- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzeN
aktív tag
Aki Telekom-tól rendelte: már raktáron van a Pro és szállítás alatt is.
(Remélem holnap kihozzák, mert csak hétfői dátumot lehetett megadni házhozszállításra...)
-
zzeN
aktív tag
Hivatalos oldal alapján maradt 64 gb az alapmodell, nem vált be a 128-as jóslat.
-
zzeN
aktív tag
Apple oldalán is várni kell rá, nem hinném, hogy találnál bárhol is Pesten.
Nincs házhoz szállítás költség, én tőlük rendeltem.
-
zzeN
aktív tag
-
zzeN
aktív tag
Telekomtól jött mail, hogy csak szept. 28-án fogom megkapni a 128 GB-s i7 Black-et, holott 23-án hajnali 2-kor rendeltem meg...
-
zzeN
aktív tag
Elég sok embernek jön elő ez a hiba 6S-en...
OTA-n nem szabad frissíteni úgy néz ki.
-
zzeN
aktív tag
-
zzeN
aktív tag
Hali!
Lenne egy "kis" problémám az i6-ommal. Mivel elfelejtettem a passcode-omat, restore-t akartam csinálni a telón. iTunes helyett iPad-ről a find my iphone-ban töröltem a mobilomat, egyből újraindult a mobilom, de itt jön a bibi. Amikor iCoud-ból akarja a backup betölteni azt írja, hogy a szerverek nem elérhetőek. Tényleg nem elérhetőek vagy sikerült kizárnom magam a mobilból és mehetek a szolgáltatóhoz?
-
zzeN
aktív tag
válasz
univerzita #107533 üzenetére
PC-n, mobilon filmet nézni otthon, khm érdekes lenne
-
zzeN
aktív tag
Hali!
US Store-ból vásároltam tegnap egy filmet, de nem tudom lejátszani iTunes-on kívül. A Quicktime "Error 23132" hibával nem játssza le, KMplayer, Windows MP nem támogatja, a DRM miatt átkonvertálni se lehet (legalábbis ezt olvastam). Ötlet?
Kifizeti az árát az ember, de hogy ennyire lekorlátozzák a lejátszási lehetőségeket, röhej...
-
zzeN
aktív tag
Első "igazán használós" használat után: 2 nap 2 óra üzemidő 5 és fél órás használattal és még így is maradt 12%. Én teljesen meg vagyok elégedve vele, i5 után megváltás.
-
zzeN
aktív tag
válasz
Jackie_Chan #97505 üzenetére
Én iCloud backup-os mentést használtam i6-on és nem szedte le az iMovie meg hasonló alapprogramokat. A YT-s videókban azt láttam, hogy aki újként állította be annak ott voltak a második oldalon, nekem meg nem.
-
zzeN
aktív tag
Hülye kérdés:
Hogy tudom gépre áttenni a slowmo videókat? Synios-szel az eredeti verziót másolta át.
-
zzeN
aktív tag
Fél napnyi használat után tényleg ég és föld i5 után az i6. Őskövületnek érzem mellette, pedig még az is gyors és jól néz ki. A Touch ID maga a heaven, végre nem kell beírogatni minden app letöltéskor a jelszót. Mondjuk azt sajnálom, hogy mindig be kell nyomni a gombot feloldáskor, nem elég csak rárakni az ujjamat (gondolom ezt nem lehet állítani). Az éjszaka alatt pedig csak 4%-ot merült, még mindig 30 fölött van, szóval teljesen megérte a váltás.
-
zzeN
aktív tag
Meghozták a kicsikét, nem is számítottam arra, hogy megkapom a plusz töltőt utána járás nélkül. I5-öt vált, jól szolgált, remélem ez is jól fog
-
zzeN
aktív tag
I6 tulajokat kérdezném leginkább, hogy nektek melyik verzió van belőle (16/64/128)? A 64-est szeretném, csak Telekom-nál nincs raktáron és ki tudja, hogy mikor lesz. A mostani 16 gb-s i5-ömnél párszor már előjött a "nincs elég helyed a frissítéshez" dolog, de ha csak jövőre lesz nekik raktáron lehet maradok a 16-os kiszerelésnél.
-
zzeN
aktív tag
válasz
buci30 #95101 üzenetére
Mobilra nem tudok, de PC-n legjobb erre a Dvdvideosoft.
-
zzeN
aktív tag
i5-ön fokkal gyorsabbnak érződik a rendszer, plusz kijavították a telefonálós hang bugot (egyből beleszóltam nem hallottak engem).
HUTCHDB: Yep.
-
zzeN
aktív tag
Elérhető a 8.1.1!
-
zzeN
aktív tag
Hali!
Olyan problémám van, hogy ha a gyári mail appot nyitom meg akkor egyfolytában azt írja, hogy nem jó a jelszó. A gmail app- al nincs baj, viszont még a beállításokban is kiírja hogy hibás jelszó. Tipp?
-
zzeN
aktív tag
Kint van a 7.1 béta.
-
zzeN
aktív tag
Másnál is jelen van az a hiba, hogy i5-ön iOS 7-en elfordított böngészőben a képernyő jobb és bal oldalon nem működik? Nem tudok scrollozni. Ez hiba lenne vagy inkább feature?
-
zzeN
aktív tag
Az automatikus frissítést hogy kell kikapcsolni? A "háttér frissítés" opció ki van kapcsolva, de mégis frissít.
-
zzeN
aktív tag
Hoppá!
-
zzeN
aktív tag
Meg lehet-e oldani azt a problémát, hogy a zene lejátszóban az album borítók össze vannak cserélve? Annó újraraktam a rendszert és nem mentettem le semmit se az iTunes mappájából. Erre tudtok valami megoldást?
-
zzeN
aktív tag
Itt Debrecenben is faszán megy az LTE (nekem ez is doszt elég)
-
zzeN
aktív tag
Kijött a Cut the Rope alkotóinak legújabb játéka, a Pudding Monsters! 0,89 €.
-
zzeN
aktív tag
LTE még mindig nincs benne.
-
zzeN
aktív tag
Megjelent a Google Maps.
-
zzeN
aktív tag
válasz
Tibee86 #20456 üzenetére
Használtam már párszor, de ha nincs nagyon más alternatíva maradok nála.
Más: Dropbox-ból raktam a mobilra pár hátteret. Ezeket szeretném egy külön mappába tenni, de ha leakarom törölni azokat amik a "filmtekercs" mappába vannak, akkor az összeset letörli. Erre van valami megoldás vagy hagyjam a .csába?
-
zzeN
aktív tag
Tudna valaki ajánlani egy olyan programot amivel egyszerűen lehet képeket másolni mobilra, mint pl. a CopyTrans Photo? Jó program lenne, csak 20 kép másolható trial-ban, több mint 4 ezret meg nem szeretnék kiadni egy ilyen programért.
-
zzeN
aktív tag
Üdv!
A tegnapi nap óta én is büszke tulajdonosa lettem egy 16gb-s fekete ('hálistennek) iPhone 5-nek
10 darabot kapott a trémobil, 1 nap alatt el is kapkodták.
A jó "öreg" Samu Wave-et váltotta, hát ég és föld a különbség gondolom ezt nem kell részleteznem
Míg tegnap rájöttem hogy kell itunes-ból zenét rakni a mobilra... ilyen szarul megoldani valamit, már értem miért panaszkodnak rá ennyien.
Lényeg a lényeg, I'm happy
-
zzeN
aktív tag
válasz
Tutivesztes #18835 üzenetére
Ozaki Nature:
-
zzeN
aktív tag
Üdv!
Tudom hogy sokan kérdezték már, de jó pár oldalnyi visszaolvasás után se tudok dönteni tok és fólia terén.
Úgy látom arról (szinte) mindenkinek megegyezik a véleménye, hogy a tok vagy bumper a telefon oldalán a festéket leszedi egy idő után.Fóliáknál nem tudom megérik-e a 4000 Ft-osak(ozaki, SGP) vagy elég az 1000 Ft-os is.
Szóval egyelőre úgy állok hogy fólia + bőr tok, habár félek hogy ha leejtem a mobilt akkor szevasz van, magamat ismerve biztosan el fogom ejteni párszorRemélem tudtok valamiféle tanácsot adni!
Köszi!
-
zzeN
aktív tag
-
zzeN
aktív tag
Hopp hopp!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Utolsó darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest