Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Totheground
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Miért, mi a baj a 2Do syncjével?
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Megvan

-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Ha ráérek sajnálak
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mela Kehes
addikt
App érkezett (80 kredit).
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Most, hogy vettem iPad-et és fontos a szinkronizálás, visszatértem a gyári emlékeztetőhöz. Lehet kiszorítja a 2 Do-t. Na-na!
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
A szándék meg volt

-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Csak nem megint egy jegyzet program?
Gondoltam megnézem és segítek, ha tudok. Azt hittem ingyenes... így nem megy. 
-
vadászcsiga
félisten
Hosszú keresgélés után letöltöttem a Meernotes appot hogy lecseréljem a beépített Note-ot, van benne dropbox sync de sehogy sem tudok gépről jegyzetet visszaszinkelni. Valaki nem használja véletlenül?
-
Sziasztok! Tudnátok olyan programot ajánlani amivel akár iPhone akár iPad használatával a Facebookon tudok csetelni? Az a helyzet, hogy van egy "Osztálytársak" nevű csoport akikkel szoktunk írogatni egymásnak. A sz.gépen nincs gond, ott megy. A két mobil eszközön akármilyen programmal lépek be a Facebookra a csoportot nem látom csak a barátokat, ismerősöket. Tehát egyszerűen nem tudom használni. Ha a böngészőből lépek be, Safari vagy Opera akkor állandóan a mobil nézet van és ott sem lehet a csoportot kiválasztani. Persze ha a barátokkal akarok csetelni akkor mindegyik program jó, de csoportra nem. Van valamilyen megoldás?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Juhuhuhuuuuuuu!

-
gzbotii
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Hetfon valoszinu lessz egy 3G-m (is) arra segithetnel par jatekkal

-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Ráadásul az enyémen 1100, a feleségemén meg 1435 pont vár elköltésre

-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Majd én segítek elkölteni.

Valmiféle szavazást kellene tartanod, hogy melyik programot töltsd le és utána kisorsolni. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Igen ahogy az egyik fórumtárs csinálja, most nem jut eszembe a neve. Így hogy nincs már az appok közt az iPhoto amire hajtottam én sem tudom mit csináljak a pontjaimmal még várok hátha vissza kerül.
-
eszgé100
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ez csak flash videókat játszik le, abból sem mindet, sajnos a puffinról ez ugyanez elmondható, és cserébe meg iszonyat lassú is
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Jobb lenne, ha elárverezne valamilyen programot.

-
vadászcsiga
félisten
Nem éri meg én már "megvettem" de nem használom mert ahol szükség lenne a flash-re amit állítólag tud ott nem teljesít jól. Akkor inkább a Puffin browser bár az meg akad még 4S-sen is. Lényeg a lényeg nekem abszolút megfelel a Safari.
Ha nem tudod mire elcseszni a kreditjeidet vedd meg, egynek jó. -
Mela Kehes
addikt
Reflex. Meglátom a kredit, app, érkezett szavak közül az egyiket és uhgrok is a freemyapps-ra.
Persze, gondolkozás nélkül. Pedig nincs is konkrét célom jelenleg.
A Skyfire-t nem ismerem, én a Dolphin-t használom. Ha már itt tartunk, Dolphin-ban hol lehet beállítani, hogy megjegyezze a jelszavakat? -
gzbotii
nagyúr
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Jott egy 260 kredites... es mar egybol rohantal a honlapra
?Mas. Lattam, hogy 420(?) kreditert van a Skyfire bongeszo. Megeri azt a penzt egyaltalan?
Magyaran mivel jobb mint a tobbi. Ha jobb.. -
gzbotii
nagyúr
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Nallam ma jelent meg
-
gzbotii
nagyúr
Jott egy 260 kredites szponzor app: Alien Family
-
norbi2010
őstag
Valaki nem tud egy olyan lejátszót amivel lehet hangsávot váltani?Letöltöttem ez OPlayer lite-ot de ott nincs ilyen.
szerk.:találtam,aceplayer tudja

-
mondomén
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Ezt hát, ráadásul mindig akkor veszem észre, hogy van új sponsor app, mikor 3g-n vagyok. Aztán parázhatok, hogy el ne tűnjön míg haza érek.

-
vadászcsiga
félisten
Jóarcú leárazott budget app: iDesp Money - Budget control
-
szabopali
aktív tag
ingyenes a Royal Envoy a HD is iPadra mondjuk arra 223MB

-
mondomén
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Én semmire, de 50giga azért mégis 50 giga.
Van még egy pár ilyen felhős cucc amire regisztráltam, de csak dropbox-ot használom néha. Majd fejlesztgetik őket és biztos jó lesz valamire... -
Mela Kehes
addikt
Még mindig ezen a box.net-en gondolkodom. Ki mire használja? Biztonsági mentésnek van külső winchesterem, apróbb dolgoknak ott a dropbox. Ha zenéket teszek fel, azt is le kell tölteni, mielőtt hallgatom. Az nem tart el egy ideig, mire lejön egy album?
-
szabopali
aktív tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Ok, a 60 nap az elfogadható, pedig hát nem mindegy h mikor vásárolom le?! mind1!
Akkor most gyorsan megkell vennem a "deszkát" is! arra hajaztam, h gyűjtögetek és arra vásárolok! ejj ejjj!Az iPhotot azt nagyon sajnálom(nám)! Ha nem teszik vissza akkor vennem kell olyat amit második körbe gondoltam, nehogy levegyék azt is?!
-
Mela Kehes
addikt
válasz
szabopali
üzenetére
Amikor belépsz, akkor a jobb felső sarokban írja, hogy a 60 napnál régebbi kreditek elvesznek. Valami ilyesmi. Ennek csak annyi a lényege, hogy ne gyűjtögethesd két évig és akkor egyszerre költenéd el.
A iPhoto-val kapcsolatban nincs ötletem, én még meg sem néztem nekem ott van-e. -
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem szerettem ki belőle.

Amúgy értem, hogy mit mondasz. Csak a lassulgatások néha bosszantóak tudnak lenni. Amíg nem jön erre gyógyír, addig visszatértem egy gyorsabb szoftverre. Ami meg azért nem 100%-os mert külön-külön vannak (több helyet foglalnak feleslegesen).
De icecave mondta jól, hogy nincs tökéletes szoftver. Bár a calvetica idővel az lesz.
(egyébként a taskokhoz nem rendelhető emlékeztető jobban zavar, mint a lassulás)Csak pl.: a Money IQ-ból sem szerettem ki, csak nincs ipadre. Az univerzálisak között a Pocket Expense, a szifon only közül meg a Money IQ a legjobb.
Nagyon jó az Agenda Calendar, mint naptár, a Due is nagyon jó emlékeztető. Nekem a kettő együtt 100% jó, de egy szoftverben lenne rájuk szükségem. Erre jó a Calvetica, ami még 80%-on áll, de 100% lesz egymagában, ha frissítik.
Az agenda és a due külön-külön 100%.
-
vadászcsiga
félisten
Én visszatértem a Agenda Calendar+Due párosra
Javasolnék valamit, vagy megfogadod vagy nem: miután megveszel egy appot teszteld nehány napig, hétig es ha tenyleg bevalik csak utana aradozz róla mert így komolytalanná válsz. Félre ne érts jó hogy beírod a tapasztalataidat csak hamar kiszeretsz belőlük miután az egekig magasztaltad.
-
DanielK
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Igen és lejátssza. A fájl méret van meghatározva, azt hiszem. Az pedig max 100MB.
-
Mela Kehes
addikt
A box.net-et használóktól érdeklődnék. Meg lehet róla nyitni mp3-at? Illeteve a múltkor a feltöltésemmel is volt némi zavar. Asszem nem hagyott csak meghatározott számú mappát feltölteni. Én még az elején regisztráltam, szóval van 50 giga helyem és szeretném kihasználni. Pláne, hogy a quickoffice is látja.
-
DanielK
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Nekem az a legjobb bevásárló lista program. Kinek a pap... 
-
DanielK
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Arra a ShopShop még jobb!
És az is ingyenes! -
Mela Kehes
addikt
A Fit Memo-t megtartom bevásárlólistának. Még egyszerűbb mint a Clear
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Pont ezt akartam írni, hogy csak 3 soros jegyzet fér el benne. Pedig jó lenne több is... Lehet megveszem, mert nekem jó ha látom, hogy mennyi jegyzetem van és azokhoz mér emlékeztetőt is tudok rendelni... Erősen gondolkodom... A gyári sem rossz, csak a badge hiányzik, meg az hogy lássam egymás alatt és ne csak az első pár karakter. Na mindegy.
-
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Egész jó!

Én visszatértem a Agenda Calendar+Due párosra. A Calveticaval az volt a problémám, hogy a taskokhoz még nem lehet emlékeztetőt beállítani és néha belassul a program (úgy mint droidon szokták
). Ha ezt a kettőt megoldják, akkor viszont kivált két programot is. 
-
válasz
Mela Kehes
üzenetére

Leszedtem iPad-ra, iPhone-ra, így megvan a 2 program, amit szerettem volna: iPadra a Goodreader (iPhone-ra megvettem már jó régóta), és az iPhoto, ezt mindkettőre felteszem, de csak iPadon fogok vele "szenvedni".

-
Mela Kehes
addikt
iPad-re érkezett egy 260 kredites app!
iPad-est nem szoktam írni, de ez durva. Egyből meg is van végre a Real Racing 2 HD.Szerk.: Most hogy elindítom, kiderūlt, hogy iPhonos!! Siessetek, nem tudom meddig lesz fenn!
-
Mela Kehes
addikt
Elég jó emlékeztető. Egyszerű és free. Logged
-
vadászcsiga
félisten
Jónak tűnő kamera app, zoom-mal. Az elkészült videót meg is vághatjuk, elegáns főcím meg stáblista is tehető bele:
Video Camera -
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Elsőre nagyon jó. Ezekből sosem elég.

-
vadászcsiga
félisten
Jópofa emlékeztető app: FIT Memo

-
vadászcsiga
félisten
-
DanielK
addikt
Voiceman, Dataman - jb nélkül méri a perceket és az adatmennyiséget.
Szép elképzelés és igazából teszi a dolgát, de ha mindent mérni akar az ember ezekkel a programokkal, akkor nagyon gyorsan merül a telefon. (Valamit valamiért, de nekem azért ennyire nem fontos a mérés - Vodafone-nál két katt a neten és látom, mennyit használtam eddig.) ~1óra alatt ~10% esett...
Amíg az Apple nem változtat valamit az iosen, addig ez ilyen lesz jb nélkül.
Nem értem, hogy miért nem tud az Apple egy normális adatszámlálót integrálni a rendszerbe?
A gyári pl a ki és bemenő hívásokat is számolja, holott a bejövő engem ilyen szempontból nem érdekel.
-
eszgé100
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Mi az a flashcard app?
-
mondomén
őstag
Ingyenes a home sheep home 2.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Az biztos, hogy kell egy angol tudas hozza. Sok olyan szo van benne amit meg eletemben nem hallotam.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Az elejen en is igy altam hozza...mi a fene ez a top app-ok kozott?

Aztan lattam MA-tvben, kiprobaltam. Most tetszik. Erdekes jatek. Bar valoban kicsit ovis szinten van.. muris, hogy felnottek a 80-100e telefonjukon ilyen szintu jatekot nyomnak, de talan ezert is erdekes
-
vadászcsiga
félisten
Igen már pár napja volt az a frissítés azt hittem végre kijavítja a hibákat de nem. A magyaritason kívül nem kommunikaltam vele, megköszönte de ennél több nem történt. Mostanában semmi idom nincs erre ha gondolod írj neki, akkor ezek szerint ezt is megvetted

Család, munka, most beiratkoztam intenzív németre is úgyhogy kész vagyok. Németről jut eszembe, szótanulás végett flashcard app miatt hozzáadtam a billentyűzethez a németet hogy legyen ä meg ß és baszki felajánlja a nemet szavakat. Imádom ezt a telefont, feleségem után ő a kedvencem. Ha öregszünk lehet megcserelodik a sorrend
-
Frissült a Pocket Expense (régebben volt róla szó), 3,99 EUR -> 0,79 EUR
-
DanielK
addikt
vadászcsiga az általad linkelt ActionToDo frissült. Nem mondhatnám, hogy érdemi frissülés volt.
Írtad nekik esetleg, hogy jó lenne, ha hétfővel is kezdődhetne a hét? Illetve hogy jó lenne könnyebben emlékeztetőt tenni egy-egy to-do-hoz? Most annyira gáz, beírok egy todot és mutána még nyomkodhatok rá, hogy hozzávágjak egy emlékeztetőt? Gyors a program, meg tényleg nem rossz, na de így? A calveticaval felveszi a versenyt, ha ezek is belekerülnek. -
eszgé100
őstag
Meg tudnátok mondani, hogy az Angry Birds Rioban hol lehet a tollakat fellelni?
-
gzbotii
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
jol el lehet szorakozni vele neha. mostnig en is igy gondoltam. Mig ki nem probaltam
-
gzbotii
nagyúr
Valaki hasznalja a Draw Something nevu jatekot? Ha igen, es van kedve rajzolhat nekem is
Ott is gzbotii neven talatok meg -
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Töltöm
Köszönöm 
-
szabopali
aktív tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Kehes mindig megnevettetsz
!
"Keresek valamilyen programot, aztán rájövök, hogy nincs is rá szükségem." -
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem az ünneplés miatt kell, csak hogy tudjam. Mondjuk ennyi erővel kiírhatom a számomra érdekeseket is.
Mindig ez van. Keresek valamilyen programot, aztán rájövök, hogy nincs is rá szükségem.gzbotii: igen, HTC-m volt
-
gzbotii
nagyúr
Estleg van olyan bongeszo, ami betordeli a szoveget? Nem arra godnolok, hogy a hasabokat kettos koppintasra oldalszelessegre igazitja, hanem arra, hogy ha tobvabb nagyitom akkor is tordelje be. Eddig nem talatam erre alkalmas bongeszot (safari, opera, puffin, mercuryt probaltam)
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Mela Kehes
üzenetére
"Még a Diamond idejében megtanultam, hogy fölösleges programokat nem tárolok. "
most esett le, hogy valoszinuleg HTC Diamond-ra gondolsz.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Akkor próba szerencse ünnepeld mindennap, aztán vagy beletrafálsz vagy nem

Rejtvényfejtők napja, gátellenes világnap, romák világnapja
ezeket napokat hogyan ünnepled? -
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Az oké, de ilyen jeles nap majdnem minden nap van. Annyit nem akarok beírni.
gzbotii: Mire gondolsz?
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Miert, mi tortent>?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Engem olyan naptárféle érdekelne, ami a jeles napokat tartja nyilván
Írogasd be kézzel, aztán állítsd éves ismétlésre. Vagy várj amíg lesz ilyen app. -
Mela Kehes
addikt
válasz
Solar_Wind
üzenetére
Én sem használok 15 app-nál többet, de összesen sincs 30-nál több. Még a Diamond idejében megtanultam, hogy fölösleges programokat nem tárolok. Amihez régen nem nyúltam, azokat átértékelem, hogy szükség van-e még rá. Jópár játékot töröltem így le. Letöltöttem nagy lendülettel, hogy milyen jó lesz, aztán rájöttem hogy mégsem.
Ha már az ünnepeknél tartunk. Engem olyan naptárféle érdekelne, ami a jeles napokat tartja nyilván. Pl.: víz napja, Föld napja stb. Az sem lenne rossz, ha az adott naphoz kiírna egy népi hagyományt. Régen az rtl időjárásában mindig mondtak ilyet.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Solar_Wind
üzenetére
Nekem 51 drb, ezeknek 85% jatek, es ugy 20at hasznalok en es ugy 25 a barataim (rendszeresen)

(#600) vadászcsiga : nagyabol nekem is igy van

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- XIM 4 - Rendelés, tapasztalatok (Cronusmax, Venom X stb.), billentyűzet, egér használata konzolon
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Ubuntu Linux
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 pro max - 256GB - Desert titan - 95% - 2024 október
- Dell Precision 7770 17.3" FHD IPS (100% DCI-P3) i7-12850HX 16GB 512GB NVMe gar
- Logitech g29
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Samsung Galaxy S23 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nekem az a legjobb bevásárló lista program. Kinek a pap...