- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tamás34 #297635 üzenetére
Sok sikert a "leszokáshoz"!
Nézem a topikot, ahová csak három napja kerültem én élvezem én is az izgalmat a 15-ös körül... Nekem sajnos már attól is lelkifurdalásom van, hogy 3 és fél év után elcsábultam, és miután szembe jött egy jó ajánlat (most ugye a 14 Pro-kat próbálják "kisöpörni"), vettem egy új 14 Pro-t... CSAK 3 és fél év után
Miután az újdonság fölött érzett öröm lecsitult, kezdek rájönni, hogy ez is számomra kb ugyanazt tudja, mint az XS (ami az idén megjkapta még az iOS 7-est) - értsd semmi olyanra nem használom a telefont, ami indokolttá tette volna 4kHUF kiadását egy újra
Szerencsére nem okozok semmiféle anyagi terhet is magamnak egy ilyen vásárlással (a nagyon közeli családi körben van olyan, aki egyik hétről a másikra él albérletben 50+évesen családostól, panaszkodik is, de közben kisebb vagyonokat költ telefonra, amit mindig valami lehetetlenül rossz részletfizetési és hűségidős konstrukcióban vesz meg....).
Természetesen nincs semmi gond ezzel a "minden évben új telefon" hobbival (kivéve ha anyagi terhet jelent, de biztos vagyok, hogy ebben a topikban itt ez a helyzet nem áll fenn), sőt, nagyon jó, hogy ekkora izgalmat és örömet tud szerezni.
Szóval nekem is viszket néha a zsebem, most meg kicsit bánt a lelkiismeretRáadásul a nagyon nyomott áron éxtrákkal meghirdetett, makulátlan esztétikai állapotú XS-re 3 napja egyetlen érdeklődő sem esett még be, szerintem seninek nem kell már, pedig csak 3 és fél éves, és nagyon jó állapotú, ráadásul az is a csúcs volt valamikor
... (tényleg Ti mit csináltok a megunt előddel?)
Meg kell adni, az Apple marketingesei értik a dolgukat, ha emberek milliói rohannak lecserélni z egy éve még csúcsnak kikiáltott telefonjukat. Titánt a népnek!Kíváncsi vagyok a lelkes élménybeszámolókra azok részéről, akik már megkapták (majd).
Mindenkinek sok-sok örömet kívánok az új szerzeményéhez! És tartson minél tovább, mert a 16-osokra sajnos, úgy hírlik, még egy évet kell várni
-
xhege
veterán
válasz
Nehezen lehet lejönni erről a "szerről".
Nekem az elmúlt néhány évben volt olyan, hogy 12-15 telefon volt nálam. Végigzongoráztam az összes megjelenő csúcstelefont.... Most 14 Pro van, de mikor lecseng ez az őrület és simán elérhető lesz, biztosan veszek egy 15 Pro Maxot.
-
Zsolt,72
Topikgazda
válasz
Szia!
Jó látni egy rokon lelket
, 51 éves vagyok és kb 70 telefonom volt 1998 óta.
Az elmúlt években már nem űzöm ez a sportot, amióta iPhone-om van, már csak a gyűjtemény gyarapodik egy-egy használt mobillal, a felhasználási célú telefonokat csak mintegy 2-2,5 évente cserélem. De megvan még napi használatban a másodlagos iPhone 6s is, mert annyira tetszik és jól is működik…
Gratulálok a (gondolom tavalyi) szerzeményedhez. 👍
-
Luser2000
addikt
válasz
Tamás34 #259872 üzenetére
Van még garancia erre a 11 pro készülékre?
Ha nincs, akkor ezzel az állítólagos alaplap hibával magadra maradtál (értsd: fizetős javítás).
Legközelebb ha a szervizben ajánlott dolgot (itt: újként való beállítást) ha nem tudod megcsinálni, akkor kérj segítséget hozzá (akár ott és azonnal)! -
törölt tag
válasz
Tamás34 #238220 üzenetére
Icentre Allee nekem soha nem volt gondom. Ettől függetlenül inkább ez szoftveres bug lehet. Telenor néha amúgy is érdekes dolgokat tud az iPhone-nal művelni. Lehetséges, hogy olyan helyen vagy, ahol gyenge a GPS jel (házak árnyékolják) és ezért van ez a jelenség. Az iránytű és társai mind a GPS alapján működnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Óra topik
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest