- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Magisk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- Nagyon odapakolhat a Snapdragon 8 Elite 2
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bnorci71
addikt
-
válasz
V-I-D-A #150017 üzenetére
Most teszteltem, működik. Rákattintottam az elsőre, legörgettem az aljára az utolsóig hogy valamennyit kijelöljem, majd fogaskerék és exportálás. Kész.
A Google nem mindig szereti, ha több száz kontaktot behívsz, szóval próbáld több lépésben, 100 alatti mennyiségekkel.
-
d@minator
addikt
válasz
V-I-D-A #104155 üzenetére
(#104156) KOHO: Több helyen olvastam még a múlt héten, hogy a Watch előtt egy héttel megjelenik pl. itt is.. A BGR.com-ra hivatkoznak de ott nekem nem egyértelmű azért kérdeztem hátha valaki itt többet tud.
Azt is írják, hogy az iOS9 nem lesz major update lehet, hogy a 4S-ek megkapják?! -
Speedy7
tag
válasz
V-I-D-A #101744 üzenetére
Hívásnál csak annyit ír ki, hogy "Incoming call" Régebben kipróbáltam egy Note2-vel is, úgy emlékszem hogy ott kiírta a hívót. A zenelejátszó esetén csak a beépítettet támogatja, Spotify, TuneIn Radio nem ment vele. E-mait nem próbáltam, az alkalmazásában külön kellene regisztrálni az e-mail címeket, tehát valószínűleg nem használja az IOS-es Mail-t. Az idő szinkronizálás viszont jól működik. Annak ellenére, hogy én kedvelem, nem sok racionális érvet tudnék felhozni a megvásárlása mellett, figyelembevéve az árát.
-
Speedy7
tag
válasz
V-I-D-A #101702 üzenetére
Nekem egy GB-6900B-m van, amit kb. 1 éve használok előbb 5S-sel, majd 6-tal. Én gyakorlatilag csak hívásértesítésre használom, a hívót sajnos nem írja ki és az sms-ről sem értesít.
Korábban Androidhoz használtam Sony MBW-150-et, majd Smartwatch 1 és 2-t, azoknál sokkal kevesebbet tud és drágább is, viszont nem kell gyakran tölteni. Specifikáció alapján 2 évet bírna, nekem kb. év után merült le, de garanciában cserélték az elemet. Mostanában láttam MediaMarkt-ban Cogito (korábban Cookoo) órát, ami hasonló és működik IOS-el is. -
Lacikaa9988
tag
válasz
V-I-D-A #100179 üzenetére
Minden nap kiveszem a tokból,alaposan áttörölgetem,köszi a választ
Ja és még egy kérdés:
Pár hete vettem az iPhone 4S-emet,itt hardveraprón használtan,amikor bedugom a töltőkábelt a telefonba,akkor ide oda tudom benne mozgatni,szóval nem szorul bele teljesen,féloldalasan áll benne,de középre tudom igazítani.ez miért van?Az USB kábel a ludas,vagy maga a telefonnak az usb bemenete?Lehet,hogy tisztítani kéne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! No RGB Számítógép játékra! I7 6700K / GTX 1660Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- www.iking.hu - Apple iPhone 14 Pro Max 100% - 128 GB, Space Black - Használt, Karcmentes Állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest