- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisbago
aktív tag
Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem hogy adott egy Telenoros iPhone xs. az lenne a kérdésem hogy csak szolgáltató által tudom függetlenné tenni vagy van valami fizetős függetlenítési lehetőség. Mert a hűség még nem járt le és 30 as kártyával szeretném használni. Van erre valami megoldás?
-
Tamás34
senior tag
Sziasztok! Rendeltem egy iphone 7-et a Telekomtol, másodlagos telefonnak, meg így legalább megismerem a rendszert, világ életemben Androidos voltam! Kártyafüggetlenül árulják? Köszönöm!
-
kchris78
veterán
nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem ma elkezdett működni a faceid maszkkal...
-
-
baal-amiga
senior tag
Használja valaki a Bluemailt?
Fetchcsel nem szinkronizál, így nem kapok értesítést, ha push-ra állítom, megy rendesen...
Elég idegesítő. -
feddel
senior tag
válasz
-secret- #219276 üzenetére
Köszi a toppet, tényleg, már használtam is pedig
(most a gyógyszertárban kellett hirtelen a TAJ számom, sosem hordom, tudtam hogy valahol megvan a telóban, de hogy hol... Most csinálok egy gyűjtőhelyet nekik.
Amúgy az mSecure-t is használom, oda is lehet ezt-aztNa faxa, a videó, kép vagy pdf-et tartalmazó jegyzetek nem zárolhatók.
Mindegy, a fájlok mappáit is csak az látja aki a telót feloldja...
-
feddel
senior tag
A fájloknál tudok titkosítani vagy jelszóval védeni egy mappát? (Pl. csinálok egyet amibe az irataim vannak beszkennelve)
-
Leones
csendes tag
Én is csatlakozok, szerintem nagyon jó az assistive touch. Ha megérintem egyszer, akkor visszalép a főmenübe, ha hirtelen 2x akkor az alkalmazásváltó indul el, ha pedig legalább 2 másodpercig rajta tartom az újjam, akkor elsötétűl a képernyő.
A home gombot alig szoktam használni az automatikus felébredő képernyő miatt, a menübe meg simán bejutok az assistive touch használatával.
Első generációs touch id van benne, ezért is kímélem, plusz nem akarok költeni rá, ha valami elromlik benne, már új Iphone-t vennék, de addig ez is tökéletesen megfelel.
Iphone SE (2016)
-
-
-
Erwinke
aktív tag
Szép napot!
Ha nem tudom mi a Icloud cimem, akkor azt valahogy vissza lehet keresni? Vagy kidobhatom a kukába a telefont, mert foggalmam sincs mi lehet.Köszi!
-
huliganboy
addikt
válasz
huliganboy #219259 üzenetére
Tárgytalan! Köszönöm!
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Van egy iphone 5s készülék, melynek elfelejtették a jelkódját.
A metódus szerint itunes-t telepítettem és helyreállítási móddal elkezdtem a folyamatot.. Itunes esetén nem voltam bejelentkezve.
Ennek ellenére egy kb 1 évvel ezelőtti rendszert állított vissza valahonnan a gépemről a telefonra, és most a feleségem icloud email címével akarja feloldani a telefont, aminek meg már nem tudjuk a jelszavát....Hogy folytassam a folyamatot, annak figyelembevételével, hogy a visszaállítás előtti icloud hozzáférési adatokkal rendelkezem?
Köszönöm annak aki segít!
-
Valkűr
addikt
Sziasztok szerettem volna venni egy Focal fülest a telefon melle, viszont azt hallottam hogy felesleges mert a telefon nem fogja a bluetooth kódeket kezelni ami a Focalban van! Erről szeretnek kérdezni, h ez valós állítás! De akkor mit vegyek hozza ami jol szol es mégsem horror aron van? A Focal 34 lenne...Benne van Bluetooth kodek aptX, SBC...
-
wandor0930
aktív tag
válasz
burgatshow #219247 üzenetére
mert touch ID-nál az nem működik, ott a vezérlőközpontot hozza be
-
aujjobba
addikt
válasz
galaxys80 #219248 üzenetére
Anno az i5 idejeben (vagy lehet azelott, nem emlekszem) gyakori volt a fogomb meghibasodas. Gondolom emiatt egett be az agyakba, hogy a gombot kimelni kell.
Habar o most a bekapcsolo gombrol beszel, na azt nem tudom.Zsolt_72: milyen telefonod van, gombos vagy faceIDs?
-
wandor0930
aktív tag
válasz
#40993792 #219240 üzenetére
Elsőre nekem is hasonló lett.
Alkalmazásváltó-képernyőfotó-zárolás meg értesítések mert itt könnyebben elérem mint a telefon tetejét (régi SE-ről jöttem újra) illetve dupla érintésre visszaugrik főképernyőre.(#219244) anderledani azt általában úgy kapod
-
-
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Két SIM kártyát használok a telefonomban. Hívásra a másodlagost állítottam be, viszont ha valaki az elsődleges SIM-hez tartozó számot hívja, akkor az előzményekből arról a számról fogja hívni a telefon. Ezt hogy lehetne beállítani, hogy pár megadott számon kívül mindenképp a másodlagost használja híváskezdeményezésre? -
wandor0930
aktív tag
váo, köszi mindkettőtöknek, jónak tűnik ezzel elleszek egy darabig
-
MasterMark
titán
válasz
wandor0930 #219231 üzenetére
Virtuális home gomb, kisegítő lehetőségeknél van.
-
wandor0930
aktív tag
Mi az a kis virtuális gomb amit ott jobb oldalt használ a videóban ?
Ez valami beállítás vagy valami program?
Vagy ez valami kína only dolog? -
törölt tag
válasz
radi8tor #219225 üzenetére
Nem maga a facebook app volt a gond most, hanem a mindenféle appokba tett fb sdk részben. Pl. bejelentkezés facebookkal lehetőség, ez a kódrészlet vitte magával a spotify-t és a többi appot [link] [link]
viszonylag időben kiderült és már javították. Olvastam redditen olyat is akinél akkor is elszállt a spotify, hogy nem facebookkal volt belépve. Csak normál email regisztrációval, mivel a facebook sdk a spotify app része előjött a bug. Ez a hátránya mindenhol ott van ez a szar cég. -
kalanchoe
senior tag
válasz
#30610944 #219224 üzenetére
iPadeknél is panaszkodtak a Facebook appra, hogy tele van buggal, szóval annyira nem meglepő.
(#219223): iPad Pro-nál úgy van, hogy csak a homescreenen, meg néhány appban használható ki a 120 Hz, az akku kímélése miatt sokszor lejjebb viszi. Bár szvsz a legjobb megoldás még mindig az, mint az Androidos készülékeken, hogy egyéni preferencia szerint választható a képernyő frissítési sebessége. -
tboldi
nagyúr
válasz
joey04 #219208 üzenetére
Most néztem a 9to5mac cikkét, ott azt írják, hogy 60 és 120 között dinamikusan fogja változtatni.
-
Ngtx
aktív tag
-
Ha az üzemidő fontos akkor i11
nekem 2 napot elmegy átlag 6 óra kijelző idővel
egy nap alatt csak játékkal tudom lemeríteni
hozza az előző telóm mate 20 kijelző idejét pedig abban egy 4000-es akku van
bármilyen jó és kedvezőbb árú az se20 a kijelző és az akku mérete miatt nem kéne
fiamnak volt egy 6s telója láttam mennyit bír -
Ngtx
aktív tag
Sziasztok!
Édesanyám iPhone-ra váltana.
Két opció van:
SE 2020
11
Bele van bolondulva az üzemidőbe, hogy ő mindig kifogja a szar telefonokat amikben 1-1,5 év alatt meghal az akksi.
De ugyanúgy abba is, hogy neki miert nem olyan szép a kép amit csinál, mint nekem.
Nyílván számít neki az is, hogy minél tartósabb legyen a telefon így egyértelmű lehet, hogy a legújabbat kell megvenni, de ott meg az akku kapacitás lehet a hunyó.
Sokszor mondtam már, hogy az akku kopik és nem lesz 100% éveken keresztül.
-
Kódos
aktív tag
válasz
kchris78 #219205 üzenetére
Engem inkább a 90-120hz az ami jobban érdekel,mondjuk amilyen az apple simán képes arra hogy a mostani darabokhoz hasonlítva 11 pro kap 90hz a pro max meg 120-at,ami nekem nem lenne jó,nem véletlen használok iphone7-et abbol is a 32gb-ot
Azért meg hogy 120hz-nem veszek 500e telefont,föleg hogy nekem a csuda kamerák sz*rt se érnek,mert ha 1évben 2x fotózok olyat ahova olyan minőség kell sokat mondok,az ilyen 64gb+ tárhely megint csak fölösleges,mostani 32gb-bol 12gb használok minden közzöségi média appal,smartbank,stb fotók mind felhőbe 50Gb arra is elég,sebbeség megint mindegy ios alatt még a sánta kutya is fürge
Egyedül az aksi idők miatt gondolkodnék el újabb modelen,chip miatt energiatakarékosabb is a proci,de a nagy aksihoz ált nagy kijelző társul,az iphone 7,8 2020SE meg nekem elég.
-
kchris78
veterán
ha a 12-es iphone-ok mind oledesek lesznek kiváncsi leszek lesz e már VEGRE dc dimming vagy valami hasonló...
-
Kódos
aktív tag
válasz
#40993792 #219197 üzenetére
Már windows-rol vagyok,eszméletlen jó kis progi ez az 3utools,sose hallotam még róla,hála neked és a programnak a battery detailsba látom hogy HUAPA a battery manufacture inentől kezdve nincs kérdésem hogy mért szar az aksim,hisz már bele lett piszkálva és egy utángyártott aksi lett bele rakva,ami még szar is,csak a NOHON,vagy Icare,ifixit aksikat ajálják.Mindegy,Egyébként sikerült,inkább az alkalmazásban csináltam ringtone-t a raw mp3 fáljból.Ugy hogy nagyon köszi.
-
V.Stryker
nagyúr
Ti tapasztaltok random app bezáródásokat? Youtube, sygic is simán használat közben becsukja magát. i11...
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Villanyszerelés
- Xbox Series X|S
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest