- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
buci30
addikt
válasz
icecave #10270 üzenetére
Valaki nem tud olyan programot mint pl a RadioON aminél a fizetős teljesen tökéletes csak annyi bajom van vele ,hogy minden este belekel lépnem ,hogy elinduljon.
Ha nem akkor is ébreszt, csak akkor nem rádióval hanem csak csipogás stb.Nekem ugyan ilyen kéne aminél a rádió az ébresztő, de egyszer beállítom ugyan így egész hétre ,hogy xy időbe reggel ébresszen és akkor mint a gyárinál ne keljen minden este elindítani.
Ilyen esetleg?
-
erdoke
titán
válasz
icecave #10171 üzenetére
A gyakorlatban éppen úgy néz ki a dolog, mint amikor a készülékre másoláshoz lejátszási listákat csinálsz PC-n/Macen iTunesban. A különbség az, hogy nem kell a telefonodra húzni a listát, hanem annak tartalma elérhető lesz az összes, iTunes Match-be bevont készülékeden a felhőből. Szerintem minden más a megszokottnak megfelelően működik.
-
nord_
veterán
válasz
icecave #10165 üzenetére
Azt nem tudom, hogy a szkennelést ki lehet-e kapcsolni, mert sose próbáltam, az viszont biztos, hogy magától nem fogja lecserélni a zenéket. A csere úgy működik alapértelmezetten, hogy az iTunes felküldi a Matchbe a számokat. Ha az iTunes zenelejátszójában vagy a merevlemezedről törlöd a dalt, akkor letöltheted a felhőből a zenét. Kvázi biztonsági mentés.
Ráadásul nem is biztos, hogy egyező AAC fájlt kapsz vissza, mert a Match elég alaposan belehallgat a zenébe és ha nincs megfelelő egyezés, akkor ugyanazt kapod vissza, amit feltöltöttél.
-
Xero
nagyúr
-
buci30
addikt
válasz
icecave #10001 üzenetére
Minek ehez a dropbox amikor az iCloud ezt full magátol csinálja elindítani se kell.
Iphone -iPad -pc es ez oda vissza minden mindennel.
Annyi ha pc-ről akarsz képet akkor az uploads mappaba kell másolni a képet es az megy fel felhőbe és úgy már látod is az iPad és iphone-on is. A másik kettővel ahogy készítesz egy képet már látod is mind három eszközön. -
Tibee86
nagyúr
válasz
icecave #4064 üzenetére
Na akkor azt még megvárom, mielőtt megveszem. Ahogy néztem, nem sűrűn van leakciózva sajnos. Motiválásképp be is like-oltam az oldaladat.
Az Any.DO teljesen megfelelne nekem, bár magától nem teszi ki sajna a badge-t.Meg mint korábban írtam már, minden nap első indításnál kilép. Ez már elég régóta így van, nem tudom mikor akarják javítani végre. Kipróbáltam helyette a Task nevű progit, az tetszett benne, hogy az kiteszi egyből, viszont az egész kinézete egyáltalán nem fogott meg.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
icecave #3373 üzenetére
Jé tényleg. Egyébként leragadtatok az ikonon, meg hogy rá kell nyomni de eredetileg nem erre voltam kiváncsi hanem hogy konkrétan mit jelent ez a figyelmeztetés. Szó szerint értem, valszeg viharriasztás akar lenni de nem túl pontos, most viharnak kellene lenni de itt Mátyásföldön gyönyörű naplemente van.
Jo értem csak társalogni akartam. Kiskoromban is anyukám szalonnát akasztott a nyakamba hogy legalább a kutyák játszanak velem
-
Totheground
addikt
válasz
icecave #3224 üzenetére
Pedig így működnie kéne. Nálam be van állítva a gmail exchange-ként. Gondolom ez mindenkinél, aki pusht is használ. Calendar sync ofc bekapcsolva.
Ezután Google Calendarban be kell jelölni ezt.Utána az adott mobilről felmenni a már említett m.google.com/sync oldalra, és meglelni ezt, majd így beállítani (értelemszerűen a névnapokat bejelölni). Save.
Ezután rövidesen a gyári calendar app calendars részén meg kell jelennie a névnapoknak is. Bejelölöd, és utána a noti center beállításának megfelelően látszódnia is kell.Ha így sem megy, akkor mondd meg, hogy meddig jutsz és megpróbálunk kitalálni valamit.
-
szabopali
aktív tag
válasz
icecave #3219 üzenetére
Magas sem tudtam egy darabig de megfejtettem. DanielK linkjei között a második linknél a névnapok.ics re katintottam ami betőltőtte automatikusan a naptáramba. Mivel türelmetlen voltam megnyomtam többször is, ezért lett aztán az erdménye a képen láthat 4xrezés. Amit fontos megjegyeznem mindezt iPadon própáltam, mert h éppen azon olvastam a fórumon a hsz-eket így aztán a kép is onnan való. Viszont a problémám az h a telóre ugyan evvel a módszerrel nem müxik amit azért nem értek mert h azonos iOS 6 mind a kettőn stb. Most ott tartok h az iPhone safarijában engedélyeztetem a felugró ablakot mert hogy az kell hozzá hiszen a fent említett integrálás egy felugró ablakban történt.
Most leállok a kisérletezgetéssel, mert mennem kell. Ha sikerült megoldanod légy szíves oszd meg velem/velünk is. -
DanielK
addikt
-
m0ski
aktív tag
válasz
icecave #3205 üzenetére
Régóta használom, de most a kérdés kapcsán jobban belemásztam. Nagyon úgy tűnik, hogy csak azokra az emberekre / nevekre tudsz beállítani értesítést akik szerepelnek a névjegyzékben. Nekem ezzel eddig semmi problémám nem volt, ebben a formában teszi a dolgát rendesen. Ettől függetlenül persze értem a gondod, de szerintem más programot kell keresned az említett célra.
Esetleg van olyan okosság, hogy a komplett magyar névnap-jegyzéket behúzza a naptárba, és így mutatja, hogy az adott napon milyen névnap van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- TCL LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- Honda topik
- További aktív témák...
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest