- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Downsampling
senior tag
Köszönöm szépen a segítséget, ez valóban megoldotta a problémám! Pont erre volt szükségem.
Tegnap egész este emiatt bújtam a netet, de efféle leírást, vagy megoldást nem találtam - csak korábbi IOS verziókon működő egyszerű dolgok voltak, de azok nem mentek.Tényleg csak kb 24 órája iPhone tulaj, soha korábban nem volt ilyen telefonom, talán még a kezemben sem.
Nagyon-nagyon tetszik (főleg WP után), nem is problémázni akarok, csak mivel nem ismerem, ezért valszeg nem lesz rövid az ismerkedési folyamat. Tehát, ha néha kérdezek, ne kötekedésnek vegyétek, csak egyszerűen az van, hogy még nem ismerem. Talán egy androidosnak könnyebb az átállás, de nekem még az sem volt soha...
Viszont azt nem hiszem, hogy nem fogom megszeretni, mert már eddig is csak lenyűgözött!Még egyszer köszi!
-
szombatitomi
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest