- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
Ismerősöm régi iphone 3gs (A1303A)-e nem indul el, csak fehér képernyő jön be.
Lehet ezt valahogy resetelni, vagy visszahozni az életbe?Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
maximilian4
addikt
Tudtok ebay-en eladót, aki nagyon jó minőségű házat, esetleg gyárit árul?
Iphone 6-hoz kéne.Maxi
-
Diokhan
addikt
válasz dehecked #135993 üzenetére
Üdv! Nem lesz gond az appok telepítésével, nekem a 4S-en 6.1.6 volt es arra is találtam mindent! A legújabb nem jön le rá, de a legutóbbi kompatibilis verziót felajánlja az app Store!
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Ragnar95
félisten
-
INMOTEP
őstag
válasz B-L-A-C-K #135977 üzenetére
Ez nagyon érdekes mert nekem az előző sima i6+ nál zörgött nagyon a kamera ha megkocogtattam ,soha nem volt szétszedve új kora óta nálam volt .Most van egy lassan 1 éves szintén i6+ nemrégen került hozzám .És a kamera ebben nem,pontosabban alig zörög ! Alig hallani ,ezekszerint I6+ és i6+ között is van különbség
-
dehecked
tag
Sziasztok, lenne egy villamkerdesem!
Ha most veszek egy iPhone 4S-t (ne menjunk bele miert nem ujabbat, ez tetszik, kesz) es az total ures IOS-szel rendelkezik, tudok en Instagramot, Facebookot, meg hasonlo appokat telepiteni?
Ocsem szerint olyan problemaba utkozhetek esetleg, hogy nem eleg friss az oprendszer es emiatt az Appstore nem engedi telepiteni a legujabb verziot a programokbol, de regebbit valahogy csak fel lehet installalni, nem?
Jailbreaket kihagynam ha lehet.
Elore is koszonok minden segitseget! -
Sly189
senior tag
Sziasztok,
sikerült megcsípnem egy iPhone 5S-t.
Kérdésem az lenne, hogy 2A-es töltővel tölthetem? ( előző telefonom gyári Samsung S4 töltője ) -
kiszi07
senior tag
Ha a némító gomb beszart, akkor azzal foglalkozni fognak az 1 éves jótállás kapcsán ? Minden 2. alkalommal tudom némíteni a telefonomat, ilyenkor cserélnek vagy mi ?
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
lacy86
addikt
Ma voltam a Plazaban, WoWFixIt kozepen - bamulo arcok ( azta milyen kiraly, bakker ilyen is van, ... )
-
footy
addikt
Sziasztok!
korabban volt olyan lehetoseg a rendszerben, hogy egy google-lel kikeresett cimhez kulso(pl Sygic) navigacios programmal tervezzek utvonalat. Van erre meg lehetoseg, csak be kell allitani valamit, vagy valamelyik frissitessel ez eltunt?
koszi
-
TigerCat
nagyúr
Sziasztok,
Miként tudok úgy üzenetet küldeni, hogy az illető mindenképpen SMS-ként kapja meg, még akkor is, ha az adott szám iMessage-ként funkcionál? Azért lenne fontos, mert akinek küldenék, tudom, hogy lefogyott az adatforgalma, ezért csak akkor kapja meg, ha visszaér az irodába és felcsatlakozik a WiFi-re. Így pedig már késő... Valami ötlet?
Köszi!♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
hemaka
nagyúr
válasz domojko #135968 üzenetére
Iphone 4 ota csorog-zorog a kamera es a hangeroszabalyzo gomb, plusz altalaban meg a power is.
Nincsen szigeteles a gomboknal igy a hotagulas miatt viszont lotyognek a gombok, hogy a nyari melegben is tudd nyomogatni a gombokat.Aaron14
Van rajta egy fekete atlatszo layer, hogy lasd az infokat rendesen. Nem azt latod?[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Nem nagy dolog, de miért van az, ha beállítok egy képet "Lock Screen"-nek, akkor sokkal alulszaturáltabb, mint a Photos alkalmazáson belül megnyitva? (iPhone 6S)
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
tonyqa23
senior tag
Jó ez a beépített facebook bejelentkezés, szinkronizálás. Egyik kontaktomnál kimutatta a kamu facebook adatlapját, ami más néven van...
Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Masterboy84 #135972 üzenetére
Én is így gondoltam 5S-nél. Aztán beletörődtem. Ha valaki nem törődik bele 14 napon belül visszaviheti netes vásárlás esetén.
Amúgy nem csak a kamera zörög. Bekapcsoló gomb is. Természetesen pont az ember fülébe.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
B-L-A-C-K
titán
válasz domojko #135968 üzenetére
Igen, ez ilyen, a gomboknak van egy holtjátéka, illetve a kamerában is van ami zörög, de ez természetes.
-
bajaki
őstag
Nincs bekapcsolva, nem is használom.
Ez hardveres gond lesz, reset után is csinálja. Már az első néhány napban feltűnt egyébként, hogy az előző 6S-emhez képest kicsit furcsán rezeg a készülék, néha mintha berezonálna valami. Tokban nem nagyon lehetett hallani, így úgy voltam vele, hogy majd valamikor később gariztatom. Erre most elkezdte ezt, így eljött az idő...
Más.: Az normális, ha a zárképernyő mellett kiveszem a sim-tálcát akkor ilyen villanások vannak? Mondjuk akkor is amikor visszanyomom, szóval ez gondolom a háttérben felugró ablak miatt lehet.
-
bajaki
őstag
Találkozott már valaki olyannal 6S esetében, hogy a rezgőmotor egy bizonyos idő/rezgésszám után elfelejt működni?
Nekem jelenleg olyan problémám van, hogy egy idő után fokozatosan egyre gyengébb a rezgés erőssége, a végén pedig már olyan gyenge, hogy kézben is alig érezni. Amióta észrevettem a hibát, a beállításokban tesztelgettem a különböző rezgésekkel...kezd elegem lenni, hogy havonta mászkálhatok a szervizbe...Szerk.: Ja igen, nem írtam, de az újraindítás általában megoldja. Utána egy darabig megint jó. Megpróbálok egy resetet, aztán meglátjuk, de szerintem hardveres hiba lesz.
[ Szerkesztve ]
-
buci30
addikt
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Zsolaf
addikt
Az tudja valaki ha iCloud-ba a kontakthoz fotót állítok be, miért lesz rossz a minősége? mintha 16 szín lenne és pixel s,tény hogy nagyítom, de ennyire nem kellene rossznak lennie, gépen csináltam ha számít neten keresztül.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz Okuyama #135951 üzenetére
Nem kell semmi papír, sorozatszám alapján megy a gari. Csak akkor kéne eredeti számla, ha nem kapcsolna be a készülék, de ez a probléma esetedben nem áll fenn.
Csak Pesten van szerviz, de előzetes egyeztetés után pl az iCentre átveszi a készüléket, ha futárral elküldöd nekik.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
csabiks
senior tag
Én nem akarom sem védeni sem támadni ezt a wowfixit nevű dolgot, (bár én sosem tenném a telefonra), viszont az amit felkenetsz és nem hamisított, akkor valóban ad védelmet.
Ez igazából egy nagyon vékony finom kemény lakkhoz hasonlító réteget képez a felületen és az nehezen karcolódik, nincs benne semmi trükk, ezt a folyadékot használják szélvédő illetve karosszéria védelemre is (nagyobb kiszerelés és sokkal olcsóbb)
Egyébként elég sok cég árulja (szerintem pontosan ugyanazt a folyadékot csak más branddel):
kristall Global, Nanofixit, glass guard,shark proof, nanostate és még van vagy 20 ilyen cég..."The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
Okuyama
tag
Üdv mindenki ,garanciás kérdésem lenne .Adott a családban egy gyárilag kártyafüggetlen I6 Plus készülék ,ami valamiért gyorsabban merül melegszik is és a kelleténél lassabban veszi fel a töltést is .Valószínű akku gondja van vagy kitudja ..Most néztem meg hogy még garis elvileg ! [link] A Kérdésem az hogy mivel kéztől lett vásárolva anno igy nincs a készülékhez lényegében semmi papírom ,tudom én ezt garanciáztatni ? Olvastam olyat hogy valakinek nem kértek semmit ,bevitte megnézték elvették a készüléket adtak egy papirt és kész . A Másik hogy én Nyíregyházához vagyok úgymond közelebb , itt a környéken valahol van partnerkirendeltség ahol átveszik ?
-
Ragnar95
félisten
-
w333
félisten
válasz B-L-A-C-K #135946 üzenetére
Én mostanában ilyen alkoholos szemüvegtörlővel szoktam tisztítani a kijelző ... szépen minden zsíros szennyeződést leszed róla
De ezt az üvegpolírozót szépen le kell róla törölni, akár alkoholos törlőkendővel és nem mard rajta semmi káros anyag, de sokkal selymesebb tapintású lesz
Ebbe meg nem olyan cucc van, mert se selymesebb nem lett, se portaszítóbb.
Szerintem 100Ft / flakon (Kína) vagyis egy nagy átb*szás az egész, a két srác aki ezzel foglakozik az Auchanban pedig unszimpatikusak (olyanok mint a parfümöt árulók) a múltkor már egy jó csajt is odatettek csak hogy vonzzák be az embereket ... aztán ott csapkodja a saját kamu iPhone telefonját az asztalhoz (nézd ez nem törik stb. dumával) biztos vagyok benne hogy az valami kamu szifon aminek nem törik a kijelzője, különben elég sokan elhiszik ami látnak !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
-
w333
félisten
válasz B-L-A-C-K #135944 üzenetére
Régi telefonjaimat kentem már le hasonló üveg polírozóval ... semmi baja nem volt egyiknek sem, különben Wax + viaszt tartalmaz, sokkal fényesebb és selymesebb lesz az üveg tapintása és taszítja a port és zsírt + vizet, az ilyen folyadékokban is ugyan ezek az anyagok vannak, csak nagyon jó marketing van mögöttük !
[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
válasz Ragnar95 #135942 üzenetére
Köszönöm a választ! Félreérthető lesz a kérdésem, de mennyire lehetek bátor a "behatolással"? kb hány mm van befelé, mielőtt még kárt tennék a hangszóróban vagy a mikrofonban?
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
Üdv srácok! Az alsó mikrofon/hangszóró és a hátsó mikrofon lyukait mivel érdemes tisztítani, hogy az hatékony is legyen? köszi a válaszokat
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz B-L-A-C-K #135937 üzenetére
Csak azt ne mond hogy az Auchanban 3-5k -ért ? mert az hatalmas kamu
Nem létezik ilyen folyadék ami ennyire védi a telefon, ennyi erővel vásárolhatsz autó waxot és hetetnte lekened a kijelzőt, ugyan ezt az eredményt kapod !
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
-
B-L-A-C-K
titán
Na elmentem a telefonomra rákenettem ezt a csoda folyadékot, + volt itthon egy hibás karcmentes 5S kijelző is, annak a felét elválasztottam (papír csík + cellux), és megkértem őket hogy arra is rakják fel ingyen mert tesztelni akarom, felrakták...
Teszt:
Állítólag vízlepergető hatása van, csap alá raktam a kijelzőt vizet folyatva rá, utána pár cseppet öntöttem rá, de ugyan úgy pergett le a víz az egyik feléről mint a másikról, azaz semmi hatását nem láttam ennek a cuccnak.
Ilyet olvasni róla, ragyabobbá teszi a kijelzőt, nem hagy annyi ujjlenyomatot stb....
Ebből sem tapasztaltam semmit.Elvileg "Ultra-Karcálló".... Teszteltem tapéta vágó, éles kés, kulcs...Természetesen próbáltam nem úgy mint az őrült minél erősebben belenyomni a dolgokat...
Eredmény itt is a kijelző mind2 oldalán ugyan az lett, tisztára töröltem mind2 felületet, és ugyan úgy látszódtak a keletkezett karcok.Teszt eredménye: Nem tudom mit kentek fel nekem, de amit állítanak erről az így parasztvakítás, ahogy számítottam is rá, felesleges pénzkidobás.
[ Szerkesztve ]
-
Yager01
senior tag
Ha garanciális egy készülék akkor mi alapján döntik el hogy cserélik E hiba esetén vagy nem? Jellemző e a csere vagy inkább elviszik a telefont pár napra és készülék nélkül marad az ember?
-
addikt
-
Diokhan
addikt
válasz Sly189 #135924 üzenetére
Üdv! Én most váltottam i5-ről 5S-re és nekem teljesen megfelel! Az ujjlenyomat dolog még újdonság, azt szokni kell, de egyenként egy teljesen jól használható készülék! Biztos, hogy jobb az SE mind hardverben mind kamerában, de ha számítanak az anyagiak, akkor az 5S is teljesen jó választás!
-
Sly189
senior tag
-
consono
nagyúr
válasz Sly189 #135926 üzenetére
Én hasonló cipőben járok, csak nálam az 5S vs. SE 50e Ft vs. 100 (vagy havi 2500 Ft vs. 5000 Ft), pont a duplája, de jövő augusztusban amúgy is lesz készülékcsere, addig lehet, hogy bevállalom az 5S-t...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Sly189
senior tag
Sziasztok.!
Érdemes még iphone 5S t vásárolni? Vagy inkább gondolkozzak egy újabb típuson? 5S mérete és dizájn jobban tetszik mint a 6)
-
B-L-A-C-K
titán
Wowfixit-it aki használ, és több mint 1 hete van már a készülékén, az írjon már egy kis tapasztalatot róla.
-
áDi92
csendes tag
Sziasztok! Van egy Iphone 6+ 64GB. Frissiteni szerettem volna az ios-t 9.3.1 re telefonrol, de sajna recovery módban maradt a telefon. Itunes on keresztül sem megy. Recovery be 17 es vagy 3194 es hibát ír, DFU módban dowgrade elni probáltam, de ott meg 2015 hibát ír. Modosítottam a host file-t úgy eltűnt a 3194es hiba, de akkor meg azt irja nem lehet frissiteni a telefont, biztonsági mentést kell visszállitani. De ezt meg nem tudom mivel recovery be van meg még biztonsági mentésen sincs.segítségetek előre is köszönöm!
-
20ár
tag
válasz univerzita #135912 üzenetére
Hát nemtom... Miért kerülnek ezek 200 dolcsiba?
Én eBayről vettem egyet 3000 forintért. MicroSD-t kell bele tenni. Teljesen jól futnak a HD filmek is.[ Szerkesztve ]
-
Zsolaf
addikt
Milyen pendrive-ot érdemes venni i6-hoz és iPad4-hez tudja valaki? És ezt hogy lehet használni mit látnak? Kosz
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Be van kapcsolva az iCloud fotótár.
Ha törlök egy képet az albumból a telefonon, akkor az iCloud ban megmarad vagy onnan is törli? -
sutyesz96
őstag
A névjegyekhez miért nem jegyzi meg a hozzájuk csatolt fotókat? Akárhányszor újra beállítom, mindig elfelejti, és csak a monogram marad ott.
No matter what, you keep finding something to fight for.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- Építő/felújító topik
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Óra topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest