- Telekom mobilszolgáltatások
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Netfone
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazs1981
aktív tag
válasz univerzita #145454 üzenetére
Kipróbáltam, tökéletes! Pikk-pakk át tudtam másolni amit akartam, hatalmas köszönet!
-
törölt tag
válasz nederlanden #145498 üzenetére
nem lehet
-
nederlanden
senior tag
Lezart kepernyonel neha van a bal alsó sarokba lent szamologep icon(vagy mi az),viszont neha nincs ott.,,hogy lehetne odavarazsolni allandora..?
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
Newyorker
addikt
Egy hét múlva ilyenkor már a kezünkben az I7, hát nagyon kíváncsi vagyok rá! Kíváncsi vagyok a user véleményekre
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Potrien #145487 üzenetére
iCloudba elsőnek a keresést kapcsold ki ha be van:
Beállítások -> iCloud -> iPhone keresés -> ki
(ez azért kell mert ha nem kapcsolod ki visszaállítás után csak úgy tudod újra használni ha megadod az előtte használt Apple ID-t, és jelszót)Majd teljes visszaállítás:
Beállítások -> Általános -> Visszaállítás (legalul) -> Összes tartalom, beállítás törlése
-
Potrien
senior tag
Szeretném eladni az iphone 5s-emet.
Meg tudná valaki szájbarágósan írni hogy mit és hogyan kell letörölni róla, hogy eladható legyen? -
zbence1
csendes újonc
Sziasztok!
Ha Telekomos i6-omat garanciában cserélték az iStyle-ban, akkor az új telefon ugyan úgy Telekom függö? -
törölt tag
Meglévő fotókból nem lehet emlékeket létrehozni?! Mert letöltöttem pár képet gphotos-ból de nem tudom rávenni hogy abból készitsek emlékek videót.
-
MODERÁTOR
válasz kovsol #145426 üzenetére
Én az enyémet (6s+) tegnap véletlen abba a zsebembe tettem, ahol a coca cola fém nyitófülek voltak (vodafonos internethez gyűjtöttem). Mikor hazaértem akkor vettem észre. Meg is ijedtem, mert erre kifejezetten figyelek a telefonnál, de egyáltalán semmi baja nem lett. Úgy gondolom hogy a hétköznapi dolgokra felkészült a gyártó.
-
-
Sipka81
tag
adott egy i6s teló iOS 9.3.5 rendszerrel, amit nem frissítettem eddig, mert nem voltam gép közelben.
Kérdésem pedig az lenne, hogy nem kellene valahol jeleznie a frissítést az eszköznek, pl. beállításokon jelvénnyel? Ha kellene, nálam miért nem jelzi? Hol,mit kellene átállítanom, hogy jelezze?
Ha elindítom pl. a Numbers-t írja, hogy van frissítés, a beállítások/általános/szoftverfrissítés megnyitásakor szintén írja... -
Noxy
veterán
válasz Sur1G #145456 üzenetére
Ha a régi képeid bemásolod az iCloud for Win feltöltések mappába és feltöltöd,a kkor csak a thumbnail jelenik meg az iPhonen, addig amíg nem böksz rá, mert csak ekkor tölti le az iPhonera. Logikus mert nem tudja hogy mit akarsz csinálni a képpel. Szerk.. valamelyik App-l vagy éppen egy GPS app akarja használni a képben lévő kordinátákat.
Fotostream meg azért van, hogy bárkivel megtud osztani a kiválasztott képeket az iCloudból.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
HUTCHDB
nagyúr
JB van ios 10-re?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
solties
tag
válasz univerzita #145462 üzenetére
Én is ezt használom! i6-on egészen ios 10-ig nem is volt gond. Aztán jött az itunes 12.5.1 (azt hiszem ez a legújabb) meg az ios 10, és azóta nem tud kommunikálni a telefonnal a syncios. Visszatettem a 9.3.5-öt, azóta jónak tűnik. De nem tudom, hogy nem-e az itunes-nak van köze hozzá! Most visszatettem a legújabb itunest is, de még nem szinkronizáltattam azóta vele a telefont. Lehet hogy ha megpróbálom, utána nem fog megint működni a syncios. 9.3.5-tel sem.
Baromi idegesítő, mert eddig nem találtam pl más alternatívát teljes hosszúságú csengőhangok másolására. képek törlése rendezése stb..Szóval sok jó egyszerű funkciója van!
De mint mondtam, másnál is felmerült már hasonló probléma az ios10 óta!
Egyébként már irtam emailt a syncios support-nak, hogy most mi újság? Válasz még nem jött. -
univerzita
addikt
válasz zaskar #145453 üzenetére
Most próbáltam a csengő hang létrehozása és felrakása nálam mükodik ( igaz hogy én egy iPhone 4- re próbáltam 7.2 van rajta). De már a Syncios nem úgy rakta fel ahogy szoktam. Ki szoktam választani hogy milyen hosszú legyen a csengő hang. Na most nem engedi.Ha megnyitom a Ringtone Maker -t és a számítógépen kiválasztom a számot akkor a Save&Import - al felteszi a telefonra.
-
törölt tag
Sziasztok, ha Apple Music-ban letöltök offline egy zenét, 320 kb/s-ben menti le?
-
solties
tag
válasz univerzita #145454 üzenetére
Hozzászólásodból ítélve neked műkődik minden elérhető funkciója (ingyenes) a synciosban ios10 és itunes 12.5 kombóval? Mert nekem és itt még többeknek nem. A telefont felismeri, de a szinkronizáció halott ügy.
-
TheMarci
addikt
-
Sur1G
aktív tag
A régi képeim nem szeretném, hogy a telefonomon foglalják a helyet. Arra gondoltam, hogy simán feltöltöm egy könyvtárba a felhőbe biztonsági mentés gyanánt. Esetleg lehet az iCloud fotó könyvtárban olyat csinálni, hogy nem tölti rá a képeket a telefonomra max csak ilyen kis borítóképként? Most próbálkozok először használni és nem teljesen értem még a működését. Most telepítettem az iCloud windows kliensét és van két bekapcsolási lehetőség (iCloud fotókönyvtár, illetve Saját fotostream), de még ezzel se vagyok tisztában mit fog csinálni.
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok, fb messengeres video/hang hivasokat hogyan tudom beallitani h voip api vel legyen a lock screenen? Tehat h egybol fel tudjam venni a hivast ne kelljen feloldani es megnyitni az appot hozza ? Elvileg ezt tudja a pz ios 10 csak en nem jovok ra h hogyan
-
zaskar
senior tag
Na eddig nem volt semmi problémám az iOS10-el, de most egy apróság nem akar összejönni. 3-4 saját csengőhangom van általában a telefonon. Ma csináltam egy iTunes szinkront, és ezek eltűntek. Ilyen már korábban is előfordult, de mindig visszaraktam őket Syncios-al. Na most ez nem akar összejönni. A Synciost frissítettem a legújabbra de egyfolytában csak szinkronizál, a csengőhangok meg nem mennek vissza, ki kell lőni a programot. Pedig le vannak mentve m4r formátumban, eddig csak át kellett húzni, és máris megjelentek a listában a telefonon. Mi lehet a gond, hogy tudnám visszatenni őket?
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz Sur1G #145450 üzenetére
Rosszul tudod.
Tárolhatsz az iCloud Drive-be is képeket, de akkor duplán foglalod a tárhelyet, mert csak a képeknek ott van az iCloud fotó könyvtár.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Sur1G
aktív tag
Üdv!
Előfizettem az 50GB iCloud Drive tárhelyre, fel szeretnék menteni pár képet a felhőbe. Böngészőben megnyitom az icloud.com-ot, feltöltöm szépen, de nem jelenik meg a telefonomon az iCloud Drive programban. Mi lehet a baj? Ahogy olvastam elvileg bármilyen típusú fájlt lehet ott tárolni és a telefonon lévő Drive programnak látnia kéne. Vagy rosszul tudom?
Elkezdett működni.
Köszi[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz Bazs1981 #145442 üzenetére
Passz.
Így még nem próbáltam.
Lényeg hogy a PC-n legyen minden kép, hogy ezután nyugodtan törölhessem az iCloud-ból a felesleges képeket.
Pc-n meg ráérek válogatni, csoportosítani a képeket.
Ha meg olyat töröltem az iCloudból amit nem kellet volna 1xüen bemásolom a feltöltések mappába és pár mp múlva ott van az iPhonen.[ Szerkesztve ]
-
Imy
veterán
Most adtam meg elöször a bankkkártya adataimat az aplenak, és levontak 1.98E-t, de még nem is vásároltam semmit se... Miért?
-
-
WhiteAngel89
aktív tag
appstoreba meg lehet vhol nézni hogy hányszor töltöttek le egy alkalmazást?
iPhone 15 pro, Macbook Pro 13 m1 2020
-
Csabee.
nagyúr
Na most hozta a futár az SE-t.. i6 ról váltok úgy tűnik, legalábbis.. kipróbálom a kisebb méretet. Számomra az használhatóbb méret telefonban.
Elkezdtem letölteni az iOS10-et.. de nagyon-nagyon lassan jön. Létezik hogy mai napig ennyire leterhelt az apple szervere?
Üdv: Csabee.
-
Noxy
veterán
válasz Bazs1981 #145428 üzenetére
Vagy kikapcsolod az iCloud fotókönyvtárat az iPhonen, vagy felrakod az iCloud for Win-t a PC-re. Az iTunes ezt közli is amikor a képek menüre kattintasz. ( sajnos ezt nagyon sokan nem tudják értelmezni)
Ha nem kapcsolod ki akkor egy katyvasz lessz az iPhonen. (Lessz ami csak thumbnail mert már az eredeti az iCloudban van, az újak amit még nem töltött fel az ott lessz eredetiben)
Ha meg kikapcsoltad az iCloud fotókönyvtárat akkor minden az iPhonen lesz ERDETI módosítatlan formátumban. (Jó nagy helyfoglalással.)
Na ezt már lehet másolni a jó öreg win intézővel.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Lenne egy érdekes kérdésem. Ha bekapcsolom hogy a telómon csak az optimalizál kép és videó maradjon, az idloud-ban pedig az eredeti, akkor ha nekem szükségem lenne az eredeti képre, azt hogy tudom visszavarázsolni a telómra? Mert úgy tudom hogy ha visszaállítom hogy letöltés és eredetik megőrzése, akkor mindet letölti, de ha nekem csak 1 kép kell eredetiben?!?
-
yimm
aktív tag
Üdv.
2 napja clear install-al feltette a 6S telefonra az IOS10-et.
Azóta, az sms, és e-mail-ekről csak akkor kapom meg az értesítést, ha feloldom a kijelzőt.
A beállítások/értesítések-ben mindkettőnél be van állítva hogy jelezzen hanggal, meg mindenhogy,
de csak akkor csilingel és jelenik meg a jelzés, mikor teljesen feloldom a kijelzőt és a főképernyőt beadja.
SMS-nél ki is írja , hogy pl. 45 perce érkezett.
Home+Power nem segített rajta.
Valakinek van valami ötlete? -
-
Bazs1981
aktív tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy lehet e csak kábel segítségével átvinni a kedvenc képeket pc-re?
-
nord_
veterán
Nem esek hanyatt, de attól még örülök az újdonságnak.
Amúgy tudom, ismerem az Activatort. Többek közt ezért is volt fenn nekem is a JB - bár én a VirtualHome-ot használtam.-secret-
Az szerintem nem babusgatás, ha egy érintőképernyős eszközön kihasználom azt, ha a gombot is érinteni kell nyomás helyett. -
-
Newyorker
addikt
-
solties
tag
Működik valakinek a szinkronizáció az ios 10 kontra syncios között? (Csengőhangok, képek stb...) vagy ez még megoldatlan?
-
He-Nike
aktív tag
Sziasztok!
A közeljövőben szeretnék venni egy új, boltból vásárolt i6s készüléket (androidról váltok). Szeretném a legfrissebb szoftverrel használni majd. Belakhatom a gyárilag feltelepített rendszert, majd ráérek OTA-n frissíteni a már belakott rendszert. Vagy érdemes egy tiszta telepítést végezni mielőtt belakom a rendszert. Esetleg lesz lehetőségem nem OTA-n keresztül frissíteni, hanem számítógépen adatkábellel? (hogyan)
Vagy nincs jelentősége a dolognak? Nem változik a rendszer stabilitása/üzemideje különböző frissítési módszerekkel? Mi az ajánlott?Ha 3 madár lennék, látnám magam elött, ahogy repülök magam mögött.
-
törölt tag
válasz zuioch #145368 üzenetére
Engem baromira bosszant, hogy a multitask szaggat 6S-en...lehet csak en vagyok ezzel így? Anyum 5S-én meg folyamatos. Csókolom a bétatesztelőket ezúton is...! Remélem a kövi frissítés javítani fogja mert ez így nem kelt az emberben jó érzetet
Az üzemidő egyébként klassz, 6S-en is és ipad Air 2-n is. -
ratam23
aktív tag
Sziasztok!
Van valami biztosan működő megoldás sms backup-ra? Icloud mentés nem jöhet szóba mert az mindent visszatöltene. Nekem csak az smsekre lenne szükségem. Annyi kamu meg fizetős dolog van fent, egy olyan megoldás érdekelne amit valaki már próbált és működik lehetőség szerint ingyenes. Nagyon köszönöm!
-
Caaabi
senior tag
Akinek 6 plus van es alap 9.3 az se izguljon a frissites miatt! Aksiidobe ee sebessegbe is siman hozza azt amit 9.3 al, raadasul a sok ujdonsag nekem bejovos ( itunes os frissites )
-
nikos21
aktív tag
válasz univerzita #145405 üzenetére
A Voda 500 m net miatt a mobil net le van tiltva az app store alatt de eddig is wi-fi n frissített
-
Def26
félisten
Telekomnál most elég jó áron lehet iphone 6s -t kapni. Én általában asszonynak szoktam venni iphoneokat (ritkábban magamnak is), most megint elgondolkodtam azon, hogy magamnak veszek egyet.
Anyósnak egy move m előfizetése van, valami nokia szarral, amin lejárt a hűség. Új telót nem akar, nekem meg felajánlotta vegyek valamit. Néztem, hogy egy összegben most a 16gb iphone 6s 139990 lenne Telekomnál move m csomagban (i5 16gb meg 119990). Szerintetek lesz ennél olcsóbban is?[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
B-L-A-C-K
titán
7 és fél órájáig volt egy akváriumban az i7, jól bírta.
VipJoco: Nem pont olyan.
[ Szerkesztve ]
-
VipJoco
tag
Iphone 7 plus és a 6 plus előlapja megegyezik? Gondolok itt a kamera és érzékelők elhelyezkedésén. Rendelni akarok rá üvegfoliát, de van egy még 6+-ra...
-
Newyorker
addikt
válasz Tibee86 #145394 üzenetére
élőben lenne/lett volna jó megnézni mindkettőt, de számokra a matt jobb döntésnek bizonyult, hisz tok nélkül üvegfoliakkal zsebbe hordom a jelenlegit is és ezen semmiképp se változtatok
ádám: így van, sosem értettem ezt a space gray efektusz, nem szép
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest