Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gordiann
őstag
válasz
univerzita
üzenetére
File kezelőből nekem a File Browser jött be. (Stratospherix)
Kezel felhőket is, de amit gond nélkül meg tudtam vele oldani és mással nem, az a gépemen levő file-ok rendezése, lejátszása.
SZERK: van próba verzió korlátozott, érdemes azt megnézni.
-
Gordiann
őstag
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Mindenképpen fizetős kell?

Egyébként már régóta nekem a Readdle cég Scanner Pro-ja jött be. -
Gordiann
őstag
válasz
Totheground
üzenetére
Katasztrófa ez, hogy mit művelnek.
Korrekt az Evernote, igazából mindenből a legjobb, de korlátozások egyre több és drága.
OneNote-ból sok minden hiányzik, de még mindig a legközelebb ez áll.
Próbáltam a Notebooks 8 Appot még, ami egészen okés, Dropbox-ot használja, txt/rtf/doc file-okként tartja a jegyzeteket, van Windowsra is (bár átírt program, fura kinézettel), de szóval nem az igazi...Az egyetlen jó út az Evernote, de ott meg a bajom, hogy beteszek egy képet a jegyzetbe és telefonra nem tudom lementeni a képek közé pl. (mert ilyen hülye "végtelen papír" hozzáállásuk van a Microsoftnál...)
-
Gordiann
őstag
válasz
r3dsnake
üzenetére
Az macera és amúgy is az ilyeneknek az a lényege, hogy bárhonnan eléred az összes fotód, de nem foglal helyet a telefonon...

szerk: Egyébként nekem Onedrive 1TB előfizetés miatt oda teszem fel őket, utána windows10 Fotó-appjában lehet nézegetni/szerkesztgetni őket asztali gépen, szinkronizál.
Korábban pedig iCloud Drive 50gb-ját használtam havi 0.99E-ért. -
Gordiann
őstag
válasz
üzenetére
Nem akarok beleszólni, de én úgy tudtam, hogy Amazon csak saját területeken stream-el.
Én Ausztriában élek, itt tök jól működik minden.
Amazon Music nem egy Spotify, Amazon Video nagyon korlátozott, de azért az jó. Szállítás szintén csak saját országban...Nem így van?
-
Gordiann
őstag
Üdv!
Nem tud valaki eBook olvasót, amelyik offline magyar-angol, magyar-német szótárt tartalmaz?
iPad-re kellene.Androidon meg tudtam oldani, iOS-en még sehogy nem találok sajnos, pedig nagyon kellene nyelvtanuláshoz...
-
Gordiann
őstag
Na végre működik nekem is, összegyűlt a 3000, gond nélkül vettem belőle egy 10 dolcsis store kártyát, amit el is költöttem

Itt hagytam abba én is szintén...
-
Gordiann
őstag
Nagyon nem működik nekem még mindig a FMA...

Kb 5x újratettem az iOS-t is, mindig benyomtam neki, hogy elfogadom a certificate-et, gyakorlatilag ezt ezután sehol nem találom... viszont:
- nem lehet Gift appokat érvényesíteni, nem kapom meg a pontot.
- az eddigi 2760 pontomért nem tudok semmit beváltani...érzékeli, hogy hány pontom van, de nem tudok semmit csinálni...
van még rajtam kívül így valaki?!?
Tök jól működött, kb 2.5 hete nem megy semmi.... :S(iPhone 3GS)
-
Gordiann
őstag
Sziasztok!
Tud valaki olyan kamera --) videófelvétel (nem fotó) appot, ami képes CSAK AE Lockolni?
A gyári Camera app csak egyben tud AF/AE lock-ot, és nekem az kéne hogy videó közben működjön az autofocus (de a fénymérés ne változzon...)!!!??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Fujifilm X
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 32GB, 2TB SSD, RTX 5070Ti
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)