- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Mobil flották
- Garmin topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
burgatshow
veterán
-
nozs23
addikt
válasz Noukoum #219698 üzenetére
Az az 5.4"-os modell ara lesz. A 6.1"-os ara 750$ lesz, ami 50$-al tobb, mint amin a 11 nyitott. Ha igazak a pletykak.
Azt meg felejtsd el, hogy lejjebb megy az ar, ha nem raknak bele fulest...Engem mondjuk nem erdekel, mert evek ota nem bontom ki. Orulnek neki, ha ennyivel is kevesebb muanyag szart kene kotelezoen vasarolni hozza. De biztos oriasi hiszti lesz, ha kihagyjak.
[ Szerkesztve ]
-
Noukoum
veterán
[link] Szerintetek igaz?
Én örülnék neki mert olcsóbb lesz a telefon.„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
törölt tag
A battery saving csak a background activity-t allitja le/limitalja vagy mit csinal meg?
Kivancsi vagyok mi zajlik ilyenkor ha aktiv. -
MzperX07
tag
Üdv.
Hol lenne érdemes akksit cseréltetni iPhone 8-ban?
Azért kérdezem, mert ugye itt jó lenne, ha normálisan megoldanák a telefon újbóli szigetelését, hogy ne ázzon be csere után sem, illetve, hogy ne a leggagyibb akksit tegyék bele (vagy gondolom, ez sehogy sem szűrhető ki...).
Már nem garanciális és olyan hely érdekelne, hogy ne kelljen egy hétig nélkülözni, ha lehet.
Én az almarium pro-t választanám, de sehol nem találtam róla véleményeket.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
bnorci71
addikt
válasz nord_ #219687 üzenetére
na ezt jó kérdés.....csak melyik üzletet hívjam?
szekra
nincs arckönyvemhogy én milyen vaksi vagyok, hát ott van alul az bolt@ istyle email cím, csak nem a kapcsolatnál hanem felette
[ Szerkesztve ]
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
bnorci71
addikt
-
-
majestic
őstag
Látom, megjelent a GM verzió. Mikor lesz ebből végleges, azaz telefonra letőlthető? Tudja valaki esetleg?
[ Szerkesztve ]
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz tboldi #219678 üzenetére
Szerintem 4G volt mindkét vonal. De lehet éppen 3G volt mert raktárban voltam.
Beállításokban 4G, VoLTE be van kapcsolva.eSIM-en beszélve beszélgetés közben felugrott valami Safari figyelmeztetés is hogy elment a net.
Másik alkalommal egy MS Teams meeting ment ami alatt volt egy telefonhívásom másodlagos vonalon ami bontotta a netet az elsődlegesen.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
LacTom
csendes tag
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Ha döntöttem és megvettem jelentkezni fogok, úgy is lesz kérdésem biztos 😃
-
mazsiii92
aktív tag
válasz LacTom #219651 üzenetére
Én sokáig vívódtam XS és 11 között, aztán a győztes a 11 lett abból is 128Gb. Azért döntöttem mellette, mert jobb kamera, sokkal jobb üzemidő, jobb processzor. Én 3-4 naponta töltöm a telefont, utolsó feltöltésem szombat 14:41 és még van 33%. Ha fontos az üzemidő akkor XR de inkább 11 a te választásod, szerintem.
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
-
V.Stryker
nagyúr
-
V.Stryker
nagyúr
Hi,
Valahogy be lehet állítani hogy tiltva legyenek a bejövő hívások? Azt szeretném elérni, hogy megosztom a netet a telefonról a notinak és ne lehessen bejövő hívás,hogy ne szakadjon meg az internetelérés a notin.
-
-
-
törölt tag
A settings/battery-nel a screen on time az hogy mukodik!
Mettol meddig meri? -
vhw
addikt
A Live-val készült fotókat lehet később ettől "mentesíteni"?
PC-n átküldés után külön van egy jpeg és egy mov fájl. A telefonon is lehetne külön törölni a mov fájlt?"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
nord_
veterán
válasz mr.tamasbiro #219650 üzenetére
Szerinted.
-
LacTom
csendes tag
Sziasztok,
Telenor-nál lejár az előfizetesem és készülök megvenni életem első iPhone-ját.
Szerintetek melyiket lenne érdemes megvenni ár/érték arányban?
- XR: kb. 195k
- XS: kb. 200k
- 11: kb. 240kAz új SE is játszhatha, de elég sokat nézek HBO-t telón, emiatt kizártam a kis kijelző miatt. Vagy ne zárjam?
Előre is köszi!
-
mr.tamasbiro
őstag
Szerintem teljesen egyértelmű,hogy a kontaktokat a google-ba kell írni mindig és akkor sosem lesz gond ha valami gigszer van a telefonnal vagy csere van.
-
mazsiii92
aktív tag
válasz tonyqa23 #219646 üzenetére
Először a beállításokban a névjegynél állítsd be alapértelmezettnek amit szeretnél (iCloud, Google), innentől minden új számot ide fog menteni.
Van a manuális módszer. Azokat a számokat amelyek rossz helyen vannak kézzel újból beírod, de most már jó helyre lesznek mentve. Ha megnyitod a névjegyzéket, akkor bal felül a csoportokra kattintva tudsz szűrni, hogy ki hol van. Ezt akkor alkalmaznám, ha max 20 névjegyről lenne szó.
A profibb módszer az, amikor importálod a névjegyeket. Én utoljára 6-7 éve csináltam, azóta minden jó, így nem tudom most hogy kell. Érdemes rákeresned googleban a How to import contacts from iCloud to Google vagy fordítva ha inkább iCloudot használnál. Biztos nem nehéz.
Én is Google-t használok amúgy, és tökéletes jól jött amikor volt egy másfél éves kitérőm droidra a közelmúltban.
iPhone 15 Plus , Watch Ultra 2 , Beats Studio Buds+, R7-5700x+4070+32G
-
tonyqa23
senior tag
válasz lugosi #219611 üzenetére
Hogy tudom egyesiteni egy fiokba őket? Mert akkor a google fiókba egyesíteném, ha berottyan az xs, akkor a tartalék Samu A50-en könnyen meglennének.
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
törölt tag
Bármelyik béta profillal tölthető OTA az IOS 13.5 gm. IPad és TVOS is kint van.
[ Szerkesztve ]
-
-
kalanchoe
senior tag
válasz Luck Dragon #219637 üzenetére
Ha olyanra gondolsz, hogy a weboldalak is dark modeban legyenek (mint pl. Samsung Böngészőben), akkor arra nincs megoldás.
-
aujjobba
addikt
válasz Luck Dragon #219637 üzenetére
Rendszerszinten tudod bekapcsolni a dark modot.
-
Lenne egy láma kérdésem, van arra opció hogy a Safariban dark mód legyen ?
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
evo87
őstag
válasz kalanchoe #219633 üzenetére
Nem tudom, más tapasztalta-e, de az utóbbi napokban brutál merülést tapasztaltam (XS). Az oka egyszerű, és egyértelmű az akku menüpontban megjelenő adatok szerint: folyamatosan a háttérben intézkedik a WAZE. Sajna újraindítás és az app frissíése sem segített. Amikor elindítom, kiírja felül, hogy navigációs hang betöltése.... és 92%-nál mindig megakad.
Amennyie szerethető a Waze...és vannak nagyon jó, hiánypótló funkciói (trafi, forgalom...stb)... legalább annyiszor fordult meg a fejemben hogy törlöm és jó lesz a sima Gmaps is...
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
batai15
félisten
Értem tehát 11 legyen a cél. Mondjuk kettő kellesz asszonynak is. Jó kör lesz
Iwatchon kívül melyik óra jellegű eszköz teljes értékű még ? Droidon most immár lassan 3. Éve amazfit bipet használok , de úgy tudom hogy az meg iosen nem működik megfelelően , óra lapokat sem lehet cserélni zenét vezérelni . Ez droidon is 3rd party appal van.
-
dud998
őstag
válasz batai15 #219612 üzenetére
Inkább i11.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
MeSKA
aktív tag
válasz MasterMark #219621 üzenetére
Az alacsony töltöttségi módra gondolsz? Mert az nem volt bekapcsolva, kb 90%-os akkuval próbáltam. Többször is. Androidon ugyan az a kártya, ugyan ott probléma mentesen ment.
-
cyberkind
félisten
válasz MasterMark #219617 üzenetére
És tényleg, mondjuk napszemüveg miatt az Xs-en be se volt kapcsolva ez a funkció.
Köszi!
-
kalanchoe
senior tag
iOS-re váltásnál az alkalmazásokat is át lehet vinni az új telefonra, ezáltal időt megspórolva a felesleges letöltésektől? Valamint ha igen, akkor fiókokba ugyanúgy bejelentkezik majd, vagy ezt manuálisan kell megcsinálni?
-
MeSKA
aktív tag
Sziasztok! Nektek a hotspot funkció megy rendesen? Nekem folyamatosan lecsatlakozik a laptop. El is tűnik a hálózat majd egyszer csak visszajön a kapcsolat. Windows és Linuxon se stabil. Mi lehet a baj?
-
cyberkind
félisten
Sziasztok!
Most állítottam be egy iPhone 11 Pro Max készüléket, viszont ha hívnak és kicsöng, a csengőhang 1mp után lehalkul, pedig én a max hangerőt állítottam be mindenhova, mi lehet ez, illetve merre találom ezt a fajta beállítást?
Köszi!
-
batai15
félisten
válasz dud998 #219610 üzenetére
Mindenképp, köszönöm.
Jövőre (legkésőbb év vége, eleje )egyébként tervezek iosre váltani, anno tettem se-vel neki futást,de nagyon androidosként akartam használni. Viszont el telt pár év, át alakult radikálisan a felhasználói szokásom valamit tisztában vagyok vele hogy nincs kompromisszum mentes készülék. Btw inkabb akkuba legyen ez a kompromisszum mint sebesség, vagy droid vonalon késő bugos updatek.
Xr néztem ki , megfelelő választás ? Mindenképp face id és gesztus vezérlést akarok.
Vagy inkább gyűjtsek 11re ?
Mondjuk ahogy néztem ezt az említett 6st , teljesen fluid , maximum lassabb mint a mostani telóm, viszont az sűrűn laggol stb. Böngészés általános használatra kellesz ,a mobil gaminget el engedtem , inkább maradok majd ps5 vonalon.
Na meg ugye normális kamera, termék támogatás. -
MODERÁTOR
válasz tonyqa23 #219599 üzenetére
A telefon azokat a fiókokat fogja megjeleníteni, amiket beállítasz. Olyan értelemben összefésülni nem tudja, hogy egyesíted őket, és az egyesítetteket feltölti egy fiókba.
Esetleg azt tudod megcsinálni, hogy mindet egy fiókban egyesíted, és onnantól azt az egy fiókot használod. -
dud998
őstag
válasz batai15 #219609 üzenetére
Remélem csak ennyi. Majd írd meg mire jutottál, kíváncsi vagyok.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
válasz batai15 #219607 üzenetére
Nézegetem az iFixit-et, de nem igazán tudom eldönteni. A képek alapján van ott nagyon közel egymáshoz 3 csati is. Akár érhette ugyanaz a behatás.
[link]“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
dud998
őstag
válasz batai15 #219605 üzenetére
Értettem amit írtál, mint írtuk is egy megnézést megér. Nyílván innen nem tudok látatlanban diagnózis felállítani.
-
dud998
őstag
válasz batai15 #219602 üzenetére
Egy megnézést megérthet a dolog. Ha szerencséd van akkor csak a csati lazult fel/meg. Az könnyen orvosolható. Viszont ha a kameramodul ment tönkre, szerintem nem éri meg.
Szerelőt sajna nem tudok mondani.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
batai15
félisten
Sziasztok. Sógornőm 6s-e kb 50 centiről le esett külső sérülés nem látszik rajta. Azonban elő és hátlapi kamera nem működik, és a vaku sem. Kamera indul,de fekete kép van.
Érdemes ezzel foglalkozni mert egyébként szép állapotú készülék volt , valamint ha igen Szabolcs megyében tudtok valakit akihez érdemes vinni ? előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest