- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sly189
senior tag
Sziasztok. Sokat gondolkoztam hogy az iPhone 11 után váltsák e 16 Pró-ra, vagy inkább android. Egy funkció ami nagyon hiányzott végre bele rakták az iOS18-ba Vagy ez eddig is volt csak be kellett volna kapcsolni valahol?
-
Sly189
senior tag
Sziasztok, valakinek van infója arról, hogy Kínában (Shanghai) az iPhone-t megéri-e venni? A modell működőképes hazánkban? Hamarosan megyek ismét, már a 16-os széria bemutatója után, és gondolkodom, hogy ott kéne megvenni.
-
Sly189
senior tag
Sziasztok,
feleségem a 3. kijelzőjét is betörte iPhone SE2020.
Honnan érdemes rendelni kijelzőt? (esetleg akkumulátort is).
Tudnátok javasolni webshopot, ahonnan rendelhetek hozzá pótalkatrészeket? -
Sly189
senior tag
Sziasztok olyan emberek tapasztalatát keresem akik érzékenyek a PWM modulációval működő kijelzőre. Korábban Galaxy S 22 ultra volt borzasztóan fájt tőle a fejem és a szemem. Jelenleg egy iPhone 11-et vásároltam ami IPS kijelzős, ezzel nem fáj semmim. Azt tudom hogy az újabb iPhone pro modellek 480 Hz- körüli moduláció val rendelkeznek. Talán Dc dimminggel is(?)Ez már kevésbé bántja a PWM érzékenyek szemét?
[ Szerkesztve ]
-
Sly189
senior tag
Sziasztok, megint én, iCloud-al kapcsolatban.
Valami nekem nem akar összejönni. A mellékelt képen bal oldalt látszik a Windowsos iCloud tárhelyem, jobb oldalon pedig amit webről, vagy az iphoneomról látok. Jobb alsó sarokban "nemrég frissítve"... ahhoz képest több napja ez a helyzet.
OneDrive Nál nincs problémám. Itt viszont szivat. Mi lehet a baj? -
Sly189
senior tag
Sziasztok, előfizetem iCloud tárhelyre, szeretném a cuccaimat felmásolni.
Letöltöttem a windowsos applikációt, belehelyeztem a fájlokat. Mikor fogom látni őket webes felületen is? Mikor szinkronizál? :-\
-
Sly189
senior tag
Sziasztok iCloud.com domain e-mail cím helyett lehet másik at választani valahogy?
-
Sly189
senior tag
-
Sly189
senior tag
Sziasztok. Gondban vagyok. Jel kódotomat elfelejtettem mert mindig touchid val léptem be és régen volt mar a telefonom kikapcsolva. Milyen módszerrel tudom vissza állítani a telefont? Egyenlőre meg a rendszerben vagyok de ha újraindul akkor gondban leszek ... A kényelem hátránya
-
Sly189
senior tag
válasz maximilian4 #136953 üzenetére
Ezt a ProCamera -t vettem meg végül. ProCam 3 se rossz, majd egyszer lehet befizetek arra is
-
Sly189
senior tag
Sziasztok, melyik a legjobb kamera alkalmazás amiben...
... lehet a záridőt és a többi finomságot állítani?
Akár ingyenes, akár fizetős!
-
Sly189
senior tag
Sziasztok!
Helyproblémával küszködök. Jól tudtam hogy a 16GB-os verzió mennyi szabadhelyet kínál, de most úgy érzem hogy valami nem stimmel. Legfrissebb iOS-van rajta. (iPhone 5S)
Mellékelem a belsőtárhelyes info képet.
Mi lehet a baj??
Telefonon szinte semmit se tárolok a zenéken kívül. (Apple Musicról letöltött dalok)
Képeket azonnal felhőbe, stb...Ha szemmel gyorsan összeadom, nem jön ki a tárhely...
-
Sly189
senior tag
Apple music al letöltött zene offline is hallgatható ?:/
Vagy inkább spotify?[ Szerkesztve ]
-
Sly189
senior tag
Sziasztok,
iTuneson keresztül a korábban iPhone ra tett zenét vissza lehet valahogy tölteni PC-re?
-
Sly189
senior tag
Hol tudok beállítani adatforgalom figyelést ?
-
Sly189
senior tag
Melyik böngészőt használjam? Safari Chrome? És miért ? Melyik a gyors és adatforgalom kímélő ?
[ Szerkesztve ]
-
Sly189
senior tag
Tudtok esetleg olyan puha szilikon jellegű tokot ajánlani, ami vékony - áttetsző és esetleg a portokat is takarja? Ha igen honnan érdemes megrendelni?
-
Sly189
senior tag
Sziasztok, két kérdésem lenne.
1. Amikor nem használom a telefont (kikapcsolom a képernyőt) előtte a home gomb kétszeri megnyomásával kilépegessek az előzőleg megnyitott appokból?
2. Messenger üzenet írásakor space és a return gomb körül nincs pont karakter "." azaz nem tudok "." és "," írni. Csak ha átmegyek a bal alsó gombbal a számokhoz. Chrome böngésző használatakor viszont van "."
iPhone 5S
-
Sly189
senior tag
Sziasztok,
sikerült megcsípnem egy iPhone 5S-t.
Kérdésem az lenne, hogy 2A-es töltővel tölthetem? ( előző telefonom gyári Samsung S4 töltője ) -
Sly189
senior tag
-
Sly189
senior tag
Sziasztok.!
Érdemes még iphone 5S t vásárolni? Vagy inkább gondolkozzak egy újabb típuson? 5S mérete és dizájn jobban tetszik mint a 6)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest