Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Lassú voltál Ittakarynak meg Blaise-nek sikerült megcsipni. Úgy néz ki csak pár órát volt ingyenes, az appshopperre meg ne adj a 2do-t is 1 kerek napig 6 €-nak mutatta holott már rég 0.79 volt.
-
Mela Kehes
addikt
Hát ezt nem értem. Innen az appstore pénzesnek mutatja. Bemegyek az appshopper-be ott ingyenes, de ha átkülma store-ba, ott ismét 1.59 €.

-
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nálam nem ingyenes!
-
Blaise
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nekem elsőre bonyolultnak tűnik a MoneyIQ kezelése, de majd belemélyedek

-
vadászcsiga
félisten
ActionAgenda-ból készült Lite verzió is ha valaki ki akarja próbálni.
Blaise
A MoneyIQ-n kívűl kevés van jobb szerintem, hátránya hogy nem univerzális de engem ez nem érint. Egyébként ha appstore-ban a finance kategóriát végiggörgeted ott találsz egy csomót én is csak azokat sorolhatnám. -
Blaise
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Tudsz még ajánlani ilyen pénzügyi nyilvántartó appokat? Nem hátrány, ha ingyenes

-
szabopali
aktív tag
Nekem sem jött be az utólag letöltéses sponzored credit gyűjtés, sajnos! Sebaj azért ha jön valami nem árt az értesítés!
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Köszönöm a tippet

-
vadászcsiga
félisten
Baszki ingyenes a Money iQ a kedvenc budget appom töltse aki múltkor nem vette meg!
A Toodledo - To Do List meg 0.79-re lett leakciózva, szerintem halál gagyi de ezt is egy csomó másik alkalmazás használja mint kiegészítőt úgy mint a Due-t az Agenda Calendar.
Még ingyen sem tölteném le olyan csúnya. -
Mela Kehes
addikt
válasz
adnoctum18
üzenetére
Én megvettem a Pages-Numbers kettőst. A legnagyobb baj az velük, hogy nem kezelik a dropboxot. Ezért használom a quickoffice-t.
Szerintem iPad-re megveszem Plants vs Zombiest. Telefonra megvettem, itt gondolom nagyobb lesz a játékélmény. -
adnoctum18
senior tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Ah így se tudom mire költeni a kreditet.
Játékot nem akarok venni, a Garage Banden vagy Imovien gondolkozom, de Iphoneon egyik sem olyan nagy móka. Az Iphotot meg sikeresen megvettem régebben szal az ezért nem játszik. A Keynote-Pages-Numbers hármas pedig baromi drága és állítólag annyira nem is jó.
-
bobooo
addikt
válasz
Mela Kehes
üzenetére
mikor csereltek utoljara?

-
Mela Kehes
addikt
válasz
adnoctum18
üzenetére
Én többre is emlékszem, de a nevük nem jut eszembe. Lecserélhetnék már a gift appokat.
-
adnoctum18
senior tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Ezek nekem sem jöttek be...

Mindegy, annyit megér hogy beírogassuk az appokat ha már jelezzük hogy van új aztán hátha összejön.Nálam különben a Heart Rate volt ilyen ami teljesen irracionális módon nem adott kreditet.
-
Mela Kehes
addikt
A sponsor appok 3-4 naponként jönnek, de gyakori a késés. Türelem kell az ingyen programhoz.

-
bobooo
addikt
hogyan tudok telefonrol uj amerika accountot keszuteni h a free my appset tudjam hasznalni?
illetve mennyi idonkent valtoznak a sponsored appsek?
-
norbi2010
őstag
válasz
adnoctum18
üzenetére
Akkor most ha letöltök egy olyan app-ot amit eddig nem és futtatom 30 mp-ig,kapok kreditet?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
adnoctum18
üzenetére
Éppen ezt akartam írni én is, hogy időlimites.
Próbálkozz az enyémekkel:
Fluent News Reader 50
Tiny Village 80
PlayUo 80
Jetsetter 80
My Town 2 80
iMob 2 40
The Daily 80
Pearltrees for iPad 80
Jetsetter for iPad 89
Gilt for Ipad 120
Catalogue by The Find 80
Catalog Spree 80
Stitcher Radio 100
Fairway Solitaire HD 160
Via.me 80
Ask.com 80
Bobsled 80
Klip Video Sharing 80
Gilt on the Go 100
Hotel Tonight 80
HauteLook 80
iTriage 80
Tap Paradise Cove 80
Modern Girl by Crowdstar 80
Tiny Monsters 80
MyStadium 100
SignNow 80
Instant Heart Rate 80
Zombie Jombie 160
Alien Family 260 -
adnoctum18
senior tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Lehet, hogy csak bizonyos ideig sponsored egy app, ezt nem tudom.
Amit viszont tudok, hogy nálam és egy haveromnál is működik a módszer.

Ennek jegyében be is írom a sponsored appjaimat (2012.04.07.):
Iphone:
Alien Family
Zombie Jombie
MyStadium
SignNow
Tiny Monsters
Tap Paradise Cove
HauteLook
Hotel Tonight
Gilt on the Go
Klip video sharing
Bobsled
Ask.com
Gilt City
Stitcher Radio
Fluent News Reader
Mytown 2Ipad
Fairway Solitaire HD
Catalog Spree
Catalogue by The Find
Gilt for Ipad -
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én meg már kezdtem összeírni a programjaimat, hogy bedobom a közösbe. Mondjuk akik régebben csinálják, azoknak nem lenne benne újdonság. iPad-en sokkal később kezdtem, mindjárt én is kipróbálom régi iPhone-os appokkal.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
adnoctum18
üzenetére
Nekem nem működik ez a módszer. Letöltöttem a Mystadium de nem adott pontokat.
-
SuNrisE010
tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Köszönöm

Kipróbálom
-
Mela Kehes
addikt
válasz
SuNrisE010
üzenetére
"Safari böngészővel megy, azzal csináld. Nekem Dolphin van és azzal nem működött. Valamint egy US AppStore ID kell hozzá. Szóval ha a magyar AppStore-ra vagy regisztrálva, akkor csinálnod kell egy US-t, mert a magyarral nem működik.
Ha megvan, akkor jelentkezz be vele. Utána a következő a teendő:
Megnyitod a Safarit és beírod a következő címet:
http://m.freemyapps.com
2 részre lesz osztva. Szponzorált App-ok és ajándék App-ok.
A lényeg a következő. Letöltesz abból a listából egy App-ot a következő képpen. Rányomsz, bejön egy új lap, ahol leírják neked, hogy töltsd le az App-ot, majd ha lejött, futtasd 30 másodpercig. Ha rányomtál, akkor feljön egy ablakocska, hogy meg kell osztanod hozzá az ID-det. Nyomj rá, hogy OKÉ!
Azután átdob az AppStore-ba. Rányomsz az Installra. Ha felment a program, akkor elindítod és 30 mp múlva kiléphetsz. Aztán megnyitod újra a Safari-t és pár mp múlva jóváírnak neked annyi kreditet, amennyi az adott program letöltéséért járt.
Amikor megnézed ezt a szponzorált App-os listát, akkor ott látni fogod, hogy melyik program letöltéséért mennyi kredit jár. Általában 40-50-80-160 kreditet ad.
Utána természetesen a letöltött program törölhető.
Pár program letöltése után, amikor már van pár száz kredited, tudsz fizetős App-ot vásárolni. Csak épp kredittel fizetsz pénz helyett.
Viszont ennek az ingyenes letöltésnek az a legnagyobb hátránya, hogy csak azokat a fizetős programokat tudod letölteni, amiket az ajándék App-ok fül alatt találsz. Viszont jó dolgok vannak ott és állítólag viszonylag gyorsan frissül is. Azok mellett is ott van az ára áthúzva és mellé van írva, hogy mennyi kreditért vásárolható meg.
Nekem most épp van ott a listában Pages, Keynote és Numbers, darabonként 2600 kredit az ára.
Sokkal egyszerűbb ez a művelet a gyakorlatban, csak így leírva tűnik bonyolultnak. Amúgy gyerekjáték. Pénzbe nem kerül, csak egy kis időbe. Fél óra, óra alatt simán össze lehet szedni egy komolyabb App "árát". Ha mindet kilövöd, akkor gondolom majd kell idő, mire újra feltelik a Sponzor App lista.
Remélem sikerült egyértelműen elmondanom, hogy is kell csinálni. A YouTube-on sok ilyen videó van, ahol bemutatják." (szanitec) -
válasz
adnoctum18
üzenetére
Wow, jó ötlet

-
SuNrisE010
tag
Mi ez a freemyapps dolog egy kicsit beatvatnátok
hogy működik stb... Thx 
-
adnoctum18
senior tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Jaja simán.

Múltkor span írta az appeket imessagen, leszedtem őket és adogatta érte a krediteket úgy, hogy addig nekem nem látszottak a listában csak amikor már fel lettek telepítve.
Szerintem mondjuk logikus a dolog, attól még hogy nálad nem látszik egy app még sponsored.
Így tehát ha valaki beírja az app nevét mindenki kaphat utána kreditet.
Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
adnoctum18
üzenetére
Mi van? Nincs a listában és letöltöd? Rákeresel a store-ban, letöltöd és ugyanúgy megkapod a kreditet? 
Azt hittem, hogy csak a freemyapps-on keresztül lehet. -
adnoctum18
senior tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Egyáltalán nem fölösleges, én attól még meg szoktam kapni a kreditet érte hogy nem látszik a listában.
Ha megvannak a topicban legalább mindenki össze tudja szedni őket. -
Mela Kehes
addikt
válasz
adnoctum18
üzenetére
Azért is nem szoktam írni az app nevét, mert van akinek jön, van akinek nem. Lassan az is fölösleges lesz, hogy beírom az érkezést.
-
Blaise
veterán
válasz
adnoctum18
üzenetére
Én régebben kipróbáltam, szerintem csapnivaló minőségű böngésző. Csak a Flash videókat játssza le, de azokat is gyenge hatásfokkal (sok oldallal nem működik)
Bármennyire is lassúnak tartják a Puffint, én azt ajánlom mindenképpen, azzal tuti nem lesz gond.
-
adnoctum18
senior tag
válasz
adnoctum18
üzenetére
Lejart a limitem, sorry.
A Skyfire bongeszo megeri azt a parszaz kreditet? Flash videok/oldalak mennek vele szepen iphoneon?
-
adnoctum18
senior tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Nem para, koszi!

Na az erdekes mert a MyStadium nekem kb 5 napja megvan... Furcsa ez a megjelenes dolog, eleg kiszamithatatlan.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
adnoctum18
üzenetére
MyStadium volt. Bocs, írni fogom.
-
adnoctum18
senior tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Ha beirod a nevet sokakat boldogga teszel vele, mert nalam pl nem latszik.

A HauteLook viszont igen, 80 kredit. Szepen meg is kaptam.
-
Blaise
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
0,79 EUR, nem vészes.
-
Mela Kehes
addikt
Na fény derült a Puffin rejtélyre. Most, hogy belépte jelezte, hogy a Trial verzió lassan lejár. Meg kell vegyem a teljes verziót, hogy továbbra is élvezhessem a flash-eket.

-
Mela Kehes
addikt
100 kredites app iPhone-ra is!!!
-
DanielK
addikt
válasz
Solar_Wind
üzenetére
A to-do része milyen? Próbáltad? Vagy a naptárat? Ha így gondolod, akkor nem veszem meg...

-
Mela Kehes
addikt
válasz
ittakary
üzenetére
Próbálgattam azt én is, de nem mertem senkinek megmutatni.

A legutóbbival majd két percet "játszottam". A nevét már nem tudom, ilyen építsházatültessrépátszaporodj típusú. Könnyű volt, mert mindig mutatta mire nyomjak rá. Aztán már elengedte a kezem, na akkor hagytam abba.
Egyébként mindig megnézem a programokat, mert úgy hamarabb letelik a 30 mp. -
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Kehes te meg is szoktad nézni a kredites appokat?
Csak azért kérdezem mert múltkor volt egy jópofa
PULZUSMÉRŐ 
Azt kellett csinálni hogy az ujjadat a kameralencséhez tetted, a vakuval megvilágított az ujjadat, és az alapján (gondolom a vér mozgását nézte) kiszámította

Az a vicc hogy egész pontos volt

-
Mela Kehes
addikt
válasz
adnoctum18
üzenetére
Igen, csak iPad-re jött. Ott néztem és míg töltött beírtam. Amikor telefonon néztem már lejárt a szerkesztési idő, újat csak ezért pedig nem akartam írni.
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
A planner me nem lenne rossz,csak sz*rnak a fejlesztésébe...

-
vadászcsiga
félisten
Nincs ilyen sajnos az AppStore sem mindenható
úgyis az lesz a vége hogy valamelyikük beáll programozonak és csinál egy ilyen appot. Nagy meló lenne és valszeg nem mindegyikünknek tetszene.Az appshopperben találtam egy Agendium nevű új appot csak mire áttett az AppStoreba svéd lett a leírás kar pedig szép. Jó lenne tudni van e benne angol is de gyanítom van mert jól néz ki csak kicsit drága.
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére

Nagy kár érte.
Jó lenne, ha lenne olyan app, ami kiváltja a naptár, emlékeztetők, jegyzetek és a shopping list szerű appokat. Nem kéne minden egyes esetben gondolkodni, hogy hova írogassam a dolgokat. Na mindegy. Azért köszi az infót.
-
adnoctum18
senior tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Na és melyiket?

Ipades nem ér!
-
Mela Kehes
addikt
Most töltök egy 100 kredites appot.

-
DanielK
addikt
Az ikonja is nagyon szép lett. Persze, hogy az ingyenes még nem frissült. Így hogy a csodába teszteljem az új fícsőrt? Meg kell vennem?!

A to-do-khoz tudsz beállítani értesítést? Ha nem jelölöd elvégzettnek, akkor tud még egyszer vagy többször újra jelezni? Illetve badge van? Mit lehet kitenni badge-re? A naptár mennyire kezelhető és milyen nézetekben van?
Sok a kérdés mi?
Elkezdtem olvasni a hozzászólásokat is, kár volt. Egyre jobban akarom. Csak jó lenne megtudni a fenti kérdésekre a választ, de legjobb lenne, ha az ingyenes is frissülne.
-
DanielK
addikt
válasz
Solar_Wind
üzenetére
Muszáj volt!

-
Solar_Wind
senior tag
Az Awesome Note-ba került calendar, ami szinkel a gyárival.
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Köszi, nem rossz. De nem nagyon szeretnék váltani. Egy részt már sokat költöttem ilyen jellegű appra. Másrészt nem írnék át újra 3,5 hónapot. Harmadrészt meg nem univerzális.

Azért köszönöm!
-
Blaise
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
iPhoto és iMovie universal app-ok, szóval tuti jók iPad-en, a harmadikat nem ismerem.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Gondolom igen hiszen univerzálisak. Goodreader nem az.
DanielK
Ez nem érdekel?
Money Story Book -
Mela Kehes
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Az iPhoto, iMovie, GoodReader hármas még nincs meg. Ezek ipad-re is jók, tehát elég az egyiket iPhone-on, a másikat iPad-en megvennem? Akkor jó lesz mindkettőre? Gondolom igen.
-
Blaise
veterán
válasz
adnoctum18
üzenetére
Nekem azt még be se adja, hogy letölthető

-
norbi2010
őstag
Nálam nincs Paradise Cove

Amúgy mindjárt meglesz 1300 pontom,az iPhoto milyen iPhone-on? -
Blaise
veterán
válasz
adnoctum18
üzenetére
Erre se adta még meg

-
vadászcsiga
félisten
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Hiába jönne annyi naponta mit tudnál megvenni? Én hiába nézegetem egyikre sincs szükségem ezért most ráhajtottam a Pages-re vagy valamelyik másik apple cuccra. Ha már lúd legyen kövér : )
-
Mela Kehes
addikt
válasz
adnoctum18
üzenetére
Nekem is és a TextPlus-on kívül jött egy másik 80 kredites: Paradise Cove
-
adnoctum18
senior tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Megadta!

És jött új app: TextPlus.
-
vans?
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Nekem is szarakodott, de egy-ket ora mulva mar megadja.
-
jimhun
senior tag
Hatha erdekel valakit: Audium
Valamilyen zenelejatszo, ma lett ingyenes. En meg nem probaltam...Egyebkent az iTunes Store megy mindenkinel rendesen? Nekem szorakozik(Cannot complete your request).
-
Mela Kehes
addikt
válasz
adnoctum18
üzenetére
Ej, azok a régi szép idők, amikor 3-4 naponta jött egy normális app.
-
adnoctum18
senior tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Nálam sem adja meg, sőt még azt sem látja hogy telepítve van...
-
Blaise
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Nekem szintén nem adja meg, pedig játszottam is vele vagy 5 percig.
-
Mela Kehes
addikt
Ezzel a Tiny Monsters-el nem igazán boldogulok. Már kétszer töltöttem le és semmi.
-
Mela Kehes
addikt
-
FefeeX
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Több olyan program is volt amúgy, aminek nem feltétlen kell a támogatás, inkább a jobb terjesztés érdekében került fel... Mondjuk a többsége nem ilyen...

-
eszgé100
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
De jó, ez is beragadt mint az iMob 2
Viszont azt nem tudom elképzelni, hogy az ilyen egy kaptafás szarok tényleg le tudnak kötni valakit -
vans?
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Tap Paradise Cove is most jott nekem.
-
vadászcsiga
félisten
Tiny monsters új 80 kredites app érkezett!
-
Akkor ez is kiesik, nem tudom, mit fogok akkor venni. Gyűjtögetem a krediteket, aztán majd meglátjuk.
-
DanielK
addikt
válasz
mondomén
üzenetére
De ott összegezve is fent van, hogy eddig hány € költöttem, vagy csak egyesével. Mert egyesével nem szeretném összeszámolni.

(#814) eszgé100:
Csak az a baj, hogy a telefon július vége óta van meg (azóta vásárolok appot), a kiadásokat meg csak idén január eleje óta vezetem. 
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Esetleg nem tudtok olyan bevásárló listáról, ami iPhone-ra és droidra is van és lehet látni, hogy a másik mit rak rá? Így látnám, hogy mit írt fel párom és nem kéne állandóan felhívni, hogy szeretne-e valamit a boltból.
(#806) Solar_Wind: még egyszer sem használtam. Megvettem, hátha, de annyit nem filmezek. A 8mm Vintage Camera-t viszont már használtam. Nagyon-nagyon tetszik!

Most nézem, hogy a 8mm van ipadre is. Az ipaddel mennyivel lehet felvenni (képet is és filmet is). ennek még nem néztem utána.

-
DanielK
addikt
Szerintem a Camera+-t ne vedd meg. Nekem megvan (ki gondolta volna
), és nincs fent a telón. Addig volt fent, míg meg nem vettem az iPhoto-t. Az százszor jobb fotót szerkeszteni. A Camera+ sem tesz többet, mint "élőben" ráhúzza az effekteket a képre. Egy plusz jó tulajdonsága van, az hogy a villanót be tudod állítani, hogy folyamatosan világítson. Annyit meg nem fotózok, hogy ez kelljen. -
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ahogy mondod, egyébként iPhone-on is csak a pdf-ek elmentésére használom, iPadon már olvasásra, mindenre.
Én is inkább a "hasznos program mint játék" elven vagyok, de a goodreader for iPad, az iPhoto már megvan... Most nem is tudom mit vennék, mivel elfogytak, amiket akartam (mármint nem is voltak a listában). Talán iPhone-ra a camera+, de amennyit fényképezek vele (kb. 20-30 kép/év), nem hiszem,hogy hasznát venném a gyári rovására.
-
Solar_Wind
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Szerintem az iMovie se igen használható iPhone-on. Legalábbis nehézkes.
-
vadászcsiga
félisten
Hmm...nem tudom adobe reader is csak ott figyel a telón de még egyszer sem volt szükségem rá. Valójában a 3,5 collon való olvasás nem az én szememnek való, ipadon nagyobb a létjogosultsága.
Csak azért kérdeztem mert összegyült 1340 pontom és ha nincsmás akkor marad az iMovie...jobb hijján : ( -
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én megvettem régebben iPhone-ra, most iPAdra, baromi jó, mindent lehet, szöveget kiszedni, másolni, bármit. pdf olvasónak használom, de messzemenően többet tud. KEresni is benne szavakra, meg bármit

Most nézem, szépen megfogalmaztam

-
vadászcsiga
félisten
Goodreader kellhet nekem? Mit tud az?
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Fotók, videók mobillal
- Rugdossa az AI-t az AMD, mintha nem lenne holnap
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER!! 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

hogy működik stb... Thx 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

fejet fogok vágni.