- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
solties #169621 üzenetére
"Csak nyugalom! Itt már tízezren mondták hogy várj egy két három napot és majd beáll a rendszer. És nem fog merülni ennyire. De lássuk be ez egy vicc. Aki akar vár aki nem akar nem vár."
Figyi, akkor ne várjál!
Csak mondd meg mit csinálsz, mikor nem vársz? Sietsz a telefonnal? Vagy mi? Komolyan érdekel. -
-
Gyurma_13
aktív tag
-
Ragnar95
félisten
válasz
solties #152015 üzenetére
Az Apple kivette a transfer purchases opciót az iTunesból, így azzal sehogy nem tudod lementeni az .ipa fájlt telefonról gépre. Ezzel a módszerrel viszont elvben le tudsz tölteni direktbe az iTunesból régebbi app verziót is.
Úgy tudod legközelebb gépre lementeni az appot, ha letöltöd iTunes Store-ból gépen, amíg az az aktuális verzió.
Bármikor fel tudod rakni az .ipa fájlt, amíg az megvan a gépeden és másik telefonra is fel tudod rakni akkor is, ha másik ID-val van használva, annyi, hogy 1ID-val maximum 10 eszközre tudsz telepíteni appokat (ebben beletartoznak az adott ID-vel feljogosított számítógépek is). -
zaskar
senior tag
válasz
solties #145534 üzenetére
Nekem is ráment a délutánom erre. Syncios-al nem ment a másolás, iTools fel sem ismerte a telefont. Végül iTunes-al tettem vissza a csengőhangjaimat, de elég nagy ára volt: minden zeném tōrlődött a telefonról, volt vagy 20 giga, még azokat is vissza kellett rakni...
Syncios, iTools el lett távolítva a gépről, majd ha normálisan működnek, akkor visszateszem valamelyiket. -
zuioch
aktív tag
válasz
solties #145118 üzenetére
iTools (nincs 30mp korlát)
Music fülön nem a Ringtone-ba, hanem a System Sound-ba kell húzni az mp3-at.innen szedheted: [iToolsSetup]
-
bylow
senior tag
válasz
solties #142061 üzenetére
Nekem is kell most , épp nézegetem, 2 telfonnal is szoktunk kocsiba utazni/navigálni, a másik az Galaxy s6 és kevés neki az 1A.
Ezeket nézegetem épp:
[link]
[link]Mellesleg eBay-ről ezek a filléres xarok, legtöbb esetben nem az elvárt teljesítményt adják, és rájössz hogy a pénzkidobás melett még sok idegeskedés is társul
Én rendeltem már onnét pár xart, tapasztalatból mondom. Bizonyos dolgokat viszont lehet/érdemes onnét.
Márkás dolgok koppincsai messze vanak a jó minőségtől, ami meg eredeti, az onnét is hasonló árban fogog beszerezni, de a rizikó fenn áll hogy azt kapod-e... aztán indulhat a levelezgetés hogy hogy kapod visza a pénzed. Na mind1 most ebbe nem megyek bele... -
univerzita
addikt
válasz
solties #137709 üzenetére
Közben ( aszthiszem) rájötem hogy lehetséges hogy ott a menüben ott volt. Ha egyszer csatlakozol a autóban olyan rádióhoz vagy kijelzőhez ami támogatja eszt a funkció akkor a kapcsolatot után megmarad ez a opció a telefonon. Mivel én se ( és ezek szerint te se) még nem használtuk így nincs ott.
-
vasi89
őstag
válasz
solties #137291 üzenetére
Köszi. És pl a spotify? Be állítok egy zenét h offline is elérhető legyen aztán ha törlöm akkor a telefonról nem tűnik el. Ugyan annyit foglal a spotify törlés elott és után is. Most kezdtem csak el használni de csak az aktuális zenéket akarom offlineban hallgatni. Aztán ha meg unom meg letorlom.
-
-
B-L-A-C-K
titán
-
Tibee86
nagyúr
válasz
solties #132897 üzenetére
Majd megmagyarázzák neked, hogy az úgy jó, hisz azért van, hogy felébredj.
Normális ébresztő app.-ot én nem találtam soha, mindegyik vagy világít egész éjjel egy óraként és hasonló badarságok... Két opció van, vagy szerkesztesz egy olyan hangot ami emelkedik, vagy pedig JB-vel orvosolható a dolog. -
univerzita
addikt
válasz
solties #132763 üzenetére
Szerintem nincs beállítva a sinchronizálás. Ha megnyitod a Beállítások -ICloud -Naptárak -Emlékeztetők ( legyenek zöld) Majd a Beállítások -Emlékeztetők -Szinkron.-Összes emlékeztető -Összes emlékeztető ( kijelölve) Majd a Beállítások -Mail,Kontaktok,Naptárak -Outlook -Naptár- Emlékeztetők ( zöldre). Így ha hozzá teszel eseményt a Outlookba akkor ha widgetben kint van a Outlook fogja mutatni a eseményt és ha akarod akkor még a esemény kezdete előtt figyelmeztet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest