- Telekom mobilszolgáltatások
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Netfone
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
zuioch
aktív tag
-
Ragnar95
félisten
válasz mnbtrew #145695 üzenetére
Annyi csupán a különbség, hogy a 2. évi szavatosság csak hivatalos, magyarországi, magánszemély általi vásárlás esetén él és a garancia is csak hivatalos magyarországi beszerzés esetén indul újra csere esetén.
Viszont mivel te amúgy is cégre vennéd, így a szavatosságot bukod ígyis-úgyis, az újraindulós garancia nem tudom, érvényes-e céges vásárlás esetén.
Az 1 éves Apple világgari viszont mindenképp él, bárhol is veszed a telefont.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
mnbtrew
csendes tag
Sziasztok!
a segítségetek szeretném kérni: vennék Iphone SE-t. Ahogy néztem az árakat, a hivatalos retailban 15-20%-kal drágábbak az egyes verziók, mint a mezei telefonkereskedőknél. Áfás árat néztem. Nagyon fontos, h áfásan számlázzanak, ne valami "eu-ból küldöm okosan számlázva" megoldás legyen. Érhet bármilyen hátrány (garancia, számla, bármi), ha nem a hivatalos kereskedőnél veszem, hanem valamelyik országos, ismert kereskedőtől? A Hasi-Tasi bt-k és egyéb hasonlók nem érdekelnek.
köszi, üdv:
t -
ny.erno
tag
válasz Papa-Het #145692 üzenetére
Hosszan lenyomva tartod az ujjad a levél írása közben, amire feldob opciókat és ott van jobbra nyíl. Ott tudsz fotót, videót hozzáadni egyesével. Ha többet akarsz egyszerre, akkor a fotóknál kijelölöd őket és úgy share gomb és mail. Ha dokumentum, akkor magát a dokumentumot kell megnyitni és share gomb, majd mail.
[ Szerkesztve ]
-
Papa-Het
aktív tag
Tudja valaki hogy lehet csatolni mailben ios-szen?
-
Ragnar95
félisten
-
VipJoco
tag
Most beszéltem az Apple-el. Azt mondta az ügyfélszolgálatos lányzo, hogy ők 23-án kezdik az előrendelést és lesz készlet mindenből úgy néz ki. Azt is mondta, hogy teljesen mindegy hol vesz az ember telefont az európai törvény szerint 1 év gari és 1 év szavatosság van minden apple termékre. Csak ha az Appletől rendelem talán könnyebb ha baj van vele.
-
bandigno
senior tag
válasz WhiteAngel89 #145674 üzenetére
már hogyne lenne! pár napja szedtem le én is, hátha segít visszaszerezni az iOS 10 féle "hova tűnt 2 giga helyem"-et és van benne junk!
-
WhiteAngel89
aktív tag
válasz univerzita #145675 üzenetére
csak az a fura, hogy ios 9.3.5. alatt még volt minden...
iPhone 15 pro, Macbook Pro 13 m1 2020
-
Tempes
tag
Ha valakit érdekelne, a Telenornál plus7 csak kozmosz feketében lesz simában nem, sajnálatomra.
-
Def26
félisten
Iphone 5s töltőjével tölthetem az iphone 6s -t? Milyen utángyártott töltőt szabad venni?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
univerzita
addikt
válasz WhiteAngel89 #145674 üzenetére
Amit én használok ( már nincs a storba) azon van ( junk) és mükodik.
-
WhiteAngel89
aktív tag
ios10 alatt battery doctorba nincs mar junk meg szinte semmi se nálam...
iPhone 15 pro, Macbook Pro 13 m1 2020
-
agabe
addikt
válasz Stalkerx #145671 üzenetére
Apple care telókra itthon nincs, és nem is lehet érvényesíteni, ha külföldön vett hozzá valaki, azaz itthon nem ér semmit.
Ha van hozzá az is, akkor érdemesebb UK-ban gariztatni (de még anélkül is, mert ott vásároltra ott indul újra a gari apple care nélkül is ha hibás) kiküldve ismerőssel még ha tovább is tart majd, ha meg balesetet szenved a készülék akkor UK-ban önrész mellett után adnak újat.[ Szerkesztve ]
-
_adaml21_
őstag
válasz Stalkerx #145669 üzenetére
Független készülékről van szó? Akkor igen, érvényes. Az egyetlen hátránya, hogy garanciális csere esetén a készülék 1 év garanciája nem indul újra, hanem az eredeti készülék garanciaideje lesz érvényes. Illetve, ha garancia lejárta előtti 3 hónapon belül cserélik, akkor 3 hónap garanciát kap.
-
Stalkerx
csendes tag
Sziasztok!
Egy Angliában vásárolt új Iphone garija érvényes Magyarországon is?
Mert erről már mindent lehetett hallani...Köszönöm!
Üdv!
-
marinea2
addikt
válasz szabieable #145663 üzenetére
Ezt eszrevettem en is. Nagyon eroben van nekem meg a 9.3.5 visszaallitas...
"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
szabieable
aktív tag
válasz danilla #145664 üzenetére
Ilyenkor azért úgy a kezére csapnék a tesztelő brigádnak... értem én, hogy megy a hajrá meg kutyafüle de nah, anno nálunk már bétára megvolt az aktuális OS-re megfelelő bugmentes update és azért ez nem kimondottan csillag együttállós bug, featurenek pedig ne nevezzük
Remélem a következő updateben javítani fogják mert totál idegesítő... -
Arcképgyáros
Olvastam ilyen gondot más topikban is, szóval nem vagy egyedül.
-
danilla
őstag
Mindenki, mert ez most ilyen :/
-
szabieable
aktív tag
iOS 10 alatt tapasztalt más olyat, hogy a Viber valamiért felülírja a zenelejátszót? Szól a zene, elküldök egy viber üzenetet és leállítja a lejátszást, és bekerül a Viber a zenelejátszóba Nem voice message, nem hívás, sima szöveges üzenet. Gondolom bug, de kérdés, hogy másnak is van-e ilyen nyűgje vele...
-
nzolo76
tag
Sajna nekem is úgy tűnik nem megy már ios10 alatt a filmkölcsönzős tisztítás. Tudtok valami alkalmazást, ami megcsinálja?
*** iPhone 12 - iPad Pro - Apple Watch S6 ***
-
Ragnar95
félisten
válasz szekfizsolt #145654 üzenetére
Mindenképp olyan helyre vidd, ahol van szerviz is, különben hosszabbítja a folyamatot, hogy át kell küldeniük az adott üzletből a szervizbe a készüléket.
iStyle - Andrássy, iCentre - Bécsi út, Almárium pedig csak egy van, ami szerviz is egyben.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
Ragnar95
félisten
válasz szekfizsolt #145649 üzenetére
Érdemes azért rákérdezni a 2 másik 2 APR-nél is, jelenleg náluk mennyi idő általában a csere.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz szekfizsolt #145647 üzenetére
A legtöbb hibánál még mindig cserélik a telefont, ritkán javítanak csak. Az utóbbi időben megnyúlt a cserék átlagos időtartama, régebben az iStyle pl 3 nap alatt cserélt, mostmár inkább 1-2 hét.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz szekfizsolt #145645 üzenetére
Az a fehér a nedvesség érzékelő. (elszíneződik, ha vízbe esett a telefonod - ebből tudják a szervizben hogy beázott)
Lehet az csúszott félre.
⭐ Stella
-
szekfizsolt
senior tag
Nem tudom mi lehet az a kis fehér "valami", de most értem haza munkából félig kihúztam a sim tálcát, hogy lefotózzam, gondolom amiatt nem érzékeli a sim kártyámat.
Leszögezem még egyszer, hogy gyári Telenoros nano simmel használom a Telenoros készülékemet.
Nem tettem bele semmi mást.
Kivettem a sim kártyámat, hogy kipróbáljam vele egy ismerősöm Sony készülékét.
A sim kártya tartó tálcát visszatoltam, majd pár óra múlva kihúztam üresen, hogy visszategyem a sim kártyámat és beleakadt belül az a fehér kis "bigyó".Mi a fene lehet ez vajon?
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
törölt tag
Nem erre. Az értesítés mint pl a mesenger pittyenése. Értesítesi hangerő állítása.
-
törölt tag
Eut az évszázados relytéjt fejtse már meg nekem valaki plss. Hogy a viharba lehet az "értesítési" hangot állítani? Mert hiába nyomkodom a hangerőt csak a csengés erejét állítja. A hangoknál nem találok erre utaló állíthatóságot.
Köszi! -
Noxy
veterán
válasz ittakary #145633 üzenetére
Ja, mert már a 9-t mindenki unalomból nyomkodta, a 10 meg az újdonság varázsa miatt, észre sem veszi hogy már X ideje a kezében van.
Majd szép lassan elmúlik a varázs, és beáll a normál használat, és az aksi idő is. Ez minden új iOS-nél így van, meg lessz is.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
TechN7ne
nagyúr
válasz ittakary #145633 üzenetére
Azért azt kötve hiszem ,hogy ugyan azt az értéket hozza a 9-es rendszer a jelenleginél, arról meg nem beszélve hogy sokkal combosabb az akksi a plus-ban mint a sima készülékben.
Nekem is 6s van és azért eszi rendesen az akkumulátort ,de az előző IOS 9-es sem volt sokkal jobb az utóbbi időben már.
Most az utóbbi hónapban (9 hónapos) érzem én is azt,hogy az akkumulátor kezd gyengülni.
[ Szerkesztve ]
-
xors
senior tag
youtube
A videóban szereplő bringás tartót látott már valaki valahol? Engem kifejezetten érdekelne!
(Nem mellesleg az új i7 reklám is nagyon jó lett) -
nagyúr
válasz mr.tamasbiro #145630 üzenetére
sok embernél tapasztalom hogy az üzemidő nagyon trágya 6Sen a frissítés után
viszont nekem 6S Plus-szal tökéletes: ugyanazt az értékeket hozza, mint 9-en... azt ajánlom
- iCloud backup
- friss telepítés
- iCloud restorehátha valami nagyon beragadt
-
bubi92
őstag
Hejho
Ki milyen fülest használ? Szeretnék valami IEM headsetet amin a mikrofon és gombok működnek rendesen.
-
Papa-Het
aktív tag
válasz anderledani #145627 üzenetére
Megy vissza a 9.3.5. Ezzel legalább stabilan működött.
Nézd, annak semmi értelme, hogy nem használom a telefont, és bírja az akksi. Amint elkezdem nyúzni, 10 másodpercenként megy le 1% pontot az "életerő". Nem hiszem hogy ez a megoldás. Ja, és 11%-nál fogta magát és kikapcsolt. Olyan szinte cseszte szét az iOS 10 a 6s-t, hogy félelmetes. Megvárom az első ápdétet, mert úgy is pár hét, és jön megállás nélkül a hibajavítások tömkelege.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz anderledani #145627 üzenetére
Ennek a megoldásnak nem sok köze van az üzemidőhöz. Ez kalibrálja az akku töltöttség-jelzőt.
Home+power újraindítás emellett még "tiszta lappal" indítja a telefont.⭐ Stella
-
anderledani
őstag
válasz Papa-Het #145620 üzenetére
Első teljes lemerítés kikapcsolásig után töltsd fel teljesen, majd home+power restart és utána húzd le a töltőről. Nekem ez után lett sokkal jobb az üzemidő.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
nagyúr
válasz Kommy #145625 üzenetére
ne viccelj kolléga: megnézed a ppi értéket GSMArena oldalán és magadtól is rájöhetsz
megnéztem helyetted: TÖKÉLETESEN egyezik a PPI szóval minden amit láttál csak placebo volt
a Plus telefonok, amik jobb PPIvel rendelkeznek, sőt kb a legjobbal az Apple termékek között
[ Szerkesztve ]
-
Kommy
veterán
Sziasztok,
gondolkodok, hogy újítsak az 5S-en így lehet lecserélném 7-re vagy 7 plus-ra.
A kérdésem tudom, hogy ppi-ben megegyezik a 7 és az 5S, de múltkor amikor nálam volt egyik ismerős 6-osa egy kis javításon, mintha azt vettem volna észre, hogy "pixelesebb" a képe mint az 5S-nek.
Ezt jól vettem észre, vagy az övéve volt valami baj. -
buvartacsko
addikt
válasz marcell2015 #145616 üzenetére
Így van. Erre gondoltam.
-
Ragnar95
félisten
válasz He-Nike #145621 üzenetére
Ez nem android, mindegy, hogyan frissítesz, stabil marad a rendszered a legtöbb esetben. Tökéletesen jól működik mind a gépes iTunes-os frissítés, mind az OTA.
-
He-Nike
aktív tag
Ha 3 madár lennék, látnám magam elött, ahogy repülök magam mögött.
-
Papa-Het
aktív tag
válasz anderledani #145619 üzenetére
Töröltem, és új iPhone-ként tettem rá, full gyári beállításokkal. Most szinkronizálja a személyek mappához az 1300 fotót a felhővel. Míg végez, ugye töltőn hagyom, ha végzett, megnézem hogy halad az akksi. Ha szar, hívom az Apple supportot ismét. Kíváncsi leszek a merülés sebességére, mert ha megint 30 mp 10%, akkor megy a 9 vissza.
A csajomnak a 6 Plus-szon kiválóan fut, nekem a 6s-sen szívózik... miért? Firmware verziója 2.30.00, ez jelent valamit?
-
anderledani
őstag
válasz Papa-Het #145618 üzenetére
Nekem jobb az akksi idő 10-el mint 9-cel volt. A 9-em nem volt újrarakva 4-5 hónapja. Szerintem iTunes-szal állítsd vissza a telefont teljesen, majd töltsd vissza biztonsági mentésből. Én ezen metódussal raktam fel az iOS 10-et. Fontos hogy a biztonsági mentést titkosítottra állítsd, különben az egészség alkalmazásból nem ment le semmit.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Papa-Het
aktív tag
Hali!
Kérdésem van, bőven, jó sok. Amikor megjelent az iOS 10, én hüye felfrissítettem (iPhone 6s). Az akksit nem kicsit kigyilkolta, töltőn volt a telefon és nem töltötte fel 60%-nál tovább, illetve csökkent az akku % míg töltőn volt... még aznap visszatöltöttem a 9.3.5-öt, teljesen jól működött. Mondom adok egy második esélyt az iOS 10-nek. Csütörtökön ismét feltettem, ezúttal nem zabálta az akksit csak úgy. Igenám, de amikor elkezdtem használni a telefont, hm, 30 másodperc, -8% akku... ez normális? Szerintem nem. FaceTime közben nem merül, de amikor FaceTime-on vagyok, és használom az Appokat, durván húzza lefelé úgy, hogy közben a fényerő majdnem minimálison van.
Voltam az Almánál, hát kataszrófális az ügyfélszolgálat (London), be kell regisztrálnom a Genius Bar-hoz, amihez csak aznap lehet időpotot kérni, tehát előre nem... szánalmas. Most visszatöltöttem a 9.3.5-öt, már a biztonsági mentés sem érdekel.
A furcsa az, hogy ha felteszem a 10-et, szinten minden alkalmazásom marad a telefonon, tehát olyan mintha nem szűz rendszert kapnék frissítéskor, akárcsak ha a 9-est teszem vissza. Nem igazán értem miért.
Apple Support-tal telefonáltam, teljes telefon törlése, minden, majd próbáljam meg újra.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz marcell2015 #145616 üzenetére
Az lehet, viszont az aktív brúútúsz kapcsolat meg meríti a telefont is azért...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz buvartacsko #145614 üzenetére
Miért valahol volt róla szó kellene? Azért kérdezem mert nem szoktam olvasni órákkal kapcsolatban.
-
buvartacsko
addikt
Valaki tapasztalt valami pozitívat az iPhone aksi idejében miután vásárolt Apple Watchot magának?
-
solties
tag
A fotók alkalmazásban hogyan lehet törölni valakit a személyek közül? Felvett nekem oda olyat is akit nem akarok!
-
choco01
addikt
válasz B-L-A-C-K #145606 üzenetére
Akkor jóó, mert a második megoldás hogy ebayen veszek, mert 4-5 akksit vettem már ott, csak azt hittem Apple cuccoknál nem olyan egyszerű ez az után gyártott kérdés.Így ezzel a szeptember 25.-ig tartó akcióval jól hangzik ez az iSamurai..
Köszi a tippeket mindenkinek!
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
B-L-A-C-K
titán
válasz choco01 #145604 üzenetére
iStyle-ba igaz eredetit raknak bele, de 28 ezerért elég vicces. Máshol meg nem eredetit kapsz, de az utángyártottal is jó lesz, iSamu azt hiszem fél év garit ad rá utána, és 5 ezerért cserélik helyben, megvárható. Vagy ha olcsóbban kell keresd hardveraprón fagyalllot.
radi8tor: Ugyan azt rakja bele szerintem amit ebay-en megvehetsz.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz choco01 #145602 üzenetére
1 hét minimum. Az árát megtalálod a honlapjukon.
Máshol is tudják cserélni, de gyári alkatrészt csak náluk raknak bele. Semmilyen mobilbolt nem tud eredetit szerezni. (még akkor sem ha ezt állítják) Cserébe negyed-ötöd annyiba kerül az utángyártott.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
choco01
addikt
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy valaki mostanában vitte-e gyári szervízbe iPhone 5s készülékét akkumulátor cserére?
Néztem hogy az iStyle boltokba lehet bevinni.
A kérdésem az lenne hogy mennyibe kerül, és hogy mennyi idő a folyamat?
Gondolom nem gyári szervizbe nem érdemes vinni?!Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
Potrien
senior tag
joey20, És Black.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest