Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
anderledani
üzenetére
Hangszóró kivágást nézem, ha az mindenhol stimmel jó lesz.
-
btudos
nagyúr
válasz
Szomy1
üzenetére
Biztosítást akkor érdemes kötni, ha fennáll a veszélye, hogy összetöröd a telefont, vagy egyéb balesetből fakadó esemény történik vele. Ebben az esetben az önrész jóval kedvezőbb, mint egy gyári kijelzőcsere.
A normál jótállással+szavatossággal megegyező feltételekért semmiképp nem fizetnék extrán. -
HdRew
őstag
Sziasztok!
Gyors kérdés, mivel én már nem vagyok Alma tulaj, viszont anyukám még az. Ha az ingyenes 5 gb icloud tárhely nem telt be még nála, mindent le tud menteni a felhőbe, ugye? És akkor azt akár neten is meg tudja tekinteni, le tudja menteni, ha nem iPhone lesz a következő választása.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Szomy1
újonc
Sziasztok!
iPhone 11 vásárlását tervezem a közeljövőben viszont lenne pár kérdésem, mert nem vagyok tapasztalt a témában.
Pár hete olvasgatom a fórumot, meg próbáltam is rákeresni, de egyértelmű választ igazából nem találtam arra, hogy megéri-e mondjuk egy istyle védelmet kötni a telefonra. Nyilvánvalóan a telefon árából az következik, hogy igen de van-e valódi haszna ennek?
Ha jól értelmezem 1 év garancia + 1 év jótállás jár a hivatalos helyen (resellernél vagy Apple egyből) vásárolt iPhoneokra.
A 2 éves biztosítás az istyle oldalán pedig 2 év kiterjesztést ír, azonban ha az általános tájékoztatót is megnézem ez igazából a vásárlás pillanatától él, azaz az 1 év garancia és 1 év jótállás egyszerre történik a 2 év baleseti biztosítással.
Jól értem, hogy igazából még egyszer kifizetem ugyanazt (hasonló) a szolgáltatást (hiszen 2 éven belül kvázi kérdés nélkül javítják a telefont önrész mellett) vagy van valami csavar a dologban?
Az önrész mentes javítás (védelem alatt) amúgy is csak akkor él ha tokban és fóliában van a telefon ... felmerül a kérdés, hogy tokban és fóliában mekkora kárt lehet okozni a telefonban normális használat mellett? Ha pedig nincs biztosítás akkor ugyanúgy fizetni kell az önrészt a töréskárok esetén mondjuk.Nézegettem ezen kívül edigital-on is ugyanezt a terméket, ott a gyári gari mellé + 1 év (garanciát? --> Az extra garancia a gyári garancia lejárata után lép életbe.) lehet venni azonban ez nem a kormány rendelet által minden magánszemélynek járó jótállás amúgy is (szintén "ugyanaz" a szolgáltatás plusz pénzért)?
Összességében ha magánszemélyként vesz az ember normális használat mellett 2 évig semmi aggódni valója nincsen, 2 év fölött pedig, nincs (árban) értelmes megoldás a garanciára.
Nektek mi a tapasztalatotok? Megéri a védelem?
Remélem nem volt túl kusza a gondolatmenetem

Köszi előre is!
-
CharlieDrop
veterán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
de akkor beszerzek egy ilyet
máskor is jó lehet! -
McLee
csendes tag
Sziasztok!
Tippet kérnék megbízható QI töltőpadra, ami a Pro11-et és az Iwatch 4-et képes - akár egyidőben is - tölteni. Eddig csak olyat találtam, ami az órát csak a 3-as sorozatig képes tölteni.
Köszönöm szépen!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Leveszed, és visszarakod így.
-
CharlieDrop
veterán
hy
járt valaki úgy hogy miután felrakta az üvegfóliáját rá fél napja vett észre alatta egy Mini porszemet?
a dust remover cuccot kidobtam mit használhatnék helyette?
köszi
-
válasz
BUZZLGHTYR
üzenetére
Annyit kibír valószínűleg.
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Udv. Nem volt meg iphoneom soha! Ugylatom a 8as hasznaltan eleg jo aron van, erdemes meg 8at venni, 1 2 evet kibirna?
Vagy mar csak ujabbat erdemes vasarolni? -
devil-k
nagyúr
Skacok.
Portré módban a telefon csak 2 arca tud fókuszálni? 3 arccal már nem boldogul?!
-
-
nlaci0725
csendes tag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Nekem nincs macem,szóval arról nem tudok nyilatkozni,de több féle töltőfejjel,Iphone 7,illetve 11el sem jelentkezik ez a probléma,és tesóm 7esén sem. kb 1hónapos Windows,újratelepítés után sem volt,ugyanúgy jó volt mint előtte.
Windows 10 pro 64bit. -
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Talán megvan a hiba töltés százalék kijelzés problémámra. Azt vettem észre, hogy akkor őrül meg, ha a Windowsos gépre dugom. Ha töltőfejről töltöm, vagy Macről, akkor majdnem hibátlan, leszámítva azt, hogy újraindítások után hajlamos ugrani 3-4 százalékot felfelé a szám. Hozzátartozik, hogy egy hete Windowst is újra telepítettem, és mint ha azóta csinálná. De vajon mi okozhatja mindezt? Hibás az akku? Vagy a töltésvezérlés? Vagy Windows bug?
-
Clemi
veterán
Tárgytalan

-
aujjobba
addikt
Családi megosztást és azon belül az appok megosztását használja valaki?
A gyerek telefonja engedi letölteni az általam vett appokat, de amikor inditom kiírja hogy nincs többe megosztva, újra meg kell vásárolni.
Bevisz az AppStore-ba, de ott csak megnyitás gomb van, amire kezdődik ugyanez elölről.
Találtam erre leírást a neten hogy mit kellene csinálni, de nekem ez nem javítja meg.
[link] -
vans?
őstag
Bocs a duplaert, kozben eszembe jutott, hogy mi lesz a regivel. Mivel a kijelzo halott, nem tudom visszaallitani gyari allapotra, igy meg nem merem donornak eladni senkinek. iTunes-ban a telefonon valo visszajelzes nelkul le lehet torolni mindent?
koszi!
-
-
tuzpenge
őstag
Van valakinek tapasztalata a 13.3 béta 4-el? Tényleg megint elb@szták a modemet és megint nincs net csak egy repülő mód ki bekapcs után?
Köszi! -
vans?
őstag
Sziasztok,
ugy nez ki elhalalozott az i6 kijelzoje, szerintem nem eri meg kicsereltetni mar sajnos. Ha vennek egy ujat, azon siman csak bejelentkezek iCloudba es kesz? Tudom, hogy egyebkent ki kellene jelentkezni ahhoz, hogy tovabbadhato lehessen a masik. Tudok ketto helyen bejelentkezve lenni ugyanazzal? Azt tudom, hogy iPad - iPhone szinten mukodik, de ket telefonnal meg nem probaltam.Koszi
-
Feenyx
aktív tag
Sziasztok,
egy Airpods-os kérdésem lenne. Ha [ezen] az oldalon beírom a bontatlan dobozon lévő szériaszámot és felismeri a weboldal, hogy ez egy Airpods, akkor biztosra mehetek, hogy nem egy klón? Vagy hogyan tudok teljesen megbizonyosodni róla?
Előre is köszi!
-
kutga
félisten
válasz
MasterMark
üzenetére
Két autós egység (Suzuki és Honda). Kipróbálom majd az enyémet, az egy régebbi Motorola.
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Azt vettem észre, hogy ha a hívó fél bt kihangosítót használ, vagy én hívok olyasvalakit aki bt kihangosítót használ, csak recsegést hallok.
Az én telómmal lehet a baj? Másnál is előfordul ilyen?
Iphone 7 telefon, legújabb 13-as OS.
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
stairmaster
üzenetére
Persze hogy felhívhatod. Sőt ha úgy nézem akkor itt nem is készülék probléma van hanem szolgáltstás aktiválás.

Bátran hívd fel őket ha nem javul a helyzet.
-
anderledani
őstag
válasz
lugosi
üzenetére
Nekem is ugyanez van mint secretnek. Nekem most szervizben van a XS, előtte iphone keresése ki lett kapcsolva, ki is jelentkeztem, visszaállítás is volt, és most is ott mutatja a Lokátorban/Barátokban az eszközök között. A helyet is onnan akarta megosztani, át kellett állítanom hogy az 5-ösről adja.
-
stairmaster
tag
válasz
burgatshow
üzenetére
Köszi! Rendben akkor várok, de eddig mindig szinte azonnal aktiválta magát. Amúgy az Apple supportot fel tudom hívni? lejárt már a 90 napos telefonos támogatásom.
-
válasz
burgatshow
üzenetére
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
stairmaster
üzenetére
Várni. Ritka, de akár 24 óra is lehet.
Ha azonban ezen már túl vagy, akkor Apple Support.
-
icloud.com -> Barátok -> Bal lent Én -> Eszközök
Ott miért látom a régi eszközeimet s, hogyan tudom őket eltávolítani?
-
Clemi
veterán
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Szerintem nyugodtan írj az apple-nek, hogy "ti mind hülyék vagytok, felejtsétek már el a QI töltést mert kínozza az akkut.... én már csak tudom"
Amúgy évek óta használok QI töltőket és soha semmi baja nem volt egyik akkunak sem.
Nekem momentán rohadtul egyszerűbb csak letenni egy QI töltős állványra, vagy a kocsiban bele ejteni egy súlyzáras QI töltős tartóba, mint a kábelekkel bajlódni. Lassú? Na és? Éjszaka nem ráér? Vezetés közben nem ráér? Ha meg mégis bele kell rúgni gyorsan néhány ampert, hát felcsatolom a kábelre és kész. -
stairmaster
tag
Sziasztok!
Van egy Apple ID amivel a telefonon és az iPaden vagyok bejelentkezve. A táblagépen megy az imessage/facetime, oda jönnek meg az üzenetek, de a telefonon meg nem lehet aktiválni, mindig várakozik az imessage és a facetime és nem kapok meg egy üzit se.
Mit lehet ilyenkor tenni, hogy tudjam aktiválni? Mindent kipróbáltam már, de valamiért nem akar jó lenni.
Előre is köszönöm!
-
bjergerking
tag
Van egy régebbi 7 Plus a családban, az mitől lehet, hogy olyan 15-20% akksi alatt a wifi elszürkül és nem működik, de amint 20% fölé megy újra működik?
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok.
1 hete lett egy iPhone Xr telefonom és lenne kérdésem. Hogy lehet azt megoldani, hogy az app Store-on belül az alkalmazás frissítések ne kérjenek mindig jelszót? Kézi és automatikus frissítésnél is kéri. 13.2.3 Faceid bekapcsolva. -
majestic
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Szerintem nem kompatibilis a gyors töltésre ez a model. De ha 2x gyorsabban is töltene, az is nagyon gáz lenne, szart se ér. Lightning-gel biztos bele menne 40-50%-ék...
-
válasz
IntelKiller7
üzenetére
2021-est azért adnám.

-
IntelKiller7
nagyúr
2020 iPhones:
5.4" + 6.1" models with dual-lens camera
6.1" + 6.7" models with triple-lens camera
OLED + 5G for all2021 iPhones:
Fully wireless high-end iPhone without Lightning port
iPhone SE 2 Plus with 4.7-5.5" screen + Touch ID power buttonSource: Ming-Chi Kuo
Érdekes lenne.
-
-
Kbali
nagyúr
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Vidd az Almarium Pro-ba a Váci úton.
-
válasz
anderledani
üzenetére
Szia!
Ebben szinte biztos vagyok, de kitartó vagyok.
-
anderledani
őstag
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Én átérzem a helyzeted, de ez pont az a hiba, amit verejtékes percekbe fog kerülni, hogy az iStyle ügyintézője egyáltalán felfogja mi a hiba
-
-
Jó estét!
Nem tudtam megoldani a telefonom töltés-kijelzés problémáját, ezért szervizbe kell vinnem. Mindent próbáltam, teljes és részleges visszaállítást is, másik töltőfej, másik kábel, de nem sikerült.
Hová érdemes vinni Budapesten? Olyan szerviz kellene, ahol nem kekeckednek, mert a jótálláson már túl vagyok, a szavatossági időben van a telefon benne.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.
icecave
Zsolt,72