őstag
válasz szentkuti11 #4510 üzenetére
Ja,ja,épp azért is az volt az első,amit megnéztem,és semmi pixel,nagyon gyönyörű! Nem bántam meg hogy Samsung Galaxy S 2 helyett ezt vettem!
-
half333
őstag
Bocsi,ezzel kevertem össze: 6. kép - Ligt Sensor
- értem,és kösz!
[ Szerkesztve ]
-
half333
őstag
Sziasztok! Ma vettem egy Iphone 4-est,és meg tudnátok mondani h mi az a Spotligt program?
-
ronda
aktív tag
(#4503) sunahunter
(#4499) kali
Köszi. Remélem szoftveres hibáról van szó..."Lehet-e jónak lenni egy rossz világban?" Galaxy S21
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest