Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
B-L-A-C-K #135946 üzenetére
Én mostanában ilyen alkoholos szemüvegtörlővel szoktam tisztítani a kijelző ... szépen minden zsíros szennyeződést leszed róla
De ezt az üvegpolírozót szépen le kell róla törölni, akár alkoholos törlőkendővel és nem mard rajta semmi káros anyag, de sokkal selymesebb tapintású lesz
Ebbe meg nem olyan cucc van, mert se selymesebb nem lett, se portaszítóbb.
Szerintem 100Ft / flakon (Kína) vagyis egy nagy átb*szás az egész, a két srác aki ezzel foglakozik az Auchanban pedig unszimpatikusak (olyanok mint a parfümöt árulók) a múltkor már egy jó csajt is odatettek csak hogy vonzzák be az embereket ... aztán ott csapkodja a saját kamu iPhone telefonját az asztalhoz (nézd ez nem törik stb. dumával) biztos vagyok benne hogy az valami kamu szifon aminek nem törik a kijelzője, különben elég sokan elhiszik ami látnak !
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro Max Deep Purple 256GB IOS16 100% Akku
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T pro 256GB nagyon szép állapotban garanciával
- Apple iPhone 16 - 128GB - Teal szín - A3287 - ÚJ-BONTATLAN! - AKÁR MÁSNAPI KISZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy A53 5G - SM-A53 - Fekete - 6GB/128GB - ÚJ-BONTATLAN! - AKÁR MÁSNAPI KISZÁLLÍTÁS
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Honor 90 512/12GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest