- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt vannak az első hivatalos képek a Nubia Z70 Ultráról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz vasi89 #166798 üzenetére
Hol érdemes venni akkor? Most fog lejárni az előfizetésem és elég sokat fizetek havonta, szóval készülék nélkül elég jó díjcsomagom lenne viszont ugye akkor nincs készülék és arra biztosítást teljes körűen. Ha 300 körül lenne akkor így venném, de sajnos 400 ezret vagy inkább a felett akármennyire iPhone és Apple őrült vagyok nem szeretnék kiadni egy telefonért. Külföldön érdemesebb megvenni esetleg? Teszem azt Németországban?
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
vasi89
addikt
válasz syIex #166797 üzenetére
Sima i7 32gb az összes szolgáltatónál 150ezer havi 13-14 ezres előfizetéssel. Szerintem eléggé nevetséges, de az APR árak is. Szerintem egy fél évvel megjelenés után egy normális GSM boltban jóval olcsóbban megkapod maj. Persze akkor nincs 1+1év de én mindig cégre veszem a telefont így nekem máshol se járna. Magánemberként meg hát azt neked kell eldönteni mi a jobb.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Egyre valószínűbb ez az 1000 dolláros induló ár a csúcs készüléknek és abból is a legkisebb tárhelyűnek. Akkor ez itthon egy iStyle-ba olyan 400 körül lehet majd? Szolgáltatónál mennyivel lesz "olcsóbb" hűségidővel
várhatóan a telefon?The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
domojko
senior tag
[Egy ilyen] QC3-as töltővel tölthetek SE-t, illetve 6s-t?
Nem lesz baja a telefonnak? -
Parson
addikt
Én meg ezt a tokot használom. Nagyon jó tok, meg vagyok vele elégedve, abszolut jó megoldás.
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
-
TigerCat
nagyúr
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
takacs tamas
csendes tag
-
Arcképgyáros
Ha valaki kap róla sms-t mutassa már' meg! Akkor nekem is on viszont nem kaptam...
-
veterán
-
vasi89
addikt
válasz Parson #166778 üzenetére
vagy az említett 1500ftos szilikon
@bnorci71: nézz szét a BP vagy Miskolc adok veszekbe FB-n. Sajnos van piaca az olcsó icloud záras szinte biztos lopott telefonoknak de itt ph-n jó eséllyel ezeket szűrik, a tapasztaltabbak úgyis jelentik az ilyeneket.
[ Szerkesztve ]
-
col
addikt
Aktiválják a 4G hanghívást
[Telekom 4G hanghívás]Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
bnorci71
addikt
-
Arcképgyáros
Én hol fogom a telefonomon látni ha bekapcsolja nekem a szolgáltató a VoLTE-t?
4G bekapcsolásnál a Hang és adat lehetőség lenne az?
[ Szerkesztve ]
-
vasi89
addikt
Pedig az 5s/SE-nél védte, Én sem értem
@b.kov: azt semmiképp, nem szabad. Talán még sötétkék mert ott nem annyira feltűnő ha kopik de nekem nem azzal van a bajom, hogy kopik, ha 3000ftba kerül de 15ért nem fér bele, kicsit sem. Nyílván nem az a gond, hogy nem örök életű de nem mindegy h félév után kezd el kopni vagy 3 nap után.
[ Szerkesztve ]
-
galaxys80
veterán
válasz galaxys80 #166746 üzenetére
Még egy érdekes dolog történt itt velem a csere során. Kérdeztem az eladót, hogy ugye kilépett mindenből a telefonon.Jött a válasz, hogy egy I6-on keresztül törölt minden adatot róla. Na mondom az parádés. Gondolom elveszett módba tette.
Mindegy-mindegy alapon kipróbáltam még ott a helyszínen, hogy elfogadja-e az icloud fiókom és meglepetésemre minden gond nélkül be tudtam jelentkezni. Igaz SIM kártyát kért hozzá.
Nem úgy van, hogy ilyen esetben csak az eredeti fiókkal lehetne bejelentkezni? Vagy ez a srác kevert valamit össze a törléssel? -
-
vasi89
addikt
válasz buvartacsko #166760 üzenetére
Nem bírod ki h ne köss belém? Iphone topic iphone tokról van szó. Plusz az ipadet k.va sokat rakod zsebre igaz?
Félévente a 7 dolláros nillkin tok az hány év alatt lesz 12e? De azt írtam, hogy azért cserélem mert nem tetszik, hogy besárgul. Félévente a gyárit is lehetne cserélni a leírt hibák miatt. De tudom nálad csak az jöhet szóba ami marha drága és rajta van az apple logó.
Nyílván Én írtam az összes rossz értékelést. Miért ez a szín? mert itt van a legtöbb értékelés.
6s tok-nál ugyan erre panaszkodnak.
Ja és volt bőrtokom is mielőtt kérdeznéd. De én befejeztem, feladom, sőt soha nem is akartalak meggyőzni. Az eredeti poszt sem neked szólt de nyugodtan olvass vissza a fórumban is, hogy a feketén kívül a többi pár hét alatt elkezd kopni.
-
seadrone
őstag
válasz Ragnar95 #166732 üzenetére
köszi az infókat, várok, nem olyan sürgős. december közepén jön haza a srác, addig ráér.
a világgari az szuper, remélem, hogy lesz ilyen.a vámot az addigra lecsökkent ár miatt kizárnám, illetve nekem elég a maga a teló, és a garipapír, doboz mehet ki a kukába, két telót tesz ki a srác a security kapunál, nem fognak ezzel foglalkozni, hogy "hé haver, azt meg hova viszed, mé van két telefonod?!"
na figyelek majd, köszi!
-
oszy
veterán
-
b.kov
senior tag
válasz buvartacsko #166761 üzenetére
Addig én is szaroztam, amíg nem volt a kezemben.
-
-
b.kov
senior tag
válasz Tibee86 #166756 üzenetére
Köszi, akkor megerősítést nyertem. Bár örültem volna neki. 5S-re sem csináltak anno?
vasi89
Egyébként tényleg nem szép dolog tőlük. Családomból ketten is használnak gyári bőrt egyébként, nincs panasz rá hónapok óta. Persze ez függ attól is, hogy mennyire óvatos az ember, de azért vacaknak nem mondanám. Nekem viszont nem volt jó tapasztalatom eddig szilikon tokokkal, ezért is lepett meg az említett 6S-en a gyári.
Szóval majd még kiderül, lehet körülnézek még máshol is. -
vasi89
addikt
válasz b.kov #166754 üzenetére
Az LG G4 hátlapja ugyan így kopott. Szó nélkül cserélték és javították ah ibát. Az Apple évek után is képes kiadni úgy a tokokat, hogy tudnak a hibáról. És persze megmagyarázzák miért nem garanciális. Csak mondjuk egy autóban miért bírja egy bőrülés 10 évig? Persze más fajta bőr de hülyeség itt a bőr tulajdonságaival dobálózni. A bőrtokjuk vacak és kész. Szilikonnal nincs ilyen gond. Egyébként a nillkin szilikon tokja tökéletes, az összes telefonomon annál kötök ki. Fél évente cserélem mert elszíneződik, besárgul de ezen kívül semmi gondom vele.
[ Szerkesztve ]
-
AGE-T
őstag
Üdv!
Van mostanában valami trükk amivel átverik a használ iPhone vásárlókat? Lehet olyan felállás, hogy a készülék független, de mégis rád zárja valamelyik szolgáltató? Szeretnék vásárolni egy használt készüléket (i7p), de látványos ár különbségek vannak a használatpiacon.
Köszönöm!
For SALE: http://bit.ly/1aepGxI
-
oszy
veterán
válasz b.kov #166749 üzenetére
Valakinek nem garizták le a 2 hónapos GYÁRI tokját, ami elkezdett kopni! Itt írta valaki a fórumba.
-------
(#166751) 30z.Samu: Egyébként én is!!! nem értem az ilyen embereket. Miért kell ragaszkodni? Bezzeg én hirdettem a valóban gyári állapotú i6 Plus 64 GB GOLD gyári állapotút, arra nem jelentkezett. És csak 20-assal adtam többért!
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
oszy
veterán
válasz Scrake^;DD #166700 üzenetére
Szerintem ezt engedd el!!! Tuti nem vennék ilyet. Szerintem nem is eredeti kijelzőt raktak bele.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
b.kov
senior tag
Nem az apple fanatizmus miatt szeretnék gyári szilikon tokot. Főleg nem az ára miatt.
Viszont én mindeddig azt hittem, hogy borzalmas minősége van, amíg meg nem tapintottam egyik barátom 6S-én a gyári szilikont. És olyan jó a tapintása, inkább mintha picit gumis lenne, vagy nem tudom, de köszönőviszonyban sincs a 2 ezer forintos szilikon tokokkal. Ezért is keresnék.
-
galaxys80
veterán
Az eddigi S3 mini csodámat elcseréltem egy iPhone 4S-re tartaléktelefon gyanánt.
Kellemes meglepetés volt, hogy minden létező funkciója tökéletesen működik. Az állapota is korának megfelelő.
Viszont a kijelző az már nem ennyire rózsás. [kép] (fehér folt a telekom felirat alatt)
Őszintén szólva a cserénél ezt észre sem vettem. Tűző napon nem látszott.
Egyáltalán nem dőlök ettől még persze a kardomba, hiszen évi 1-2-szer, ha fogom használni. Inkább kíváncsiságból kérdem, hogy ez mitől lehet?
Haldoklik a gyári kijelző? Vagy egy gané utángyártott lett valamikor beletéve?[ Szerkesztve ]
-
b.kov
senior tag
Sziasztok!
SE-re lehetetlen gyári szilikontokot kapni? Sehol sem találok, pedig jobban tetszene, mint a bőr.
Mondjuk valahogy azzal is megbarátkoznék előbb-utóbb. -
Zolom89
senior tag
Nem tud valaki ilyen vagy hasonlót, jó minőségű fóliát 7 plusra?
“LG C2 + Samsung Q990B” Asus Rog Strix G17
-
Ragnar95
félisten
válasz seadrone #166731 üzenetére
Már jóideje működik az összes iPhone mindenhol a világon, de az összefoglalóban van link, hogy pontosan melyik modellszámú készülék támogatja az összes LTE-frekvenciát, amit Magyarországon használnak.
1 év világgarancia van minden iPhone-ra, így garival nem lesz gond.
Én várnék a helyedben pár hetet, ha tudsz, mivel az új iPhone megjelenése le fogja nyomni az iPhone 7 árát. Az a $700 amúgy nem olyan hű de olcsó, hivatalosan is $650 + áfa az i7 indulóára.
Arra kell vigyázni, hogy $700 már a vámhatár fölött van, tehát ha megállítják a reptéren ismerősöd a vámosok, drágulhat az a telefon.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
seadrone
őstag
sziasztok!
gondolkodom egy 7es iphone-on, és az jutott eszmbe, hogy az egyik ismerősömmel hozatnék haza egyet az USA-ból.
mire kell figyelnem, hogy itthon is működjön, illetve tudtok-e olyan usa beli eladót, ahol jó áron lehet megkapni?
csak full garis érdekel, semmi sufni-gsm
amazonon 700 dollárért látok
azoknak a garija itthon érvényes vajon?
köszi
[ Szerkesztve ]
-
Audison
senior tag
válasz Scrake^;DD #166719 üzenetére
Nehogy megvedd, nagy a kockázat és már 1x átvertek!! Inkább nézz egy új SE-t!
-
Ombi5
őstag
udv. Vkinek volt mar olyan gondja, hogy a shazam istennek se mukodik? Hiaba torlom es telepitem ujra,illetve beallitasokat turom,akkor se ismer fel semmit se?!
-
Scrake^;DD
aktív tag
válasz marcell2015 #166718 üzenetére
kár hogy nem járok suliba
[ Szerkesztve ]
Sempre... al tuo fianco! 1926.
-
Arcképgyáros
válasz Scrake^;DD #166719 üzenetére
+1 az SE-nek!
-
domerator
veterán
válasz Scrake^;DD #166715 üzenetére
Ezt komolyan nem hiszem el...
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Noxy
veterán
Ez olyan, hogy amíg ló@szar van, van veréb is. Majd meg veszi olyan aki azt sem tudja, hogy van egy PH-s iPhone topik is.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Scrake^;DD
aktív tag
Nem szeretném magam rábeszéltetni csak véleményt kértem.
Sempre... al tuo fianco! 1926.
-
marcell2015
tag
Te magadat szeretnéd rábeszéltetni egy szerelt, ki tudja milyen előéletű telefonra?
80ért ki lehet fogni már függő 16Gb 6s-t, megbízhatóbb helyről, boltos jutaléka nélkül.
100x többet ér mint a i6...
Holnapután várjuk, a Ti megmondtátok hsz.eket....(#166719) Scrake^;DD : "10ből 10 mit mondott"??? De Te még mindig körültekintő leszel, magyarul belelátsz a telefonba Én véleményem is az hogy mind technikailag mind árban egy SE-vel 3x jobban járnál.
Persze a suliban nem mutat akkorát mint egy plus ...(#166720) Noxy :
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
Nem. Gsm boltban ez kifejejezzetten olcso ar, ezert valoszinu, hogy van meg valami problemaja.
Ha nincs akkor lehet szerencsed, de kesobb is elojohet egy “rejtett” hiba amirol tudnak csak nem azonnal latszik.
Miert adnak olcsobban ha dragabbna is megvenne valaki a jot ? Ami olcsobb mint a tobbi ugyanabban a boltban azzal valami gond lehet nagy esellyel.[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz Scrake^;DD #166712 üzenetére
Akkor jó ha nem piros.
-
30z.Samu
félisten
-
agabe
addikt
Valszeg betort a kijelzo es ujat tettek bele (ok maguk, vagy ismeros szerviz) ami tuti nem gyari, de attol fuggetlenul lehet jol hasznalhato, es nem biztos, hogy latszik a kulonbseg.
Ha ennyit kernek erte az tenyleg alacsony arnak tunik (egy gsm boltban mindenkepp) ezert lehet akarmi paroblemaja amit atvetelkor le kell ellenorzni. Home gomb kiemelten ellenorizendo valamint a hangszorok es a kamerak, a hivasteszt stb. Lehet akksi sem tul acelos, de azt nem fogod megtudni vasarlaskor. Beazas sem lehetetlen, amit csak reszben tudsz ellenorizni a simkartya helyen bevilagitva. Lehet, hogy vizbe esett aztan kiszaradt es most mukodik, de konnyebben romolhat el a korabbi vizesedes miatt (ez sem fix, de lehet ilyen).Bevallom ha a kijelzo meret mindegy lenne (mivel SE-t is neztel) en 90ezerert egy zsir uj 32Gb-os SE-t vennek inkabb (sok boltban kaphato ennyiert...olyanban is ahol szemelyesen is atveheted space grey szinben pl.) amire van egy ev gyari gari is alapbol mindegy honnan szarmazik. Jobban es tobb evig mukodne hasznalhatoan ujabb ios-ekkel mint az I6 plusz. Uj, dobozos, uj gyari tartozekok, jobb kamera, jobb hardver...csak kisebb a kijelzo, de ha tenyleg az nem gaz akkor inkabb azt javasolnam.
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
Én szerintem kisétáltam volna az üzletből, ugyanis nem tartották magukat ahhoz, amit megbeszéltetek.
Sic Parvis Magna
-
Parson
addikt
válasz Scrake^;DD #166704 üzenetére
Én a helyedben, ha mindenkepp meg akarnam venni ezt a keszüleket, inden oldalrol bevizsgalnam, aztan ha oke, akkor mondanam a srácnak, hogy akkor megveszem 70-er, es ha minden megvan, akkor kap egy huszast zsebbe, mert olyan segitökesz volt... aztán ha lemegy a bolt, megvolt minden, és kéri a 20-ast, akkor meg megmondanam, hogy jaah booocs, elköltötteeeeeem.... amugy meg nyád. Vagy vmi hasonló...
-
kisapa
senior tag
válasz mr.tamasbiro #166698 üzenetére
Bocs de tőled sem szeretnék vásárolni.
-
Parson
addikt
válasz Scrake^;DD #166702 üzenetére
Még öket véded? Kicsit sem tojtak / tojnak ám a fejedre, a leirtak alapján...
-
domerator
veterán
Amelyik bolt egyszer átbaszott, annak miért hiszel? Nincs elég másik?
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest