Hirdetés
- Tanúsítvány árulta el az Oppo Find N6 töltését, jöhet a műholdas változat is
- Geekbench-en bukkant fel a OnePlus Nord 6: Snapdragon 8s Gen 4 és Android 16
- Tekintélyes kamerasziget kerül az Oppo Find X9 Ultra hátuljára
- Kézikonzol móddal támad a Realme legújabb gamer mobilja
- Bődületes méretű akkuval már az MWC-n megjön a Magic V6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Geekbench-en bukkant fel a OnePlus Nord 6: Snapdragon 8s Gen 4 és Android 16
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszgé100
őstag
válasz
Solar_Wind
üzenetére
sziasztok, próbáltam letölteni a nokia here maps-ot, de nekem a magyar és a uk store is azt mondja, hogy nem elérhető. levették már a store-ból, vagy esetleg én csinálok rosszul valamit
-
eszgé100
őstag
sziasztok!
pár hónapja kaptam új kocsit, egy 11-es Mercedes Sprintert, aminek a rádióját Bluetoothon keresztül lehet párosítani az iphone-nal, viszont arra sehogy sem bírtam rávenni a telefonomat, hogy a hívásokon kívül a zenét is küldjön át rajta. erre esetleg létezik valami app, vagy bármi egyéb megoldás, ami rá tudja kényszeríteni az iphone-t a bt-s zenekihangosításra?
-
eszgé100
őstag
sziasztok!
van valakinek tapasztalata ezzel a webkamera appel? korábban elhalálozott a webcamom, most meg a mikrofon is az asztali gépen, és ha ezzel tudnám helyettesíteni őket, akkor jobban kijönnék. egyéb javaslatokat is szívesen fogadok
-
eszgé100
őstag
válasz
Daniel Alves
üzenetére
Töltsd le a fent említett appokat, majd itunesban kattints az ipadra, ott felül az Alkalmazások fül, görgetsd le és alul megtalálod azokat az appokat amikbe lehet fájlokat másolni, itt tallózás és bemásolod a videókat, filmeket
Vadászcsiga: gyönyörűen illusztráltad a mondanivalóm

-
eszgé100
őstag
Galaxy S2 reklám megvolt már?
-
eszgé100
őstag
Ha valaki tudja légyszi árulja el nekem, hogy a Fairway Solitaire-ben az egyik napi challangenél, ahol ez a feladat "finish the course with the score of -5 or lower (no mistakes)" mit kell tennem, hogy megkaphassam a kupát érte? Már nagyon sok variációt kipróbáltam próbáltam befejezni mindenféle számra, hiba és plusz kártyák nélkül, de egyszerűen ahogy nem akarja megadni
-
eszgé100
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
csak azt akartam mondani, hogy a rendszer működött a mai nap folyamán

-
eszgé100
őstag
Tud valaki olyan tweaket Cydiaban, ami a Safariban tud csinálni egy speed dial oldalt. Eddig opera-t használtam, de mostanában nagyon belassult, így visszatértem safarira, de ez az egy kis dolog nagyon hiányzik
-
eszgé100
őstag
válasz
Ragnar95
üzenetére
Igen arra gondolok, de mivel wifit nem használok, így fel sem merült, hogy ott esetleg normális minőségben vannak a videók. Ez olyasmi progi, mint a 3G unrestrictor?
És melyik az a tweak amivel körbe lehet lapozni a menüt, Spotlight nélkül ? Ugy emlékszem régebben teged érdekelt a dolog, de nem tudom találtál-e megoldást
-
eszgé100
őstag
A YouTube-ra nem tudtok valami megoldást, hogy lehessen változtatni a minőségen? Néha olyan trágya, hogy meg sem bírom nézni a videót
-
eszgé100
őstag
ÁFA -> Tax
Ha jól tudom Amerikában nettó árakat szoktak feltüntetni, mivel a különböző államok különböző mértékű adókkal súlytják a termékeket. Szerintem az AppStore a regnél megadott zip code alapján dönti el, hogy melyik államban "élsz" és az alapján számolja rá az adót is
-
eszgé100
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
de legalább annyit írt/kérdezett róla, hogy a végén csak őstag lett

-
eszgé100
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
A hírekben meg csak azt halljuk majd, hogy egy nem túl régi radikális szekta csoportos öngyilkosságot követett el, mindössze annyit hagytak hátra, hogy mostmár nem veheti el a FMA az egész életüket, inkább szabad akaratukból döntöttek a "végső megtisztulás" mellett
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
eszgé100
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem hinném, az azért elég nagy pofátlanság lenne, ha csak úgy benyelnék a pénzt egy idő után
-
eszgé100
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
AppStore-ban annyi van el is adják őket

-
eszgé100
őstag
válasz
adnoctum18
üzenetére
ennyi, 3090 pont, természetesen a Gift Card már sehol

-
eszgé100
őstag
válasz
adnoctum18
üzenetére
remélem, mert a Gift appok is a habokban vannak már
-
eszgé100
őstag
válasz
adnoctum18
üzenetére
nekem 10 pont kell a $10-s giftcardhoz, szerinted fent lesz még mire le bírnám szedni???

-
eszgé100
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
én pl el bírnék viselni egy kicsit több basszust, az a pár rádió app amit használok elég vérszegény
-
eszgé100
őstag
válasz
bencus93
üzenetére
iTranssmission-re lesz szükséged, azzal meg tudod nyitni a torrent url-jét, a többit intézni magától. ez annyiból áll, hogy böngészőben kikeresed a torrentet, amit le akarsz tölteni, és amit a Letöltés gombja nyit meg azt kell bemásolni az iTransmissionbe. sajnos ennél egyszerűbb megoldásról nem tudok. korábban találtam Safari Download Manager cydiaban, de sajnos nem működött, de azóta lehet, hogy orvosolták
-
eszgé100
őstag
Én meg dugig vagyok pontokkal és nincs ötletem mire költsem
-
eszgé100
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
rendesen függők vagytok
-
eszgé100
őstag
Az Erste banknak van appja magyar store-ban? Mert az uk store-ban nem találtam, még meglesem az usaban, bár szerintem ott sem lesz
-
eszgé100
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Kifejtenéd kicsit bővebben, hogy mit is tud?
-
eszgé100
őstag
válasz
ittakary
üzenetére
tök érdekes, azt hittem, hogy sokkal több lesz, de így boldog vagyok, hogy egy csomó jó cucc van a telefonomon, és mégis alig került valamibe

amúgy az egész úgy derült ki, hogy ma gépen beléptem az iTunes Store-ba, hogy letöltsem a Max Payne-t (remélem megéri, gépen nem játszottam vele) és elkezdte leszedni a Fairway Solitaire HD-t, ami ugye iPad-ra való, visszanéztem a Purchase History-t, és mikor in-appban megvettem az iPhone-ra ezt is feloldotta, nem tudom, hogy ez csak nekem meglepetés-e vagy mindenkinél így volt? amúgy tudom ajánlani akik szeretik a könnyed kártyajátékokat, szépek az animációk, meg Gopher videói -
eszgé100
őstag
ezt nevezem srpórolásnak, most számoltam, hogy 166 appom van, és csak £20,14-t költöttem rájuk. jó dolog ez az appshopper, meg a leárazások

-
eszgé100
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Hogy az istenben volt erre mind elegendő pontod?
-
eszgé100
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
De jó, ez is beragadt mint az iMob 2
Viszont azt nem tudom elképzelni, hogy az ilyen egy kaptafás szarok tényleg le tudnak kötni valakit -
eszgé100
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Ez csak flash videókat játszik le, abból sem mindet, sajnos a puffinról ez ugyanez elmondható, és cserébe meg iszonyat lassú is
-
eszgé100
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Mi az a flashcard app?
-
eszgé100
őstag
Meg tudnátok mondani, hogy az Angry Birds Rioban hol lehet a tollakat fellelni?
-
eszgé100
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Besz.rok, te teljesen függő vagy

-
eszgé100
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Bazzz, ez azért már kemény.
Nekem szerencsére van olyan a memóriám, hogy ha valamit leírok, akkor azt már nem kell elolvasom újra, bár ha egyetemre tudtam volna menni ott már biztos kevés lett volna. Ma meg már csak a bevásárlólistán látom viszont ezt a képességem -
eszgé100
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
pont azon gondolkoztam, hogy mi vagy mennyi olyan fontos dolog van a teendőitek között, hogy ennyit szarakodtok egy todo appért?
-
eszgé100
őstag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Bele kellene dobni a szakmai topik 1. hszébe, ezt is meg a off topik linkjét is, akkor biztos többen észrevennék, nekem is csak egy-két napja tűnt fel, valaki a szakmaiba dobta ennek a linkjét
-
eszgé100
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Jajj, de ravasz

icecave: beregeltem egy fake emailt, megadtam a helymeghatározást és így megkaptam a pontokat. Viszont az iMob 2-re nem bírok rájönni, először ott is behazudtam valami fake felhasználónevet és akárhányszor újratelepítem egyből azzal jelentkezik be, persze a pontokat nem kaptam meg. Annak az adatait mivel lehetne törölni, hogy újratelepítéskor tök üresen fogadjon?
-
eszgé100
őstag
mr.Geez:
Én nem kaptam érte pontokat regisztráció után sem, viszont cserébe kaptam egy csomó spamet, szóval csak óvatosan vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- CPU léghűtés kibeszélő
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Óra topik
- OLED TV topic
- iPhone topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T14 Gen1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Xiaomi 15T Pro 12/512 Fekete. Alza vásárlás 36 hó garancia.
- i9 10900, 48GB DDR4 Kingston Hyperx Fury (3x16GB), Gigabyte H470M DS3H, Be quiet, Zalman
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)