- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
válasz
footy #320094 üzenetére
Én xiaomi buds 3T pro-t használok, és igen, ez tudja amit írtál. Csak ha a telefonon veszed fel, nem a fülesre teszi egyből. Tehát: füles mind a 2 eszközhöz csatlakozik, pc-n nézem a filmet. Bejön egy hívás, a fülesen a hívás hallható. Ha a fülesen veszem fel, ott fogadja, ha telefonon, a telefonon, és át kell rakni fülesre a hívást. Hívás végén meg megy tovább a film.
-
Pfiucska
aktív tag
válasz
footy #231978 üzenetére
Nekem 2020 SE van, teljes mertekben tudom ajanlani ha a meret eleg neked ( szerintem baromi kenyelmes az egykezes hasznalata ) es az akksiido is elegendo szamodra. Jo fenyben patent kepeket lo, a 11 proval hasonlitgatjak a youtuben, persze sotetben mar nagy hatranyban van.
A homegomb nagyon kenyelmes de ezt ugy mondom, h nem volt meg face ID-s telefonom. 3 ev alatt szerintem ezzel a teloval semmi gondod nem lesz, maximum egy akksit kell cserelned ha napkozben rakell toltogetned mert nem lenne eleg neked a kijelzoido de az nem draga. (Mondjuk ilyen idotavnal ez az Xs-nel is szoba jon) -
kalanchoe
senior tag
válasz
footy #231978 üzenetére
itt szerintem elsősorban a design, ami dönthet, hiszen gyorsaságban mindkettő elég jó. nekem mondjuk az SE kényelmesebbnek hat, mint mondjuk egy Xs vagy egy 11, jobban preferálom a régebbi design-t és a home gombot, szerintem az egyik legjobb. kamera igazándiból szerintem az SE-ben sem rossz, legalábbis engem nagyon meggyőzött, szép fotókat lehet vele készíteni, főleg rawban. persze az Xsnek a második kamera nagy előnye lehet, ha azt kihasználnád. szerintem ezeket mérlegelve érdemes dönteni, attól függően, hogy neked mi fontosabb és mi éri meg jobban.
-
footy
addikt
-
-
vadászcsiga
félisten
Ha nem működik a touchscreen az egyértelműen garis probléma. E71-en is lehet ilyen probléma, sőt.
Ilyeneket az enyém nem produkál. Még sohasem volt olyan hogy ne tudnék felvenni egy hívást, szerintem azonnal cseréltesd.
kali
De miért kéne törölni? Amíg nem olvastam erről nem tudtam hogy elmenti, hónapok óta használom az ios6-ot de semmi kár nem ért emiatt. Talán a tárhelyet csökkenti de nekem fele sincs kihasználva így emiatt sem aggódom.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Lexus, Toyota topik
- Opel topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest