- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
FórumÓzo
csendes tag
válasz
__H4X0R__ #32530 üzenetére
Később vonták le, kb rá két három napra jött az első próbálkozás.
Mert miért ne vonhatnám meg a jogot, hogy a bankkártya adataimat mentse a rendszer. Egyszeri vásárlók voltunk. Barátnőmnek nem kell semmi más. Ami kell az ingyenes, és max csak frissíteni fog. Szóval ezért szeretném törölni a hozzárendelést, de arra sem találtam lehetőséget, hogy módosítsunk, mondjuk, ha neki is lesz erre alkalmas kártyája.
Amúgy ez a zárolás ez egy nettó baromság, android playstore is működik nélküle. Elég, ha alkalmazás vásárlása esetén fizetőképes vagyok... -
-Ben-
veterán
válasz
__H4X0R__ #32508 üzenetére
Ja éértem.... és gariztatni egy független iphone -t hol lehet? Eddigi telefonjaim mind szolgáltatóktól voltak, így könnyen voltam, de függetlenem még nem volt.
@__H4X0R__: Van a dobozban valamiféle garilevél vagy azt külön kellene kapnom? Mert elvileg dobozos, bontatlan készülékről van szó
-
jozsi252
veterán
válasz
__H4X0R__ #5609 üzenetére
Na igen, akkor mindenképp új verziójú iOS kellene neki. Már rég gondolkozott rajta hogy letöröl róla mindent és a legfrissebb iOS-t felrakja mert fölösleges a JB neki.
Ha gépről nyomok neki restore-t a JB-s telefonjára akkor elvileg ugye nemlehet semmitse elrontani? Mármint arra értem hogy JB-s a telefonja, csak ez a 1 lehetőség van a JB megszüntetésére hogy restore?
-
jozsi252
veterán
válasz
__H4X0R__ #5607 üzenetére
Nem nekem kell hanem egyik ismerősöm kért tőlem segítséget. De hát nekem meg nincs ki JB-elve a telefonom, így ezért fordultam hozzátok. Aztmondja hogy bement a Cydia-ba és talált pár Skype "alkalmazást" akkor ezek szerint ezek csak különböző kiegészítők a skype-hoz?
Magát a progit appstore-ból kellene leszednie? Illetve úgy hogy frissíti a telefonját.
-
jozsi252
veterán
válasz
__H4X0R__ #4939 üzenetére
Jah értem akkor nekem azért tartott sokáig mert nemvolt rajta túlsokminden. Annyit kérdeznék még hogy restoreoltam, viszont minden elött megkérdezte hogy lecserélem-e az iPhone adatait a géppel, vagy nem cserélem le. Magyarra van ugyebár állítva, ez a lecserélés mit jelent pontosan? Arra mentem hogy nem cserélem le az adatokat, vagy nem egységesítem az adatokat a géppel nemtudom pontosan mi volt a hivatalos szöveg.
Végülis itt kérdezte meg hogy új telefonként akarom-e beállítani vagy nem? Csakmert ezt a telefonon is megkérdezte amikor már restoreolta.
-
KZP
őstag
válasz
__H4X0R__ #4540 üzenetére
Én a múltkor (még a sam-os módszerrel) kínlódtam pár napig egy kollégám svájcból kapott (anyósa él ott, és nekiadta az iPhone-t) 3GS-ével, de hiába csináltam mindent a leírások szerint, nem sikerült rávenni, hogy megegye az itthoni kártyát.
Ezért végül csak aktiváltam neki, hogy legalább iPod-nak tudja használni.
-
-
Mr X
veterán
válasz
__H4X0R__ #4369 üzenetére
Nem erre gondoltam, nem csak át kellene vinnie appokat a telóról gépre, hanem oda-vissza szinkronban tartania őket, plusz frissíteni is.
Ha jól sejtem, ilyen program nem létezik, gondolom a Store-hoz nem fér hozzá más az iTunes-on kívül. Csak azért kérdeztem rá, mert ismerősi körben felmerült a kérdés.
-
-
_Fefe_
tag
válasz
__H4X0R__ #2701 üzenetére
Ingyenes és teljes értékű, de jól használható és hasznos tweak-et nem túl sokat használok, az igazán jó tweak-ek, programok fizetősek. Azért írok pár ingyeneset, amit kipróbáltam és bevált : Activator, Applist, Bolt, iCleaner, iSHSHit, NoVoiceMail, NTPdate, SBSettings, SpringFlash, WinterBoard, Zeppelin.
(Leírok pár fizetőset is, amikért szívesen fizettem, mivel beváltak iOS 5 alatt is : AdBlocker, AirBlue Sharing, Alarming, BatteryInfo for NC, Barrel, Camstamp, CarbonX Pro, Data Counter, Gridlock, iFile, Infinidock, LockInfo, LockSliderz, PowerCenter Pro, ProTube, Springtomize 2 - iOS 5+, WeeKillBackground, WeeTrackData for NC, Zephyr.)
-
Mr X
veterán
válasz
__H4X0R__ #1902 üzenetére
Rákérdeztem, és a válasz alapján fogok ezután hozzáállni a kérdéshez, bármi is legyen az.
-
Mr X
veterán
válasz
__H4X0R__ #1900 üzenetére
Nem függetlenítésről beszélek, hanem egy iPad BB-s telefon aktiválásáról. ha azt kérdezte volna a kolléga, hogyan kell felrakni az iPad BB-t, nem válaszoltam volna. De az a telefon már független, és nem mi csináltuk.
Ezt az aktiválós kérdést anno én is feltettem, kaptam is rá választ, senkinek nem volt vele baja.
-
Kashim
őstag
válasz
__H4X0R__ #1498 üzenetére
Láttam már havernál szoftveres gebaszból adódó mikrofon és hangszóró hibát, szóval azért én ezt ilyen bátran nem jelenteném ki, hogy semmi köze hozzá. Bár neki nem függetlenítés miatt történt, hanem spontán, 1-2 restore és hard reset érdekes módon helyrerakta. Akárhogy nézzük, zsákbamacska. Én nem mennék bele, max. ha olyan jó ára van, hogy belefér a hardveres javítás, ha netán arra kerül a sor.
-
-
gzbotii
nagyúr
válasz
__H4X0R__ #836 üzenetére
Bizonyos idokozonkent akar egy nap tobbszor is torold a multitaskingbol a megnyitott es hibernalt programokat. A multitaskingot dupla home gomb gyors megnyomasaval hozhatod elo. Tartsd az ujjad hosszan az egyik ikonon majd a megjeleno stop tablakra kattingass es akkor bezarodnak az alkalmazasok.
hah, ez nagyon android szagu
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest