- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a Nubia Z70S Ultra Európában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erwinke
aktív tag
válasz
herdsman12 #265383 üzenetére
Ezt probaltam. Es mikor vegezte a dolgat dobta ki a hibat,h a mivelet megszakadt ismeretlen hiba vegett. Ez jellemzo az Iphonekre es probaljam meg tobbszor, aztan majd csak 1x befejezi?
Koszonom!
-
Erwinke
aktív tag
Szep napot!
Volt egy kis incidensem a telefonnal.(Iphone 12)
Lildben elveszett a telo. A biztonsagior megtalalta de nem jelentette be(szerintem) csak mikor vissza mentunk rakerdeztunk, mert eloszor senki nem latott semmit. Par ora mulva meg hivtak vissza a Lidl bol,h megvan a telefon a gyumolcsoknel volt, biztonsagior talalta meg. Amint rajottunk,h elveszett egybol probaltunk rakeresni, de mar ki volt kapcsolva.Viszont a telefon lezart teljesen. Csak annyit ir,h a iphone nem elerheto.
Mit csinalhatnek vele? ITunes ban probaltam factory resetet csinalni,de a felenel kidob,h a muvelet ismeretlen hiba miatt megszakadt.
Tiszteletem
Ervin -
Erwinke
aktív tag
Sziasztok!
Iphone XS max.
Egyik napról a másikra elkezdte,h ha full hangerőn hallgatnám a zenét v a videót instant kikapcsol a telefon.
Akksi csere v mitől lehet?Köszi! Tisztelettel Ervin
-
Erwinke
aktív tag
Szép napot!
Kicseréltem a kijelzőt egy Iphone 8-on és mióta össze raktam az akku szint 0 án van és ha felszúrom se jelzi, h töltene csak pittyan egyet. Ha valami appot elinditok meg restartol.
14 es szoftverrel
Valakinek tipp, h mit "b...tam" el?Köszönöm!
-
Erwinke
aktív tag
Szép napot!
Ha nem tudom mi a Icloud cimem, akkor azt valahogy vissza lehet keresni? Vagy kidobhatom a kukába a telefont, mert foggalmam sincs mi lehet.Köszi!
-
Erwinke
aktív tag
válasz
nord_ #218970 üzenetére
Igen, sry elhamarkodott irás volt ... Sajnálom.
Rádobtam Itunesra. Egyből észlelte, h valami gond van. Frissiteni akartam, letöltötte a frissitést, de csak errorozott. Aztán nyomtam egy visszaállitást úgy ment.
Most már csak az Apple ID-t kéne megfejteni. x D
Köszönöm!
Szép napot! -
Erwinke
aktív tag
Szép napot!
Adott egy Iphone 6. Amig tartom a bekapcs gombot addig megjelenik az apple logó, amint elengedem csak fekete kép lesz és aktiv a háttérvilágitás. Ez minek köszönhető? Softveres lesz? 1 - 2 pillanatról a másikra kezdte ezt csinálni.Köszönöm.
-
Erwinke
aktív tag
Sziasztok!
Iphonet nem lehet fuggetleniteni?
Ismerosom tobb mobilosnal is volt es nem tudjak fuggetleniteni Neki a Vodas Iphone 8at.Koszi, szep napot!
-
Erwinke
aktív tag
Sziasztok!
Nem először szedtem szét iphonet több kijelző és akksit cseréltem már minden fajta tipusban.
Iphone 5S
Viszont most akksi csere után nem akar bekapcsolni a telefon. Mit cseszhettem el? O.o
Lényegében csak a homegombot pinjét pattintottam ki illetve az akksi fém leszoritóját levettem kipattintottam szintén a pint majd került be a másik. És egyből próbáltam is ki, h működik e, és se kép se hang : (
Szétszedés előtt is kipróbáltam még működött és miután felnyitottam is még működött(persze kikapcsoltam az eszközt mielőtt kivettem volna az akksit)Előre is köszönöm!
Illetve érdekelne ha esetleg ez igy kuka ... AKkor az adatokat róla vlh ki lehet nyerni?
Legyen szép napotok!
Ervin
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Battlefield 7
- Házimozi belépő szinten
- Macska topik
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Milyen házat vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest