- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
válasz V-I-D-A #153951 üzenetére
Messenger nagyon lebutítja, mindegy is, hogy asztali gépről, vagy telóról küldöd, csak a FB-ra feltöltött képek lehetnek eredeti méretűek, bárhonnan is küldöd. FB videók meg mindenképpen katasztrófa, akkor inkább már YT-ra és azt linkelem én is.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Noxy
veterán
válasz V-I-D-A #153956 üzenetére
Kapcsold be az iCloud fotó megosztást.
A kiválasztott képet el sem kell küldeni. Elég csak a linket beilleszteni. A teljes méretű fotót, videót fogja látni.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz V-I-D-A #153599 üzenetére
[link]
Viszont az e-mail címeket bukod amit az iOS használ.
Nem parancsikont törölsz mint a Win-n hanem a komplett alkalmazását minden összetevéjővel eggyütt.
Ha unatkozöl próbáld meg. Legfeljebb visszarakod mentésből.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
bnorci71
addikt
válasz V-I-D-A #150012 üzenetére
beállítod a gmail címedet a telefonon és azt adod meg szinkronizációnak
Elism
nekem így sikerült
zenéket behúztam az iTunesbamajd telefon hozzádug a géphez megjelenik fent a telefonocska ikon rákattint
bepipálod miket szinkronizáljon és szinkrongombhát nem egy win/robot drag&drop
[ Szerkesztve ]
"If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
TigerCat
nagyúr
válasz V-I-D-A #150017 üzenetére
Most teszteltem, működik. Rákattintottam az elsőre, legörgettem az aljára az utolsóig hogy valamennyit kijelöljem, majd fogaskerék és exportálás. Kész.
A Google nem mindig szereti, ha több száz kontaktot behívsz, szóval próbáld több lépésben, 100 alatti mennyiségekkel.
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
heidrich
senior tag
-
joccadoki
senior tag
-
-
d@minator
addikt
válasz V-I-D-A #104155 üzenetére
(#104156) KOHO: Több helyen olvastam még a múlt héten, hogy a Watch előtt egy héttel megjelenik pl. itt is.. A BGR.com-ra hivatkoznak de ott nekem nem egyértelmű azért kérdeztem hátha valaki itt többet tud.
Azt is írják, hogy az iOS9 nem lesz major update lehet, hogy a 4S-ek megkapják?! -
Speedy7
tag
válasz V-I-D-A #101744 üzenetére
Hívásnál csak annyit ír ki, hogy "Incoming call" Régebben kipróbáltam egy Note2-vel is, úgy emlékszem hogy ott kiírta a hívót. A zenelejátszó esetén csak a beépítettet támogatja, Spotify, TuneIn Radio nem ment vele. E-mait nem próbáltam, az alkalmazásában külön kellene regisztrálni az e-mail címeket, tehát valószínűleg nem használja az IOS-es Mail-t. Az idő szinkronizálás viszont jól működik. Annak ellenére, hogy én kedvelem, nem sok racionális érvet tudnék felhozni a megvásárlása mellett, figyelembevéve az árát.
-
Speedy7
tag
válasz V-I-D-A #101702 üzenetére
Nekem egy GB-6900B-m van, amit kb. 1 éve használok előbb 5S-sel, majd 6-tal. Én gyakorlatilag csak hívásértesítésre használom, a hívót sajnos nem írja ki és az sms-ről sem értesít.
Korábban Androidhoz használtam Sony MBW-150-et, majd Smartwatch 1 és 2-t, azoknál sokkal kevesebbet tud és drágább is, viszont nem kell gyakran tölteni. Specifikáció alapján 2 évet bírna, nekem kb. év után merült le, de garanciában cserélték az elemet. Mostanában láttam MediaMarkt-ban Cogito (korábban Cookoo) órát, ami hasonló és működik IOS-el is. -
Edi77
őstag
válasz V-I-D-A #100907 üzenetére
Ez a beszólás minek kellett? Most komolyan? Mindenkinek lehet valami dolog, ami megmozgatja fantáziáját, mindenkinek más tetszik és másra van szüksége. Ezért nem kell ilyeneket beszólni
"Érdemes aszerint élni, amiben hiszel, mert különben előbb-utóbb abban fogsz hinni, ahogy élsz."
-
Lacikaa9988
tag
válasz V-I-D-A #100179 üzenetére
Minden nap kiveszem a tokból,alaposan áttörölgetem,köszi a választ
Ja és még egy kérdés:
Pár hete vettem az iPhone 4S-emet,itt hardveraprón használtan,amikor bedugom a töltőkábelt a telefonba,akkor ide oda tudom benne mozgatni,szóval nem szorul bele teljesen,féloldalasan áll benne,de középre tudom igazítani.ez miért van?Az USB kábel a ludas,vagy maga a telefonnak az usb bemenete?Lehet,hogy tisztítani kéne?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- ASUS notebook topic
- Sorozatok
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Total Commander
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Politika
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
- Apple iPhone 15 Pro , Blue Titanium , Usa ( eSim ) modell, kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest