Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
Apa kezdődik...

-
vagamo
őstag
-
vagamo
őstag
boccs, hogy beleszólok, de mik ezek a kreditek amikről beszéltek?
hol és miért lehet kapni, hol működik ez?köszi
-
b4zsi-
őstag
válasz
adnoctum18
üzenetére
Én még akciósan vettem meg a Gta3-t 380 kreditért de még annyit se ért meg nekem:S. Nekem nagyon nem jött be az irányîtás.
-
máyköl
veterán
Nah, csak visszajönnek szépen...
Nyomhatnának még több gift appot, mert most megveszem a fifát és a modern combat 3 -at, és nincs tovább, mindent megvettem amire szükségem volt. (iphoto, imovie, gangstar rio, gta3, real racing 3, angry birds, fruit ninja, fruit ninja puss in boots, doodle jump, infinity blade)Berakhatnák mondjuk az oplayert, asphaltokat, need for speed sorozatot, meg sok egyéb hasznos appot.
A baj az, hogy az egészet az USA -nak szánják, így nyilván nem fognak berakni egy frankó német-magyar szótárt... -
Blaise
veterán
Újra feltűnt az iMovie a listában...hátha valaki le akar rá csapni.
-
DanielK
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
És beletekerni is tudsz? Vagy léptetni?
Csak mert most kipróbáltam az iFiles-t, és ugyanezeket tudja, amiket írtál. Így viszont nem hiszem, hogy beruházok majd a goodreaderre. Az ifiles már a kezdetektől megvan. -
Mela Kehes
addikt
válasz
DanielK
üzenetére
Nem fogsz csalódni, mondjuk a kredites rendszerben simán megérte, de ezek után megkockáztatom, hogy meg is venném ha úgy adódna. iPhone-ra viszont nem tudom, mert olyan kis képernyőn nem tudom mi látszik. Folyton csak görgetni kellene.
Kezelei a Dropbox-ot, Box-ot, SugarSync-et, Google Docs-t. A zenéket pedig egy általad kijelölt, vagy létrehozott mappába letölti és úgy folyamatosan, akár az egész albumot lejátsza. Én két számmal próbáltam eddig, simán átugrott az első után. Ajánlom!
-
DanielK
addikt
válasz
icecave
üzenetére
Én az úton mindent beállítottam. Egyébként a 2 donak több a beállítási lehetősége, szóval nem vészes. Én ezeket használom: Naptár, Évfordulók, Teendők, Jegyzetek, Bevásárló lista és poénnak egy Napló is. Nekem az tetszik, hogy ha ezekre külön-külön megyek, akkor csak az adott dolgot látom a naptárban. De ha az összesre, akkor meg mindent látsz a naptárban! Persze a beállításaidtól függően, nekem a jegyzetek nem látszódnak a naptárban.
Mela Kehes: a goodreaderrel elgondolkoztattál, ez nagyon jó funkció. A boxot ismeri? A zenéket letöltöd először vagy streamelve tudja mindezt?
-
bongeszo
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
legalább nem kell gondolkodnia, hogy melyik legyen
-
vadászcsiga
félisten
válasz
adnoctum18
üzenetére
Lecsúsztál róla úgy tűnik. Mármint a GoodReader-ről.
-
adnoctum18
senior tag
Nem volt univerzalis, kulon van ipadre meg iphonera.
Mela Kehes(bajnok a nickneved
): Na hat meggyoztel a JoOlvaso-val kapcsolatban, az lesz ha kaparok ossze meg egy kis kreditet. Mondjuk lehuzasnak erzem hogy nem univerzalis, szal ha lenne egyszer deszkam szerezhetem meg ra ujra, de hat ez van.Vadaszcsiga: Nekem nem jott meg uj. Sot eltunt ez a karib szutyok is...
Blaise: Ja eltunt a rohadtja, erzi hogy redeemelni akarjuk!

Vadaszcsiga 2: Ja, latom, remelem nem vegleg vettek le csak per pillanat nincs. Ha meg vegleg akkor csunyan igyjaras van.

-
vans?
őstag
En is a GoodReaderrel szemezek, osszejott a kreditem ra. Kerdes, hogy megeri-e? Ha ket nappal utana felrakjak mondjuk az iPhoto-t, foghatom a fejemet... Es meg egy kerdes: univerzalis az app?
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
iPad 2-re van olyan app ami a gyáritól nagyobb bitrate-tel vesz fel hangot videózásnál? Olyasmire gondolok, mint Androidon az lgCamera.
-
Mela Kehes
addikt
Ez nálam is így van.
adnoctum18
Nekem voltak fenntartásaim a GoodReader-rel, de nagyon jól bevált. Még jó, hogy hallgattam a fórumtársakra. Az Asterix képregényeimet simán tudom nézni, pedig jpg formátumok. Nem kell iPad-en tárolni, kezeli - többek között - a Dropbox-ot és onnan letöltöm ami kell. Az mp3-akat is gond nélkül viszi. Nekem megvan a GTA3, de úgy gondolom játékra nem fogok több kreditet áldozni.
-
norbi2010
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nekem nem,azt mi alapján dönti el hogy kinek mikor adja be

-
máyköl
veterán
Valamiért iPademre megjönnek az appok, iPhonomra meg nem...

-
vadászcsiga
félisten
válasz
adnoctum18
üzenetére
Türelem meg lesz az, egyébként most jött egy Keek nevezetű sponsor cucc.
-
adnoctum18
senior tag
Kivan a bré az FMA-tól, 10 kredit kéne a 1300-hoz, de nyilván nem adja meg a Karib tenger kalózai gagyiságra a megígért 125-öt. Én meg így most maradtam bénán.
Na mindegy úgyis el kell dönteni, hogy Goodreader legyen vagy GTA3.
Annyira dícséritek itt ezt a Goodreadert, de miben jobb mint egy Dropbox vagy egy Ibooks pdf olvasója? -
vadászcsiga
félisten
válasz
icecave
üzenetére
Ez a bajom nekem is vele. Olyan mint a körzeti orvosnál az aktaszekreny

Ráadásul nekem nem lenne ennyi mappa hasznalatban work, home stb. úgy meg hülyén néz ki hogy van 2. Ezért jó nekem a TaskFlow egyelőre, bár kicsit haragszom rájuk mert nem írtak vissza remelem nem soká jön hozza frissítés. -
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Gondoltam egyet és kipróbáltam a GoodReaderrel. Simán működik, ha vége az első számnak, automatikusan kezdi a következőt.

-
DanielK
addikt
vadaszcsiga, icecave:
A Due-t lecseréltem. Utaztam buszon ma Szilvásra (cirka 3 óra Pestről) és unatkoztam közben. Sokszor kacsintgattam már az Avesome Note-tal, de most le is töltöttem. Nekem nagyon megérte!
Naptár, Teendők, Jegyzetek, Bevásárló lista stb
Mindezeket egyszerre is lehet látni egy naptárban, vagy akár külön-külön is!
Ez kellett nekem! Egy programban van minden. Nagyon jó! 
Badge is van (mai + elmulasztott) -
FefeeX
veterán
Srácok, nem volt korábban Cut the rope experiments HD? Csak mert most nincs, és nekem az kellene...
Főleg hogy kivették az iMovie-t meg az iWork-öt... -
válasz
norbi2010
üzenetére
Jaja: Amúgy én tegnap telón szereztem vagy 500-550 pontot (4-5 alkalmazás)
Csak jöttek és jöttek a programok... Mire az iPadhez nyúltam volna, addigra már el is tűntek xD2000 alatt voltam telón, most pedig van 2460

iPaden meg egy vagy max kettőt ha be tudtam redeemelni...
-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Addig oké, az működik de én nem egyesével szeretném hallgatni. Például box.com-ra felmásolom a zenéimet és ha olyat szeretnék hallgatni (egész albumot) ami nincs fent a telefonon, akkor szinkronizáció helyett onnan letölteném. Nem fontos, hogy a gyári lejátszóba menjenek, azért keresek erre külön lejátszó programot. Ha van.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
A box.com appban nincs beépített lejátszó? A Dropboxban van ha jól tudom tehát ha raboksz egy zene fájlra lejátssza azt.
-
FefeeX
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
phonedrive? ja hogy az a box... azt sajna nem tudom... hacsak nincs benn olyan lehetőség, hogy nyisd meg más appal...

-
Mela Kehes
addikt
Létezik olyan program, ami hasonló mondjuk a GoodReader-hez csak zenével? Box-on vannak zenéim és olyan lejátszó kellene, amibe bele tudom onnan másolni.
-
norbi2010
őstag
Ha valakit érdekel a Sky Gamblers:Air Supremacy 800 kredit.Én meg még hét elején meg akartam venni

-
mondomén
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Most nézem, nekem is jött kettő. Kalózos meg battle nations.
-
norbi2010
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Nekem mindegy,a lényeg az hogy pontot kapjak érte

-
norbi2010
őstag
Tegnap 3,ma 2 sponsor app jött,el se hiszem hogy a freemyapps-et használom

-
máyköl
veterán
Gondoltam elfogytak a reedem kódjaik, biztos hamar visszarakják...
-
vans?
őstag
De jo, hogy eltuntek az Apple appok, es a PvZ is, amik miatt ujrakezdem a fma-et... :|
-
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Igen, szóval érdemes fennhagyni még, amire nem ad kreditet egyből. Persze, volt olyan is, amit nem csak futtatni kell, regelni is, ha az app kívánja, mert figyeli, és addig nem kapsz pontot érte.
-
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Gondolom egyre többnél lesz ez, ezzel vezetve rá az embereket,hogy esetleg többször is adjanak esélyt az appnak, ne csak megvárják a 30 mp-et és delete.
-
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Főleg,hogy oda van írva az apphoz, hogy "credits by end of day"....
-
norbi2010
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Hát igen,pont mire kigyűlne a pont iPhoto-ra leveszik

-
norbi2010
őstag
Mi lett a Freemyapps-el?Ma már 2 sponsor appom is volt
-
FefeeX
veterán
válasz
icecave
üzenetére
"ami pénzed ott van nála, azt addig forgatja, használja az adott bank"
erről van szó kérem, hogy ezen felül az összes bank még próbál ott lehúzni, ahol tud (ráadásul külföldön ugyanaz a bank kussol és "ingyen" csinál szinte mindent, pont ezért)
A Citi-met ezért szeretem, ha nem kérsz SMS értesítést, minden ingyen van, ingyen utalok, bármennyit, bárkinek (egyelőre), ingyen veszek fel pénzt, bármilyen automatából, bármennyiszer, nincs a dombornyomott MC-nek sem díja, egyedül a kamat alacsony a betétre, ezért van mellette másik számlám, ahol lekötöm, ami nem a tőzsdén van
Hogy mi lesz ezután, azt meg nem tudom, az utalásokkal kapcsolatban azt olvastam, hogy csak a cégek esetében vonnak belőle adót (egyébként a lekötések miatti utalgatásomat jól megjattolnák, én meg írnék pár anyázós sort a pápaszemes huszárnak)
-
Semmi sincs ingyen... van, amelyik bank a havi számlavezetési díjba építi bele, ki van ez találva. Főleg,hogy azt mindenki elfelejti,hogy ami pénzed ott van nála, azt addig forgatja, használja az adott bank.
-
FefeeX
veterán
válasz
icecave
üzenetére
miafene??? ez elég brutálul hangzik, mondjuk citi-s és rafis kártyával sokszor vettem már le UC-s automatáról, és eddig sosem volt gondom vele
Majd egyszer próbálok a CIB-essel is... (bár nem sokáig lesz az már meg, mert szerintem az egyik leghulladékabb maffiabank, de ez szintén egyéni vélemény) -
válasz
Csabee.
üzenetére
Unicredit az amúgy is egy hulladék, már bocsánat. Egyszer Cib-es létemre vettem le pénzt Unicredites automatából, mert nem volt másik a közelben, erre jön az sms-t,hogy 1500 ft pluszban levonódott. Mondom WTF? Felhívom az ügyfélszolgálatot (Cib)? majd mondja a hölgy,hogy "Igen-igen, sajnos, az unikreitnél az ilyenek külföldi pénzfelvételnek minősülnek, visszakapom a zsét, 3 héten belül". Mondom remek, első, és utolsó kontaktom volt az Unikredittel az biztos.
u.i.: Magánvélemény, mielőtt még valakit véri sértenék

-
FefeeX
veterán
válasz
Csabee.
üzenetére
nem tudom milyen bankban vagy, de nekem pl a Raiffeisennél, a CIBnél és a Citinél is lehet látni a netbankban, hogy mennyi pénz került tényleg befizetésre, és mennyi van csak zárolva. Ami még csak zárolva van, azt nem fizetted ki, ott van a számládon (és nem tudom miért kell ezt minden héten elmagyarázni)
Adott esetben a zárolás feloldása (pl anno bnőm esetében, mikor egy idegen bank (értsd nem saját) automatája zárolt nála 40ezret, de nem adta ki) akár egy hónapba is beletelhet. Szerencsére azért ilyen hosszú időről többnyire nincs szó.
- amennyiben kártyával fizetsz, nincs átutalási díj (se paypalon, sem internetes kártyás fizetés esetében)
- nem kell mindig előre parázni, ha valami idegesít, max felhívod a bankod, és lenyugszol a negyed órás várakoztatás közben bejátszott gyönyörű nóták hallgatása közben
-
Csabee.
nagyúr
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ok akkor irok! Azt szeretne, elkerulni hogy veszek alkalmazasokat es duplan vonja le mindig.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Csabee.
üzenetére
Én nem ide írnék már a helyedben hanem vagy a banknak vagy egyenesen az Apple-nek. Itt mit tudunk mondani max annyit hogy majd visszakapod. Velem ilyen még nem történt.
Hát bosszantó az biztos, én a banki ugymenettel sem vagyok tisztában pl. ingyenes e vagy van valami havidíja az ilyenfajta vásárlásnak?
-
Csabee.
nagyúr
Most neztem meg duplan vont le az apple a multheti vasarlasomnal.. Es ezidaig sem adott vissza semmi lovet.... Ilyenkor mi van? Bszoptam 850et fizettem egy kis programert? Plusz utalasi koltseg tehat 1100 -t?
-
DanielK
addikt
válasz
Totheground
üzenetére
Nekem nem hiányzik. Alig hallgatok zenét telefonon, de ha mégis akkor jobb szeretem a sajátomat hallgatni. A rádióban túl sok a reklám és a pofázás is.
-
vans?
őstag
válasz
Totheground
üzenetére
Nekem is rohadtul hianyzik.
-
máyköl
veterán
válasz
Totheground
üzenetére
Ja, úgy zabálja a mobilnetet, hogy nem igaz...
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
Totheground
üzenetére
Én minden reggel hallgatom itthon indulás előtt és nagyon zavar, hogy a Marketen is csak hülye netrádiók vannak

-
máyköl
veterán
Hmm, rádió.
De tudom utálni az Applet amiért kihagyta az iOS -ből.
Nagyon nagy szükségem lenne rá.A baj az, hogy nem is nevezhető a rádió luxusnak a telefonban, egy 3-4 ezer Ft. -os domino kártyás csomagban kapott telefonban is van már beépített.
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nekem nem tetszik.

-
vagamo
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ez az amiért dühöngök itthon a 30 fokba
-
vagamo
őstag
válasz
ittakary
üzenetére
Olvastam, hogy az Aple valami chippet nek akar aktiválni, pedig már régen megkellet volna tenni nekik. Szóval a teló tudná az FM-et kezelni, csak tiltott alkalmazás.
Jó tudni: az iPhone-ban van FM-rádió is 2009. október 20.
Ha nagyon kell az FM rádió…. ez meg kicsit sok 80$
-
vagamo
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
ki is néztem már egy Sokol 4S-t

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 0perces. Kolink Inspire K2 Plus ARGB TG
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Röviden ennyi

), csak lusta voltam atjelentkezni az US accountba..