Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielK
addikt
Nem sorolom fel, de itt elolvashatod
, hogy mit tud. Nekem nagyon tetszik, és ez a rolling event fogott meg a legjobban. Betettem a gyári mellé (az mutatja, hogy hányadika van), ez meg badge-n, hogy mennyi teendő van aznapra. A gyári emlékeztetőket így kukázom. 
Ja és az iCloudot tudod szinkronizálni vele.

-
DanielK
addikt
válasz
Solar_Wind
üzenetére
Ez a funkciója nagyon tetszik!
"Rolling EventsA rolling event will automatically move to the next day, until it has been marked as completed. Perfect for items you really need to finish.
You can even couple it with an AutoColor/Icon rule to mark not completed events with their own color or icon.
(Add event > Repeat > Rolling)Known as floating events by Palm users."
Icecave ezt neked is ajánlom!

-
Solar_Wind
senior tag
Elvileg igen. Legalábbis a leírásban ez van. Épp most nézegettem az icloud.com-on, nálam nem jelennek meg a naptárbejegyzések most. De! A week calendar-ban lévő bejegyzéseim a gyári iPhone kalendárban megjelennek! Szóval fura, elvileg onnan szinkel az iCloud.
De úgy nézem, hogy ez vmi week calendar beállítás, mert "hide all iCloud" volt eddig beállítva, most átállítottam "show all iCloud"-ra. Meglátjuk

-
DanielK
addikt
válasz
Solar_Wind
üzenetére
És iCloud naptárral is szinkronizálható? Már nem pötyögnék mindent át, ha megveszem emiatt...

-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Erről mi a véleményed? Azt mondtad, hogy megvan, ha jól emlékszem.
Elég jónak tűnik. Nem tudom, hogy érdemes-e megvenni. Illetve badget tud?
A 3do is egészen tetszetős! Jó, hogy csak egy oldal van. Bár nekem még mindig az any.do tetszik eddig a legjobban. Remélem lesz badge ott is.
A gyárira is tehetnének, de akár a naptárra is. Pl. naptár ikon badge-dzsel. Mutatná, hogy aznap mennyi teendő van. Így lehetne az emlékeztetőknél is.
-
Sziasztok!
Most nekem lenne kérdésem.

Szóval iPad/iPhonra kéne olyan alkalmazás ami az egyetemi segédanyagokat tudja rendszerezni. Tulajdonképpen arra használnám, hogy letöltök egy PDF-et mondjuk marketingből. Ekkor csinálok egy "marketing" mappát és oda mentem le, hogy majd offline is eltudjam olvasni.
Mit ajánlotok aminek egyszerű a használata?Köszi
-
vadászcsiga
félisten
DOOO - To do,
3do
Today To-Do
Do it (Tomorrow)Most ennyi jut eszembe.
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Akkor mondhatnál pár hasonlót!

-
vadászcsiga
félisten
-
arkades
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Pedig gondolom a percent.ly szívhatta az akksit, mert miután töröltem, abba maradt a gyors akku merülés. Sajnos már jártam így, pl. a calloo nevű alkalmazással.
-
arkades
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nem rossz alkalmazás, csak nekem összeakadt egy másikkal, mert iszonyúan szívta az akksit. Sajnos csak a törlése segített

-
vadászcsiga
félisten
Bongeszgettem az AppStore-t, a utilities ingyenes fülén találtam egy jópofa kis százalékszámítót: Percent.ly.
Néha kell szamolnom százalékot és egy pillanatra azert meg szoktam akadni hogy mi mennyinek a mije??? -
gzbotii
nagyúr
válasz
bandigno
üzenetére
Ajanlani tudom a Real Soccer 2012 , habar a nevek "erdekesek" azert eleg jo jatek, nekem kezelhetosegre jobban bejott mind a PES12

Es a grafikaja sem rossz..raadasul ingyenes -
gzbotii
nagyúr
Koszonom

-
vadászcsiga
félisten
App Daily Store például, de az Appshopper a legjobb.
-
gzbotii
nagyúr
Valaki tudna AppShoper-en kivul, valami mas akciofigyelo alkalmazast ajanlani?
-
vadászcsiga
félisten
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Igen, köszönöm, közben rákerestem a youtube-on is. Lehet megveszem, csak még el kell gondolkodnom,hogy szükségem van-e rá, vagy elég a sima naptárba írogatnom, ahogy eddig.
-
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Van notif. benne? Clear-en még valóban fejleszteni kell, mert így aztán szép-jó-letisztult, csak szart sem ér... ha tennének bele notif.-et, meg tól-ig jelzéseket, stb, még használható is lenne.
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Az Any.do-nál az lesz a legjobb, hogy jön böngészőre is, így gép előtt is tudod szerkeszteni a listádat.

-
vadászcsiga
félisten
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Én is ezt néztem. Fent voltam az android marketen, akkor láttam meg. Gyors letölttem és teszteltem. Nagyon jó. Hasonlít egy picit a clearre, de tud jelezni és időpontot is megadhatsz.
Aztán nézem, letöltöm iPhone-ra. Erre ott nincs, de szerencsére jön.
-
DanielK
addikt
Lesz egy nagyon ígéretes to do app iphone-ra.
http://www.any.do/
Itt lehet lecsekkolni, egyelőre csak androidra van. Párom SGS-én teszteltem és nagyon bejövős!
-
luw2win
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
"The 25 billionth app download, Where’s My Water? Free, was downloaded by Chunli Fu of Qingdao, China."
Nem is gondoltam volna,..

-
asuspc96
senior tag
Szerbusztok!
Hogyan lehet fejleszteni iPhone-ra alkalmazásokat ?
Milyen program nyelvekkel kompatibilis a kicsike ?
asuspc96
-
szabopali
aktív tag
olyan appot keresek ami jegyzetek stb. titkosítására használtok és már bevált, ingyenes előnyben

-
szabopali
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Köszi Vadász! Nagyából erre számítottam!
-
szabopali
aktív tag
Sziasztok! szeretnék megkérni valakit aki használja a T-mobil által ajánlott "NAVIGON select" szoftvert, hogy véleményezze, mik a tapasztalatok? mennyi adatforgalmat bonyolít?, átlagos használat mellett, etc. Segítséget előre is köszönöm.
-
vadászcsiga
félisten
-
bongeszo
aktív tag
A GTA-k jóárasítva vannak az appstore-on! (0.79€)
ha jól értem 20-ig... -
Valakinek esetleg megvan a Jourist nyelvtréning? Mennyire "alapos? Van középfokúm, elég jól is beszélem az angolt, szóval az érdekel, hogy tud-e újat mutatni a program, vagy nagyon kezdőknek készült. A leírásból nem tudom eldönteni, mert a nulla nyelvismerettől a "nagyon jó" szintig megy, de hogy ez mit takar, azt nem tudom.
-
Ocarina
aktív tag
Offline angol-magyar szótárat tudnátok ajánlani?

-
itsrob
csendes tag
Régen pc-re volt a Sven (fekete bárányos játék) nem tudom ki ismeri nagyosokat játszottam vele és nézem minap az appstore-t és mit látok hogy fenn van ,nagyon megörültem

-
b4zsi-
őstag
Rengeteg játék le van akciózva napok óta 0,79 eurora...

N.O.V.A 2
Fifa 2012
Real Racing 2
Silent Ops
Skyline Blade
Puzzle Agent 2
Backstab -
bandigno
senior tag
Battle Nations nektek tud mostanság csatlakozni a szerverhez?
-
Vaktera
csendes tag
Valaki tudna nekem fb appsot iphone 2g-re?
-
b4zsi-
őstag
Mortal kombat 3 csak ajánlani tudom 250 ft-ot simán megér akik egy verekedős játékra vártak....
-
bongeszo
aktív tag
Sziasztok!
Fotó katalogizáló programot tudtok ajánlani? Olyan kellene amivel mappákba tudnám rendezni a fényképeimet!? -
Domxc
senior tag
A djay lett az iPad app of the year. Szep aron van 15 dodoert.
-
DiVaD
senior tag
iStart Spanish 2,39€
Mindenkinek ajánlom, aki kicsit is érdeklődik a spanyol nyelv iránt. Az alap nyelvtant rendesen leírja nem csak bugyuta kvízek vannak benne. Volt amit itt értettem meg tisztán, mert pl a Rosetta Stone-al nem sikerült felfognom. Nem helyettesít egy tanárt sem, viszont kezdésnek szerintem megfelelő.
A sorozat még elérhető további nyelveken is (japán, kínai, portugál, német). -
Domxc
senior tag
Flipboard. Mindenkinek csak ajanlani tudom.
-
DiVaD
senior tag
GTA3-nál hogy bírtátok megcsinálni a Bomb da Base Act II-t?
PC-n sima ügy, de így érintővel elég necces. 
-
fazr
senior tag
-
jilian
addikt
Kipróbáltam ezt a LogMeIn App-ot.
Hát nagyon jóra sikeredett, ide oda másolgathattam fájlokat stb...de amikor rátaláltam, h ez csak a Pro-nak a próba verziója és, hogy magának a programnak az éves bérlése 40 Euro!
Hát köszi de nem!
Valaki tudna ajánlani ilyen progit? -
zsolidodd
senior tag
A Viber megduplázta importálásnál az összes kontaktomat. A manuális törlésen kívül van erre megoldás?
-
Borisone
csendes tag
Tisztelt Fórumozók!
Érdeklődnék, hogy létezik e olyan, hogy ha a családban van 2db iPhone akkor azokat lehet egymással szinkronizálni illetve a megvásárolt alkalmazásokat egymás telefonjaira átrakni ?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
Elérhető a Knictimals iPhone-ra!
-
Az lenne a kérdésem, hogy mennyire megbízható az appstore bakkártyás fizetés?
Én ezidáig mindig azt csináltam, hogy csak annyi időre írtam be az adataim ameddig megvásároltam a kiszemelt appokat, csak ez elég kényelmetlen.
Ti hogyan csináljátok?Köszi
-
vans?
őstag
Kosz sracok, akkor benevezek majd ra szerintem.
-
fazr
senior tag
FIFA 12 - 0,79 €
Mondjuk aki nézi a toplistát az már biztos látta
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Vanguard
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Hobby elektronika
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, hogy mit tud. Nekem nagyon tetszik, és ez a rolling event fogott meg a legjobban. Betettem a gyári mellé (az mutatja, hogy hányadika van), ez meg badge-n, hogy mennyi teendő van aznapra. A gyári emlékeztetőket így kukázom. 

) ezért lenne jó, ami a használatban lévő boltot figyeli