- iPhone topik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz batai15 #166599 üzenetére
Bongeszesre kenyelmesebbek a nagyobbak, tartalom megjelnitesben tobbet tudnak egyszerre, de amugy tenyleg jo a 4”-osok merete, csak sajna pl. a csucskamerat is csak a legnagyobbakba teszik bele, meg esetleg egyebeket is.
Ki hogyan / mire hasznalja attol fugg melyik meretet favorizalja.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Hozzá szólok : imádom ezt a 4collt. Minden más óriási mellette na meg nem is ertem mi ez a fene nagy kicsi a 4 coll már szöveg. Mindenre tökéletes . Még játszom is rajta.
Minden helyzetben tökéletesen használom eddig nem volt még egy ilyen kényelmes telefonom sem..[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
-
-
buci30
addikt
Mi lett itt hogy nekem mostanában semmi nem válaszol egy kérdésemre se...
Köszi....iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
agabe
addikt
-
veterán
Igen amúgy szerintem is sokkal egyszerűbb megszokni a kicsiről nagyra váltást, mint fordítva. Legalábbis én is úgy vagyok vele.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
Lecserélem az i6 plust egy SE-re. Valahogy azt érzem elég az a méret. Pedig megvoltam győződve, hogy nem nagy a plus. Azt sajnálom, hogy nem kapta meg a 3D touch-ot. Azt szívesen használtam volna.
[ Szerkesztve ]
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
buci30
addikt
iOS beta kérdés:
Leszedtem iOS 11 beta 9 IPSW-fájlt és fel is tudtam tenni iTunes működik is mint eddig is frankó nagyon.
Azt nem értem ,hogy nekem nincsen beta profilom így ezért nem kapok jelzést a telefonon a beta profil megjelenésről?
Folyamat az leszedtem iOS 11 beta xy IPSW-fájlokat és úgy tettem fel.A lényeges kérdés az lenne, hogy így végleges iOS 11majd hogy kell feltennem?
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
batai15
félisten
A panoráma fotók meg tekintésére van lehetőség ilyen 3d módban ? Mint mikor fel rakom a facera és lehet nézelődni.
-
allein
addikt
Sziasztok. Történt egy friss install a laptopon. Telefont rácsatlakoztatva, nem menti automatikusan a fényképeket, icloud mentés van jelenleg.
Régebben csak laptopra mentettem, icloud-ra nem. Hogyan lehet ezt visszaállítani?
-
skristof
tag
sziasztok!
leendő tulajként érdekelne, hogy az i8 érkezése befolyásolja az SE árát? érdemes várni rá, vagy mivel új gen SE nem jön, tökmindegy?illetve érdemben eshet a 6s ára? mik a tavalyi tapasztalatok?
bocs, ha hülye kérdés, nem vagyok (még ) almás
köszi -
kisapa
senior tag
Sziasztok! Telefon cserére készülök. Ha régit visszaállítom alaphelyzetbe és utána a másikon bejelentkezek a saját fiókomba akkor csak a programokat jegyzi meg vagy a beállításokat is. Értem ezalatt pl email fiókokokat Gondolom a jelkódot ill az ujjlenyomatomat ismét meg kell adni.
-
Litta08
csendes tag
Sziasztok! Én egy részletes hívásnapló-szerű alkalmazást keresek. Tudom, hogy a telefon gyárilag is kijelzi az összes hívásidőt, de nekem valami olyanra lenne szükségem, ami havi bontásban mutatja, hogy az adott hónapban mennyi bejövő illetve kimenő hívásom volt (akár azt is, hogy milyen hálózatba, vagy konkrét számokra stb.), illetve a havi adathasználatot. Nézelődtem már az App Store-ban, de nem akarok mindenfélét csak úgy letöltögetni, olyat keresek ami megbízható, és a többségnek bevált.
Tudnátok ajánlani valami jó alkalmazást erre a célra? -
atirag
őstag
Gondolom kérdezték már páran ,de nagyon sok a találat kijelző cserére .
6s-ben szeretnek kijelzőt cserélni es sokallom az 50k-t. Tudja valaki hol cseréltessem hogy jó minőséget kapják? -
veterán
válasz buvartacsko #166559 üzenetére
Ez teljes mértékben így van viszont vissza felé én nem akarok haladni és majdnem egy év iPhone 7 használat után nem térek vissza rá az biztos főleg az S8+-róla nem. Az S verzió különösebben nem vonz, csak a 8 jöhet szóba számomra. Azt hiszem 12.-én kiderül minden róla aztán pedig egy két hétre rá az ára is itthon vagy euróban.
[ Szerkesztve ]
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
buvartacsko
addikt
válasz syIex #166550 üzenetére
Ez így van, de szerencsére nem kötelező megvenni. Akinek új kell, de "keveset" akar fizetni annak ott lesz a 7. Aki meg a 8-at akarja, annak muszáj lesz lenyelni az árát, de nem kötelező. Senki nincs arra kötelezve jelenleg ezen a bolygón, hogy i8-at vegyen 2 hét múlva 350 ezer forintért. Te sem vagy erre kötelezve.
Arra se vagy kötelezve hogy Ferrarit vegyél 150 millióért, mégsem hozod fel hetente a Ferrari topicban, hogy milyen vicces ez az ár.
-
galaxys80
veterán
válasz -secret- #166547 üzenetére
Hiába. Ha törölték az AppStore-ból akkor nem tudja visszaállítani.
Noxy
Kivétel ha töröltek időközben. Ilyenkor nem jelenik már meg ott sem.Szóval van lehetőség kimenteni iTunes-al?
(#166554) -secret-
Nem kétlem, hogy korábban így működött. Most viszont ilyen esetben nem teszi vissza. 1 hete tettem fel az új iPad-re a mentésemet és nem tette vissza a Tubie-t.
[ Szerkesztve ]
-
vasi89
addikt
válasz 30z.Samu #166548 üzenetére
Családban van több Huawei és nem a felsőkategóriából, és az Ő rendszerük ios koppintás így azt Én személy szerint könnyen megszoknám. De ez szokás kérdése viszont sokat fejlődött az android az elmúlt években. A sima S8 pedig majdnem h olcsóbb mint az i7. Huawei, Lg talán HTC csúcs is 200 alatt megkapható újan. Persze az iphone tartja legjobban az árárt de ez is csak a hype. GSM boltokban i7 is elég értelmes áron van már.
@Parson: jó most már felfogtam, de akkor is ronda
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz 30z.Samu #166548 üzenetére
Ez így van. A rendszer biztos, hogy ennél a legjobb. Viszont azért szerintem mindennek van egy határa és azért 350 vagy több egy telefonért már kicsit vicces, legyen az bármilyen...
-
30z.Samu
félisten
válasz vasi89 #166543 üzenetére
Valóban drágák ezek a telefonok, de..
1, Ha normális Androidos telefont akarsz, amit nem akarsz a falhoz vágni, az is kb ennyibe kerül.
2, Ha nem lennének olyan drágák az androidos csúcsmobilok, akkor is iPhone-t vennék, mert jelenleg az az egyetlen rendszer, amit megelégedéssel használok. Így nem tudok mit csinálni, zsebbe nyúlok.Ez csak szubjektív vélemény.
Sic Parvis Magna
-
galaxys80
veterán
Mi is a pontos menete annak, ha egy appot le akarok menteni az iTunes-al?
Törölték már az AppStore-ból a Tubie nevű appot és szeretném magamnak megmenteni.
Illetve utána ezt az iPad-ra is fel tudom tenni vagy ott is külön le kellett volna menteni? -
veterán
válasz vasi89 #166543 üzenetére
Sajnos így van. Én egyébként iPhone 7-ről váltottam le nemrégiben S8+-ra, előtte megvolt az összes 5S-től kezdve és meglepő módon egyáltalán nem bánom. Nagyon prémium érzés végre a Samsung is és a kijelző az valami álom, meg ugye szinte mindenben jobb az iPhone-nál (ezt egy ízig vérig Apple fan mondja) és nagyon nagyot kellene letennie azért elérhető áron most, hogy ezt behozzák. Egyébként a Note 8 az egy vicc szerintem, ugyan az, mint az S8 csak van hozzá a pálca meg dupla kamera. Viszont Oprendszerben egyértelműen az Apple áll az élen. De a Bixby viszont így teljesen módban oda vissza veri a jelenlegi Siri-t. ÉS ez mind egy valóban Apple fan személyes véleménye!
[ Szerkesztve ]
-
vasi89
addikt
válasz 30z.Samu #166541 üzenetére
Ekkorát véleményem szerint nem lehet ez még mindig "csak" 1 telefon, az az 1000valahányszáz dollár még odakint is komoly összeg nem, hogy nálunk. De most itt nem is ez a lényeg, én úgy gondolom, hogy aki megteheti annak is totális pénzkidobás. Nagyon kis % az aki ki is használja ezeket a dolgokat, de ez igaz a többi telefonra is. Az iphone felhasználók nagy része szerintem az 5s tudását sem használja ki. Az instagram és twitter elfut azon is. Ez az apple részéről inkább csak f.szmérce, hogy megmutassa ki a király. De ott a Note 8, annak sincs semmi értelme de legalább marha drága
@sylex1: nagyon szemeztem Én is az S8al, de végül megint iphone lett. Most 2 évet kihúzok az i7el, viszont a samsung iránya amit elindított most az tetszik, így nem kizárt h ott kötök ki. Talán az apple is megcsinálja addigra a dokkolható telefont mint a samsung dex, de valószínűleg olyan árban h arról ne is beszéljünk inkább. Sokszor írtam már és nem akarok megint vitát de az Apple üzletpolitikája eléggé rossz irányba indult el. Nem attól lesz valami prémium h az ember többnek hiszi tőle magát mert marha drága..
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz 30z.Samu #166541 üzenetére
Hát igen... Jelenleg nem bánom, hogy lecseréltem a 7-est egy S8+-ra. Nagyon kellemes csalódás, viszont hiányzik az iOS eléggé, de nem minden áron térek rá vissza az biztos. Pont lejár a hűségem a T-hez, szóval meglátjuk az árakat és, hogy milyen áron tudom majd beszerezni, de amint mondtam nem minden áron fogom megvenni, főleg amennyiben csak a dizájn lesz a változás, mert az nekem személy szerint nem ér meg plusz 100 ezret az S8+-hoz képest. Viszont évek óta Apple termékeket használok és így a Watch is csak ül a polcon meg a dokkoló is stb, szóval azért valamilyen szinten még is reménykedem, hátha!
-
veterán
Hát az szép... Annyi lehet nem adok egy telefonért, legyek akármennyire Apple fan!
-
metaldog
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #166535 üzenetére
Szia
Na megoldódott az dolog amikor a telót rádugtam a laptopra és itunes-al szinkronizálni kezdett. De a régi jelkôdot nem feljtettem el csak nem fofadta el a készülék. A wifi-vel is szarakodott mert amikor mobil netet használtam egyből bejelentkezett az icloudba mobilon de wifin meg szenvedett peding nincs gind a wifivel mert minden más tökéletesen megy rajta. Na mindegy kalandos volt az új készülék beállítása.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz kchris78 #166531 üzenetére
Nekem a kedvenc 3D touch funkcióm pedig ez. Alapból látszik, hogy megnyomod + rezeg is a telefon, szóval nehéz azt összehozni, hogy vissza gesztus legyen belőle. Az pedig, hogy sokkal gyorsabb így váltani és kényelmesebb is szerintem teljesen egyértelmű, mint lenyúlni a gombhoz, kétszer megnyomni, utána váltani ahelyett, hogy megnyomom erősen, húzok rajta egyet és már a másik app.-ba vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
delon
tag
Sziasztok!
Az email mappa hatalmasra duzzadt 1,5 Gb.
De nem tudom az összes emailt egy postafiokról kijelölni es törölni?
Hogy lehetséges ez van valakinek ötlete?
csak egyenként engedi törölni és ez egy kicsit lassú.előre is köszönöm
Lenovo ThinkPad T420s; iPhone 7 ios 11.3.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz marcell2015 #166534 üzenetére
De mi alapján kéri az új készülék az előző telefonod jelkódját? Semmi összefüggés nincs közte, a mentés nem menti a jelkódot, az készülékhez kötött, a mentés visszatöltéshez csak az Apple ID és jelszó kell, szóval ezért nem tiszta nekem ez.
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
beta9 ill public beta8 mar kifejezetten stabil es porgos, mar amennyire a beta a sok debug mellett az lehet .
-
kchris78
veterán
3D Touch alk. valtast gondolom azert vettek ki mert sokszor ha nem nyomja elegge az ember sima jobbra sopres lesz belole ami engem kifejezetten idegesitett, emiatt legtobbszor tulnyomtam utana ami meg kenyelmetlen hogy mar a kavatol induljon. Kicsit elbenazott gesztus volt. nem tudom mivel praktikusabb mint odanyulni a home gombra es kettot nyomni rajta... sokkal gyorsabb egyszerubb es nem lehet elbasni .
-
agabe
addikt
válasz Totheground #166528 üzenetére
semmivel nem tudsz ilyet csinalni...ebreszto oraval, vagy barmi mas eszkozzel se.
[ Szerkesztve ]
-
Astery
senior tag
válasz Totheground #166528 üzenetére
Nem lehet. Én ezért minden napra csináltam külön külön ébresztést. Így elég egy héten egyszer visszakapcsolgatni.
-
Totheground
addikt
Hülye kérdés, de ha az ébresztő előtt felkelek, ki tudom lőni arra a reggelre anélkül, hogy az ismétlődést kikapcsolják (és másnap persze elfelejtsem)?
[ Szerkesztve ]
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
Bengio
tag
Sziasztok!
Tudtok olyan progiról akár PC-re, akár MAC-re, amivel az iphone-omat tudom vezérelni? Ugyanúgy mint a LogMeIn-nel a gépet irányítom a telefonról, csak fordítva.Ha megadom a számom privátban, kijelzett számról hívj! -> Rejtett számról érkező hívást nem veszek fel. Köszönöm.
-
agabe
addikt
válasz syIex #166522 üzenetére
Sajna nem biztos, de 355-360ezer minimum lesz itthon...persze nem csak amcsihoz kepest lesz dragabb hanem sztem EU-s arakhoz kepest is.
(#166521) vasi89 :
Talan (de csak talan) nem fer el mashogy jol, de leginkabb azert is fordithattak el, hogy konnyen lathato legyen a kulonbseg a 7plus-hoz kepest.[ Szerkesztve ]
-
vasi89
addikt
válasz agabe #166520 üzenetére
számomra még mindig annyira visszataszító az a dupla kiálló állókamera. A 7pluson se túl szép de úgy még okés is de nem értem minek kellett állóba rakni. Meg úgy az egész, akkora hatalmas újításként akarják eladni de rengeteg dolgot beleraktak már más gyártók a telefonjaikba. De ezektől függetlenül aremélem h tényleg jót alkot az apple de ha a 8as is csalódás lesz akkor én is elköszönök. Na nem mintha bármilyen telefonért is adnék 400 ezret de 2 év alatt lemegy annak az ára addig meg pont kitart a 7.
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz 30z.Samu #166515 üzenetére
A leak-ek alapjan elegge sokminden valoszinusitheto mar. Szinte nem lesz olyan dolog amirol nem tudunk csak a tenyleges megvalositas mikentjere van meg tobbfele variacio.
Ez eleg jo osszefoglalas -
-
30z.Samu
félisten
Most már hivatalos a szeptember 12.
Sic Parvis Magna
-
metaldog
aktív tag
-
B-L-A-C-K
titán
válasz metaldog #166511 üzenetére
Szerintem ez user error, eleve nem értem milyen telefonszámokat töltenél le? Ha vissza akarod tölteni az adataidat aktiválás után iCloudból ott kéri az apple ID-d, és jelszód, utána tölti vissza a kiválasztott mentést. Amiről te beszélsz persze nem kizárt, de ilyennel sosem találkoztam, és rengeteg iPhone telefonom volt már pedig...
[ Szerkesztve ]
-
metaldog
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #166509 üzenetére
Le akarom tölteni a telefonszámokat jön egy ellenörző kód amit magától beolvas utána kéri az új telón beállított jelkódot ez is ok majd kéri hogy Adja meg a másik Iphone jelkódját ami már ugye nincs meg és ott vagy a régi teló neve is ami tényleg az volt. És nem tudom felhőből letölteni semmit. Fasza
-
B-L-A-C-K
titán
-
metaldog
aktív tag
Sziasztok
Eladtam az iphone 6s-et és előtte kijeletntkeztem az icloudból és utána beállítások törlése és adatok törlése opciót választottam, majd megvettem az iphone 7-et és amikor az apple id-val be akarok jelentkezni és felhőből letölteni az adatokat akkor az előző teló jelkódját kéri amit már nem tudok. ilyenkor mit lehet csinálni mert az új telót nem tudom aktiválni.
-
Balázs1621
senior tag
válasz Balázs1621 #166502 üzenetére
Esetleg valami tanács, amire érdemes figyelni szerelésnél?
-
marcusa
addikt
válasz B-L-A-C-K #166500 üzenetére
Ez ha jól számolom csak ~10ezer Ft szállítással ugye?
Feleségemnek van egy Rosegold 6s-e, mobil üzletből vettük használtan még áprilisban, 3 hónap garanciát kaptunk rá, de mikor letelt, ezek jelentek meg:
Mintha elvált folna a ragasztása a kijelzőnek. Nem esett le, nem érte nyomás vagy hőhatás a telefont.
Annyira nem zavaró, mert szemből nem feltűnő, de ha 10k egy kijelző akkor annyit rááldoznék.
Viszont a cserét én házilag nem hiszem hogy el tudom végezni, nincs gyakorlatom, tudtok ajánlani helyet, ahol kicserélik a kijelzőt ha innen megrendelem?
Köszi!:-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest